Laden

Vertrouwd door velen

9,4

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening

Rente vanaf 3,9%, Laagste rente van Nederland!

Geld lenen met een vaste rente

Past een Persoonlijke Lening ook bij u?

Als u van zekerheid houdt dan is een Persoonlijke Lening een passende leenvorm voor u. Een Persoonlijke Lening vraagt u aan als u een lening wilt afsluiten voor een specifiek leendoel zoals de financiering van een auto, de verbouwing van uw huis of een recreatiewoning financieren. Het afsluiten van een Persoonlijke Lening kan als u tussen de 21 en 74 jaar oud bent en de lening dient voor uw 78e afgelost te zijn.

Zo werkt het

U leent een specifiek bedrag met een Persoonlijke Lening. De bank stort in één keer het bedrag op uw rekening; u heeft direct beschikking over het geld. U lost vervolgens de lening in vaste maandelijkse termijnen af. Dat maandbedrag is de aflossing plus de rente van de lening. De lening is volledig afgelost op de einddatum van de looptijd van de lening.

 • Boetevrij extra aflossen
 • Vaste rente
 • Vaste looptijd
 • Kosten

Boetevrij extra aflossen

Boetevrij extra aflossen

Heeft u tijdens de looptijd van de lening beschikking over extra geld, bijvoorbeeld bij een financiële meevaller? Dan kunt u dat gebruiken om kosteloos in te lossen op de lening. U verlaagt hiermee de lening en verkort de looptijd. Voor vervroegd aflossen op een Persoonlijke Lening werd altijd een boeterente in rekening gebracht, als vergoeding voor het mislopen van ingecalculeerde rente. Bij onze banken mag u echter altijd boetevrij extra aflossen.

Benieuwd welk bedrag u kunt lenen voor een Persoonlijke Lening? Vraag online vrijblijvend een offerte aan en ontvang een passend voorstel van onze banken.

Vaste rente

Vaste rente

De rente van een Persoonlijke Lening staat vast. Dat geeft de zekerheid die u zoekt. Het actuele rentetarief op moment van afsluiten van de lening is uw vaste rentetarief. Als de rente tijdens de looptijd stijgt of daalt heeft dat geen effect op uw maandbedrag. Bij ons betaalt u een vaste lage rente vanaf 3,9%.

Vaste looptijd

Vaste looptijd

Bij het afsluiten van de lening spreekt u met de bank af op welke datum de lening volledig is afgelost. Alles tussen de 6 en 180 maanden is mogelijk. De looptijd van uw Persoonlijke Lening staat vervolgens vast. U kunt de looptijd wel verkorten door tussentijds boetevrij extra af te lossen.

Kosten

Kosten

De kosten van een Persoonlijke Lening zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De kosten van geld lenen hangen samen met uw leeftijd, inkomen en woonsituatie. U leent bijvoorbeeld voordeliger als u eigenaar bent van een koopwoning. Ook het leendoel kan van invloed zijn op de totale kosten. Als u geld leent voor een verbouwing aan uw woning of wilt uw restschuld financieren dan is de lening fiscaal aftrekbaar. Bekijk onze rentetarieven en ontdek welke rente u gaat betalen voor uw Persoonlijke Lening.

Voorbeeld Persoonlijke Lening

Stel u wilt een nieuwe auto aanschaffen. U wilt deze auto financieren met behulp van een Persoonlijke Lening. Dan is het belangrijk om niet alleen het leenbedrag te weten, maar ook hoeveel geld u uiteindelijk leent, als alle kosten daarbij zijn opgeteld.

In de onderstaande tabel ziet u een aantal leenbedragen met een looptijd van 60 maanden, het bijbehorende rentetarief en de daaruit voortkomende maandtermijn. Wanneer u de looptijd vermenigvuldigd met de maandtermijn komt u uit op de totale prijs van het krediet. U kunt deze totaalprijs verlagen door tussentijds boetevrij extra af te lossen.

 

Krediet-
bedrag
Vaste
looptijd
Maand-
termijn
Vaste
rente
Jaarlijks
kosten
percentage*
Totale prijs
van het
krediet
 
€ 15.000 60 mnd.
(5 jaar)
€ 280 4,7% 4,7% € 16.820 Aanvragen
€ 25.000 60 mnd.
(5 jaar)
€ 463 4,3% 4,3% € 27.772 Aanvragen
€ 50.000 60 mnd.
(5 jaar)
€ 924 4,2% 4,2% € 55.414 Aanvragen

 

* Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van dit product. 

Leenbedrag
€ 15.000
Looptijd
60 maanden (5 jaar)
Maandtermijn
€ 280 p/m
Vaste rente
4,7%
Totaalprijs:
€ 16.820
Aanvragen
Leenbedrag
€ 25.000
Looptijd
60 maanden (5 jaar)
Maandtermijn
€ 463 p/m
Vaste rente
4,3%
Totaalprijs:
€ 27.772
Aanvragen
Leenbedrag
€ 50.000
Looptijd
60 maanden (5 jaar)
Maandtermijn
€ 924 p/m
Vaste rente
4,2%
Totaalprijs:
€ 55.414
Aanvragen

 


Persoonlijke Lening samengevat

fiscaal-aftrekbaar

Fiscaal aftrekbaar

Een Persoonlijke Lening voor woningverbetering is fiscaal aftrekbaar.

aflossen

Boetevrij aflossen

Een Persoonlijke Lening kunt altijd boetevrij aflossen.

aflossen

Vaste lage rente vanaf 3,9%

Bereken uw rente, maandtermijn en totaalprijs

maandtermijn

Vaste maandlasten

U weet altijd waar u aan toe bent.

looptijd

Vaste looptijd

U weet vooraf precies wanneer u de lening aflost. 

auto

Eenmalig vast bedrag lenen

Ideaal voor een grote aankoop.

rente

Lenen van € 5.000 tot € 75.000

Van 23 tot 75 jaar.

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

situatie

Uw situatie

Past een persoonlijke lening bij uw situatie? Check het hier.

Hoe kiest u een Persoonlijke Lening

U heeft een lening nodig om uw leendoel te financieren maar hoe sluit u een Persoonlijke Lening af? Wij zetten een aantal stappen op een rij voor u zodat u meer inzicht krijgt hoe u een Persoonlijke Lening aanvraagt.

 1. Leenbedrag, looptijd en maandlast bepalen

  Bepaal welk bedrag u moet lenen om uw aankoop te kunnen doen. Bij een Persoonlijke Lening ontvangt u eenmalig het leenbedrag uitgekeerd om de aankoop te financieren. U lost de lening in maandelijkse termijnen af gedurende de overeengekomen looptijd. De looptijd die u kiest kunt u het beste afstemmen op de economische levensduur van uw aankoop. Zo is het vaak niet verstandig om een looptijd van 10 jaar te kiezen voor de aanschaf van een tweedehands auto. De kans bestaat dan namelijk dat u de lening nog heeft terwijl uw auto alweer aan vervanging toe is. Houd daarnaast bij het kiezen van de looptijd rekening met de bijbehorende maandlast. Een langere looptijd zorgt namelijk voor een lagere maandlast en vice versa. Zo voorkomt u verrassingen vooraf, tijdens de looptijd of zelfs achteraf en weet u precies wanneer u weer schuldenvrij bent.

 2. Vraag een offerte aan

  Nadat u heeft bepaald hoeveel u wilt lenen en hoe u de lening wilt aflossen, vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan te vragen bij onze banken. Wij vragen bij meerdere banken het aanbod op zodat u een compleet overzicht krijgt van al uw mogelijkheden.

 3. Vergelijk het aanbod in uw persoonlijke en veilige Mijn DNKM omgeving

  U ontvangt na een paar uur in één overzicht het aanbod van onze banken per e-mail en in uw persoonlijke Mijn DNKM omgeving. U kunt hier op uw gemak de rente, alle voorwaarden en doorlooptijden van de banken vergelijken. Vervolgens maakt u een keuze voor het aanbod dat het beste aansluit op uw wensen.

 4. Benodigde documenten aanleveren
  Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een lening, levert u de benodigde stukken digitaal aan in uw persoonlijke beveiligde Mijn DNKM omgeving. Hierin vindt u terug welke documenten u precies moet aanleveren en kunt u de voortgang van uw lening aanvraag volgen. Wij stellen het contract op voor de gekozen lening. Dit contract kunt u dan via e-mail en Mijn DNKM inzien en downloaden.
 5. Wij regelen de rest

  Nadat u het getekende contract en overige benodigde documenten digitaal bij ons heeft aangeleverd, zorgen wij ervoor dat de bank de lening binnen het aantal opgegeven werkdagen uitbetaalt.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

 

Persoonlijke Lening niet de geschikte leenvorm voor u?

Als u een lening wilt aanvragen heeft u de keuze uit twee leenvormen: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Als een Persoonlijke Lening niet is wat u zoekt, is een Doorlopend Krediet het alternatief. Een Doorlopend Krediet wordt vaak als leenvorm gekozen als u extra geld achter de hand wilt hebben of u heeft voor kortere tijd geld nodig. Deze leenvorm is flexibeler omdat de rente niet vast staat en u afgeloste bedragen ook weer kan opnemen, tot de afgesproken kredietlimiet. Een combinatie van deze twee leenvormen is ook mogelijk. U kunt bij ons een zogenaamd Combinatie Krediet aanvragen. Een deel van het leenbedrag ontvangt u in de vorm van een Persoonlijke Lening, het andere deel in de vorm van een Doorlopend Krediet.

Verbouwing financieren

Heeft u extra geld nodig voor het verbouwen van uw woning? De financiering is vaak veel goedkoper via een Persoonlijke Lening dan via uw hypotheek. Sinds 2018 is het bovendien niet meer mogelijk om een verbouwing mee te financieren met uw hypotheek. U moet dus uw eigen vermogen aanspreken of u kiest voor een lening. 
De Persoonlijke Lening is de meest gekozen lening voor een verbouwing:

Persoonlijke lening goedkoper dan hypotheek

 • Bij het afsluiten van een Persoonlijke Lening heeft u géén extra uitgaven zoals afsluit- en advieskosten, boetes wegens openbreken hypotheek of taxatie van uw woning. Bij financieren via uw hypotheek betaalt u hier wel voor.
 • De looptijd is afgestemd op de levensduur van de besteding/ verbouwing. U betaalt dus af in gemiddeld 8 – 10 jaar tijd, niet in 30 jaar zoals bij een hypotheek.
  Fiscaal voordeel: met een koophuis profiteert u van renteaftrek.
 • Gunstige voorwaarden: u mag altijd tussentijds boetevrij extra aflossen.

Gemak, duidelijkheid en gunstige voorwaarden

 • Een vast bedrag tegen een vaste lage rente, maandelijkse aflossing.
 • Financieel overzicht: u weet vooraf precies wanneer u de lening afgelost heeft en de looptijd van de lening is overzichtelijk.
 • Gunstige voorwaarden: u mag altijd tussentijds boetevrij extra aflossen.
 • U hoeft uw hypotheek niet open te breken of een nieuwe af te sluiten, met alle bijkomende kosten zoals notariskosten en extra tijdsinvestering (uitzoekwerk, notarisbezoek) van dien. Een PL voor uw verbouwing regelt u makkelijk, snel en veilig online.
 • Geen hoofdpijndossier voor een duurzame verbouwing, zoals via een hypotheekverstrekker of subsidie. U hoeft zich niet overal voor te verantwoorden, als u bij DNKM een Persoonlijke Lening met fiscale voordelen aanvraagt. Gewoon online en zonder ingewikkeld gedoe.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen

ik ben zeer tevreden over de geleverde service

 • 10.0

Ik ben uiterst vriendelijk en super snel geholpen. Ben later nog eens teruggebelt met de vraag of alles naar tevredenheid is verlopen. De gehele behandeling verliep via internet en telefoon super snel dus.

Door: onbekend

super snel en voordelig !!!!!

 • 10.0

Het is super snel geregeld allemaal !! Binnen 3 dagen na aanvraag stond het geld al op mijn rekening

Door: PRISCILLA

Professioneel id beoordeling

 • 10.0

Gaat heel snel en kundig personeel

Door: Olga Van Leeuwen

helemaal goed

 • 8.0

Goede begeleiding.

Door: mevrouw Kooijman

mensen van de kredietmaatschappij waren zeer goed

 • 10.0

mensen van de kredietmaatschappij deden hun uiterste best ,maar de banken waren wel echte mierenneukers. wij moesten aan tonen dat we huur betaalden bankafschriften konden niet ver genoeg terug,ik woon al vanaf 1990 op hetzelfde adres maar omdat ik van m

Door: vale

Korte snelle maar efficiënte afhandeling.

 • 7.5

Correcte antwoorden op vragen. Snelle afhandeling waar nodig. Extra info wat bepaalde risico's aangaat.

Door: Klant

Snel, duidelijk en een goede service.

 • 10.0

Mijn dochter ligt in een echtscheiding en heeft geld nodig om haar ex te kunnen betalen i.v.m. de verrekening van hun bezit. Zelf is het voor haar als zelfstandige moeilijk om een lening af te sluiten. Ik heb dit voor haar gedaan. Binnen 1 week alles gere

Door: Joke Floor

goed

 • 7.5

goeie servicegeld kreeg ik zeer snel

Door: Heer hendrikson

VLOT EN VRIENDELIJKE SERVICE.IK VIND

 • 7.5

IK VIND DAT IK NETJES EN BEKWAAM BEN GEHOLPEN. VR. GR. HANK BIJLAARD.

Door: heer Bijlaard

Duidelijke uitleg, snelle reactie

 • 10.0

Netjes te woord gestaan en goed contact via de mail. Alles is mij duidelijk uitgelegd.

Door: Esmeralda

Prima geregeld.

 • 10.0

Zeer duidelijk aangegeven aan wat aan stukken moest worden aangeleverd.Snel geregeld.Ben hier prima tevreden over.

Door: heer Van Buiten

Snel en efficient

 • 10.0

Deze 2 woorden zijn mi voldoende

Door: heer Corver

perfecte en snelle service

 • 10.0

helemaal perfect uitgezocht wat de beste lening was, zeer duidelijke service gehad. Alles per mail en telefoon kunnen regelen.

Door: Gert

Razend snel, vriendelijk en servicegericht

 • 10.0

Razend snel, vriendelijk en servicegericht

Door: heer Broekhoven

Uitstekend behandeld en goed geadviseerd.

 • 10.0

Je wordt goed te woord gestaan.en als je nog vragen hebt wordt je prima geholpen.Helemaal top.

Door: heer Streuper

Correcte behandeling en goede samenwerking.

 • 10.0

Deze maatschappij geeft je goede informatie als er stukken niet helemaal kloppen. Ze hebben de tijd voor je als je er niet helemaal uitkomt. Geven alles weer in een mail. Als je contactpersoon even geen tijd heeft dan neemt een ander het over op dat moment.

Door: mevrouw Mulder

Goede service en to the point.

 • 10.0

Na de aanvraag werd ik direct gebeld om een en ander te bevestigen en afspraken te maken. Vervolgens kreeg ik zoals afgesproken per e-mail een voorstel en na akkoord kreeg ik de contractstukken. Binnen enkele dagen had ik de beschikking over het geld en kon ik dus mijn aankoop door laten gaan.

Door: Dave uit Berkel

Een Voorbeeld

 • 10.0

Zoals DNKM mij geholpen heeft, zowel telefonisch als per mail, vind ik geweldig: Zakelijk, servicegericht en klantvriendelijk. Ook DNKM site is qua informatieverstrekking uitstekend: Volledig, duidelijk en in helder Nederlands. Een voorbeeld voor vele bedrijven.

Door: heer Birfelder

aanvraag Persoonlijke Lening

 • 10.0

Uitstekend, duidelijke en heldere uitleg m.b.t. de mogelijkheden en welke banken wellicht mogelijk zijn.Daarnaast supersnel antwoord naar aanleiding van de aanvraag, binnen 1 a 2 dagen antwoord en na akkoord binnen 2 dagen geld op rekening,Ik ga De Nederlandse Krediet Maatschappij zeker aanbevelen in mijn netwerk.

Door: heer Blom

Snel en professioneel

 • 10.0

Op internet gezocht naar een bank voor een lening waarbij de naam van de Nederlandse Kredietmaatschappij als een mogelijke kandidaat naar voren kwam. Toen verder op de website van de Nederlandse Kredietmaatschappij gekeken en een berekening gemaakt. De ruimte had ik om een lening aan te vragen. Daarna offertes aangevraagd. De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft toen snel en professioneel gereageerd. En binnen zeer korte tijd was alles naar tevredenheid geregeld.

Door: heer Dubar

Super service en menselijke medewerkers, die meedenken.

 • 10.0

Super service, ook hoe er mee gedacht is om tot een perfecte oplossing te komen.Hierdoor viel het leenbedrag lager uit, dan nodig was.En daardoor ook lagere maandlasten, wat ook weer gunstig was.Wat ik ook zeer prettig heb ervaren, was het persoonlijke contact.Ook de keuze tussen diverse aanbieders, waardoor je zelf ook nog wat inspraak had.Kortom lenen is vaak je laatste redmiddel, maar met deze service wordt het leed verzacht.

Door: heer Strik

goed

 • 7.5

zeer tevreden over afhandeling ect ect

Door: heer De La Croix

goed

 • 7.5

goed duidelijk en accuraat

Door: heer van Wees

Prima afgehandeld

 • 7.5

Alle afhandeling is prima verlopen.

Door: heer Fauser

Snelle afhandeling zonder poespas

 • 10.0

1x telefoontje , binnen paar dagen alles geregeld ! Top.

Door: heer Thijssen

uitstekende service

 • 10.0

Vriendelijk personeel, uitstekende service en alles snel geregeld

Door: angelique

Snel,goed,vakkundig,vriendelijk

 • 10.0

Bij het aanvragen van een lening ben ik vakkundig, vriendelijk en goed geholpen. Wat bij mijn eigen bank niet kon, kon bij de Nederlandse kredietmaatschappij wel. Afwerking was zeer snel

Door: heer Broers

Plezierig en professioneel en betrouwbaar.....

 • 10.0

Van een dure lening overstapt naar een goedkopere op een vlotte duidelijke wijze. Men had heel gauw door wat ik precies wilde en speelde daar prima op in, met het gevolg dat mijn maandlasten nu beduidend lager zijn geworden.Aanrader!

Door: Maarten Loois

zeer tevreden

 • 7.5

Zeker een aanrader direct contact en heel behulpzaam duidelijk en begripvol.

Door: mevrouw Van Ineveld

Prima geregeld

 • 10.0

Prima en snel geregeld.Zeer duidelijk welke bescheiden moesten worden aangeleverd.

Door: heer Van Buiten

Super bedrijf

 • 10.0

Bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd hier gemiddeld 2% minder rente als alle anderen

Door: heer Michelidis

Uitstekende en snelle goedkope manier om geld te lenen.

 • 10.0

Directe en persoonlijke vlotte behandeling van mijn aanvraag leidde tot het beschikken over extra geld en aflos van een bestaande lening binnen 5 dagen.

Door: Peter Plinsinga

snel en vriendelijk

 • 10.0

Bellen terug als ze het beloven. Communiceren helder en rustig.Alles was heel snel geregeld.

Door: mevrouw Vermeulen

Vakkundig en compleet

 • 10.0

Onze dure leningen overgesloten via DNKM .Fijn geholpen en vakkundig gekeken naar de beste optie voor ons !

Door: debby

Klantvriendelijk

 • 10.0

Professioneel, snel en klantvriendelijk!!

Door: DvK

goed meedenken

 • 7.5

Er wordt pro actief gekeken naar de mogelijkheden en de response tijd is goed.

Door: heer Dallinga

prima

 • 10.0

We zijn prima, accuraat en vriendelijk geholpen om alles snel rond te krijgen. Een goede samenwerking ervaren.

Door: heer Elzinga

Duidelijk en transparant.

 • 10.0

Snelle behandeling en afhandeling. Goed bereikbaar en netjes alles uitgelegd.

Door: heer Bruinewoud

supersnelle en goede service

 • 10.0

Heel prettig en snel geinformeerd door medewerkers; ook buiten kantoortijden per email en telefonisch

Door: mevrouw Boon

vakkundige begeleiding

 • 7.5

vakkundige begeleiding

Door: heer Bitter

keurig netjes

 • 7.5

Beter kan je het niet krijgen

Door: heer Van Dam

Persoonlijke Lening oversluiten

 • 7.5

Snel en duidelijk voortgang bewaking.Telefonische benadering voor aanvulling van gegevensen daarna direct geregeld.Wel jammer dat er 1% boete op extra aflossingen berekent wordt.Binnen 2 weken helemaal geregeld.

Door: Quintin

super

 • 10.0

geweldig, uitstekend

Door: Hijlco van Merode

heel goed

 • 10.0

snelle en goede afwikkeling

Door: heer en mevrouw Van der Worp

duidelijke uitleg en snelle afwikkeling

 • 10.0

je wordt er duidelijk en vriendelijk geholpen. de adviseurs staan altijd voor je klaar en hebben duidelijke antwoorden op je vragen. Is zeker een aanrader

Door: heer Brouwer

Erg eerlijk en oprechte advies

 • 10.0

Na vergelijking van diverse aanbieders toch gekozen voor dnkm.De medewerkster had duidelijk verstand van zaken en gaf mij niet het gevoel dat ik koste wat koste voor hun moest kiezen. Na alle gevolgen goed doorgenomen te hebben met mij,heeft ze dit nog schriftelijk bevestigd. Ik kan er niet meer van maken dat ik het gevoel heb dat zij het meest eerlijk en oprecht naar me waren.MSK

Door: Kishun

Erg eerlijk en oprechte informatie

 • 10.0

Na vergelijking van diverse aanbieders toch gekozen voor dnkm.De medewerkster had duidelijk verstand van zaken en gaf mij niet het gevoel dat ik koste wat koste voor hun moest kiezen. Nadat ze alle mogelijkheden/gevolgen goed doorgenomen had met mij,heeft ze dit nog eens schriftelijk bevestigd.Ook heeft ze me uitgelegd wat de dienstverlening in de toekomst nog verder inhoud.Ik kan er niet meer van maken dat ik het gevoel heb dat zij het meest eerlijk en oprecht naar me waren.MSK

Door: MSk

Accuraat en uitstekende service

 • 10.0

De lening is snel en goed afgehandeld door DNKM. Uitstekende service,Enige tegenvaller was dat we op een wat hoger rentepercentage uitkwamen dan in eerste instantie geoffreerd, Dit kwam van de kredietverstrekker af en DNKM zal in de toekomst ons weer van dienst zijn om toch tegen het iets lagere rentepercentage te kunnen lenen. Alle complimenten voor de fijne samenwerking,

Door: Angele Scheefers

Doorlopende lening

 • 10.0

Een super afhandeling.Binnen 1 dag had ik wat opties en kon kiezen tussen de banken die mij aanstonden. Ik heb de volgende dag een bank gekozen met een goeie rente. En 2 dagen daarna was de lening al rond.Allen bedankt hiervoor

Door: heer Sulejmani

Geweldig

 • 10.0

Prima snel en vriendelijk geholpen

Door: Andrea Burgman

Uitstekend en snel

 • 10.0

Binnen 2 dagen afgehandeld en geld ontvangen. Prima service.

Door: Luke

Snel en efficient

 • 10.0

Zeer vlotte afhandeling

Door: Fred

Vlot en correct

 • 7.5

Vlotte afhandeling, duidelijk en geen omwegen.

Door: mevrouw De Graaf- Goeree

zeer goed geregeld allemaal

 • 10.0

super snel.vriendelijk.duidelijk

Door: anoniem

Fantastische service, heel vriendelijk en snel.

 • 10.0

Dit was de tweede keer dat ik contact heb gehad met De Nederlandse Kredtietmaatschappij. En het allerbelangrijkste is dat ze doen wat ze beloven. Neutraal, goede en snelle service. Discreet en toch heel persoonlijk. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Door: Barbara

geweldig geholpen

 • 10.0

super, super en super

Door: Gerda Heens

nog net geen 5 sterren

 • 7.5

vriendelijke en snelle reacties van DNKM, alleen de 2 daagse geldafhandeling bleef - volgens mij niet onlogisch - wel enigszins in de mist hangen ( maar komt wel voor in de advertentie(s).

Door: Klant MJvNoort

perfect

 • 10.0

we zijn keurig, netjes en met respect behandeld.

Door: mevrouw Munsterman

Goed geregeld

 • 10.0

Alles snel, nauwkeurig en goed gexommuniceerd

Door: Alex

Super snel. Binnen 24 uur geld op rekening. Jammer van de wat verhoogde rente.

 • 10.0

Binnen 24 uur geld op rekening. Jammer van de wat verhoogde rente. Ik schrijf nooit revieuw maar deze keer maak ik een uitzondering.

Door: Zk

Goed!

 • 7.5

Prima service, creatief en flexibel. Vrienden delijk en snelle acties.

Door: heer Van Loon

Perfect geregeld

 • 10.0

Fijne mensen en een goeie duidelijke uitleg. Goed geregeld allemaal, erg tevreden.

Door: mevrouw Van

Mensen van NKM zijn klantvriendelijk en betrokken

 • 10.0

Mijn ervaring met de NKM was bijzonder goed, diverse mensen van het bedrijf telefonisch gesproken en allemaal even vriendelijk en betrokken.Het resultaat was ook zo als ik bedoelde.

Door: tonl51

Een verademing t.o.v. vorige TP!

 • 10.0

Snel en vlekkeloos! Heel wat anders dan mijn vorige rommelige en trage TP. Zeer tevreden; ik zal NKM zeker aanbevelen!Offerte was super vlot binnen. Overzichtelijk met meerdere opties in een helder schema. Duidelijke informatieve begeleidende brieven met daarin naast de stukkenlijst ook o.a. de prettige optie om je manier van contact te kiezen (telefonisch / per mail).Mijn traject had enkele lastige hobbels. Waar de Nederlandse Krediet Maatschappij zich zeer sterk in onderscheidt is de snelle, doelgerichte acties met ondertussen zeer persoonlijke aandacht (ondanks het feit dat het een online platform is). Aldoor was er begrip voor het belang van een succesvol en snel resultaat voor mij als klant. Dat uitgangspunt lijkt altijd voorop te staan en dat voelt zeer prettig!

Door: heer Van de Beek

Perfect

 • 10.0

Snel en betrouwbaar

Door: Adem Keskin

De Nederlandse Kredietmaatschappij

 • 7.5

goeie en snelle service

Door: mevrouw Meester

Goed en snel geregeld ?

 • 10.0

Perfect geregeld en snel alles duidelijk ???

Door: Michiel Petersen

heel goed

 • 10.0

ik/wij zijn heel tevreden en voor iedereen aan de bevelen, altijd vriendelijk en nog belankrijker altijd goede contakt met voldoenden informationen. Wij waren altijd en snel ophoogde van de zaken. met vriendelijken groeten thomas en nikolett

Door: heer Muller

Goed en professioneel personeel, zeer vriendelijk TOP

 • 10.0

Van alle aanbieders veruit de beste.

Door: willem jongens

Top!!

 • 10.0

Vriendelijk, duidelijk en SNEL geregeld. Alles gaat digitaal dus geen kostbare tijd kwijt aan wachten op de post. Top!!

Door: Elizabeth van der Wal

Prima!

 • 7.5

Prima organisatie, handelen lekker vlot, houden de voortgang goed in de gaten en denken met je mee.

Door: Mevrouw

Goede service.

 • 10.0

Mijn ervaring is zeer positief, snelle service en goede communicatie.

Door: anoniem

prima

 • 10.0

goed, geen enkele klacht

Door: heer Lamper

een heel goede keuzen om de nederlandse kriediet maatschappij te kiezen

 • 10.0

ben zeer te vreden ben blij dat ik deze stap heb gedaan

Door: Dings

prima snelle service

 • 10.0

Correcte, snelle en geduldige manier van omgaan met klanten.

Door: heer Visser

Prima geholpen

 • 10.0

Door prima geholpen te zijn , snelle afhandeling, zeer tevreden.

Door: Mjn Hogenboom

goed en snel geholpen

 • 7.5

goed en snel geholpen

Door: rody1234

Nauwkeurige online afhandeling

 • 10.0

De Nederlandse kredietmaatschappij biedt online de mogelijkheid om op een gepaste online manier de mogelijkheid te bieden voor hun diensten.

Door: heer Piet

Grandioos goed

 • 10.0

Al veel leningen afgesloten en afgelost maar nog nóóit meegemaakt dat er zóveel medewerking was en hartelijkheid van deze kredietbemiddelaar.Een aanrader voor IEDEREEN

Door: Ooteman

Vriendelijk en fantastisch uitleg gewoon goed

 • 10.0

Gewoon goed hoe ze ons heeft geholpen perfect

Door: heer Burgers

Super goede service

 • 10.0

Na een analyse van het product besloten om met de Nederlandse Kredietmaatschappij dit af te handelen. Goede snelle en vriendelijke service. Perfect geregeld.

Door: mevrouw Versteeg

Zorgvuldig en snel

 • 10.0

Zeer tevreden over bereikbaarheid, inzet en snelheid van handelen.

Door: Janneke

Heel goede service!!!

 • 10.0

Heel goede service!!! De leningen zijn voordeliger ten opzichte van andere intermediairs, alles liep soepel en snel. Karen, bedankt voor je inzet en je hulp!!

Door: een klant

Prima service

 • 10.0

Prima service. Snel en betrouwbaar.

Door: heer H.

Snelle klantvriendelijk service!

 • 10.0

Snelle klantvriendelijk service!

Door: heer Claase

freo

 • 10.0

snelle afwikkeling

Door: anoniem

Super service!

 • 10.0

Super snelle, vriendelijke en behulpzame mensen!

Door: mevrouw Van Exel

De Nederlandse Krediet Maatschappij vindt een oplossing!

 • 10.0

De Nederlandse Krediet Maatschappij bekijkt objectief wat de beste mogelijkheden zijn voor een persoonlijke lening. Na anderhalve week zijn drie doorlopende kredieten die al jaren als een blok aan mijn been zaten omgezet naar een persoonlijk lening met een fors lagere rente! Bedankt team!

Door: Michel

snelle reactie duidelijk en goede ?

 • 10.0

snelle reactie duidelijk en goede afwikkeling top bedrijf

Door: heer Nelis

Goede en nette service!

 • 10.0

Zeer snelle afhandeling van de aanvraag. Duidelijke antwoorden op een aantal aanvullende vragen gehad.

Door: heer Wennemers

Snel en goed

 • 10.0

Snel, duidelijk en transparant

Door: heer Erdtsieck

Zeer goeie ervaring.Informatief,snel en ?

 • 10.0

Zeer goeie ervaring.Informatief,snel en netjes afgehandeld.Vriendelijke medewerkers.Super.

Door: heer Kwakkelaar

Snelle en duidelijke afhandeling van de ?

 • 7.5

Snelle en duidelijke afhandeling van de krediet aanvraag.

Door: heer Klippel

Prettig te woord gestaan en alles zeer ?

 • 7.5

Prettig te woord gestaan en alles zeer snel geregeld

Door: Vincent Sloos
Datum: 17-12-2017

ik ben duidelijk en vlot geholpen

 • 10.0

ik ben duidelijk en vlot geholpen. duidelijke overeenkomst vooraf ontvangen. telefonische bereikbaarheid goed. ook aangenaam contact.

Door: mevrouw Roep
Datum: 14-12-2017

vlot en snel je lening

 • 10.0

vlot en snel je lening, top hoor!!

Door: heer Reus
Datum: 11-11-2017

Netjes en snel!

 • 10.0

We zij op een nette en snelle manier geholpen!

Door: Anoniem
Datum: 06-11-2017

Vriendelijk contact.Goeie en goedkope ?

 • 5.0

Vriendelijk contact.Goeie en goedkope lening met duidelijke voorwaarden. L.K.

Door: heer Kwakkelaar
Datum: 12-01-2018

Prima service

 • 10.0

Prima service , snelle afwikkeling

Door: heer Van Gerven
Datum: 15-01-2018

Snel en gemakkelijk

 • 10.0

Enorm gemakkelijke werkwijze klantvriendelijke medewerkers Redelijk snelle afwikkeling

Door: Oa oa oa
Datum: 30-05-2018

Vlotte afhandeling

 • 7.5

Vlotte afhandeling, meest gunstige rente. Geen klachten.

Door: mevrouw Ackermans
Datum: 30-05-2018

Zeer vriendelijke en goede uitleg?

 • 7.5

Zeer vriendelijke en goede uitleg gehad. Stukken aangeleverd en binnen een dag na de aangeleverde stukken stond het bedrag erop. Ben zeer tevreden. Duurt het leveren van de stukken wat langer is dit ook geen probleem.

Door: heer en mevrouw Dugas
Datum: 09-05-2018

Goede service en alles snel geregeld

 • 10.0

Goede service en alles snel geregeld

Door: Rene
Datum: 02-07-2018

Goede en fijne deskundigheid mbt?

 • 10.0

Goede en fijne deskundigheid mbt meedenken. Aanrader!

Door: mevrouw Rossum
Datum: 17-07-2018

Fijne en snelle regeling van mijn?

 • 7.5

Fijne en snelle regeling van mijn financien.

Door: H Vernhout
Datum: 30-10-2018

Medewerkers hebben veel parate kennis?

 • 10.0

Medewerkers hebben veel parate kennis van de sector (financieringsmaatschappijen) en kunnen je dus direct een beeld geven van de mogelijkheden. Daarnaast een duidelijke omschrijving van de benodigde zaken zodat er weinig vertraging zit in de afhandeling van de aanvraag. Hierdoor kon de gevraagde lening binnen enkele dagen worden uitbetaald.

Door: Theodoor Galle
Datum: 12-11-2018

Goed en snel verlopen

 • 10.0

Goed en snel verlopen

Door: L. van der Kuijl
Datum: 20-11-2018

Prima!

 • 10.0

Snelle duidelijke vriendelijke afhandeling. Prima ervaring!

Door: J.W. van der Gaag
Datum: 10-12-2018

Snel en goed geholpen

 • 7.5

Snel en goed geholpen

Door: HE
Datum: 09-12-2018

Snel en duidelijk

 • 10.0

Snel vriendelijk en hulpvaardig.

Door: Wim
Datum: 11-12-2018

Ik zou dit bedrijf aan iedereen?

 • 10.0

Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ze zijn competent. Te vertrouwen en heel keurig. En klant vriendelijk.

Door: Y Camejo Martinez
Datum: 23-12-2018

Correct behandeld

 • 10.0

Correct behandeld, snel antwoord, uitstekend bedrijf.

Door: Bauke
Datum: 23-12-2018

Vlotte toenadering

 • 10.0

Vlotte toenadering, correcte en vriendelijke communicatie

Door: Wilma
Datum: 19-01-2019

Snelle afhandeling en duidelijk?

 • 10.0

Snelle afhandeling en duidelijk contact. Super tevreden over de service.

Door: Martin Koch
Datum: 28-01-2019

goede behandeling

 • 10.0

Zeer snel duidelijk en efficiënt

Door: Leon
Datum: 03-02-2019

Meedenkend

 • 10.0

Korte lijnen, goede communicatie en vooral meedenkend...??..

Door: JJC Meerkerk
Datum: 06-02-2019

Heel netjes en snel geholpen.ik ben?

 • 10.0

Heel netjes en snel geholpen.ik ben heel tevreden met onze afhandeling.em kon snel mijn wensen uit laten komen.

Door: jacoba butzelaar
Datum: 10-02-2019

Snelle en goede service!

 • 10.0

Snelle en goede service!

Door: RJH Niessen
Datum: 12-02-2019

Uitstekende kredietmaatschappij

 • 10.0

Uitstekende kredietmaatschappij! Erg professioneel en uitstekende klantenservice, aardig,kundig en de medewerkers nemen de tijd voor je. Aanvraag gaat uiterst soepel en indien alles netjes geupload wordt van de documenten die van je gevraagd worden, gaat het snel! Ik heb mijn krediet binnen 3 dagen op mijn rekening staan vanaf de aanvraag. DNKM, bedankt!

Door: KW Lo
Datum: 11-02-2019

zeer vriendelijk en proffesioneel.

 • 10.0

zeer vriendelijk en proffesioneel.

Door: C Sewdajal
Datum: 27-02-2019

Directe lijnen

 • 10.0

Directe lijnen. Bij alles wat er gebeurd snelle terug koppeling. Snel geregeld.

Door: J Kragt
Datum: 02-03-2019

Aan te raden

 • 10.0

Heel klantvriendelijk geholpen. Snelle en makkelijke online afhandeling

Door: Ronald
Datum: 12-03-2019

Super service!

 • 10.0

Super service!

Door: D Konings
Datum: 08-04-2019

Aanrader!

 • 10.0

Vriendelijk, to the point, snel, pro-actief.

Door: anoniem
Datum: 14-04-2019

Zeer goede service.

 • 10.0

Zeer goede service.

Door: Mariëtte
Datum: 17-04-2019

Super snel geregeld

 • 10.0

Super snel geregeld

Door: Dhr.Zuiddam
Datum: 01-05-2019

Super service, geen verbeterpunten!

 • 10.0

Ik wil De Nederlandse Kredietmaatschappij en in het bijzonder Halmar erg bedanken voor de super service: snel, professioneel, hulpvaardig, makkelijk, duidelijk en zeer servicegericht. Een verbeterpunt kan ik niet opnoemen!

Door: Serhat
Datum: 01-05-2019

snelle en prima afhandeling van de?

 • 7.5

snelle en prima afhandeling van de aanvraag. erg tevreden

Door: Sunil Harpal
Datum: 07-05-2019

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling, deskundig advies, vriendelijk, behulpzaam en met meest lage rente ik ben zeer tevreden.

Door: heer Badraqeh
Datum: 14-05-2019

Ik ben echt geweldig geholpen

 • 10.0

Ik ben echt geweldig geholpen. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Door: Jaap
Datum: 15-05-2019

ongewoon heldere en voorspoedige afhandeling

 • 10.0

Helder proces, persoonlijke benadering, goede communicatie en zeer goed bereikbaar. Was mijn aanvraag heel goed bekeken dan zou kunnen zijn voorkomen dat ik na het uploaden van documenten alsnog aanvullende documenten moest gaan aanleveren m.a.g. dagen vertraging. Klein minpuntje wat opviel door een overigens ongewoon heldere en voorspoedige afhandeling.

Door: Klant
Datum: 26-05-2019

Aanrader

 • 10.0

Waar banken het laten afweten, heeft deze club het voor elkaar. Helder (geautomatiseerd) proces en ze denken mee als het anders moet.

Door: RenE
Datum: 28-05-2019

Goed en snel geregeld!

 • 10.0

Goed en snel geregeld! Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon.

Door: R.J. Dooijenburgh
Datum: 08-06-2019

Fijne samenwerking

 • 10.0

Fijne samenwerking, vriendelijke medewerkers, zeer goede service

Door: JD
Datum: 17-06-2019

Snel

 • 10.0

Super snel afgehandeld top

Door: De Graaf
Datum: 20-06-2019

Wij zijn heel goed geholpen

 • 10.0

Wij zijn heel goed geholpen

Door: A.J. van Wijnsberge
Datum: 22-06-2019

Enorm snel

 • 10.0

Enorm snel, direct goed contact en snelle reacties op vragen!!

Door: Martin S
Datum: 25-06-2019

Top geregeld wederom!!!

 • 10.0

Wederom super geholpen door Michel en Halmar met ons krediet. Deze mensen weten echt waar ze mee bezig zijn. Ze gaan voor de volle tevredenheid van de klant. Nogmaals heel erg bedankt weer. GJ

Door: MJW
Datum: 09-07-2019

duidelijk

 • 7.5

duidelijk, vriendelijk en zakelijk goed

Door: RJ Mulder
Datum: 11-07-2019

Heel goed behandel snel maklijk en?

 • 10.0

Heel goed behandel snel maklijk en duidelijk

Door: B.ozkan
Datum: 11-07-2019

Alles ging vlekkeloos super service en?

 • 10.0

Alles ging vlekkeloos super service en zeer klantvriendelijk. Geweldig team.

Door: R Radjkoemar
Datum: 21-07-2019

Top!

 • 10.0

Snel, efficiënt en klantvriendelijk

Door: Koerts
Datum: 22-07-2019

Lening op maat

 • 10.0

Uitstekend geholpen met een ongebruikelijke lening. DNKM heeft mijn specifieke situatie good in kaart gebracht, en heeft vervolgens met goed overleg een passende oplossing gevonden in een korte tijd.

Door: Areis2019
Datum: 22-07-2019

Alles goed geregeld

 • 10.0

Alles goed geregeld

Door: mevrouw van Kampen
Datum: 22-07-2019

Snel en behulpzaam

 • 10.0

Het afsluiten van de lening ging zeer snel en als je belde zijn ze zeer behulpzaam en vriendelijk. Super

Door: GAM Hekkenberg
Datum: 22-07-2019

Geweldige snelle afhandeling en zeer?

 • 10.0

Geweldige snelle afhandeling en zeer vriendelijk en duidelijk behulpzame medewerkers! Top!

Door: Rob van Emst
Datum: 24-07-2019

Hele goede service

 • 10.0

Hele goede service, betrouwbaar duidelijk verhaal en een snelle afwikkeling! Top!

Door: Monique Van Noort
Datum: 23-07-2019

prima snelle afhandeling

 • 10.0

prima snelle afhandeling

Door: JYM van der Kelen
Datum: 23-07-2019

Uitstekende site

 • 10.0

Uitstekende site! Na de aanvraag stapsgewijs op weg geholpen met de aanvoer van documenten. Mailverkeer prettig.

Door: Renault
Datum: 25-07-2019

prima snelle afhandeling

 • 10.0

prima snelle afhandeling

Door: JYM van der Kelen
Datum: 29-07-2019

Goede en snelle afhandeling ivm?oversluiten

 • 10.0

Goede en snelle afhandeling ivm oversluiten dure bankrekening. En nieuwe financiering. Bij vragen ook telefonisch vriendelijke behandeling! De reguliere banken kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Door: Rob van Emst
Datum: 28-07-2019

Zeer tevreden met DNKM.

 • 10.0

Zeer tevreden met DNKM. Ze zitten er constant bovenop. Zodra de bank nog aanvullende gegevens nodig heeft bellen en mailen ze het gelijk en zodra je het upload word het direct naar de bank verstuurd en ze houden je netjes van alles op de hoogte. Bij ons was er veel aanvullende info nodig maar nadat het geaccepteerd was stond het geld een dag later op onze rekening.

Door: RP Baan
Datum: 28-07-2019

Super klantvriendelijk

 • 10.0

Super klantvriendelijk en goed en snel geholpen.. Een pluim

Door: SIJ Stappers
Datum: 30-07-2019

Digitale gegevens verwerking is echt top

 • 10.0

Digitale gegevens verwerking is echt top

Door: wim
Datum: 31-07-2019

Super geholpen

 • 10.0

Super geholpen, duidelijk, aardig, netjes weten wat de bank wil enz enz.

Door: Geen naam
Datum: 01-08-2019

Snel en beleefd behandeld

 • 7.5

Snel en beleefd behandeld

Door: G Westendorp
Datum: 04-08-2019

Super vriendelijk en heel duidelijk!

 • 10.0

Super vriendelijk en heel duidelijk!

Door: W Spaan
Datum: 04-08-2019

Lening aanvragen

 • 10.0

Snel en goed geregeld. Goede service!

Door: V.C
Datum: 04-08-2019

We hadden echt een financieel?

 • 10.0

We hadden echt een financieel probleempje met de enorme inzet en meedenken van het personeel was de lening in een middag geregeld

Door: Ron
Datum: 03-08-2019

Snelle service en prettige communicatie

 • 10.0

Snelle service en prettige communicatie

Door: Hc
Datum: 03-08-2019

Wat een uitstekende service

 • 10.0

Wat een uitstekende service! Helaas kan ik geen score van 1000 geven.

Door: A Wardak
Datum: 04-08-2019

Super snel geregeld en vriendelijk?

 • 10.0

Super snel geregeld en vriendelijk personeel

Door: pascalle
Datum: 11-08-2019

Behulpzaam en zeer vriendelijk.

 • 10.0

Behulpzaam en zeer vriendelijk.

Door: R.M.
Datum: 12-08-2019

Super snelle en goede service !

 • 10.0

Super snelle en goede service !

Door: Angelique Hagen
Datum: 12-08-2019

Uitstekend snel geholpen

 • 10.0

Uitstekend snel geholpen

Door: Evy
Datum: 12-08-2019

Vriendelijke service

 • 10.0

Vriendelijke service, snel geregeld

Door: Wilma
Datum: 13-08-2019

Ik werd goed op de hoogte gehouden van?

 • 10.0

Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verwerkings proces.

Door: S Mamoun
Datum: 12-08-2019

Goede en snelle communicatie

 • 10.0

Goede en snelle communicatie, procesverloop duidelijk

Door: Ate
Datum: 13-08-2019

Super service en flexibiliteit!

 • 10.0

Zeer tevreden met reactiesnelheid, mogelijkheden en digitale aanpak! Top geregeld!

Door: Snel geholpen
Datum: 13-08-2019

Snelle en vakkundige behandeling van mijn aanvraag

 • 10.0

Snelle en vakkundige behandrling van mijn aanvraag. Response op emails erg vlug en duidelijk.

Door: E Hoet
Datum: 14-08-2019

Deskundig & professioneel!

 • 10.0

Deskundig en snel geïnformeerd. Prompte antwoorden en uitleg. Begeleiding gedurende looptijd lening.

Door: Freek Verzijl
Datum: 14-08-2019

Soepel verlopen prettige medewerkers

 • 10.0

Soepel verlopen prettige medewerkers

Door: Albert
Datum: 14-08-2019

Snel en duidelijk

 • 10.0

Snel en duidelijk

Door: FT
Datum: 19-08-2019

Top, snel en meedenkend!

 • 10.0

Echt fijn mee gedacht, goed, snel en goed op de hoogte gehouden. Persoonlijk contact

Door: Remko Koppelaar
Datum: 18-08-2019

Vriendelijke mensen en de financiering?

 • 10.0

Vriendelijke mensen en de financiering was heel snel geregeld en afgehandeld.

Door: Klant a.c dictus
Datum: 20-08-2019

Doen wat ze beloven.

 • 10.0

Doen wat ze beloven.

Door: Jos
Datum: 20-08-2019

Heel vriendelijk en snel geholpen door?

 • 10.0

Heel vriendelijk en snel geholpen door alle medewerkers.

Door: Arzu
Datum: 21-08-2019

Alles zeer snel geregeld vanaf eerste?

 • 10.0

Alles zeer snel geregeld vanaf eerste aanvraag tot uitbetaling.

Door: M.
Datum: 22-08-2019

snel en goed geregeld

 • 10.0

snel en goed geregeld

Door: cv
Datum: 24-08-2019

Zeer goed verzorgd

 • 10.0

Zeer goed verzorgd

Door: MS
Datum: 24-08-2019

Perfect en super vriendelijk geholpen

 • 10.0

Perfect en super vriendelijk geholpen, berichtgeving was snel en steeds up-to-date. Kunnen er vee van leren.

Door: dennis meutstege
Datum: 25-08-2019

Snelle service

 • 10.0

Snelle service

Door: De boer
Datum: 28-08-2019

De beste service die je kan wensen.

 • 10.0

De beste service die je kan wensen.

Door: A.J.G. van Bree
Datum: 28-08-2019

Snel geregeld

 • 10.0

Snel duidelijk wat de leenmogelijkheden zijn en snel geregeld. Ook al is het execution only (geen advies) was men snel bereikbaar bij vragen (telefonisch en mail).

Door: t-shirt
Datum: 28-08-2019

Duidelijke info en antwoorden

 • 7.5

Duidelijke info en antwoorden, snelle afhandeling.

Door: Lp
Datum: 02-09-2019

Gewoon goed.

 • 7.5

Gewoon goed.

Door: Kolor
Datum: 02-09-2019

Zeer goed geholpen

 • 10.0

Zeer goed geholpen, doen wat er van ze gevraagd word en denken met je mee

Door: R.C.G. Pappot
Datum: 03-09-2019

Duidelijk en snel geregeld

 • 10.0

Duidelijk en snel geregeld. Hier is zzp zijn normaal.

Door: Dirk
Datum: 05-09-2019

Vriendelijk snelle afhandeling

 • 10.0

Vriendelijk snelle afhandeling. Eenvoudig af te sluiten.

Door: heer en mevrouw uit Noord Holland
Datum: 10-09-2019

Je wordt snel en netjes geholpen.

 • 7.5

Je wordt snel en netjes geholpen.

Door: J.G Van Laanen
Datum: 16-09-2019

Super service echt ben zo tevreden met?

 • 10.0

Super service echt ben zo tevreden met hun manier van aanpak.

Door: RAMROEP
Datum: 16-09-2019

Snel en goed geregeld.

 • 10.0

Snel en goed geregeld.

Door: heer Uwuratuw
Datum: 16-09-2019

Zeker een aanrader

 • 10.0

Zeker een aanrader! Snelle terugkoppeling, ontzettend vriendelijk, behulpzaam en meedenkend naar de meest gepaste oplossing. Cijfer: 10+

Door: R.P.
Datum: 17-09-2019

Snel en goed geholpen

 • 10.0

Snel en goed geholpen

Door: Chantal
Datum: 18-09-2019

Professioneel

 • 10.0

Professioneel. En inlevende medewerkers. Prima geholpen

Door: Henk
Datum: 18-09-2019

Vond het goed hoe ze met de gegevens om?

 • 7.5

Vond het goed hoe ze met de gegevens om gingen en dat je het maar niet zo ging en zeer vriendelijk ter woord gestaan

Door: Mies Strijker
Datum: 21-09-2019