Let op! Geld lenen kost geld
BEKIJK ONS KANTOOR
360° TOUR

Over ons

Goedkoop geld lenen wanneer u dat uitkomt en tegen de beste voorwaarden, dat is de belofte van lenen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij (DNKM).
Via een volledig online werkwijze (zonder tussenkomst van een dure adviseur) maakt De Nederlandse Kredietmaatschappij het mogelijk om online de beste leningen te vergelijken, aan te vragen en (versneld) af te lossen. Een kostenbesparende werkwijze en dat merkt u direct in uw portemonnee; U heeft een consumptief krediet ofwel een lening vanaf 7%.

Maak kennis met ons bedrijf en onze specialisten.

Onze specialisten

Paul Diamant

Partner en Directeur

Paul kijkt naar de grote lijnen. Hij vindt eerlijkheid, service en snelheid richting de klant het belangrijkst voor De Nederlandse Kredietmaatschappij. Juist met deze kwaliteiten kan je het verschil maken.

Specialismes binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – marketing, financiën en contacten met externen (banken, samenwerkingspartners)

Het helpen bij het realiseren van een lange termijn wens is wat wij vol passie doen. Of het nu gaat om een tweede woning, een verbouwing, een camper of een andere wens. Het zijn allemaal zaken waar de klant energie van krijgt en dat geeft ons elke dag weer de energie om voor de klant het beste uit onszelf te halen!

Halmar Wolfswinkel

Partner en Hoofd Realisatie

Halmar is oplossingsgericht, creatief en zeer efficiënt. Voor elk vraagstuk heeft hij een passende oplossing. Zoekt u naar een financiering voor een recreatiewoning, een auto, boot, caravan of de verbouwing van uw koophuis? Halmar denkt met u mee. Hij zorgt voor een snelle en foutloze afwikkeling en uitbetaling van uw lening. 

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Realisatie van de geretourneerde contracten, het completeren, controleren en doorsturen van de complete kredietdossiers naar de banken. 

‘Ik sta er persoonlijk voor garant dat u snel en veilig kunt beschikken over uw geld.’

Shirley Veenhof

Kredietspecialist (Acceptatie)

Shirley is vriendelijk, klantgericht en ze werkt ontzettend snel. Na een toetsing bij het BKR, laat zij de klant zo snel mogelijk weten of de leenaanvraag geaccepteerd kan worden. Zij werkt de beste akkoorden voor uw lening van onze partnerbanken uit, tot één overzicht. Shirley is de onmisbare schakel tussen u en onze partnerbanken, om uw krediet snel en foutloos te kunnen leveren.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Kredietspecialist Acceptatie

‘Het is mijn doel om de offertes van de partnerbanken voor u helder en inzichtelijk te maken. Zodat u een goede keuze kunt maken voor uw lening.’

Rosita Doornekamp

Kredietspecialist (Realisatie)

Rosita werkt snel en zorgt voor een korte doorlooptijd van geretourneerde en getekende contracten tot aan de uitbetaling van uw lening. Zij is gefocust en doelgericht.

Rosita zorgt ervoor dat alle documenten compleet, gecontroleerd en gemotiveerd naar de bank kunnen, zodat u snel en foutloos over het gewenste leenbedrag kan beschikken.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Kredietspecialist Realisatie

‘Mijn dag is goed wanneer het lukt om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Daar geniet ik van!’

Carolien Breuren

Kredietspecialist (Realisatie)

Carolien haar sterkste punt is haar accuratesse. Zij is heel secuur en zorgt ervoor dat de stukken die u aanlevert via Mijn DNKM of e-mail, snel verwerkt worden. Carolien heeft vele jaren bankervaring en weet precies wat zij doet.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij –Kredietspecialist Realisatie

‘Ik zorg ervoor dat alles netjes en foutloos verwerkt wordt.’

Karen Keur

Kredietspecialist (Zorg en Service)

Karen schrijft het woord klant met een hoofdletter. Uw belang staat bij haar voorop. Haar vriendelijkheid, deskundigheid en tomeloze inzet, zorgt voor tevreden klanten. Transparant communiceren is de basis van elk klantcontact. Karen is uw aanspreekpunt gedurende de looptijd van uw lening. 

Zij neemt contact met u op, over hoe u onze dienstverlening heeft ervaren en of alles naar wens is. Karen werkt proactief, dat betekent dat zij zelf contact met u opneemt gedurende de looptijd van uw lening, om na te gaan of er nog wijzigingen zijn in uw persoonlijke situatie, die van invloed kunnen zijn op een verantwoord verloop van uw lening. Ook wanneer u zelf een ander voorstel wenst, is zij degene bij wie u moet zijn. 

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Kredietspecialist Zorg en Service 

‘Mijn streven is dat iedere klant tevreden is. Niet alleen tijdens het afsluiten van een lening, maar juist ook daarna.’

Sanne Hol

Kredietspecialist (Acceptatie & Realisatie)

Sanne is vakkundig, geduldig en zeer klantgericht.

Het is Sanne haar taak om ervoor te zorgen dat u als klant in één oogopslag alles (de rente, de termijnbedragen, looptijden, doorlooptijden en voorwaarden) goed kan vergelijken. Zij houdt in de gaten dat u alle benodigde documenten correct aanlevert. Sanne controleert en completeert deze en zorgt ervoor dat alles in één keer naar de bank gestuurd kan worden zodat u zo snel mogelijk over uw geld kunt beschikken.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Kredietspecialist Acceptatie en Realisatie

‘Ik vind het fijn dat ik mensen kan helpen bij het verwezenlijken van hun dromen!’

Naomi Gottenbos

Kredietspecialist (Zorg en Service)

Goed luisteren wat de klant wil en dat ook nog eens op de juiste wijze afhandelen is haar wel toevertrouwd.

Naomi werkt niet alleen proactief maar ook secuur en dat is essentieel voor onze dienstverlening. Een aanwinst voor onze klanten.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Kredietspecialist Zorg en Service

Eva Noten

Kredietspecialist (Realisatie)

Eva controleert uw documenten zorgvuldig van uw kredietaanvraag. Naast zorgvuldigheid is ze ook zeer betrokken bij iedere aanvraag. Als Eva constateert dat er nog iets ontbreekt wordt dit direct door haar opgemerkt en opgepakt zodat uw aanvraag geen vertraging op loopt.

Zo zijn wij online toch met u persoonlijk in contact.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Kredietspecialist Realisatie

Maxine van Norde

Kredietspecialist (Acceptatie)

Maxine verwerkt uw offerte aanvraag. Heeft u hier nog vragen over dan kunt u altijd bij haar terecht, Maxine is rustig en luistert goed naar uw wensen. Als uw vragen zijn beantwoord dan kunt u een keuze maken uit een van onze aanbieders en zorgt Maxine ervoor dat uw offerte foutloos bij u terecht komt.

Zo zijn wij online toch met u persoonlijk in contact.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Kredietspecialist Acceptatie

Deskundig en betrouwbaar

De Nederlandse Krediet Maatschappij is aangesloten bij de volgende organisaties om onze zekerheid, deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen.

  • Autoriteit Financiële Markten: De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft een vergunning van de AFM onder nummer 12019152 De AFM houdt onafhankelijk toezicht op financiële dienstverleners in Nederland. Zij controleren of financiële partijen zich houden aan regels en wetgeving. De vergunning is een wettelijke verplichting om te kunnen bemiddelen in krediet.

  • De Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars (NVF) stelt op grond van de NVF-gedragscode aanvullende eisen aan hun leden, waaronder eisen die in het belang van de consument zijn, in úw belang.

  • Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid): ons keurmerk van het Kifid toont aan dat De Nederlandse Kredietmaatschappij aan hoge kwalitatieve eisen voldoet. Deze eisen gaan verder dan de Wet op het financieel toezicht. Om het keurmerk te behouden worden we regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie.

  • College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Om er zeker van te zijn dat uw persoonlijke gegevens door ons op een correcte manier worden vastgelegd en afgehandeld.

Oriënteren, ongedwongen en discreet!

Gaat het om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, een geld lening sluit je zelf af via De Nederlandse Kredietmaatschappij. Al meer dan twintig jaar ervaring in het afsluiten van kredieten en geld leningen. Wij houden rekening met uw wensen, de mogelijkheden en helpen u met een lening die u zelf zonder advies wilt afsluiten.

Oriënteren , ongedwongen en discreet. Wij hebben geen callcenter en er komt geen adviseur bij u thuis. U beslist en bepaalt zelf hoe de communicatie verloopt: via telefoon, internet per e-mail of per post. Voor meer belangrijke informatie verwijzen wij naar onze voorwaarden.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen