Laden

Vertrouwd door velen

9,4

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen als ZZP’er. 

De veranderende arbeidsmarkt laat een nog steeds groeiend aantal ZZP’ers zien. Als zelfstandige zonder personeel was het altijd lastig om een lening af te sluiten. Zeker als het ging om consumptief krediet. Dit is veranderd want ook als ZZP’er kunt u nu geld lenen. Hiermee komen kredietverstrekkers tegemoet aan de financiële wensen en behoeften van ZZP’ers.

Eisen

Consumptief krediet voor ZZP’er

 

Een consumptief krediet afsluiten als ZZP’er is een mogelijkheid als u voldoet aan bovenstaande eisen. Via onze leenwijzer kunt u bepalen welke leenvorm het meest geschikt is. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, de twee vormen consumptief krediet.

Persoonlijke lening ZZP

Wilt u een auto voor privé gebruik aanschaffen, bestaande leningen oversluiten of wilt u verbouwen in uw woning? Met zo’n specifiek leendoel vraagt u een persoonlijke lening aan. U betaalt tegen een vaste rente binnen een vaststaande looptijd de lening af. De maandlasten zijn gelijk tot u de lening heeft afgelost. Het totale leenbedrag wordt eenmalig en direct op uw rekening gestort. Een persoonlijke lening geeft zekerheid wat betreft uw financiën.

Doorlopend krediet ZZP

Een doorlopend krediet kiest u voor extra financiële ruimte. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel u opneemt van het krediet tot aan de kredietlimiet, uw maximale leenbedrag. Het rentetarief fluctueert en u betaalt alleen rente over het bedrag dat u opneemt. U heeft ook de mogelijkheid om lopende kredieten over te sluiten naar ons.

Offerteaanvraag

U kunt als ZZP’er eenvoudig online een aanvraag indienen voor een lening met voordelige rentetarieven en gunstige voorwaarden.

De tevredenheid en keuzes van onze klanten. Onderzocht door het Nibud.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen

goede en prettige service

  • 10.0

De Nederlandse krediet maatschappij is een bedrijf met een klantvriendelijke uitstraling en vakkundig personeel

Door: Eva

Snelle soepele hulp - een aanrader!

  • 10.0

Snel, betrouwbaar en vooral een aanrader voor zzper's!

Door: Tom

Weer ouderwets goed geholpen!

  • 10.0

Super snel geholpen door de Nederlandse Kredietmaatschappij

Door: Remko

zeer goed geregeld allemaal

  • 10.0

super snel.vriendelijk.duidelijk

Door: anoniem

Perfect geregeld

  • 10.0

Fijne mensen en een goeie duidelijke uitleg. Goed geregeld allemaal, erg tevreden.

Door: mevrouw Van