Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening

indicator
Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 3,5% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de historisch lage rente vanaf 3,5%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

Een Persoonlijke Lening is geld lenen met een vaste rente

Geld lenen wilt u zo verantwoord mogelijk doen. Bij een persoonlijke lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

 • Vaste lage rente vanaf 3,5% - Laagste van Nederland!
 • Vast bedrag lenen vanaf € 5.000,-
 • Vaste looptijd
 • Vaste maandtermijnen
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Meer informatie over de persoonlijke lening

Wat is een persoonlijke lening?

De persoonlijke lening is een lening met een vast totaalbedrag (het leenbedrag plus rente). Het totaalbedrag vermindert u door gedurende een vooraf afgesproken looptijd maandelijks een vast bedrag af te lossen. Voor het aflossen van een persoonlijke lening kun je kiezen tussen een looptijd van minimaal een jaar (twaalf maanden) tot tien jaar (120 maanden persoonlijke lening) Alleen in het geval van het financieren van een restschuld of een verbouwing is het mogelijk om een lening van 180 maanden af te sluiten. De lening wordt na akkoord van de bank direct in zijn geheel aan u overgemaakt. Alle kosten zijn vooraf inzichtelijk, daarom wordt de lening vaak gezien als de beste vorm van verantwoord lenen

Zekerheid, met een vaste rente

De rente van een persoonlijke lening staat gedurende de hele looptijd vast. Dat geeft de zekerheid die u zoekt. Het actuele rentetarief op moment van afsluiten van de lening is uw rentetarief. Als de rente in de markt tijdens de looptijd stijgt of daalt heeft dat geen effect op uw afgesproken rente en maandbedrag. Bij ons betaalt u een vaste lage rente vanaf 3,5%.

Bekijk de rente van onze persoonlijke lening

Voordelen Persoonlijke Lening

 • U leent eenmalig een vast bedrag tegen een vaste rente en looptijd voor een specifiek bestedingsdoel.
 • De bank betaalt het leenbedrag in één keer aan u uit zodat u direct toegang heeft tot uw geld.
 • Vaste looptijd: u weet vooraf precies op welke datum de lening is afgelost.
 • De rente staat vast gedurende de looptijd
 • De rente is aftrekbaar wanneer de lening wordt gebruikt voor het verbouwen of verbeteren van de koopwoning
 • U kunt altijd boetevrij extra aflossen om de lening nóg sneller af af te lossen.

Nadelen Persoonlijke Lening

 • Afgelost geld is niet opnieuw opneembaar
 • U betaalt rente over het hele leenbedrag in tegenstelling tot alleen het opgenomen gedeelte bij een doorlopend krediet

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?

Welke leenvorm voor u het beste is, hangt af van waar u de lening voor nodig heeft. Weet u vooraf exact hoeveel u nodig heeft, dan is een persoonlijke lening meestal de beste leenvorm om af te sluiten. Wilt u uw woning verbouwen of verduurzamen dan gelden daarnaast ook fiscale voordelen voor de persoonlijke lening. De rente is namelijk gewoon aftrekbaar. Heeft tussentijds extra geld nodig dan is het niet mogelijk om het geld opnieuw op te nemen. Met een doorlopend krediet heeft u die flexibiliteit wel. Heeft u extra geld nodig, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, dan is een doorlopend krediet gunstiger. U betaalt ook alleen wanneer u geld opneemt.

Wilt u flexibiliteit dan kiest u voor een doorlopend krediet. Wilt u precies weten waar u aan toe bent en weet u exact hoeveel u nodig heeft dan gaat u voor een persoonlijke lening.

Bij ons kunt u beide leenvormen aanvragen. Een combinatie van deze twee leenvormen is ook mogelijk. U kunt bij ons een zogenaamd Combinatie Krediet aanvragen. Een deel van het leenbedrag ontvangt u in de vorm van een persoonlijke lening, het andere deel in de vorm van een doorlopend krediet.

Wat kost een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening kost uiteraard ook geld. Aan de hand van een voorbeeld geven wij u inzicht in wat de kosten van een lening, bij ons, zijn zodat u het kunt vergelijken met andere kredietverstrekkers of financierders.

Stel u wilt een nieuwe auto aanschaffen. De auto kost € 25.000,- en u wilt hiervoor een lening afsluiten. In de onderstaande tabel ziet u wat de lening u in totaal gaat kosten met een looptijd van 60 maanden, het bijbehorende rentetarief en de daaruit voortkomende maandtermijn.

U kunt deze totaalprijs overigens verlagen door tussentijds boetevrij extra af te lossen.

 

Krediet-
bedrag
Vaste
looptijd
Maand-
termijn
Vaste
rente
Jaarlijks
kosten
percentage*
Totale prijs
van het
krediet
€ 15.000 60 mnd.
(5 jaar)
€ 278 4,4% 4,4% € 16.703
€ 25.000 60 mnd.
(5 jaar)
€ 459 3,9% 3,9% € 27.511
€ 50.000 60 mnd.
(5 jaar)
€ 911 3,6% 3,6% € 54.632

 

* Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van dit product. 

Leenbedrag
€ 25.000
Looptijd
120 maanden (10 jaar)
Maandtermijn
€ 251 p/m
Vaste rente
3,9%
Totaalprijs:
€ 30.135
Leenbedrag
€ 25.000
Looptijd
60 maanden (5 jaar)
Maandtermijn
€ 459 p/m
Vaste rente
3,9%
Totaalprijs:
€ 27.511
Leenbedrag
€ 25.000
Looptijd
36 maanden (3 jaar)
Maandtermijn
€ 736 p/m
Vaste rente
3,9%
Totaalprijs:
€ 26.504

Kan ik een persoonlijke lening oversluiten?

Heeft u een persoonlijke lening met een hoge rente? Of heeft u een lening met voorwaarden die verouderd zijn?

Ja, u kunt uw persoonlijke lening oversluiten naar een nieuwe persoonlijke lening. Het is zelfs verstandig om te doen. U profiteert van de huidige lage rente en van nieuwe voorwaarden. Het is ook mogelijk om meerdere leningen samen te voegen en over te sluiten naar één nieuwe lening. U heeft dan direct een beter overzicht in uw financiële verplichtingen. 

Waarvoor kan ik een persoonlijke lening aanvragen?

Een persoonlijke lening wordt vaak gebruikt voor een eenmalige aanschaf of investering. Voorbeelden van dergelijke leendoelen zijn:

Hoe vraag ik een persoonlijke lening aan?

U heeft een lening nodig om uw leendoel te financieren maar hoe sluit u een persoonlijke lening af? Wij zetten een aantal stappen op een rij voor u zodat u meer inzicht krijgt hoe u een lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij aanvraagt.

 1. Leenbedrag, looptijd en maandlast bepalen

  Bepaal welk bedrag u moet lenen om uw aankoop te kunnen doen. Bij een Persoonlijke Lening ontvangt u eenmalig het leenbedrag uitgekeerd om de aankoop te financieren. U lost de lening in maandelijkse termijnen af gedurende de overeengekomen looptijd. De looptijd die u kiest kunt u het beste afstemmen op de economische levensduur van uw aankoop. Zo is het vaak niet verstandig om een looptijd van 10 jaar te kiezen voor de aanschaf van een tweedehands auto. De kans bestaat dan namelijk dat u de lening nog heeft terwijl uw auto alweer aan vervanging toe is. Houd daarnaast bij het kiezen van de looptijd rekening met de bijbehorende maandlast. Een langere looptijd zorgt namelijk voor een lagere maandlast en vice versa. Zo voorkomt u verrassingen vooraf, tijdens de looptijd of zelfs achteraf en weet u precies wanneer u weer schuldenvrij bent. 

 2. Vraag een offerte aan

  Nadat u heeft bepaald hoeveel u wilt lenen en hoe u de lening wilt aflossen, vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan te vragen bij onze banken. Wij vragen bij meerdere banken het aanbod op zodat u een compleet overzicht krijgt van al uw mogelijkheden.

 3. Vergelijk het aanbod in uw persoonlijke en veilige Mijn DNKM omgeving

  U ontvangt na een paar uur in één overzicht het aanbod van onze banken per e-mail en in uw persoonlijke Mijn DNKM omgeving. U kunt hier op uw gemak de rente, alle voorwaarden en doorlooptijden van de banken vergelijken. Vervolgens maakt u een keuze voor het aanbod dat het beste aansluit op uw wensen. 

 4. Benodigde documenten aanleveren
  Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een lening, levert u de benodigde stukken digitaal aanleveren in uw persoonlijke beveiligde Mijn DNKM omgeving. Hierin vindt u terug welke documenten u precies moet aanleveren en kunt u de voortgang van uw lening aanvraag volgen. Wij stellen het contract op voor de gekozen lening. Dit contract kunt u dan via e-mail en Mijn DNKM inzien en downloaden.
 5. Wij regelen de rest

  Nadat u het getekende contract en overige benodigde documenten digitaal bij ons heeft aangeleverd, zorgen wij ervoor dat de bank de lening binnen het aantal opgegeven werkdagen uitbetaalt.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom bij ons lenen?
Geen onrealistische verwachtingen

Andere aanbieders en vergelijkers tonen iedereen de laagste rente. Wij sturen direct uw persoonlijke mogelijkheden.

Vrijblijvende en kosteloze offerte

Wij rekenen geen advies- of afsluitkosten. Een offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Compleet aanbod in 1 overzicht

Maar 1 keer uw gegevens invullen en van wel 5 verschillende banken in 1 overzicht het beste aanbod ontvangen.

Niet tevreden, geld terug!

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij streven naar een klanttevredenheidspercentage van 100% en maken dit waar! Daarom kunnen wij onze klanten deze extra zekerheid bieden: De klanttevredenheidsgarantie!

Wat vinden anderen?

Serhat

Opnieuw zeer goed geholpen door DNKM

"Opnieuw zeer goed geholpen door DNKM voor het oversluiten van een bestaande lening tegen een gunstigere rente. Tussen eerste contact en uitbetaling zat twee dagen, bedankt!"

Geplaatst op: 27-01-2021

Bekijk meer beoordelingen

Meer over geld lenen

Geld lenen

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken hoeveel u maximaal verantwoord kunt lenen.

Lening aanvragen

Bij ons kunt u voordelig en verantwoord online geld lenen u in vier simpele stappen.

Lening oversluiten

Uw bestaande dure lening oversluiten tegen betere voorwaarden en een lagere rente.

Persoonlijke Lening

Geld lenen tegen een vaste lage rente, met een vaste looptijd en boetevrij extra aflossen.

Auto financieren

Geld lenen voor een nieuwe auto op een verantwoorde manier.

Doorlopend Krediet

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Rente vergelijken

Vergelijk de rente van onze partnerbanken met die van andere banken.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen