Let op! Geld lenen kost geld

Camper Financieren

indicator
Camper Financieren

Een camper is een grote investering. U kunt hiervoor uw spaargeld gebruiken, maar u kunt hier ook (deels) een lening voor afsluiten. 

De Nederlandse Kredietmaatschappij maakt het mogelijk om online uw camperfinanciering of caravanfinanciering te berekenen en eenvoudig online aan te vragen.

Geld lenen voor een camper

Op reis met uw eigen camper. Rondtrekkend op vakantie en dezelfde vrijheid ervaren als reizen met een caravan. Maar hoe regelt u de financiering voor zo’n grote aankoop? Wij verstrekken verantwoorde leningen aan al onze klanten. Omdat we met 5 gerenommeerde partnerbanken samenwerken is er veel mogelijk en kiest u zelf de beste voorwaarden, de gewenste looptijd en de hoogte van het bedrag. U vraagt de lening online aan en wij regelen daarna de rest. We zijn gespecialiseerd in leningen en hoeven daarom niet te werken met tussenpersonen en dure adviseurs. Daarom kunnen we onze rentetarieven voordelig houden.

Camper financieren met een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening sluit u af voor een specifiek leendoel, in dit geval een camper. U vraagt een lening aan voor het aankoopbedrag van de camper. Vervolgens wordt het bedrag eenmalig aan u uitgekeerd en u lost de lening af in maandelijkse termijnen tegen een vaste rente en met een afgesproken looptijd. Een persoonlijke lening geeft zekerheid omdat de rente vaststaat en u elke maand na aflossing uw schuld vermindert. De rente staat nu zelfs historisch laag, u leent al vanaf 6,5% - de laagste rente van Nederland!

 • Vaste lage rente
 • Vaste looptijd
 • Vast bedrag maandelijkse kosten aan rente en aflossing
 • U mag altijd tussendoor boetevrij extra aflossen
 • Veilig, verantwoord en eenvoudig online lenen

 

Tips voor geld lenen voor een camper

 1. Welke indeling werkt het beste voor u? Campers komen in allerlei varianten, zoals een buscamper, integraal of een alkoofcamper. Waar wil u met de camper gaan rondtrekken en welke indeling past het beste bij uw plannen? Ook het bed is erg bepalend voor de indeling en gebruiksvriendelijkheid van een camper. Wilt u een afsluitbare slaapkamer of mag het bed deel uitmaken van de woonkamer?

 2. De camperlengte. Kleinere campers gaan tot ongeveer 6 meter en zijn door hun compactheid makkelijker in de stad, bij het parkeren of op smallere wegen. Wilt u met uw camper de wijde wereld in en zich compleet vrij voelen, dan kan een variant tot 7 meter lengte goed bij u passen. Deze lengte staat extra comfort en luxe toe zodat u dagenlang zorgeloos door verlaten landschappen kunt reizen. 

 3. Heeft u de camper van uw dromen gevonden? Dan is het tijd voor een onafhankelijke aankoopkeuring. Via zo’n keuring laat u checken of de camper technisch gezien in goede staat is. 

 4. Let hierbij ook op de motorisering. Wilt u door bergachtig gebied trekken? Dan is een krachtige motor handig. Ook het verschil tussen een automaat of een handgeschakelde camper kan van belang zijn, zowel voor het gebruiksgemak als voor het rijden in de bergen. 

 5. Tot slot mag een BOVAG Garantie niet ontbreken. Campers zijn vaak kostbaar en zitten technisch vrij complex in elkaar. Hierdoor kunnen de kosten van (achterstallig) onderhoud behoorlijk oplopen. Met een BOVAG Garantie ondervangt u deze financiële risico’s en kunt u bij gebreken aanspraak maken op garantie. 

 6. Tweedehands camper kopen? De ANWB biedt goede tips hoe u dat het beste doet en waar u op moet letten.

Waarom bij ons lenen?

 • Laagste vaste rente vanaf 6,5%
 • Met 1 aanvraag een compleet en realistisch aanbod van 5 banken 
 • 100% online, dus geen dure kantoren nodig en daarom lagere kosten
 • Geen dure adviseurs nodig en daarom goedkoper dan de grote banken
 • Gespecialiseerd in alleen kredieten
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Snel, foutloos en voordelig
 • Niet tevreden, geld terug!

Hieronder vindt u de actuele rentetarieven en vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor de camper van uw dromen. Wij wensen u alvast een veilige reis toe!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het financieren van uw nieuwe camper.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen