Laden

Vertrouwd door velen

9,4

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Auto financieren

Geld lenen voor een auto -  Vanaf 3,9%

Een auto is een investering waar u jarenlang plezier van heeft. Maar het kost soms veel geld. Daarom bieden wij verantwoorde leningen voor een auto. Gewoon online en tegen een lage rente. U kiest de lening en wij regelen de rest. Dan kunt u genieten van uw nieuwe aankoop.

Geld lenen voor een auto

Uw nieuwe of tweedehands auto financieren kan op twee verschillende manieren:

 1.      Met een Persoonlijke Lening.
 2.      Met een Doorlopend Krediet.

Welke lening het beste bij u past, is afhankelijk van uw wensen en persoonlijke situatie. Gebruik onze online leenwijzer en ontdek direct wat voor u de beste optie is.

Wist u dat?

31% van de mensen die geld lenen, geld lenen om een auto te financieren.

Persoonlijke lening

De meeste klanten kiezen voor een Persoonlijke Lening als ze geld lenen voor een auto. Want met een Persoonlijke Lening:

 •    heeft u een duidelijke einddatum. Hierdoor weet u vooraf precies wanneer u de lening aflost;
 •    leent u precies het bedrag dat u nodig heeft voor uw nieuwe auto;
 •    lost u de lening maandelijks af tegen een vaste rente;
 •    past u de looptijd van uw lening aan op de verwachte levensduur van de auto (lees meer bij tips voor autofinanciering)

Doorlopend krediet

Ondanks dat de Persoonlijke Lening de populairste autofinanciering is, kunt u ook kiezen voor een Doorlopend Krediet. Met een Doorlopend Krediet ligt alleen het maximaal op te nemen bedrag vast. U bepaalt zelf hoeveel u precies opneemt en aflost.

Afgeloste bedragen kunt u altijd opnieuw opnemen. Handig als u onverwacht de versnellingsbak moet vervangen of uw auto een nieuwe distributieriem nodig heeft. Met een Doorlopend Krediet heeft u, naast het geld voor de aankoop van uw auto, dus ook altijd toegang tot extra geld.

Houd er wel rekening mee dat de rente variabel is en hierdoor op elk moment kan wijzigen.

Online geld lenen

Geld lenen doet u niet zomaar. Een lening is iets waar u goed over na moet denken. U gaat immers een financiële verplichting aan, vaak voor een langere periode. Daarom is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u een lening aanvraagt. Zodat u weet welke lening het beste bij uw persoonlijke situatie en uw wensen past en u een verantwoorde lening afsluit. 

Tips voor het financieren van een auto

We hebben een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet waarmee u rekening kan houden tijdens het uitzoeken van een financiering voor een auto. Zo zijn er aan een auto altijd meer kosten verbonden dan alleen de aanschafprijs, en klinkt kopen op afbetaling heel aanlokkelijk maar kan het duur uitpakken.

 • Levensduur
 • Onderhoudskosten
 • Kopen op afbetaling
 • De beste rente

Levensduur

Houd rekening met de levensduur van uw auto

Omdat een auto een beperkte economische levensduur heeft, is het verstandig om de looptijd van de lening hierop af te stemmen. De gemiddelde gebruiksduur van een auto is 5 á 6 jaar. Daarom is een looptijd van 60 tot 72 maanden vaak de beste optie. Zo voorkomt u dat u nog een restschuld heeft op het moment dat de auto (financieel) is afgeschreven.

Onderhoudskosten

Houd rekening met onderhoudskosten

Een auto aanschaffen is één. Maar daarmee bent u er nog niet. Een auto vergt ook onderhoud. En ook daar zijn kosten aan verbonden. Het Nibud berekende dat een auto gemiddeld zo’n €75,- á €100,- per maand aan onderhoud kost. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van uw auto. Heeft u een specifieke auto op het oog? Ga dan naar de ANWB autokosten calculator en bereken wat de kosten voor deze auto zijn.

Kopen op afbetaling

Pas op voor betalen in termijnen

Koop nu, betaal later. De meeste autoverkopers bieden ook de mogelijkheid om een nieuwe auto op afbetaling te kopen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar pas op; Kopen op afbetaling is gewoon een vorm van geld lenen. En dan ook nog eens een hele dure. Soms betaalt u zelfs de wettelijk maximale rente van 14%. Zonde van uw geld. Met een rentetarief vanaf 3,9% is een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening veel goedkoper.

De beste rente

Kies de beste rente

Een lening kost altijd geld. De kosten voor uw lening betaalt u door middel van rente. Bij een Persoonlijke Lening staat de rente altijd vast. Bij een Doorlopend Krediet is de rente variabel. Dit betekent dat deze op elk moment kan stijgen of dalen.

De rentetarieven en leenvoorwaarden verschillen per bank. Wij sturen u altijd het aanbod van meerdere banken. Zodat u de rente en voorwaarden snel en gemakkelijk kunt vergelijken. Vervolgens kiest u de lening die het best bij u past en wij regelen de rest. Bij ons sluit u al een autolening af vanaf 3,9%.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een paar uur het aanbod van 5 banken in 1 overzicht.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen

Duidelijke uitleg, snelle reactie

 • 10.0

Netjes te woord gestaan en goed contact via de mail. Alles is mij duidelijk uitgelegd.

Door: Esmeralda

supersnel en supervriendelijk

 • 10.0

Heel blij en fijn contact gehad met shirley veenhof

Door: mevrouw Van Herwaarden

Prima geregeld.

 • 10.0

Zeer duidelijk aangegeven aan wat aan stukken moest worden aangeleverd.Snel geregeld.Ben hier prima tevreden over.

Door: heer Van Buiten

zakelijk en correcte behandeling

 • 7.5

Goed , stipt en snel

Door: heer Nauta

vriendelijk en snelle service

 • 10.0

Zeer professioneel, goede en snelle service en vriendelijk personeel.Echt een aanbeveling.

Door: marcel

Klantgericht, betrouwbaar en vooral snel!

 • 10.0

Ik heb de NL Kredietmaatschappij ervaren als een zeer klantgerichte en vooral betrouwbare organisatie. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de totstandkoming van de lening ben ik netjes geholpen en vooral serieus genomen. Uiteraard kan ik dit zeggen omdat ik ook andere offertes vooraf had opgevraagd en dat contact was van een heel ander niveau dan hier bij de NL Kredietmaatschappij. Het zit em vaak in de kleine dingens: goede informatie en offerte conform mijn wensen aangeboden (denkt met je mee), begrip, mensgericht, een antwoordenveloppe bij de overeenkomst meesturen en arceren wat ingevuld moest worden, en vooral ten alle tijde bereikbaar hetzij per mail of telefoon. Ik ben blij dat ik jullie maatschappij heb gekozen als tussenpersoon. Kortom: ga zo door, ik zou jullie van harte aanbevelen bij anderen!

Door: mevrouw Nasrullah

Snel en efficient

 • 10.0

Deze 2 woorden zijn mi voldoende

Door: heer Corver

Vlot geregeld.

 • 10.0

Nadat we de offerte en de gevraagde stukken hadden aangeleverd per email was het heel snel geregeld.

Door: Alex b.

Snelle adequate en klantgerichte afhandeling

 • 10.0

Een bedrijf met betrokken werknemers die begeleiden bij de financiering van A tot Z. Komen afspraken na. Kortom een prima ervaring

Door: heer Schut

snel en vakkundig geregeld

 • 10.0

Ben zeer tevreden over de wijze waarop mijn verzoek is behandeld,volledig en compleet.Ben niet iemand die van kredieten en leningen houd, maar soms zit t even tegen en heb je vakkundige hulp nodig.Mijn dank daarvoor.

Door: heer Smit

Geld nodig, kost geld!

 • 10.0

We hadden het moeilijk, als je geld moet lenen is je leven niet altijd even makkelijk.Als je dan kan lenen en we worden goed geholpen, dan ben je blij dat je weer even adem krijgt.Het winnen van een loterij is natuurlijk het mooiste, maar die kans is veel kleiner dan dat de Nederlandse Kredietmaatschappij je kan helpen.

Door: heer Van den Bogaert

zeer goed geholpen en zeer vlot

 • 10.0

Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling bij het afsluiten

Door: Piebe

Uitstekende dienstverlening

 • 7.5

Jullie zijn de afspraken nagekomen, dit maak je niet vaak meer mij. Ook prettig dat jullie met mij meegedacht hebben en alles snel afgehandeld hebben.

Door: heer Koning

Klantvriendelijk

 • 10.0

WAT een snelle en vriendelijke behandeling. Echt aan te bevelen.

Door: heer Waldram

snel, efficient en heel klantvriendelijk

 • 10.0

het regelen van dit krediet ging echt heel snel, efficiënt, zonder al te veel administratieve rompslomp en vooral heel klantvriendelijk.

Door: mevrouw Kamp

Zeer positief

 • 10.0

Deskundig en snel geholpen!

Door: mevrouw Wagemans

Prima

 • 10.0

Goede en snelle afhandeling. Ook de bereikbaarheid van de tussenpersoon na kantooruren prima.

Door: heer Mos

Zeer proffesioneel en snel geholpen

 • 10.0

Heel goed geholpen door stappenplan en zeer snel een bekwaam oplossing

Door: M Nav.

De vriendelijke en behulpzaamheid van de medewerkers

 • 7.5

Bij het aanvragen van een nieuw krediet, verhoging van de bestaande wat ik snel geregeld wilde helpen kreeg ik goede duidelijke hulp van de medewerkers. Kon alles via de mail en scan versturen. De bescheiden de er nog gemist werden belde ze over op en kon ik zodoende snel nasturen.Twee medewerkers de elkaar bijstonden door de verschillende werktijden hadden alles binnen een week voor ons geregeld.Wij zijn zeer content met deze manier van werken en de snelheid waarmee ze alles voor elkaar gekregen hebben.

Door: Olga Riemsdijk

Behulpzaam

 • 10.0

Van begin af aan meegedacht om de lening voor elkaar te krijgen.

Door: heer en mevrouw Van Meijeren

Gewoon perfect!

 • 10.0

Zeer snel en goed geregeld. Welke medewerker je ook sprak, allemaal waren ze zeer vriendelijk en behulpzaam, met kennis van zaken.Absolute aanrader!

Door: Dennis en Nadine

Prima product

 • 7.5

goede info bij vragen en goed produkt/prijs verhouding. Correct te woord gestaan bij telefonisch contact.

Door: Van der Schoor, D.

uitstekende communicatie , in het zoeken naar de juiste oplossing!

 • 10.0

uitstekende dienst verlening van deze maatschappij, korte lijnen , er wordt geluisterd wat ik als klant in mijn hoofd had en daarop geadviseerd, zelfs s'avonds en in het weekend.Ook nadat alles was afgehandeld kon ik nog bellen voor eventuele vragen.Alle stukken per mail afgehandeld eenvoudig en korte doorlooptijd van aanvraag tot uitbetaling.

Door: Dhr. J.C.J. Koopmeiners

Duidelijk en helder. Zeer tevreden.

 • 10.0

Zeer tevreden. Goede communicatie. Ervaren en vriendelijke medewerkers.Snelle reactie bij aanvraag.

Door: Noëlle

Snel en efficient

 • 10.0

Zeer vlotte afhandeling

Door: Fred

Uitstekende service

 • 10.0

Snelle afhandeling

Door: Vincent

Zeer goed geholpen zowel per mail als per telefoon

 • 10.0

Allemaal keurig geregeld, netjes geholpen via telefoon .Echt een aanrader , betaalbare lening en snelle afwikkeling.Verder ook via telefoon snel bereikbaar

Door: heer Spithorst

Zeer snelle en correcte afhandeling

 • 10.0

In een woord top!

Door: Bas

Supersnel afgehandeld

 • 10.0

Duidelijke contracten en supersnel geregeld

Door: Geachte R.Onkenhout

perfect service....

 • 10.0

perfect service, snelle afhandeling en een persoonlijk contact. Echt goed!

Door: heer Terlien

Klantvriendelijk

 • 10.0

Ben zeer goed geholpen en de medewerkers zijn zeer vriendelijk

Door: mevrouw Aarsel

De Nederlandse Kredietmaatschappij

 • 7.5

goeie en snelle service

Door: mevrouw Meester

super snelle en vriendelijke hulp en afhandeling

 • 10.0

zonder twijfel ver aan te bevelen om uw krediet via DNK af te sluiten.

Door: mevrouw Simons

snel afgehandeld

 • 7.5

persoonlijke lening snel afgehandeld alleen bij vraag naar legitimatie vermelden dat het een BSN nummer moet hebben.dus buitenlands paspoort is niet toereikend

Door: heer van den Berg

Goede

 • 7.5

Goede snelle service

Door: Arnold

Goed.

 • 7.5

Goed,netjes en snel geholpen.

Door: Anomiem

Verbazingwekkende snelheid

 • 10.0

Binnen een dag lag er een duidelijk aanbod wat ik accepteerde en twee dagen na het eerste contact stond het geld op mijn rekening, precies wat me was voorgerekend.

Door: heer Van Vessem

Zeer tevreden .

 • 10.0

Snelle communicatie en vriendelijk

Door: Mevrouw van Lottum

prima snelle service

 • 10.0

Correcte, snelle en geduldige manier van omgaan met klanten.

Door: heer Visser

prima

 • 10.0

goed, geen enkele klacht

Door: heer Lamper

Pure service

 • 10.0

Het was een blijk van service !

Door: heer Raven

snelheid en service

 • 10.0

vlotte en prima service. alles was binnen een paar dagen geregeld.

Door: tevreden klant in Utrecht

Snel en accuraat zonder verrassingen

 • 10.0

Snel afgehandeld binnen een week. Duidelijk over hoe en wat je aan moet leveren. Zelfs voor zelfstandig ondernemer.

Door: Moolenaar

goed relatieonderhoud

 • 10.0

Super snelle afwikkeling van de aanvraag.

Door: heer Gores

Top,

 • 7.5

Top, lekker vlot en duidelijk

Door: Hammer

Super!

 • 10.0

Snel en zonder problemen, echt super!

Door: mevrouw Schultz

zeer goede empathie van het personeel

 • 10.0

had mijn probleem uitgelegd aan de medewerker en deze heeft mij zeer snel en adequaad geholpen

Door: heer Riemeijer

Snelle klantvriendelijk service!

 • 10.0

Snelle klantvriendelijk service!

Door: heer Claase

Snel, efficiënt, en met zeer concurrerende rentetarieven

 • 10.0

De NKM handelde de aanvraag heel snel en efficiënt af. Ik hoefde slechts één keer de nodige documenten te mailen, en toen was het formele traject klaar. Door de vele relaties die NKM heeft, kreeg ik ook een bijzonder aantrekkelijk rente-aanbod voor mijn krediet, en twee dagen na acceptatie van de aanbieding, het geld op mijn rekening. Kortom: ik ben een bijzonder tevreden klant.

Door: Jan van den Hogen

Snelle en correcte service

 • 10.0

Snelle en correcte service, telefonische contacten prettig, beleefde en to-the-point en duidelijke communicatie.

Door: Martin

Correct geholpen

 • 10.0

Correct geholpen, snelle afwikkeling. 100% tevreden

Door: heer De Jong

Snelle hulp bij oversluiten.Aanrader ?

 • 10.0

Snelle hulp bij oversluiten.Aanrader voor iedereen!

Door: mevrouw Hendriks

het was snel geregeld en werd met mij ?

 • 10.0

het was snel geregeld en werd met mij mee gedacht.

Door: mevrouw Doppert

vlot en snel je lening

 • 10.0

vlot en snel je lening, top hoor!!

Door: heer Reus

Geweldige Service

 • 10.0

De lening is vrijwel zeker toegekend. Top service.

Door: dhr. Pieters

Super goed geregeld

 • 10.0

Alles is super goed geregeld! Kwalitatief, op tijd heel professioneel! Doing the extra mile!!! Snel! En precies op tijd! We zijn zeer tevreden! Nogmaals bedankt Shirley en Halmar voor alle moeite!

Door: mevrouw Y

Vriendelijk en goed geholpen.

 • 10.0

Vriendelijk en goed geholpen.

Door: heer Klein

erg snel en gemakkelijk

 • 10.0

erg snel en gemakkelijk

Door: De heer korosh hashemi

Goede service van a tot z

 • 10.0

Goede service van a tot z

Door: anoniem

Enorm snelle afwikkeling en respons

 • 10.0

Enorm snelle afwikkeling en respons. Goed advies voor ons persoonlijke wensen en ze kennen hun klanten. Fijn contact.

Door: Anoniem

Super goed geregeld.

 • 10.0

Super goed geregeld.

Door: mevrouw Boxum

ik ben duidelijk en vlot geholpen

 • 10.0

ik ben duidelijk en vlot geholpen. duidelijke overeenkomst vooraf ontvangen. telefonische bereikbaarheid goed. ook aangenaam contact.

Door: mevrouw Roep

Goede service.

 • 10.0

Goede service.

Door: Xander van Perge

Prettig te woord gestaan en alles zeer ?

 • 7.5

Prettig te woord gestaan en alles zeer snel geregeld

Door: Vincent Sloos

Goede service

 • 7.5

Goede service, wordt snel gehandeld op mail en telefoongesprekken

Door: PAA Bogaert
Datum: 23-10-2018

Fijn

 • 10.0

Fijn, snel en duidelijk geholpen.

Door: J.W.H. Bongers
Datum: 29-10-2018

Goede communicatie en afhandeling.

 • 10.0

Goede communicatie en afhandeling.

Door: Dhr.Zuiddam
Datum: 18-07-2018

Goede snelle en persoonlijke service?

 • 10.0

Goede snelle en persoonlijke service zoals altijd

Door: heer kop van heiningen
Datum: 18-12-2018

Ik zou dit bedrijf aan iedereen?

 • 10.0

Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ze zijn competent. Te vertrouwen en heel keurig. En klant vriendelijk.

Door: Y Camejo Martinez
Datum: 23-12-2018

perfect bedrijf

 • 10.0

perfect Alles liep super snel.

Door: Alessandra
Datum: 24-12-2018

Super snel en enorm behulpzaam

 • 10.0

Super snel en enorm behulpzaam. Beantwoorden alle vragen snel en helder.

Door: N Ben Ali
Datum: 04-03-2019

Ben zeer tevreden de Nederlandse?

 • 10.0

Ben zeer tevreden de Nederlandse kredietmaatschappij. Alles in korte tijd geregeld alles werd duidelijk uitgelegd. Geen addertje onder het gras.

Door: A Leen
Datum: 25-04-2019

Goede en snelle service

 • 10.0

Goede en snelle service. Binnen aantal werkdagen zaken geregeld. Alles via internet wat voor ons ideaal was.

Door: K.Beishuizen
Datum: 26-05-2019

Aanrader

 • 10.0

Waar banken het laten afweten, heeft deze club het voor elkaar. Helder (geautomatiseerd) proces en ze denken mee als het anders moet.

Door: RenE
Datum: 28-05-2019

Duidelijk en snel

 • 7.5

Duidelijk en snel

Door: Ferry Calis
Datum: 06-07-2019

Snelle en correcte service

 • 10.0

Snelle en correcte service, ook goed geholpen bij telefonisch contact

Door: John
Datum: 08-07-2019

Alles goed geregeld

 • 10.0

Alles goed geregeld

Door: mevrouw van Kampen
Datum: 22-07-2019

Goede en snelle afhandeling ivm?oversluiten

 • 10.0

Goede en snelle afhandeling ivm oversluiten dure bankrekening. En nieuwe financiering. Bij vragen ook telefonisch vriendelijke behandeling! De reguliere banken kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Door: Rob van Emst
Datum: 28-07-2019

Wat een uitstekende service

 • 10.0

Wat een uitstekende service! Helaas kan ik geen score van 1000 geven.

Door: A Wardak
Datum: 04-08-2019

Gewoon goed en snel

 • 7.5

Aanvraag snel en goed behandeld

Door: Klant
Datum: 12-08-2019

Soepel verlopen prettige medewerkers

 • 10.0

Soepel verlopen prettige medewerkers

Door: Albert
Datum: 14-08-2019

Snel en vakkundig

 • 10.0

Snel en vakkundig, denken in mogelijkheden.

Door: klant
Datum: 28-08-2019

Duidelijke info en antwoorden

 • 7.5

Duidelijke info en antwoorden, snelle afhandeling.

Door: Lp
Datum: 02-09-2019

Goed en snel kwa informatie en?

 • 10.0

Goed en snel kwa informatie en afhandeling

Door: jan bakket
Datum: 14-10-2019