Let op! Geld lenen kost geld

Badkamer financieren

U financiert uw nieuwe badkamer al vanaf 3,4%

"Bij ons leent u tegen lage rentes en met gunstige voorwaarden zonder tijdrovende adviesgesprekken. U kiest zelf online de lening die het beste bij u past en wij regelen daarna de rest voor u."

Geld lenen voor een badkamer

De oude badkamer is toe aan vervanging maar hoe financier je deze verbouwing? Wij kunnen u een persoonlijke lening of doorlopend krediet, afhankelijk van uw wensen, aanbieden tegen een lage rente en met gunstige voorwaarden. Of de verbouwing van de badkamer klein is of groots, voor elk leenbedrag hebben wij een passende lening. U sluit hem eenvoudig online af zonder tussenkomst van tijdrovende adviesgesprekken.

De kosten voor uw nieuwe badkamer financieren door middel van een verhoging van uw hypotheek kan ook een optie zijn; alleen bent u in de meeste gevallen duurder uit. Dit is vanwege de extra bijkomende kosten aan notaris, taxateur en u betaalt afsluit- en advieskosten. In geval van een lening betaalt u deze kosten niet.

Persoonlijke lening: Fiscaal voordeel

 Een persoonlijke lening is de meest gekozen leenvorm voor de financiering van een badkamer. De meeste mensen kiezen dan voor een looptijd van 120 maanden. De combinatie looptijd en kosten is in dit geval het meest gunstig.

Deze leenvorm heeft een vaste rente; de huidige lage rente zet u vast voor de hele looptijd, die ook vaststaat. Dat zijn de kenmerken van een persoonlijke lening. Dankzij de vastgezette rente en looptijd betaalt u ook maandelijkse dezelfde kosten aan rente en aflossing. Een zekere vorm van lenen; op de einddatum is de lening volledig afbetaald.

Als huiseigenaar profiteert u van een lagere rente en komt u in aanmerking voor aftrekbare rentekosten. Dit fiscale voordeel geldt voor een lening die wordt afgesloten voor woningverbetering. Een doorlopend krediet biedt dit belastingvoordeel niet.

Wat is het gemiddelde leenbedrag voor een verbouwing?


Het gemiddelde leenbedrag voor een verbouwing is €27.500,- en wordt binnen 8 tot 10 jaar terugbetaald.

renovatie

Doorlopend krediet

Het opnieuw mogen opnemen van afgeloste bedragen is een basiskenmerk van de flexibiliteit van een doorlopend krediet. Dit krediet heeft een variabele rente en looptijd. Bij een persoonlijke lening keert de bank eenmalig het leenbedrag aan u uit, bij het krediet bepaalt u zelf welk bedrag u op welk moment opneemt. U kunt dus (extra) geld achter de hand houden voor onvoorziene uitgaven of reparaties.

Kosteloos extra inlossen

Op beide leenvormen mag u extra tussentijdse aflossingen boetevrij doen. U hoeft geen boete te betalen, ook niet als u vroegtijdig de lening volledig aflost. Op oude persoonlijke leningen kan dit nog wel het geval zijn; bij nieuwe leningen is deze boeteclausule niet meer opgenomen in de voorwaarden.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan voor de financiering van uw badkamer. U ontvangt één overzicht met daarin de voorstellen van onze vier partnerbanken. Overzichtelijk alle rentes en bedragen naast elkaar zodat u een keuze kunt maken voor het beste voorstel. U kunt ook gebruik maken van onze leenwijzer als u twijfelt over de te kiezen leenvorm. Wij werken snel, foutloos en discreet.

Lening oversluiten

Heeft u via een andere kredietverstrekker een lening voor uw badkamer afgesloten maar betaalt u een hoge rente? U kunt kosteloos de lening naar ons oversluiten via onze online oversluitservice. Zodra de lening is overgesloten profiteert u van onze lage rente en gunstige voorwaarden. Heeft u bijvoorbeeld al een autolening of een lening voor uw keuken? U kunt de leningen samenvoegen tot één lening zodat u meer overzicht heeft en een lagere rente gaat betalen. De rente voor een hoog leenbedrag ligt lager dan de rente van een laag leenbedrag.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen