Let op! Geld lenen kost geld

Voordelig geld lenen

Rente vanaf 4,4% Laagste rente van Nederland!

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd en voordelig geld te lenen. Want geld lenen doet u niet zomaar. Bij ons leent u op een verantwoorde en veilige manier, zodat u financieel niet in de problemen raakt. Gewoon online en tegen de beste voorwaarden van Nederland.

Voordelig en verantwoord geld lenen

Soms is er de noodzaak om geld te lenen. Bijvoorbeeld bij een financiële tegenvaller, een kapotte auto, een verbouwing, de aflossing van andere schulden of voor het verwezenlijken van een droom. Maar geld lenen is geen lichtzinnig besluit. Een krediet is iets waar u goed over na moet denken. U gaat immers een financiële verplichting aan, vaak voor een langere periode. Een lening betekent maandelijkse aflossingen plus de rente, bovendien wordt uw lening geregistreerd bij het BKR.

Dat hoeft geen probleem zijn te zijn, mits u de lening zonder problemen kunt terugbetalen. Omdat wij de laagste rente van Nederland kunnen bieden, leent u bij ons voordelig.

Waarom we de laagste rente bieden?

Wij zijn gespecialiseerd in alléén kredieten, werken alleen online (dus geen dure kantoren nodig) en bieden geen advies. Bovendien werken we samen met 5 partnerbanken, waaronder DEFAM en Interbank. Zo kiest u altijd de voordeligste lening voor uw situatie en wensen.
Ook bieden we tijdens de looptijd van uw lening nazorg, zodat u verantwoord kunt blijven lenen.

Het is belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u een lening aanvraagt. Zodat u weet welke lening het beste bij uw persoonlijke situatie en uw wensen past en u een verantwoorde lening afsluit.

Bent u benieuwd of en hoeveel geld u kunt lenen? Bereken hier alvast hoeveel u verantwoord kunt lenen.

Hoe werkt het?

Een lening afsluiten via De Nederlandse Kredietmaatschappij verloopt volledig online. U kunt dus in alle rust thuis meerdere banken met elkaar vergelijken en de lening afsluiten die het beste bij u past.

Vraag uw lening aan in 5 eenvoudige stappen.

 1. U kiest de hoogte van het leenbedrag
 2. U kiest de leenvorm die het beste bij u past bij uw behoeften en uw persoonlijke situatie
 3. U kiest de looptijd
 4. Vervolgens krijgt u een aanbod van verschillende banken; hieruit kiest u de voordeligste lening
 5. Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Wij zorgen ervoor dat de lening na goedkeuring binnen 2 werkdagen wordt uitbetaald. 

Waarom bij ons geld lenen?

 • Laagste vaste rente vanaf 3,5% 
 • Met 1 aanvraag een compleet en realistisch aanbod van 5 banken   
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht   
 • 100% online, dus geen dure kantoren nodig en daarom lagere kosten   
 • Snel, foutloos en voordelig
 • Altijd boetevrij extra aflossen

Wij bieden een van de laagste rentes van Nederland en goede voorwaarden. Bovendien betaalt u geen extra kosten voor advies. Lees hier meer over waarom wij goedkoper zijn dan de traditionele banken.

Leenwijzer

Welke leenvorm past het beste bij uw situatie? Dat is alleen te bepalen wanneer u het verschil kent tussen de verschillende leenvormen. We zetten ze voor u op een rijtje:

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. U betaalt deze lening terug in vaste maandtermijnen tegen een vaste rente. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen. U kunt bij ons altijd en boetevrij extra aflossen op uw persoonlijke lening. 

Doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet leent u eenmalig of gespreid extra geld tot een maximaal bedrag. Deze lening is flexibel, u kunt geld opnemen en aflossen wanneer u dat wilt. Zo heeft u altijd een financiële reserve. U bepaalt zelf hoeveel u per keer opneemt. De rente en de looptijd zijn variabel en u betaalt alleen rente over het gebruikte bedrag.

Combinatie krediet

Een combinatie krediet is voor mensen die graag een hoger bedrag willen lenen, bijvoorbeeld €150.000,-. Deze leenvorm combineert meerdere leningen met elkaar, bijvoorbeeld een doorlopend krediet met een persoonlijke lening of meerdere persoonlijke leningen bij verschillende banken.

Door deze risicospreiding te maken kunt u lenen tegen de beste voorwaarden en de laagste rentes.

Lening voor huiseigenaren

Als u de eigenaar bent van een woning, kunt u meestal tegen een extra lage rente lenen. De bank biedt u een lagere rente, omdat uw eigen huis de bank meer zekerheid geeft. Ook als u een tijdelijk contract heeft, heeft u als huiseigenaar meer leenmogelijkheden.

Gebruikt u de lening voor een verbouwing van uw koophuis? Dan kunt u de rente aftrekken van de belasting en profiteert u dus van fiscaal voordeel!

 

Met onze online leenwijzer ontdekt u welke lening het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie en wensen. U kiest de lening die bij u past en doet eenvoudig een aanvraag.

Lening oversluiten

Heeft u al één of meerdere leningen lopen? Het samenvoegen van leningen of oversluiten van (vaak dure) leningen kan u een flinke besparing opleveren.  Daarnaast maakt u het voor uzelf een stuk overzichtelijker en daarmee verantwoorder. Profiteer via oversluiten altijd van de laagste rente en betere voorwaarden. Oók als u oversluit vanuit een andere bank of aanbieder.

Waarom bij ons lenen?
Geen onrealistische verwachtingen

Andere aanbieders en vergelijkers tonen iedereen de laagste rente. Wij sturen direct uw persoonlijke mogelijkheden.

Vrijblijvende en kosteloze offerte

Wij rekenen geen advies- of afsluitkosten. Een offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Compleet aanbod in 1 overzicht

Maar 1 keer uw gegevens invullen en van wel 5 verschillende banken in 1 overzicht het beste aanbod ontvangen.

Niet tevreden, geld terug!

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij streven naar een klanttevredenheidspercentage van 100% en maken dit waar! Daarom kunnen wij onze klanten deze extra zekerheid bieden: De klanttevredenheidsgarantie!

Wat vinden anderen?

Bianca

Super fijn geholpen!

"Super fijn geholpen. Bij het eerste aanbod werd er direct verder gekeken waardoor er alsnog aan mijn wensen werd voldaan. Alles bij elkaar genomen heeft het wat extra tijd gekost maar wel met het behaalde resultaat! Op vragen wordt heel snel gereageerd maar ook het meedenken erg prettig! Ik ben blij dat ik gekozen heb voor de De Nederlandse Kredietmaatschappij."

Geplaatst op: 03-12-2021

Bekijk meer beoordelingen

Meer over geld lenen

Geld lenen

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken hoeveel u maximaal verantwoord kunt lenen.

Lening aanvragen

Bij ons kunt u voordelig en verantwoord online geld lenen u in vier simpele stappen.

Lening oversluiten

Uw bestaande dure lening oversluiten tegen betere voorwaarden en een lagere rente.

Persoonlijke Lening

Geld lenen tegen een vaste lage rente, met een vaste looptijd en boetevrij extra aflossen.

Auto financieren

Geld lenen voor een nieuwe auto op een verantwoorde manier.

Doorlopend Krediet

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Rente vergelijken

Vergelijk de rente van onze partnerbanken met die van andere banken.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen