Laden

Vertrouwd door velen

9,4

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Kosten Doorlopend Krediet en Persoonlijke Lening vergelijken

vervolg

Geld lenen kost geld. Maar hoeveel precies? Dit berekent u hier. Voor een Doorlopend Krediet en Persoonlijke Lening. Vul het gewenste leenbedrag in, kies de looptijd en het maandbedrag. Ontdek direct hoeveel beide leningen kosten. Vraag daarna vrijblijvend een offerte aan voor de lening die bij u past.

Bekijk ook onze vergelijking van alle soorten leningen.

Actuele rentetarieven

Offerte aanvragen Kennisbank
Kennisbank

{{kennisbank.mainContent.title}}


Heeft u een specifieke vraag? Stel hem hier:

Begrippen op deze pagina

  1. Looptijd

    Met de looptijd van een lening wordt bedoeld de termijn waarop de lening volledig afgelost wordt. Dit wordt of in maanden of in jaren uitgedrukt. Bij een persoonlijke lening wordt een vast aantal termijnen afgesproken. Als er geen extra aflossingen gedaan worden en alle betalingen op tijd verricht worden is de looptijd in dat geval dus altijd gelijk aan het van tevoren afgesproken aantal termijnen.

    Bij een doorlopend krediet wordt gesproken over een theoretische looptijd. Omdat de rente variabel is, er tijdens de looptijd extra opnames gedaan kunnen worden en boetevrij extra afgelost kan worden verandert de looptijd ook direct. Verandert er tijdens de looptijd echter niets, dan is de theoretische looptijd echter gelijk aan de werkelijke looptijd.