Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Woning isoleren

Lening voor isolatie - Fiscaal aftrekbaar vanaf 3,6%

Uw woningisolatie financieren met een lening is vaak goedkoper dan via een hypotheek. De totale kosten zijn lager en u heeft sneller toegang tot uw geld. Wij helpen u graag. Dat doen wij voordelig, foutloos en online. U kiest de best passende lening voor deze verbetering aan uw woning en wij regelen de rest.

Uw woning isoleren is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Dankzij de energiebesparende isolatie zal uw energierekening dalen. En u levert een bijdrage aan een beter milieu. Voor de financiering van de isolering van uw woning kunt u kiezen uit de leenvormen persoonlijke lening en doorlopend krediet. U kunt gebruik maken van onze leenwijzer om te bepalen welke leenvorm het meest geschikt is voor u om uw woningisolatie te financieren. Vraag online een offerte aan en u krijgt binnen 24 uur een passend aanbod van een van onze partnerbanken.

Persoonlijke lening

Uw woningisolatie financieren met een persoonlijke lening betekent financiële zekerheid en fiscaal voordeel. De vaste lage rente van deze leenvorm is fiscaal aftrekbaar. De looptijd staat vast dus u weet de einddatum waarop de lening is afgelost. Maandelijks lost u een vast bedrag aan aflossing en rente af.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een geschikte lening als u niet alleen dit bestedingsdoel wilt financieren maar ook extra geld achter de hand wilt hebben voor optimale financiële vrijheid. Tot aan de kredietlimiet kunt u zelf bepalen hoeveel geld u opneemt en wanneer u dat doet. Afgeloste bedragen kunt u altijd weer opnieuw opnemen. De looptijd is flexibel, net als de rente van deze leenvorm. De rente van het doorlopend krediet is niet fiscaal aftrekbaar.

Leendoel woning isoleren bij DNKM

Voor het leendoel woningisolatie bestaan geen restricties bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Bij andere kredietmaatschappijen moet u bijvoorbeeld 75% van de lening besteden aan zonnepanelen en 25% aan overige energiebesparende zaken. Bij ons bent u vrij om zelf te bepalen welke isolerende maatregelen u neemt.

fiscaal-aftrekbaar

Fiscaal aftrekbaar

Een Persoonlijke Lening voor woningverbetering is fiscaal aftrekbaar.

huis

Vaste extra lage rente vanaf 3,6%

Huiseigenaren profiteren van extra rentevoordeel. 

variabele-rente

Binnen enkele dagen uitgekeerd

2 werkdagen na het tekenen van het contract staat het bedrag op uw rekening.

aflossen

Geen notaris- en taxatiekosten

Anders dan bij het verhogen van uw hypotheek komen er bij een lening geen kosten bij.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen