Let op! Geld lenen kost geld
Combinatie Krediet

Combinatie Krediet

Zeer voordelig lenen tot € 150.000

Het combinatie krediet is een lening speciaal voor mensen met een hoge leenbehoefte tot wel 150.000 euro. Deze leenvorm biedt het beste van meerdere leningen in één gecombineerde lening: de zekerheid van 2 persoonlijke leningen bij verschillende banken. Met dit combinatie krediet kunt u hogere bedragen lenen tegen gunstigere voorwaarden. Dat komt omdat de leningen bij meerdere banken worden afgesloten en daarmee het risico voor deze banken wordt gespreid. Dit levert lagere rentes op.

Hoe lager het risico voor de bank, hoe lager het rentetarief voor u. Wanneer u geld leent als u een koophuis heeft of jong bent betekent het ook een lager rentetarief.

Waarom een combinatie krediet afsluiten?

Een combinatie krediet wordt vaak aangevraagd voor de financiering van een recreatie object, zoals een vakantiewoning, (sta)caravancamper, chalet of bungalow.

Dat heeft een goede reden, want het wordt steeds lastiger om een vakantiewoning via een tweede hypotheek te financieren.

U kunt maximaal 70% van de woningwaarde van een recreatiewoning via een tweede hypotheek financieren. En dan ook nog alleen onder strenge voorwaarden:

 •        U moet overwaarde hebben op uw hoofdverblijf (koophuis).
 •        De recreatiewoning moet in Nederland en op eigen grond staan.
 •        Er moet een aansluiting zijn op water en elektriciteit.
 •        Het vakantiehuis moet van steen zijn en mag niet verplaatsbaar zijn.
 •        De recreatiewoning moet bewoonbaar zijn in alle seizoenen, maar u mag er niet vast wonen.
 •        U heeft geen recht op rente aftrek bij een tweede hypotheek voor een vakantiewoning.

De overige 30% van de woningwaarde van de vakantiewoning dient u zelf te bekostigen. Dat kan natuurlijk met uw spaargeld. Maar als u niet genoeg spaargeld heeft of uw spaarpot niet wilt uitgeven aan een vakantiewoning, kunt u er ook een persoonlijke lening of dus een combinatie krediet voor afsluiten.

Ook een grote verbouwing of grondige verduurzaming van uw woning kunt u niet meer meefinancieren met een hypotheek. Met een combinatiekrediet kunt u die 50.000 euro of méér wel tot uw beschikking hebben.

Een andere goede reden om te kiezen voor een combinatiekrediet is het samenvoegen en oversluiten van meerdere, dure leningen naar een betaalbaar en overzichtelijk combinatiekrediet. Met het combinatie krediet lost u vervolgens in één keer alle openstaande kredieten af en u houdt een lening over met de laagste mogelijke rente en goede voorwaarden. Dat brengt rust en overzicht.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Voordelen van een combinatie krediet

Een combinatie krediet kent meerdere voordelen:

 • Het biedt meer leenmogelijkheden: u kunt lenen tussen €50.000 en €150.000
 • U leent meer maar wel tegen de beste rente
 • Gunstige voorwaarden
 • U leent met de zekerheid van een persoonlijke lening (vaste looptijd en vaste rente)
 • U kunt altijd boeteverij aflossen

De 2 persoonlijke leningen van het combinatie krediet lost u maandelijks met een vast bedrag af en dankzij de vaste looptijd weet u precies wanneer de lening volledig is afgelost.

Lagere rentetarieven combinatie krediet door risicospreiding

De leningen van het combinatie krediet brengen wij bij meerdere banken gecombineerd onder. Dankzij deze risicospreiding kunnen wij u de laagst mogelijke rente voor uw lening bieden. De bank is niet verantwoordelijk voor het gehele leenbedrag, maar deelt dit risico met andere banken die ook een deel van de lening onder hun hoede hebben. Daarom kan het maximale leenbedrag per aanvraag tussen 50.000 euro -150.000 euro liggen.

Bij de meeste andere kredietverstrekkers ligt het maximale leenbedrag een stuk lager, namelijk 75.000 euro

Betere voorwaarden combinatie krediet

Het combinatie krediet heeft een vaste looptijd voor beide persoonlijke leningen. U bepaalt vooraf hoe snel u de lening aflost, met een maximale looptijd van 10 jaar. Dankzij de risicospreiding van de lening zijn de voorwaarden gunstig voor u. Zo kunt u altijd boetevrij tussentijds extra bedragen aflossen. Zoveel en zo vaak u maar wilt.

Bereken uw leenbedrag en vraag een offerte aan

Via onderstaande module kunt u berekenen welk bedrag u kunt lenen via een combinatie krediet. Een vrijblijvende offerte voor een lening vraagt u vervolgens eenvoudig online aan. U krijgt binnen 24 uur van ons een overzicht van de mogelijkheden waar u ook echt voor in aanmerking komt.
Vervolgens kiest u de beste offerte en bepaalt u welk leenbedrag bij welke bank wordt ondergebracht. Wij regelen daarna de rest voor u. Gewoon online en zonder advies- of afsluitkosten.

 

aflossen

Boetevrij aflossen

U kunt altijd boetevrij aflossen

flex-looptijd

Variabele én vaste rente

Flexibiliteit en zekerheid in één lening. 

flex-looptijd

Vaste én flexibele looptijd

Extra geld achter de hand en maandelijks aflossen. 

flex-looptijd

Zekerheid én flexbiliteit

Combinatie van een Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet. 

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

aflossen

Lage rente

Een combinatie krediet wordt vaak ondergebracht bij meerdere banken, dit betekent minder risico voor de bank en een lagere rente voor u.

leendoelen

Leendoelen

woninginrichting woninginrichting

Voordelig geld lenen voor de inrichting van uw woning. Dat kan bij ons. Gewoon online, zonder tijdrovende afspraken. Tegen een lage rente en bij gerenommeerde banken.

Lening voor een woninginrichting
caravan caravan

Het kopen van een caravan is een grote uitgave. Maar niet iedereen heeft zo'n groot bedrag op de bank staan. Dan is een lening een goed alternatief.

Lening voor een caravan
verbouwing verbouwing

Zijn uw verbouwkosten minder dan 75.000 euro, dan is een Persoonlijke Lening goedkoper dan een hypotheek. Naast de lagere kosten is de lening ook fiscaal aftrekbaar, boetevrij extra af te lossen en flexibeler dan een gemiddelde duurzaamheidslening.

Lening voor een verbouwingAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen