Let op! Geld lenen kost geld
Lening vergelijken

Lening vergelijken

Vergelijk verschillende leningen op rente, looptijd en voorwaarden

Geheel kosteloos en vrijblijvend
Vandaag aanvragen = morgen het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 6,5% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 6,5%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

Geld lenen wilt u uiteraard zo verantwoord mogelijk doen. Wij werken samen met meerdere kredietverstrekkers waardoor u bij ons meerdere leningen kunt vergelijken en een keuze maken. Zo weet u zeker dat u de beste lening tegen de laagste rente én beste voorwaarden afsluit. U bespaart op de rente en dus op de totaalkosten door leningen bij ons te vergelijken.

Het vergelijken van leningen doet u eenvoudig in 3 stappen:

  1. U kiest de leenvorm die past bij uw leenbehoefte: een persoonlijke lening of een doorlopend krediet
  2. Vervolgens kiest u het bedrag waarvoor u een lening wilt afsluiten
  3. Ten slotte geeft u aan wat de looptijd van de lening mag zijn

Waarom leningen vergelijken?

Geld lenen doet u niet zomaar. U wilt graag een lening afsluiten dat u zonder problemen kunt terugbetalen en dat goed past bij uw financiële situatie en persoonlijke wensen. Oók als het financieel eens tegenzit.
Het vergelijken van leningen loont daarom altijd. U krijgt een goed overzicht van de mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken voor een verantwoorde en veilige lening

Waar kunt u het beste op letten bij het vergelijken van leningen?

  1. Het rentepercentage – natuurlijk heeft u het liefst een zo laag mogelijke rente. Maar een lage rente zegt niet alles. Er zijn nog meer aspecten die mee kunnen spelen bij de juiste keuze:
  2. De looptijd – hoe korter de looptijd hoe hoger uw maandlasten. Maar onder de streep betaalt u door de kortere looptijd wel minder rente en wordt de lening dus voordeliger. 
  3. De voorwaarden – bekijk deze goed om te bepalen of ze bij u passen. Voor het gemak bekijkt u al onze voorwaarden.
  4. Een Overlijdensrisicoverzekering afsluiten, ja of nee? Niemand wil nabestaanden opzadelen met een schuld. Maar welk type ORV past het beste bij u en onder welke voorwaarden? 
  5. Houd rekening met een daling in inkomen. Wat gebeurt er bij baanverlies, arbeidsongeschiktheid of een scheiding? Kunt u de lening nog steeds goed afbetalen als u minder inkomsten heeft of hogere vaste lasten krijgt?

Wat voor leningen kunt u vergelijken?

Voordat u vergelijkt is het niet alleen verstandig om te berekenen hoeveel u kunt lenen maar ook welke leenvorm het beste bij uw situatie past.

Wij bieden de volgende twee leenvormen, die u beiden kunt vergelijken:

Doorlopend Krediet vergelijken

Wilt u altijd wat extra geld achter de hand hebben? Met een variabele rente en de mogelijkheid om flexibel tot een afgesproken bedrag te kunnen opnemen?

Een doorlopend krediet is handig wanneer u niet zeker weet hoeveel geld u precies nodig heeft, bijvoorbeeld voor een verbouwing. Het geld heeft u vaak ook niet in een keer nodig. U heeft extra bestedingsruimte nodig en daar leent het doorlopend krediet zich goed voor.

Persoonlijke Lening vergelijken

Bent u voor een eenmalig leendoel op zoek naar een lening met veel zekerheid, een vaste lage rente en een vaste looptijd?

Een persoonlijke lening wordt in een keer op de rekening gestort en veelal gebruikt voor aankopen waarvan u vooraf het totaalbedrag weet. Meestal wordt een persoonlijke lening gebruikt voor een verbouwing, met aftrek van rente, voor een auto of een vakantiewoning.

Halmar Wolfswinkel

Partner en Hoofd Realisatie

Over de auteur

Halmar is oplossingsgericht, creatief en zeer efficiënt. Voor elk vraagstuk heeft hij een passende oplossing. Zoekt u naar een financiering voor een recreatiewoning, een auto, boot, caravan of de verbouwing van uw koophuis? Halmar denkt met u mee. Hij zorgt voor een snelle en foutloze afwikkeling en uitbetaling van uw lening.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Realisatie van de geretourneerde contracten, het completeren, controleren en doorsturen van de complete kredietdossiers naar de banken.

‘Ik sta er persoonlijk voor garant dat u snel en veilig kunt beschikken over uw geld.’


Geraadpleegde bronnen:

Laatste update: donderdag 11 april

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen