Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Combinatie Krediet

Flexibel lenen tot € 150.000

Ons combinatie krediet is een lening speciaal voor mensen tussen de 21 en 64 jaar met een hoge leenbehoefte. Deze leenvorm heeft het beste van meerdere leningen in één gecombineerde lening: de zekerheid van een persoonlijke lening en de flexibiliteit van een doorlopend krediet of een combinatie van meerdere persoonlijke leningen bij verschillende  banken. Dankzij dit combinatie krediet kunt u hogere bedragen lenen tegen gunstigere condities of voorwaarden omdat de leningen bij meerdere banken worden afgesloten en hiermee het risico voor deze banken wordt gespreid. Dit vertaalt zich in lagere rentes. Geld lenen als u jong bent of en koophuis heeft betekent ook een lager rentetarief.

Voordelen van een combinatie krediet

  • Meer mogelijkheden: leenbedrag tussen €50.000 en €150.000 mogelijk
  • Tegen de beste rente
  • Gunstige voorwaarden
  • Met de zekerheid van een persoonlijke lening
  • Of de flexibiliteit van een doorlopend krediet

Vanuit de persoonlijke lening van het combinatie krediet lost u maandelijks een vast bedrag af en dankzij het doorlopend krediet heeft u altijd genoeg geld achter de hand en kunt u schommelingen in uw liquiditeit opvangen door weer op te nemen wat u reeds heeft afgelost.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Lagere rentetarieven

De leningen van het combinatie krediet brengen wij bij meerdere banken gecombineerd onder. Dankzij deze risicospreiding kunnen wij u een lagere rente voor uw lening bieden. De bank is niet verantwoordelijk voor het gehele leenbedrag maar deelt dit risico met andere banken die ook een deel van de lening hebben ondergebracht. Daarom ligt het maximale leenbedrag per aanvraag tussen €50.000-€150.000. Bij de meeste andere kredietverstrekkers ligt het maximale leenbedrag een stuk lager.

Betere voorwaarden

Het combinatie krediet heeft een vaste én variabele looptijd. Voor de persoonlijke lening bepaalt u vooraf hoe snel u de lening aflost. Het doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd. Een deel van het combinatie krediet lost u af in een vaststaand aantal maanden en het andere deel lost u af wanneer u dat wilt. Zo weet u zeker dat u de lening aflost, maar heeft u ook altijd extra geld achter de hand. Dankzij de risicospreiding van de lening zijn de voorwaarden gunstig voor u. Als u kiest voor ons combinatie krediet dat uit meerdere persoonlijke leningen bestaat staat de looptijd van alle leningen vast.

Ons combinatie krediet wordt vaak aangevraagd voor de financiering van een recreatie object zoals  een vakantiewoning, (sta)caravan, camper, chalet of bungalow.

Bereken uw leenbedrag en vraag een offerte aan

Via onderstaande module kunt u berekenen welk bedrag u kunt lenen via ons combinatie krediet. Een vrijblijvende offerte vraagt u vervolgens eenvoudig online aan. U krijgt van ons in een overzicht de mogelijkheden van minimaal vijf banken en kiest vervolgens de beste offerte en bepaalt welk leenbedrag bij welke bank wordt ondergebracht. Wij regelen daarna de rest voor u. Online en gratis.

 

aflossen

Boetevrij aflossen

U kunt altijd boetevrij aflossen

flex-looptijd

Variabele én vaste rente

Flexibiliteit en zekerheid in één lening. 

flex-looptijd

Vaste én flexibele looptijd

Extra geld achter de hand en maandelijks aflossen. 

flex-looptijd

Zekerheid én flexbiliteit

Combinatie van een Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet. 

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

aflossen

Lage rente

Een combinatie krediet wordt vaak ondergebracht bij meerdere banken, dit betekent minder risico voor de bank en een lagere rente voor u.

leendoelen

Leendoelen

zonnepanelen zonnepanelen

Een eigen zonnefabriek aan huis. Veel mensen dromen ervan. Als u zelf het geld niet heeft, kunt u altijd kiezen voor een verantwoorde lening. Want zonnepanelen zijn een slimme investering waarmee u elke maand geld bespaart op uw energierekening.

Lening voor zonnepanelen
keuken keuken

Geld lenen om uw keuken te verbouwen, opknappen of vernieuwen. Dat kan bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Gewoon online, bij gespecialiseerde banken en tegen een lage rente.

Lening voor een keuken
schuld aflossing schuld aflossing

Geld lenen met schulden is misschien lastig, maar niet onmogelijk. Soms is een lening juist een slimme zet. Bijvoorbeeld als u uw lopende lening kunt oversluiten tegen een lagere rente of wanneer u meerdere leningen oversluit in één overzichtelijke lening.

Lening voor schulden aflossenAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen