Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Voordelig geld lenen

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Goedkoop geld lenen

Geld lenen doet u niet zomaar. Een lening is iets waar u goed over na moet denken. U gaat immers een financiële verplichting aan, vaak voor een langere periode. Daarom is het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u een lening aanvraagt. Zodat u weet welke lening het beste bij uw persoonlijke situatie en uw wensen past en u een verantwoorde lening afsluit. 

Hoe werkt het?

Een lening afsluiten via De Nederlandse Kredietmaatschappij verloopt volledig online. U kunt dus in alle rust thuis meerdere banken met elkaar vergelijken en een lening afsluiten.

Het afsluiten van een lening gaat in 4 stappen.

  1. Kies de lening die past bij uw situatie.
  2. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.
  3. Vergelijk het aanbod van onze partnerbanken (onder andere DEFAM en Interbank) en kies het aanbod dat bij uw wensen past.
  4. Maak uw aanvraag compleet in de beveiligde Mijn DNKM – omgeving. De Nederlandse Krediet Maatschappij handelt uw aanvraag daarna verder af.

Wij zorgen ervoor dat de lening binnen 2 werkdagen wordt uitbetaald.

Lees meer over onze werkwijze.

Wij werken op basis van execution only. Dat betekent dat wij alleen bemiddelen tussen u en onze partnerbanken. Zonder advies en zonder extra kosten.

Leenwijzer

Om erachter te komen welke lening het meest geschikt is voor uw wensen en persoonlijke situatie, maakt u gebruik van onze online leenwijzer. De leenwijzer helpt u om een keuze te maken voor de best passende leenvorm. Kies de lening die bij u past!

Soorten leningen

Welke leenvorm past het beste bij uw situatie? Dat is alleen te bepalen wanneer u het verschil kent tussen de verschillende leenvormen. We zetten ze voor u op een rijtje:

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening krijgt u het leenbedrag in één keer op uw rekening gestort. U betaalt deze lening terug in vaste maandtermijnen. Het rentetarief en de looptijd zijn vooraf vastgesteld. U weet dus van tevoren exact waar u aan toe bent. Een persoonlijke lening is een zekere en veilige vorm van geld lenen. U kunt bij ons altijd en boetevrij extra aflossen op uw persoonlijke lening.

Meer informatie over een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet

U kunt ook kiezen voor een doorlopend krediet. Deze lening is flexibel, u kunt geld opnemen en aflossen wanneer u dat wilt. Het geld dat u heeft afgelost, kunt u bij een doorlopend krediet nogmaals opnemen. U betaalt enkel rente over het opgenomen bedrag. De rente en de looptijd zijn bij een doorlopend krediet variabel. 

Meer informatie over een doorlopend krediet.

Combinatie krediet

Een combinatie krediet is voor mensen die graag een hoger bedrag willen lenen, bijvoorbeeld €150.000,-. Deze leenvorm combineert meerdere leningen met elkaar, bijvoorbeeld een doorlopend krediet met een persoonlijke lening of meerdere persoonlijke leningen bij verschillende banken.

Door deze risicospreiding te maken kunt u lenen tegen de beste voorwaarden en de laagste rentes.

Meer informatie over het combinatie krediet.

Lening voor huiseigenaren

Als u de eigenaar bent van een woning, kunt u meestal tegen een extra lage rente lenen. De bank biedt u een lagere rente, omdat uw eigen huis de bank meer zekerheid geeft. Ook als u een tijdelijk contract heeft, heeft u als huiseigenaar meer leenmogelijkheden.

Gebruikt u de lening voor een verbouwing aan uw koophuis? Dan kunt u de rente aftrekken van de belasting en profiteert u dus van fiscaal voordeel!

Lening oversluiten

Als u al één of meerdere leningen heeft lopen, kan het samenvoegen hiervan u een flinke besparing opleveren wanneer u uw lening(en) oversluit. Daarnaast maakt u het voor uzelf een stuk overzichtelijker en daarmee verantwoorder. Zo profiteert u van een lagere rente en betere voorwaarden. 

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen