Let op! Geld lenen kost geld

Berekeningen voor uw lening

Slimme rekenmodules die u helpen bij het maken van de juiste keuze

Hoeveel kost geld lenen? Hoeveel kan ik maximaal lenen? Welke lening is voor mij het beste? Met onze bereken tools helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes bij het afsluiten van een lening.

 

Maandlasten lening berekenen

Wij bieden altijd een van de laagste rentes van Nederland.

U kiest bij ons voor een persoonlijke lening of een Flex en Zeker lening. Bij beide leenvormen betaalt u vaste maandlasten. Een deel van deze maandlasten bestaat uit afbetaling van het leenbedrag, het andere deel uit vaste rente. Hoe meer u aflost, hoe groter het aflossingsdeel wordt binnen de maandtermijn, totdat de gehele lening is afbetaald. Om uw maandlasten te berekenen, vult u een aantal basisgegevens in op onze rekentool ‘hoeveel kan ik lenen’. Vervolgens kiest u de lening die het beste bij u past.

U kunt ook de rente van de lening berekenen. Zo krijgt u inzicht in de maandtermijn en de totale kosten van de lening. U kunt hier ook bekijken welke invloed verschillende looptijden hebben op uw lening. Een langere looptijd betekent lagere maandlasten. Een kortere looptijd betekent dat u per maand meer kwijt bent aan de afbetaling, maar u heeft de lening wel sneller afbetaald. Over het algemeen geldt: hoe korter de looptijd hoe minder lang u rente betaalt en hoe goedkoper de lening blijft.

Maandlasten verlagen door lening(en) oversluiten

Heeft u (elders) dure leningen of kredieten lopen, soms zelfs tegen een rentepercentage van 10%? Zoals een creditcardschuld, roodstand of een contract voor Kopen op Afbetaling? Dat levert onnodig hoge maandlasten op en zorgt vaak voor financiële onrust. Met oversluiten naar één persoonlijke lening verlaagt u uw maandlasten en krijgt u direct meer overzicht over uw uitgaven.

Wilt u weten hoeveel geld u kunt besparen door uw lening(en) over te sluiten naar een goedkopere persoonlijke lening bij ons? U kunt het eenvoudig berekenen met onze 'bespaar op uw lening'-tool.

Of vraag direct een offerte aan voor een lening die bij u past.

 

Bent u misschien op zoek naar:

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen