Let op! Geld lenen kost geld

Uniek! Geld Lenen met een "klanttevredenheidsgarantie"

Niet tevreden, geld terug!

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij streven naar een klanttevredenheidspercentage van 100% en maken dit waar! Daarom kunnen wij onze klanten deze extra zekerheid bieden: De klanttevredenheidsgarantie!

Bent u niet tevreden over onze service, snelheid, producten, rente of de bank waar uw lening is afgesloten via ons? Dan kunt u zonder annuleringskosten de opdracht binnen 6 maanden terugdraaien.

1: Altijd de laagste rente

De banken waarmee wij samenwerken behoren tot de voordeligste van Nederland. Dankzij hun samenwerking met partners zoals wij en onze online werkwijze, besparen we beiden veel kosten. Zo kunt u goedkoper geld lenen. Wij kunnen u daarom ook garanderen dat als u leent via ons, u leent tegen de laagste rente van Nederland!

2: Geen bijkomende kosten

Wij werken volgens het ‘execution only’ principe: een manier van geld lenen die zeer geschikt is voor mensen die weten wat ze zoeken en zelf de risico’s van geld lenen kennen. Het betekent dat wij geen advies geven. Hierdoor kunnen wij u een goedkoper aanbod doen en betaalt u géén afsluit- en advieskosten.

3: Geheel vrijblijvend

U kunt ons opdracht geven om vrijblijvend een offerte voor u aan te vragen bij onze partnerbanken. U ontvangt binnen een paar uur het aanbod van onze partnerbanken, op dat moment kunt u ons opdracht geven om een contract op te stellen, of om het aanbod af te wijzen.

4: Niet tevreden, geld terug!

U kunt zonder extra kosten van uw lening af omdat we het volgende vergoeden:

  • De boeterente (1 procent) die u eventueel moet betalen om uw lening over te sluiten of af te lossen.
  • Bemiddelingskosten (79 euro) die u heeft betaald voor de overlijdensrisicoverzekering.
  • U betaalt bij ons nooit advieskosten en/of afsluitkosten.

Wat vergoeden we niet?

  • De reeds in rekening gebrachte rente.
  • De reeds in rekening gebrachte premie.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen