Let op! Geld lenen kost geld
Rente vergelijken

Rente vergelijken

Vergelijk en vraag vrijblijvend de voordeligste lening aan

Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 7% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 7%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

Vergelijk de rentepercentages van onze partnerbanken met die van andere banken. En ontdek hoeveel u kunt besparen.

Bij ons kiest u voor verantwoord geld lenen met de laagste rente van Nederland en tegen de beste voorwaarden.

Wilt u weten wat de rente wordt van uw lening? U kunt de rente van uw lening online berekenen.

Waarom zijn wij goedkoper?

Wij werken volledig digitaal, dus zonder tussenkomst van adviseurs. Daarom is het mogelijk om snel, foutloos en tegen lage kosten leningen te vergelijken, aan te vragen, af te sluiten en (versneld boetevrij) weer af te lossen. 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in consumptieve kredieten. Dus geen hypotheken en geen betaal-, spaar- of ingewikkelde beleggingsproducten. Wij hebben ook geen dure adviseurs, voeren geen adviesgesprekken en bepalen zelf welke lening het beste past bij uw situatie. Deze 'execution only' werkwijze betekent dat we geen advieskosten maken voor adviseurs.

Meer informatie over onze werkwijze en waarom onze rente lager is dan bij de banken?

Hoe leent u bij ons?

Heeft u een lening nodig om uw leendoel te financieren, zoals een auto, zonnepanelen of een verbouwing? Wij zetten alle stappen op een rij om eenvoudig een lening bij ons aan te vragen.

 1. Leenbedrag, looptijd en maandlast bepalen

  Bepaal welk bedrag u moet lenen om uw aankoop te kunnen doen. Bij een persoonlijke lening ontvangt u eenmalig het afgesproken leenbedrag. U lost de lening in maandelijkse termijnen af, binnen de overeengekomen looptijd.

  De looptijd kunt u het beste afstemmen op de economische levensduur van uw aankoop. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om een looptijd van korter dan 10 jaar te kiezen voor de aanschaf van een tweedehands auto. Dan hoeft u niet nog uw lening af te betalen, terwijl uw auto alweer aan vervanging toe is.

  Houd daarnaast bij uw keuze voor de looptijd rekening met de bijbehorende maandlast. Een langere looptijd zorgt namelijk voor een lagere maandlast en vice versa.

  Tip: hoe korter de looptijd hoe goedkoper de lening blijft. U betaalt immers minder lang rente.

 2. Vraag een offerte aan

  Heeft u bepaald hoeveel u gaat lenen en binnen hoeveel tijd u wilt aflossen? De volgende stap is het invullen van ons online offerte aanvraagformulier. Wij vragen bij onze partnerbanken het aanbod op.

 3. Vergelijk het aanbod in uw persoonlijke en veilige Mijn DNKM omgeving

  U ontvangt binnen een paar uur in één overzicht het aanbod van onze banken, zowel per e-mail als in uw Mijn DNKM omgeving. Voor de getoonde opties komt u ook echt in aanmerking.
  Vervolgens maakt u op uw gemak een keuze voor het aanbod dat het beste aansluit op uw wensen. 

 4. Benodigde documenten aanleveren

  Daarna levert u de benodigde stukken digitaal aan in uw persoonlijke beveiligde Mijn DNKM omgeving. Hier kunt u ook de voortgang van uw lening aanvraag volgen en uw contract downloaden. 

 5. Binnen 2 werkdagen uitbetaling

  Heeft u het gedownloade contract online getekend en ook overige benodigde documenten digitaal bij ons aangeleverd? Wij zorgen ervoor dat de bank uw lening binnen 2 werkdagen uitbetaalt.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen