Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Lening voor verbouwing

Een verantwoorde financiering vanaf 3,9%

Een verbouwing in of aan uw huis financiert u voordelig met een lening. Voor dit leendoel kunt u een keuze maken uit drie leenvormen: een doorlopend krediet, een persoonlijke lening of een combinatie krediet. U kiest wat het beste bij u past. Een lening afsluiten kan online, op het moment dat u goed uitkomt. Onze leningen bieden wij aan tegen lage rentes, gunstige voorwaarden en u betaalt geen afsluit- en advieskosten.

Online geld lenen voor een verbouwing

Vroeger financierden veel mensen een verbouwing mee in een hypotheek. Tegenwoordig is dit vaak niet meer mogelijk. Omdat het inkomen of de waarde van de woning te laag zijn. Daarom is een lening een goed alternatief. Bovendien is een lening meestal goedkoper. Vraag vrijblijvend een lening voor een verbouwing aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Huiseigenaren profiteren van een extra lage rente.

Lees meer over huis en hypotheek of bekijk direct het Verbouwingskrediet.

Wat is het gemiddelde leenbedrag voor een verbouwing?

Het gemiddelde leenbedrag voor een verbouwing is €27.500,- en wordt binnen 8 tot 10 jaar terugbetaald.

renovatie

Financieren met een Persoonlijke Lening

De Persoonlijke Lening is de meest gekozen lening voor een verbouwing. Het is een lening die veel zekerheid én fiscale voordelen biedt. Want met een Persoonlijke Lening:

 • weet u vooraf precies wanneer u de lening aflost;
 • profiteert u, als u een eigen koophuis heeft, van renteaftrek;
 • leent u een vast bedrag voor uw verbouwing dat u maandelijks aflost tegen een vaste rente.

Persoonlijke Lening 

Financieren met een Doorlopend Krediet

Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd voldoende geld achter de hand. Handig als u nog niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. Want met een Doorlopend Krediet voor een verbouwing:

 • bepaalt u zelf hoeveel geld u precies opneemt, tot aan het kredietlimiet;
 • mag u de afgeloste bedragen altijd opnieuw opnemen;
 • stelt u vooraf geen datum vast waarop de lening afgelost moet zijn. U heeft altijd extra geld achter hand.

Doorlopend Krediet

Let op: de renteaftrek geldt niet voor het Doorlopend Krediet. Daarom kiezen de meeste mensen voor een Persoonlijke Lening voor verbouwing.

Persoonlijke lening of Doorlopend krediet?

80% van de mensen die een verbouwing financiert, kiest voor een persoonlijke lening. De looptijd van deze leningen is gemiddeld 96-120 maanden.

oversluiten

Verbouwing financieren met combinatie krediet

Een aanbouw aan uw huis laten plaatsen of uw totale woning renoveren kunt u realiseren als u een hoog leenbedrag kunt lenen. Met ons combinatie krediet is dat mogelijk. U kunt een lening afsluiten tot wel €150.000. Dankzij dit hoge leenbedrag kunt u extra woonruimte creëren of uw huis opknappen.

Het combinatie krediet bestaat uit twee persoonlijke leningen. Wilt u ook een flexibel deel dan kiest u voor een deel persoonlijke lening en een deel doorlopend krediet. Hierin wordt de vaste lage rente van een persoonlijke lening gecombineerd met een deel flexibel op te nemen en te besteden geld.

Als u kiest voor een combinatie van twee persoonlijke leningen is de acceptie voor uw aanvraag hoog; de leningen worden gespreid ondergebracht. Dit betekent dat het risico voor de bank laag is en u profiteert van een laag rentetarief. De rente van een persoonlijke lening is fiscaal aftrekbaar. De gunstige voorwaarden gelden voor de hele looptijd. U mag boetevrij tussentijds extra inlossen op de lening zodat u uw openstaande schuld verlaagt

Offerte aanvragen voor lening verbouwing

Via ons online aanvraagformulier kunt u een offerte aanvragen. U ontvangt van ons dan een vrijblijvende offerte op maat. Bent u niet zeker welke lening u wilt aanvragen voor uw verbouwing? Maak dan gebruik van onze leenwijzer.

Groene lening

Uw huis verduurzamen met zonnepanelen, een warmtepomp of isolatie? Bij ons kan het, met een groene lening al vanaf 4,2%, speciaal voor duurzame investeringen in uw woning.

Waarom een groene lening?


Een groene lening wordt ook wel greenloans genoemd en is specifiek bedoeld om woningen te verduurzamen. Wat zijn de kenmerken en voordelen van een groene lening?

 • Greenloans is een Persoonlijke Lening van 5.000 euro tot 50.000 euro, voor duurzame investeringen in uw woning: isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp. Een groene lening is vaak wat voordeliger dan een ‘gewone’ Persoonlijke
  Lening en begint al bij 4,2%, met een looptijd tot maximaal 15 jaar.

 • Door de online werkwijze en exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken kunnen we de beste voorwaarden bieden met een van de laagste rentes van Nederland. Meestal bent u bij ons goedkoper uit dan met een groene lening via bijvoorbeeld Rabobank of ING.

 • Vaste lage rente en de rente staat vast gedurende de looptijd. U kiest een verantwoorde Persoonlijke Lening voor energiebesparing en u weet precies wanneer de lening is afgelost.

 • Tussentijds boetevrij extra aflossen mag altijd.

 • Een groene lening is doorgaans fiscaal aftrekbaar. Wie online geld wil lenen voor zonnepanelen, kan ook de BTW terugvragen. Dubbel fiscaal voordeel dus!

 • Hypotheek verhogen voor verbouwing is niet nodig. Via greenloans financiert u een duurzame verbouwing met een veel kortere looptijd (maximaal 15 jaar) dan via uw hypotheek (30 jaar).

 • Met een groene lening leent u eenvoudig een vast bedrag voor een duidelijk doel en hoeft u zich niet overal voor te verantwoorden, zoals bij het verhogen van de hypotheek of subsidieaanvraag.

Elektische fiets of auto

Voor de financiering van een elektrische fiets of elektrische auto hoeft u bij De Nederlandse Kredietmaatschappij geen speciale groene lening af te sluiten. Een persoonlijke lening met een vaste lage rente voldoet prima voor deze leendoelen.

fiscaal-aftrekbaar

Fiscaal aftrekbaar

Een Persoonlijke Lening voor woningverbetering is fiscaal aftrekbaar.

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail ontvangt u een overzicht met de mogelijkheden en tarieven.

huis

Speciaal voor huisbezitters

Extra lage rente voor huiseigenaren. 

aflossen

Geen notaris- en taxatiekosten

Anders dan bij het verhogen van uw hypotheek komen er bij een lening geen kosten bij.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen