Let op! Geld lenen kost geld
Keuken financieren

Keuken financieren

Keuken financiering vanaf 6,5%

Geld lenen om uw keuken te verbouwen, op te knappen of vernieuwen. Dat kan bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Gewoon online, zonder advies. Bij gespecialiseerde banken en tegen een lage rente – deze staat nu zelfs historisch laag. Kies het bedrag en de looptijd die bij u passen. Dan regelen wij de rest, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Geld lenen voor een keuken

Is uw keuken toe aan een opknapbeurt of is het tijd voor vervanging? Kies dan voor een verantwoorde lening. Met een Persoonlijke Lening betaalt u geen notaris-, taxatie-, advies- en afsluitkosten, waardoor u doorgaans goedkoper uitkomt dan met een extra hypotheek. Als huiseigenaar profiteert u bovendien van een extra lage rente. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een aanbod op maat.

Lees meer over een lening of hypotheek.

Wat is het gemiddelde leenbedrag voor een verbouwing?


Het gemiddelde leenbedrag voor een verbouwing is €27.500,- en wordt binnen 8 tot 10 jaar terugbetaald.

renovatie

Nieuwe keuken financieren met een Persoonlijke Lening

Een vast bedrag lenen tegen een vaste rente. Dat is een Persoonlijke Lening. Met een Persoonlijke Lening weet u altijd waar u aan toe bent. Want:

 • U profiteert van een vaste lage rente die fiscaal aftrekbaar is. De rente staat nu zelfs historisch laag – u financiert al vanaf 6,5%. 
 • U weet vooraf precies wanneer u de lening heeft afgelost. 
 • U leent eenmalig een afgesproken bedrag voor uw keuken dat u maandelijks aflost met een vast bedrag aan aflossing en rente. Na elke maandelijkse aflossing daalt uw schuld dus weer een stukje!

Fiscaal voordeel bij woningverbetering

Als u een Persoonlijke Lening afsluit om met een verbouwing verbetering aan te brengen aan uw koopwoning, dan is de rente aftrekbaar. Dit geldt ook voor het plaatsen van een nieuwe keuken.

In box 1 betaalt u belasting over inkomen uit werk en woning. De rente van een Persoonlijke Lening is aftrekbaar als u de lening gebruikt voor de aanschaf van een eerste woning, onderhoud van uw koophuis of een verbouwing. 

In box 3 betaalt u belasting over uw vermogen, zoals aandelen, spaargeld of een tweede woning. Als u een Persoonlijke Lening aangaat (en dus een schuld heeft) mag u in sommige gevallen de hoogte van de lening in mindering brengen op uw vermogen. Let op: de eerste 3.000 euro (of de eerste 6.000 euro, samen met uw fiscale partner) mag u niet in mindering brengen.

Meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden van belastingaftrek. 

Waarom bij ons lenen?

 • Laagste vaste rente vanaf 6,5% (bij een leenbedrag van 50.000 euro met looptijd 10 jaar). 
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in 1 overzicht.
 • Met 1 aanvraag een compleet en realistisch aanbod van 5 banken, waar u ook echt voor in aanmerking komt.   
 • 100% online, geen dure adviseurs en kantoren en daarom voordeliger.
 • Snel, foutloos en voordelig.
 • Altijd boetevrij tussentijds extra aflossen.
 • Niet tevreden, geld terug!

Wilt u weten welk bedrag u kunt lenen? Bereken hier hoeveel u kunt lenen. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

6 Tips voor keuken financiering

 1. Wat is het budget en welke stijl en afwerking wenst u? Welke keukenapparatuur gaat er komen? Wilt u uitgebreid kokkerellen in landelijke stijl of denkt u meer aan een strakke designkeuken met de nieuwste culinaire snufjes? Afhankelijk van deze factoren stelt u vast hoeveel u wilt lenen. 
 2. U kunt alvast op de uitkijk voor inbouwapparatuur en/of witgoed. Er zijn veel opties op de markt en de prijzen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Onderhandelen is vaak mogelijk, soms zelfs tot 30%!
 3. Laat een offerte maken voor uw keuken bij verschillende aannemers. Hierbij geldt: het goedkoopste aanbod is niet per se de beste optie. Vraag daarom altijd na of het om een totaalprijs gaat en hoe de aannemers omgaan met meerwerk. Ook reserveert u zelf het beste een noodpotje van 5% voor onvoorziene kosten. 
 4. Vergelijk verschillende leningen. Belangrijk hierbij is dat u goed let op de voorwaarden: is het toegestaan om tussentijds extra af te lossen? Betaalt u daarvoor een boete? 
 5. Wat is de ideale looptijd voor uw lening? Natuurlijk wilt u een zo laag mogelijke rente; deze is gekoppeld aan een langere looptijd. Maar wat als u over 10 jaar nog steeds uw keuken aan het afbetalen bent terwijl u alweer aan een nieuwe toe bent? Of zelfs verhuisd? Dan betaalt u nog steeds voor een keuken waar u allang niet meer van geniet. Zonde van uw geld en behoorlijk demotiverend.
  Een langere looptijd is weliswaar gekoppeld aan een lagere rente, maar aan het einde van de rit betaalt u alsnog meer rente dan bij een kortere looptijd. Vergelijk dus uitgebreid op looptijd, rente en bedenk goed hoelang u de keuken wilt gaan gebruiken. 
 6. Controleer ook nog even uw verzekeringen. Een nieuwe keuken wilt u misschien met een hoger bedrag/ uitgebreidere dekking laten verzekeren op uw opstal-en inboedelverzekering. 

Wij wensen u alvast veel woon- en kookgenot met uw mooie nieuwe keuken!

fiscaal-aftrekbaar

Fiscaal aftrekbaar

Een Persoonlijke Lening voor woningverbetering is fiscaal aftrekbaar.

huis

Vaste extra lage rente vanaf 6,5%

Huiseigenaren profiteren van extra rentevoordeel. 

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail en in Mijn DNKM ontvangt u een overzicht met uw mogelijkheden.

consument

Verantwoorde lening

Leningen speciaal voor particulieren.

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen