Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen voor een Caravan

Geld lenen voor een Caravan

Online uw caravan financieren vanaf 6,7%

Een caravan kopen is een mooie investering, voor nu en voor later. Maar een nieuwe caravan kost al gauw 13.000 - 40.000 euro. Tweedehands caravans zijn over het algemeen goedkoper maar hoe ouder een caravan is hoe meer gebreken deze kan hebben.

Wilt u toch liever een eigen caravan die voldoet aan al uw wensen? Wij helpen u graag met een voordelige financiering die past bij uw persoonlijke situatie.

Geld lenen voor een caravan of camper kan gewoon online bij ons. Altijd de laagste rentes van Nederland en u betaalt geen advies- en afsluitkosten.

Waarom een caravan kopen?

Het kopen van een caravan is een investering die jarenlang plezier biedt. U heeft het comfort van een huis, in combinatie met de vrijheid om lekker rond te trekken. Een plezierige, onafhankelijke manier van reizen, die u op de mooiste plekken kan brengen.

In Nederland variëren de prijzen van een nieuwe caravan van 13.000 euro tot 40.000 euro. Gemiddeld geven caravanliefhebbers 25.000 euro uit aan hun nieuwe huis op wielen en een caravan gaat ongeveer 20 - 30 jaar mee. U heeft er dus vrij lang plezier van en kunt de caravan ook nog voor een nette prijs doorverkopen.

Wat voor caravan kunt u kopen?

De bekendste merken van goede caravans zijn Adria, Knaus, Fendt, Tabbert en Hobby. Ook Bürstner, Dethleffs, Frankia en Eriba zijn populaire merken van prima kwaliteit.

Welke types caravan zijn er?

Grofweg kunnen we uitgaan van 3 soorten caravans:een stacaravan, vouwwagens en toercaravans.

• Stacaravans blijven op hun plek. Ideaal voor wie graag een eigen, vaste plek heeft en de caravan wil uitbreiden met bijvoorbeeld een tuin of terras. Een stacaravan kost 15.000 – 60.000 euro.

• Vouwwagens zijn een mooie keuze voor mensen die graag kamperen willen combineren met het (relatieve) comfort van een caravan. Een vouwwagen is compact en wordt uitgeklapt voor slaapruimte en een kleine keuken. Vouwwagens kosten vanaf ongeveer 2.500 euro tot 20.000 euro voor een vouwwagen met een heus kookeiland. Goede merken zijn bijvoorbeeld Holtkamper, Aart Kok en Cabanon.

• Toercaravans blijven winnen aan populariteit. Een toercaravan wordt achter de auto getrokken en biedt het perfecte ‘meeneemhuisje’ voor rondreizen. Een basismodel toercaravan koopt u voor ongeveer 13.000 euro, tot aan de wat completere modellen rond 40.000 euro. Wie echt wil uitpakken, is meer dan een ton kwijt aan bijvoorbeeld een Kabe Imperial (om een caravan van meer dan een ton te kunnen kopen heeft u een combinatie krediet nodig)

Persoonlijke lening voor caravan

Een persoonlijke lening is de ideale lening voor een caravan. U leent namelijk precies het bedrag dat u nodig heeft en start daarna direct met afbetalen. Bij de aanvraag stemt u de looptijd van de lening af op het bedrag dat u maandelijks goed kunt aflossen.
Het rentepercentage staat vast: al vanaf 6,7% bij een looptijd van maximaal 10 jaar.

U weet precies wanneer de caravan lening is afgelost en u mag boetevrij en onbeperkt extra aflossingen doen. Zo rijdt u nog eerder schuldenvrij rond met uw mooie caravan.

Flex en Zeker lening voor caravan

Heeft u een geweldige caravan op het oog, maar wilt u de eerste tijd nog wat extra financiële armslag? Bijvoorbeeld voor een luifel, kachel en/of fietsendrager. 

Een Flex en Zeker lening (de opvolger van het doorlopend krediet) biedt de eerste 24 maanden flexibiliteit. U kunt een bedrag opnemen tot een afgesproken limiet en na aflossing mag u opnieuw opnemen. Na 24 maanden wordt de lening automatisch omgezet in een lening met een vaste einddatum en kunt u niet meer opnemen.
Ideaal voor wie nu al een caravan wil kopen en hem langzaamaan wil uitbouwen tot de ideale vakantiewoning op wielen.

Waarom bij ons lenen?

  • Laagste vaste rente vanaf 6,7%
  • Met één aanvraag een compleet en realistisch aanbod van meerdere banken. Voor dit aanbod komt u ook echt in aanmerking.
  • Snel, foutloos en voordelig door onze online aanpak.

  • Altijd boetevrij extra aflossen.

  • Niet tevreden, geld terug!

5 Tips voor het kopen van een caravan

  1. Stel uw financiële limiet vast. Ziet u een fantastische caravan maar is deze veel duurder dan uw uiterste prijs? Onderhandel scherp of kijk toch uit naar een andere caravan. Niemand zit te wachten op een aanschaf die later toch voor financiële problemen zorgt.

  2. Maak een raming voor bijkomende kosten, zoals extra’s (zonnepanelen, luifel, fietsendrager) en verzekeringen, onderhoudskosten en eventuele stalling. Stem de financiële limiet van uw aanschaf/lening ook daarop af.

  3. Maak een wensenlijst voordat u op caravanjacht gaat. Voor hoeveel personen, welke uitstraling, welke as, welke kwaliteit keukentje? Eenmaal bij de dealer zien veel mensen door de bomen het bos niet meer en gaat zonder duidelijke wensenlijst het ideale model caravan zomaar aan uw neus voorbij.

  4. Beddencheck! Ook op vakantie is een goede nachtrust belangrijk. Probeer daarom gerust de bedden uit: hoe liggen ze, schudt de hele kampeerwagen als u zich omdraait, is de constructie stevig? De ANWB biedt nog veel meer tips om goed beslagen ten ijs te komen. 

  5. Let ook goed op het toegestane gewicht van de caravan ten opzichte van het voertuig dat hem gaat trekken.

Hieronder vindt u de actuele rentetarieven en vraagt u alvast een vrijblijvende offerte aan voor de caravan van uw dromen. Wij wensen u alvast een geweldige tijd in uw caravan of camper!

 

aflossen

Vaste lage rente vanaf 6,5%

Bereken uw rente, maandtermijn en totaalprijs

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail en in Mijn DNKM ontvangt u een overzicht met uw mogelijkheden.

bemiddelaars

Van jong tot ouder

Mogelijk van 23 tot 75 jaar.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een paar uur het aanbod van 5 banken in 1 overzicht.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen