Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen?

Rente vanaf 7% Laagste rente van Nederland!

Heeft u extra geld nodig voor een nieuwe auto, verduurzaming van uw woning of een andere aankoop? Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u verantwoord en snel geld lenen tegen de laagste rente. U sluit eenvoudig online een passende lening af met gunstige voorwaarden.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met het vinden van een geschikte lening? Neem dan gerust contact met ons op.

Soms is er de noodzaak om geld te lenen. Bijvoorbeeld bij een financiële tegenvaller, het kopen van een nieuwe auto of een verbouwing. Maar een lening afsluiten is geen lichtzinnig besluit. U gaat immers een financiële verplichting aan, vaak voor een langere periode. Een lening betekent dat u maandelijks moet aflossen, bovendien wordt uw lening geregistreerd bij het BKR.

Omdat wij de laagste rente van Nederland kunnen bieden, leent u bij ons voordelig.

Soorten leningen

Bij De Nederlands Kredietmaatschappij heeft u de keuze uit een persoonlijke lening of een flex en zeker lening als leenvorm.

Geld lenen met een persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. U betaalt deze lening terug in vaste maandtermijnen tegen een vaste rente. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen. U kunt bij ons altijd en boetevrij extra aflossen op uw persoonlijke lening. 

Voordelen van een persoonlijke lening:

 • Vaste lage rente
 • Vaste looptijd
 • Vast maandbedrag
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Rente aftrekbaar bij woningverbetering

Geld lenen met een Flex en Zeker lening

De flex en zeker lening combineert de beste eigenschappen van twee leenvormen: de eerste 24 maanden de flexibiliteit van een doorlopend krediet; daarna de zekerheid van een persoonlijke lening. De Flex en Zeker lening is de opvolger van het doorlopend krediet, een leenproduct dat niet meer door de banken wordt aangeboden. Goed om te weten dat de rente van deze leenvorm niet fiscaal aftrekbaar is wanneer de lening gebruikt wordt voor woningverbetering.

Voordelen van een flex en zeker lening:

 • Flexibel geld opnemen eerste 24 maanden
 • Betaal alleen rente over het geld dat u opneemt

Na 24 maanden:

 • Vaste rente
 • Vaste looptijd
 • Vast maandbedrag
 • Altijd boetevrij extra aflossen

Combinatie krediet

Een combinatie krediet is voor mensen die graag een hoger bedrag willen lenen, bijvoorbeeld €150.000,-. Deze leenvorm combineert meerdere persoonlijke leningen bij verschillende banken. Door deze risicospreiding te maken kunt u lenen tegen de beste voorwaarden en de laagste rentes.

Hoe leent u bij De Nederlandse Kredietmaatschappij?

Een lening afsluiten via De Nederlandse Kredietmaatschappij verloopt volledig online. U kunt dus in alle rust thuis meerdere leningen met elkaar vergelijken en de lening afsluiten die het beste bij u past.

U vraagt uw lening in 5 eenvoudige stappen aan:

 1. U kiest de hoogte van het leenbedrag
 2. U kiest de leenvorm die het beste bij u past
 3. U kiest de looptijd
 4. Vervolgens krijgt u een aanbod van verschillende banken; hieruit kiest u de voordeligste lening
 5. Vraag vrijblijvend een offerte voor uw lening aan

Wij zorgen ervoor dat de lening na goedkeuring binnen 2 werkdagen wordt uitbetaald. 

Waarom bij ons geld lenen?

Wij zijn gespecialiseerd in alléén kredieten, werken alleen online (dus geen dure kantoren nodig) en bieden geen advies. Bovendien werken we samen met 5 partnerbanken, waaronder DEFAM. Zo kiest u altijd de voordeligste lening voor uw situatie en wensen.
Ook bieden we tijdens de looptijd van uw lening nazorg, zodat u verantwoord kunt blijven lenen. Wij bieden een van de laagste rentes van Nederland en goede voorwaarden. Bovendien betaalt u geen extra kosten voor advies.

Voordelen van De Nederlandse Kredietmaatschappij:

 • Laagste vaste rente vanaf 7% 
 • Met 1 aanvraag een compleet en realistisch aanbod van 5 banken   
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht   
 • 100% online, dus geen dure kantoren nodig en daarom lagere kosten   
 • Snel, foutloos en voordelig
 • Altijd boetevrij extra aflossen

Bent u benieuwd of en hoeveel geld u kunt lenen? Bereken hier alvast hoeveel u verantwoord kunt lenen.

Meer over waarom wij goedkoper zijn dan de traditionele banken.

Welke lening past bij mij?

Uw persoonlijke situatie bepaalt mede hoeveel u kunt lenen maar ook tegen welke voorwaarden u kunt lenen. Welke leenvorm u kiest hangt af van uw situatie en behoeften.

De persoonlijke lening is geschikt voor alle leendoelen waarbij een aflossing van de lening binnen een bepaalde termijn wenselijk is. Denk hierbij aan leendoelen zoals een auto of caravan. De looptijd van de lening komt dan overeen met de levensduur van wat u koopt.

Daarnaast is de persoonlijke lening zeer geschikt voor het verbouwen of verduurzamen van de eigen woning. De persoonlijke lening kent een vaste lage rente en een looptijd die u bij deze leendoelen op een langere termijn kunt vastzetten, bijvoorbeeld 120 maanden. U profiteer hierdoor van lagere maandlasten. Gebruikt u de lening voor het verbeteren van uw woning dan is de rente fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Vroeger was het doorlopend krediet de andere populaire vorm van consumptief krediet. Omdat het risico van niet aflossen steeds groter werd, afgeloste bedragen konden namelijk gewoon weer worden opgenomen, boden steeds minder banken de leenvorm aan.

Als alternatief bieden wij nu de Flex en Zeker lening aan wat kenmerken van het doorkopend krediet combineert met de zekerheid van de persoonlijke lening. De eerste 24 maanden mag u geld opnemen tot de afgesproken kredietlimiet en betaalt u alleen rente over het opgenomen geldbedrag. Na 24 maanden kunt u geen geld meer opnemen en begint u met aflossen: met een vaste lage rente en vaste looptijd, binnen 120 maanden. Het nadeel van de flex en zeker lening is dat u de rente niet fiscaal kunt aftrekken wanneer de lening wordt gebruikt voor het verbeteren van uw woning.

Geld lenen met een eigen huis?

Huiseigenaren profiteren in veel gevallen van een lagere rente. Onze Eigen Huis persoonlijke lening is geschikt voor iedereen die een eigen woning heeft, een tijdelijk contract heeft en tussen de 21 en 78 jaar is. Wanneer u van plan bent om een lening af te sluiten voor het verduurzamen van uw woning dan kunt u overwegen een groene lening af te sluiten. U leent dan met fiscaal voordeel en investeert duurzaam in uw woning. Gaat u uw woning verbeteren of verbouwen en daarvoor een lening wilt afsluiten dan is het verbouwingskrediet een voordelige en nuttige optie.

Geld lenen als oudere?

Wanneer u de 60 gepasseerd bent wordt geld lenen vaak lastiger. Speciaal voor deze groep hebben we de persoonlijke lening 65+ waar u tegen gunstige voorwaarden kunt lenen tussen uw 65ste en 78ste levensjaar. De lening moet voor uw 82ste jaar zijn afgelost.

Meer over de seniorenlening

Heeft u al een lening en wilt u deze oversluiten? Bekijk dan onze pagina over hoe u uw lening(en) kunt oversluiten

Lening oversluiten

Heeft u al één of meerdere leningen lopen? Het samenvoegen van leningen of oversluiten van (vaak dure) leningen kan u een flinke besparing opleveren.  Daarnaast maakt u het voor uzelf een stuk overzichtelijker en daarmee verantwoorder. Profiteer via oversluiten altijd van de laagste rente en betere voorwaarden. Oók als u oversluit vanuit een andere bank of aanbieder.

Waarom bij ons lenen?
Geen onrealistische verwachtingen

Andere aanbieders en vergelijkers tonen iedereen de laagste rente. Wij sturen direct uw persoonlijke mogelijkheden.

Vrijblijvende en kosteloze offerte

Wij rekenen geen advies- of afsluitkosten. Een offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Compleet aanbod in 1 overzicht

Maar 1 keer uw gegevens invullen en van wel 5 verschillende banken in 1 overzicht het beste aanbod ontvangen.

Niet tevreden, geld terug!

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij streven naar een klanttevredenheidspercentage van 100% en maken dit waar! Daarom kunnen wij onze klanten deze extra zekerheid bieden: De klanttevredenheidsgarantie!

Wat vinden anderen?

Peter

Persoonlijke aandacht

"Prima persoonlijke aandacht. De dames van DNKM denken goed met je mee. Ze houden risico's in de gaten en komen met alternatieven als bv de door jou gekozen bank 'moeilijk' doet. Ik ben zeer tevreden met DNKM!"

Geplaatst op: 05-06-2024

Bekijk meer beoordelingen

Meer over geld lenen

Geld lenen

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken hoeveel u maximaal verantwoord kunt lenen.

Lening aanvragen

Bij ons kunt u voordelig en verantwoord online geld lenen u in vier simpele stappen.

Lening oversluiten

Uw bestaande dure lening oversluiten tegen betere voorwaarden en een lagere rente.

Persoonlijke Lening

Geld lenen tegen een vaste lage rente, met een vaste looptijd en boetevrij extra aflossen.

Auto financieren

Geld lenen voor een nieuwe auto op een verantwoorde manier.

Flex en zeker lenen

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Rente vergelijken

Vergelijk de rente van onze partnerbanken met die van andere banken.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen