Laden

Vertrouwd door velen

9,4

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Rente vergelijken

Vergelijk de Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet rente

vervolg

Vergelijk de rentepercentages van onze partnerbanken met die van andere banken. En ontdek hoeveel u kunt besparen. Want bij ons kiest u altijd voor een verantwoorde lening tegen een lage rente. Eén van de laagste rentes in Nederland.

Actuele rentetarieven

Offerte aanvragen Kennisbank
Kennisbank

{{kennisbank.mainContent.title}}


Heeft u een specifieke vraag? Stel hem hier:

Veelgestelde vragen

  1. Hoeveel rente betaal ik bij een lening?

    Hoeveel rente u betaalt voor een lening verschilt per situatie. Om te bepalen hoeveel rente u betaalt voor een krediet bekijken aanbieders uw persoonlijke situatie, waaronder uw inkomen, leeftijd en uitstaande leningen. Dit houdt in dat hoeveel rente u betaalt voor een lening afhankelijk is van de mate waarin u de lening kunt terugbetalen. Daarnaast is de rente die u betaalt voor een lening afhankelijk van de verhouding tussen uw lasten en inkomen, in hoeverre u een positieve BKR betalingsgeschiedenis heeft en hoeveel geld u in totaal kunt lenen. Bovendien bepalen ook het type krediet, de hoogte en duur van de lening hoeveel rente u betaalt bij een lening. Zo is de hoeveelheid rente die u betaalt bij een Persoonlijke Lening hoger dan bij een Doorlopend Krediet. En omdat de vaste kosten bij een kleine lening naar verhouding hoger zijn dan bij een grote lening betaalt u meer rente voor een kleine lening. Ook wanneer u kiest voor een krediet met een vaste rente beïnvloedt dat hoeveel rente u betaalt voor het krediet.

    Bent u benieuwd hoeveel rente momenteel wordt gerekend voor een lening? Bekijk de laagste rentetarieven van de Nederlandse Kredietmaatschappij. Hoeveel rente u betaalt voor een lening is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Na het indienen van een aanvraag voor een lening, ontvangt u een overzicht van de mogelijkheden bij verschillende banken waarin u ziet hoeveel rente de banken rekenen voor de lening. Op basis hiervan kunt u zelf bepalen bij welke bank u een lening wenst af te sluiten en hoeveel rente u betaalt voor de lening.


Begrippen op deze pagina

  1. Partnerbanken

    Onze partnerbanken: Defam, InterBank, De Nederlandse Voorschotbank, Nationale-Nederlanden Bank, Sygma Finance.