Let op! Geld lenen kost geld
WOZ krediet / Eigen huis lening

WOZ krediet / Eigen huis lening

Flexibel lenen voor huisbezitters vanaf 8,6%

Lenen tegen een extra lage rente. Speciaal voor huiseigenaren. Vroeger kon dit met een WOZ krediet. Tegenwoordig met een eigen huis lening. In de vorm van een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening. Kies de lening die bij u past en profiteer van extra voordelen. Ook met een tijdelijk arbeidscontract. 

Is een WOZ krediet geschikt voor u?

Een WOZ krediet of eigen huis lening is geschikt voor mensen die:

  • huiseigenaar zijn;
  • tussen de 21 en 68 jaar zijn;
  • een tijdelijk contract hebben.

Zo werkt een eigen huis lening - voormalig WOZ krediet

Een eigen koophuis biedt de bank meer zekerheid. Daarom lenen huisbezitters tegen een extra lage rente. Maar er is meer. Huiseigenaren kunnen ook op een latere leeftijd en langer geld lenen. En het is mogelijk om meer geld te lenen. Ook voor mensen met een tijdelijk arbeidscontract biedt een eigen huis lening (vroeger WOZ krediet) meer mogelijkheden. Volop extra voordeel dus.

Eigen huis Doorlopend Krediet

Het eigen huis Doorlopend Krediet is het WOZ krediet in een nieuw jasje. Dat helemaal aansluit op de wensen van consumenten anno nu. Het is een flexibele lening met een variabele rente. Zo heeft u altijd toegang tot extra geld. Tot aan het kredietlimiet. U bepaalt zelf hoeveel u per keer opneemt. Het overige geld laat u gewoon staan en kunt u altijd een andere keer opnemen.

Lees meer over eigen huis Doorlopend Krediet.

Eigen huis Persoonlijke Lening

Het vroegere WOZ krediet en het eigen huis Doorlopend Krediet bieden flexibiliteit. Wilt u liever een specifiek bedrag lenen tegen een vaste rente en looptijd? Kies dan een eigen huis Persoonlijke Lening. U profiteert van alle voordelen voor huiseigenaren, zonder concessies te doen op zekerheid. Want dankzij de vaste looptijd en rente weet u precies waar u aan toe bent.

Lees meer over eigen huis Persoonlijke Lening.

aflossen

Boetevrij aflossen

U kunt altijd boetevrij aflossen

variabele-looptijd

Extra lage variabele rente vanaf 8,6%

Huiseigenaren profiteren van extra rentevoordeel. 

boetevrij-aflossen

Geschikt voor tijdelijk dienstverband

Online geld lenen zonder vast arbeidscontract. 

huis

Speciaal voor huisbezitters

Extra lage rente voor huiseigenaren. 

rente

Lenen van € 5.000 tot € 75.000

Van 23 tot 75 jaar.

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

Leendoelen

Leendoelen

meubels meubels

Als uw meubels toe zijn aan vervanging, is geld lenen voor een nieuwe inboedel een goede optie. Bij ons sluit u online een lening af, tegen een lage rente en bij een gerenommeerde bank.

Lening voor meubels
bruiloft bruiloft

Een bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Daar wil niemand op besparen. Ondanks dat u zelf bepaalt hoeveel u uitgeeft aan uw trouwfeest, lopen de kosten snel op. Met een lening heeft u altijd genoeg geld achter de hand en kunt u onvoorziene kosten opvangen.

Lening voor een bruiloft

woninginrichting woninginrichting

Voordelig geld lenen voor de inrichting van uw woning. Dat kan bij ons. Gewoon online, zonder tijdrovende afspraken. Tegen een lage rente en bij gerenommeerde banken.

Lening voor een woninginrichtingAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen