Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Kan ik geld lenen met een uitkering?

Veelgestelde vragen over inkomen

In sommige gevallen kunt u geld lenen met een uitkering. Echter, het is niet vanzelfsprekend dat kredietverstrekkers geld lenen aan mensen met uitkering. Om geld te lenen is een vast inkomen van belang, wat zeker niet altijd het geval is bij een uitkering. Een onvast inkomen verhoogt het betalingsrisico, waardoor kredietverstrekkers vaak de leencapaciteit verlagen en een hogere rente rekenen.

Een vast inkomen uit een uitkering vergroot de kans dat geld lenen met uitkering mogelijk is. Om geld te lenen met uitkering, is het ook belangrijk dat de uitkering volledig wordt uitgekeerd tijdens de looptijd van de lening. Heeft u een AOW, WAO of WIA uitkering en wordt u niet meer herkeurd? Dan kunt u geld lenen met een uitkering en wordt uw inkomen vaak 100% meegenomen. Wilt u geld lenen met uitkering, maar wordt u nog herkeurd of heeft u een WGA of IVA uitkering? Dan nemen kredietverstrekkers maximaal 70% van uw inkomen uit de uitkering mee. Personen met een WWB of WW uitkering kunnen doorgaans geen geld lenen met uitkering. Als u een partner heeft met een vast inkomen, dan is de kans weer groter dat u geld kunt lenen met een uitkering.

Bent u benieuwd in hoeverre geld lenen met uitkering voor u mogelijk is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en u hoort binnen één werkdag of en hoeveel geld u kunt lenen met een uitkering

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen