Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen voor een Caravan

Geld lenen voor een Caravan

Online uw caravan financieren vanaf 6,6%

Het kopen van een caravan is een mooie investering, maar zo’n caravan kost al gauw €25.000,-. Mensen huren dan ook regelmatig een caravan of camper voor hun vakantie. Wilt u toch liever een eigen caravan die voldoet aan al uw wensen? Wij helpen u graag om deze te financieren. Geld lenen voor een caravan of camper kan eenvoudig via DNKM, door onze gespecialiseerde samenwerking met gerenommeerde banken. U kunt online uw lening aanvragen tegen een lage rente en zonder advies- en afsluitkosten.

Caravan online financieren

Het kopen van een caravan is een grote uitgave. Niet iedereen heeft zo’n groot bedrag op de bank staan. Dan is een verantwoorde lening een goed alternatief. Wij werken online samen met verschillende banken en kunnen u daarom snel voorzien van een compleet overzicht met de voor u voordeligste leen-opties in de vorm van een Persoonlijke Lening.  

Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is de ideale lening voor een caravan. U leent precies het bedrag dat u nodig heeft en stemt de looptijd van de lening af op de levensduur of gebruiksduur van uw caravan. Het rentepercentage staat vast: al vanaf 6,6% bij een looptijd van 10 jaar.
U leent precies het bedrag dat u nodig heeft en bij elke maandelijkse aflossing wordt uw schuld kleiner. Bovendien weet u precies wanneer de lening is ingelost. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en is het altijd duidelijk waar u aan toe bent. 

Met een Persoonlijke Lening:

 • profiteert u van een vaste lage rente;
 • weet u vooraf exact wanneer u de lening aflost;
 • leent u een vast bedrag voor uw nieuwe caravan dat u maandelijks aflost met een vast bedrag aan aflossing en rente.

Tips voor het kopen van een caravan

 1. Stel uw financiële limiet vast. Ziet u een fantastische caravan maar is deze veel duurder dan uw uiterste prijs? Onderhandel scherp of kijk toch uit naar een andere caravan. Niemand zit te wachten op een aanschaf die later toch voor financiële problemen zorgt.
 2. Maak een wensenlijst voordat u op caravanjacht gaat. Voorbeelden: voor hoeveel personen, welke uitstraling, welke as, welke kwaliteit keukentje? Eenmaal bij de dealer zien veel mensen door de bomen het bos niet meer en gaat zonder duidelijke wensenlijst het ideale model caravan zomaar aan uw neus voorbij. 
 3. Beddencheck! Ook op vakantie is een goede nachtrust belangrijk. Probeer daarom gerust de bedden uit: hoe liggen ze, schudt de hele kampeerwagen als u zich omdraait, is de constructie stevig? De ANWB biedt nog veel meer tips om goed beslagen ten ijs te komen. 
 4. Rondtrekken of op één plek blijven? Wilt u op avontuur door Europa trekken of heeft u juist de ideale camping gevonden om elk jaar naar terug te keren? In het laatste geval is een stacaravan op uw eigen, vaste plekje ook een mooie optie. Stacaravans zijn nieuw te verkrijgen, maar er is ook een bloeiende tweedehands markt – check vooral Marktplaats. 
 5. Een tweedehands caravan kopen? Occasions zijn stukken goedkoper dan een nieuw model en meestal kunnen ze nog jaren mee.

Met deze tips doet u een goede aanschaf:

 • Vraag naar het garantiebewijs
 • Komt het chassisnummer overeen met de informatie op de papieren? 
 • Zijn er beschadigingen? Neem deze mee in de onderhandelingen over de prijs. Zijn er zware beschadigingen? Overweeg dan om te kijken naar een andere kampeerwagen; niet iedereen is een geboren klusser. Let ook goed op de geur: ruikt de caravan binnenin muf dan is er mogelijk een (lastig te verhelpen) vochtprobleem. 
 • Twijfelt u over verborgen gebreken? Laat de caravan dan keuren. Neem sowieso altijd iemand mee die verstand heeft van de (technische kant van) caravans.

Waarom bij ons lenen?

 • Laagste vaste rente vanaf 6,6%
 • Met één aanvraag een compleet en realistisch aanbod van 5 banken 
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Snel, foutloos en voordelig
 • Niet tevreden, geld terug!

Hieronder vindt u de actuele rentetarieven en vraagt u alvast een vrijblijvende offerte aan voor de caravan van uw dromen. Wij wensen u alvast een geweldige tijd in uw caravan of camper!

 

aflossen

Vaste lage rente vanaf 6,6%

Bereken uw rente, maandtermijn en totaalprijs

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail en in Mijn DNKM ontvangt u een overzicht met uw mogelijkheden.

bemiddelaars

Van jong tot ouder

Mogelijk van 23 tot 75 jaar.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een paar uur het aanbod van 5 banken in 1 overzicht.

Heeft u vragen?
Ons team heeft de antwoorden.

Als u geld wilt lenen, heeft u waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij uw leendoel past of hoe wij werken. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen, belangrijke begrippen en leendoelen voor u verzameld.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen