Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen bij Lender & Spender

Geld lenen bij Lender & Spender

Verantwoord geld lenen van particulieren en bedrijven, tegen een vaste lage rente

Lender & Spender doet het als kredietvertrekker net even anders. U leent namelijk niet van een bank, maar direct van particulieren en bedrijven.

Wilt u een persoonlijke lening afsluiten voor een grote uitgave zoals een auto of verbouwing? Bij Lender & Spender komt er geen bank bij kijken. Alles verloopt beveiligd online, met een snelle en foutloze afhandeling. De bespaarde kosten ziet u terug in een mooie lage rente. Bovendien biedt Lender & Spender zeer klantvriendelijke voorwaarden, zoals een bedenktijd.

Lenen bij Lender en Spender

Lender & Spender biedt alleen een persoonlijke lening aan. Sinds 1 maart 2022 is het niet meer mogelijk om een doorlopend krediet af te sluiten.

De persoonlijke lening van Lender & Spender is ideaal als u eenmalig een bedrag nodig heeft voor een duidelijk leendoel, zoals een auto, camper of een verbouwing. Ook voor het samenvoegen/ oversluiten van andere, dure leningen is Lender & Spender een mooie optie.
Is de lening bedoeld voor een verbouwing/ woningverbetering/ verduurzaming? Dan is de betaalde rente fiscaal volledig aftrekbaar. Extra financieel voordeel dus.

Als u een persoonlijke lening afsluit via Lender en Spender, betaalt u elke maand een vast termijnbedrag aan aflossing en rente. De rente staat vast, net als de looptijd. Dat geeft zekerheid, want u weet precies wanneer de lening helemaal is afbetaald en hoeveel het in totaal gaat kosten.

Heeft u een keer een financiële meevaller? Extra aflossen kan onbeperkt en is altijd boetevrij. Extra aflossingen komen ten goede van de looptijd, die wordt bij extra aflossingen korter.

Een lening van Lender & Spender heeft nog meer klantvriendelijke voorwaarden, zoals een bedenktijd van 14 dagen. Als u toch af wilt zien van de lening, mag u binnen 14 dagen na ontvangst van het leenbedrag de lening annuleren. U betaalt dan binnen 14 kalenderdagen de hoofdsom terug, plus het tot op dat moment opgebouwde bedrag aan rente.

Geld lenen bij Lender & Spender, voor wie?

U kunt bij Lender & Spender een lening afsluiten, als u:

  • Minimaal 21 jaar bent (uw lening moet uiterlijk op uw 75e verjaardag volledig zijn afgelost)
  • Ingezetene bent van de EU en woont in Nederland
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd heeft en uw salaris ontvangt van een in Nederland gevestigde onderneming, een uitzendcontract heeft of pensioenuitkeringen ontvangt
  • Vroeger geen of slechts milde betalingsproblemen heeft gehad

Wilt u een lening samen met uw partner afsluiten? Dan moet hij of zij ook aan deze voorwaarden voldoen en u bent beiden aansprakelijk voor de lening.

Actuele rente Lender en Spender

U kunt bij Lender & Spender persoonlijke leningen afsluiten vanaf 5000 euro tot maximaal 25.000 euro. De actuele rente start bij 4,8% bij een lening van 15.000 euro of meer. Bij 5000 euro is dat vanaf 6,8%. Deze rentes zijn gebaseerd op een looptijd van 5 jaar (60 maanden).

Hoeveel rente u betaalt bij Lender & Spender hangt af van uw persoonlijke situatie, het leenbedrag en uw woonsituatie (persoonlijk risicoprofiel). Hoe hoger Lender & Spender uw risico inschat, hoe hoger het rentepercentage dat u gaat betalen.

€ 5.000

6,8%

€ 10.000

5,6%

€ 15.000

4,8%

€ 25.000

4,8%

 

Tip: Het lijkt een goed idee om te kiezen voor een langere looptijd, want zo houdt u de maandlasten laag. Maar het is juist verstandiger om de looptijd zo kort mogelijk te houden. U betaalt dan weliswaar maandelijks een hoger bedrag, maar u bent eerder klaar. Uiteindelijk betaalt u zo minder rente dan wanneer u zou kiezen voor een lening met een langere looptijd. Een zo kort mogelijke looptijd betekent dus een zo goedkoop mogelijke persoonlijke lening.

Meer over Lender en Spender

Lender & Spender is dé innovatieve aanbieder van consumentenleningen en is hiervoor al eens beoordeeld als beste kredietverstrekker van Nederland. De missie van Lender & Spender is leningen voor consumenten eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken.

Lender & Spender is geen bank. Leningen worden rechtstreeks via consumenten en bedrijven aangeboden met een vaste lage rente en mooie voorwaarden. Zo bent u als klant verzekerd van een lening die u financieel goed kunt dragen.

  • Eenvoudiger – Mooie voorwaarden die goed te begrijpen zijn en een gebruiksvriendelijk online aanvraagproces.
  • Transparanter - Duidelijke informatie, geen verborgen kosten en met een prima klantenservice voor vragen en feedback.
  • Eerlijker – Lender & Spender doet niet aan woekerrentes, maar verstrekt alleen eerlijke, verantwoorde leningen aan mensen die hun lening daadwerkelijk kunnen betalen.
  • Efficiënter – De leningen worden gefinancierd door particulieren en bedrijven, er komt geen bank aan te pas. De gespaarde kosten vertalen zich in een lage rente.

Lender & Spender voldoet aan alle financiële wet- en regelgeving en biedt een vaste lage rente zonder verborgen kosten.

De betalingen van de leningen vinden plaats via een onafhankelijke stichting, zodat alles netjes en betrouwbaar verloopt.

Een Lender & Spender lening aanvragen kan via professionele partners, die de visie van Lender & Spender op verantwoord geld lenen delen. De Nederlandse Kredietmaatschappij is zo’n partner.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen