Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Camper Financieren

Een camper is een grote investering. U kunt hiervoor uw spaargeld gebruiken, maar u kunt hier ook (deels) een lening voor afsluiten. 

De Nederlandse Kredietmaatschappij maak het mogelijk om online uw camperfinanciering en caravanfinanciering te bereken en aan te vragen.

Geld lenen voor een camper

 Op reis met uw eigen camper. Rondtrekkend op vakantie en dezelfde vrijheid ervaren als reizen met een caravan. Maar hoe regel de je de financiering voor zo’n grote aankoop? Wij verstrekken verantwoorde leningen aan al onze klanten; wij werken samen met gerenommeerde partnerbanken. U vraagt de lening online aan en wij regelen daarna de rest. Omdat wij niet werken met tussenpersonen zijn onze rentetarieven zo voordelig.

Uw camper kunt op twee manieren financieren. U kunt een persoonlijke lening afsluiten maar u kunt ook kiezen voor een doorlopend krediet.

Camper financieren met een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening sluit u af voor een specifiek leendoel, in dit geval een camper. U vraagt een lening aan voor het aankoopbedrag van de camper. Vervolgens wordt het bedrag eenmalig aan u uitgekeerd en u lost de lening af in maandelijkse termijnen tegen een vaste rente en met een afgesproken looptijd. Een persoonlijke lening geeft zekerheid omdat wijzigingen van de rentes geen invloed hebben op uw lening.

  • Vaste rente
  • Vaste looptijd
  • Vast bedrag maandelijkse kosten aan rente en aflossing

Doorlopend krediet afsluiten voor uw camper

Wilt u niet alleen een lening afsluiten om de camper te financieren maar ook om daarnaast wat extra financiële ruimte te hebben? Dan is een doorlopend krediet een passende leenvorm voor u. Een doorlopend krediet biedt optimale flexibiliteit en financiële vrijheid. U bepaalt hoeveel en wanneer u een bedrag van de lening opneemt tot het maximale kredietlimiet. Ook bedragen die u heeft afgelost kunt u later weer opnemen. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Niet over de hele lening.

  • Flexibel rentetarief; u profiteert van rentedalingen
  • De looptijd van de lening staat niet vast
  • Afgeloste bedragen kunt u weer opnemen

Leenwijzer

U kunt gebruik maken van onze online leenwijzer als u niet zeker weet welke leenvorm het beste bij uw situatie past.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen