Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Goedkope autofinanciering

Geld lenen voor een auto -  Vanaf 3,5%

indicator

Naast een lening voor een huis komt een lening voor een auto het meest voor. Een auto is een investering waar u jarenlang plezier van heeft. Maar het kost soms veel geld. Daarom bieden wij verantwoorde leningen voor een auto. Gewoon online en tegen een lage rente. U kiest de lening en wij regelen de rest. U heeft binnen 2 werkdagen het geld op uw rekening om de autodealer te betalen.

Geld lenen voor een auto

Uw nieuwe of tweedehands auto financieren kan op drie verschillende manieren. Afhankelijk of u jarenlang wilt/ kunt sparen voor een auto of nú van uw nieuwe auto wil genieten of hem nodig heeft.

 1. Financiering met uw spaargeld. 
 2. Financiering bij de dealer. 
 3. Financieren met een Persoonlijke Lening.

Financiert u de auto vanuit uw spaarrekening, dan betaalt u geen rente. Het grote nadeel is wel dat uw buffer voor onvoorziene uitgaven slinkt. 

De auto financieren bij de dealer lijkt een mooie optie, maar kent haken en ogen. Vaak is financiering bij de dealer duurder. Bovendien kunt u minder scherp onderhandelen omdat u ook om een lening moet vragen voor de auto. 

Voor wie niet voldoende spaargeld heeft en niet wil financieren via de dealer, is online geld lenen met een Persoonlijke Lening vaak een goede optie. U financiert (deels) de auto met een overzichtelijke lening en heeft het geld al beschikbaar als u bij de autodealer aanklopt. Een veel sterkere onderhandelingspositie! U regelt zelf, vanuit uw luie stoel, discreet en veilig uw financieringsbehoefte. 

Wist u dat?

31% van de mensen die geld lenen, geld lenen om een auto te financieren.

auto

Persoonlijke lening

De meeste klanten kiezen voor een Persoonlijke Lening als ze geld lenen voor een auto. Want met een Persoonlijke Lening:

 •    heeft u een duidelijke einddatum. Hierdoor weet u vooraf precies wanneer de lening afgelost is
 •    leent u precies het bedrag dat u nodig heeft voor uw nieuwe auto;
 •    lost u de lening maandelijks af tegen een vast bedrag per maand (rente en aflossing)
 •    past u de looptijd van uw lening aan op de verwachte gebruiksduur van de auto (lees meer bij tips voor autofinanciering) 

Waarom bij ons lenen? 

 • Met één aanvraag een compleet aanbod van 5 banken in één overzicht
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht
 • U ontvangt een realistisch aanbod
 • Geheel vrijblijvend en kosteloos offerte aanvragen
 • Snel, foutloos en voordelig
 • Niet tevreden, geld terug!

Online geld lenen

Geld lenen doet u niet zomaar. Een lening is iets waar u goed over na moet denken. U gaat immers een financiële verplichting aan, vaak voor een langere periode. Daarom is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u een lening aanvraagt. Zodat u weet welke lening het beste bij uw persoonlijke situatie en uw wensen past en u een verantwoorde lening afsluit.

Tips voor het financieren van een auto

We hebben een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet waarmee u rekening kunt houden tijdens het uitzoeken van een financiering voor een auto. Zo zijn er aan een auto altijd meer kosten verbonden dan alleen de aanschafprijs, en klinkt kopen op afbetaling heel aanlokkelijk maar kan het duur uitpakken.

Let er ook op dat u niet meer geld leent voor de auto dan nodig is. De restwaarde van een auto is vaak niet zo hoog en daarmee is een nieuwe auto geen investering die makkelijk wordt terugverdiend. 

Verzeker uw auto met een allrisk dekking. Het is namelijk zonde als u een schade rijdt en door een lage dekking geen vergoeding ontvangt. Terwijl u nog wel de lening voor de auto moet afbetalen.

 • Levensduur / Gebruiksduur
 • Onderhoudskosten
 • Kopen op afbetaling
 • De beste rente

Levensduur / Gebruiksduur

Houd rekening met de levensduur van uw auto

Omdat een auto een beperkte economische levensduur heeft, is het verstandig om de looptijd van de lening hierop af te stemmen. De gemiddelde gebruiksduur van een auto is 5 à 6 jaar. Daarom is een looptijd van 60 tot 72 maanden vaak de beste optie. Zo voorkomt u dat u nog een restschuld heeft op het moment dat de auto (financieel) is afgeschreven of alweer is doorverkocht.

Onderhoudskosten

Houd rekening met onderhoudskosten

Een auto aanschaffen is één. Maar daarmee bent u er nog niet. Een auto vergt ook onderhoud. En ook daar zijn kosten aan verbonden. Het Nibud berekende dat een auto gemiddeld zo’n €75,- á €100,- per maand aan onderhoud kost. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van uw auto. Heeft u een specifieke auto op het oog? Ga dan naar de ANWB autokosten calculator en bereken wat de kosten voor deze auto zijn.

Kopen op afbetaling

Pas op voor betalen in termijnen

Koop nu, betaal later. De meeste autoverkopers bieden ook de mogelijkheid om een nieuwe auto op afbetaling te kopen. Dat klinkt aantrekkelijk, maar pas op; Kopen op afbetaling is gewoon een vorm van geld lenen. En dan ook nog eens een hele dure. Soms betaalt u zelfs de wettelijk maximale rente van 14%. Zonde van uw geld. Met een rentetarief vanaf 3,5% is een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening veel goedkoper.

De beste rente

Kies de beste rente

Een lening kost altijd geld. De kosten voor uw lening betaalt u door middel van rente. Bij een Persoonlijke Lening staat de rente altijd vast. Bij een Doorlopend Krediet is de rente variabel. Dit betekent dat deze op elk moment kan stijgen of dalen.

De rentetarieven en leenvoorwaarden verschillen per bank. Wij sturen u altijd het aanbod van meerdere banken. Zodat u de rente en voorwaarden snel en gemakkelijk kunt vergelijken. Vervolgens kiest u de lening die het best bij u past en wij regelen de rest. Bij ons sluit u al een autolening af vanaf 3,5%.

Veelgestelde vragen over geld lenen voor een auto

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een paar uur het aanbod van 5 banken in 1 overzicht.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen