Let op! Geld lenen kost geld

Beloningsbeleid financile dienstverlening

Bij ons betaalt u geen annuleringskosten, afsluitkosten en/of advieskosten

Hoe worden wij beloond voor onze dienstverlening?

Helderheid en openheid staat bij ons op nummer één, geen verrassingen achteraf gewoon op voorhand goed weten waar u aan toe bent. Daarom maken wij u graag inzichtelijk op welke wijze wij beloond worden voor onze dienstverlening:

Consumptief krediet

Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet: Wettelijk is bepaald dat wij voor het bemiddelen van consumptief krediet uitsluitend beloond mogen worden door de aanbieder (bank) van het krediet. Wij ontvangen van de aanbieder van het krediet een vergoeding (provisie) voor onze dienstverlening. Deze provisie maakt onderdeel uit van de rente die de aanbieder in rekening brengt voor het krediet. De exacte provisie hangt af van het product, de aanbieder, de rente en de hoogte van het kredietbedrag. Deze varieert tussen de 0,5 promille en 2,5 promille per maand van het openstaand saldo en wordt alleen vergoed als er geen achterstand is. Met andere woorden wij hebben alleen baat bij verantwoord krediet verstrekken.

Onze medewerkers ontvangen allemaal een vast salaris, geen bonus of provisie. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent, dat is het enige wat telt!

Kwijtschelding bij Overlijden

Kwijtschelding bij Overlijden bij een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet: Dit betreft een tijdelijke (tussentijds opzegbare) levensverzekering. De verzekeringsmaatschappij waarmee wij samenwerken vergoed ons geen provisie uit de (maand) premie . Wij werken met zogenaamde netto (maand)premies, in de premie zit dus geen provisie, hierdoor kunnen wij de laagste overlijdensrisicopremie van Nederland aanbieden.

Wel rekenen wij voor onze bemiddelingswerkzaamheden voor het tot stand brengen van de verzekering een vergoeding. Deze vergoeding wordt door ons geïncasseerd na definitieve acceptatie van de verzekering. De hoogte van de vergoeding is € 149,-

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen