Let op! Geld lenen kost geld
Lloyds Bank

Lloyds Bank

Online en verantwoord geld lenen

Lloyds Bank is een kleinere internationale bank die onderdeel van uitmaakt van de Lloyds Bankin Group. Een groep die in 2009 is ontstaan uit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen, waaronder Lloyds Bank en Bank of Scotland. Lloyds Bank onderscheidt zich van andere banken door haar vernieuwende karakter en haar eigenzinnige visie op de markt.

Bij Lloyds Bank kunt u terecht voor het afsluiten van een persoonlijke lening met leenbedragen tussen de 10.000 en 40.000 Euro.

Waarom lenen bij Lloyds Bank?

Onze partnerbank Lloyds Bank onderscheidt zich door haar vernieuwende karakter en haar eigenzinnige visie op de markt. Lloyds Bank medewerkers vinden het van oudsher inspirerend om in een snel veranderende (financiële) wereld consumenten zo goed mogelijk verder te helpen met hun wensen.

Bij Lloyds Bank kiest u daarom voor een persoonlijke lening met een aantrekkelijke rente en mooie voorwaarden. Een lening van Lloyds Bank sluit zoveel mogelijk aan op uw persoonlijke situatie, waardoor u financieel veilig de lening kunt aflossen. Zo leent u op een verantwoorde manier geld om uw dromen waar te maken.

Lloyds Bank persoonlijke lening

U kunt alleen een persoonlijke lening als leenvorm kiezen bij Lloyds Bank. Deze lening is ideaal voor een eenmalige uitgave, zoals een nieuwe auto of het verduurzamen van uw woning. U leent in één keer het afgesproken bedrag en start direct met het aflossen van een maandelijks vast bedrag. Hoeveel geld u kunt lenen met een persoonlijke lening van Lloyds Bank hangt af van uw persoonlijke situatie.

De kenmerken Lloyds Bank persoonlijke lening:

  • Leenbedrag tussen de 10.000 euro en 40.000 euro
  • Zekerheid door de vaste looptijd en de vaste lage rente
  • U kunt altijd boetevrij en onbeperkt extra aflossen
  • Fiscaal voordeel bij woningverbetering van uw koopwoning.

Een voordeel wanneer u een lening bij Lloyds Bank bij ons afsluit is dat u geen afsluitkosten hoeft te betalen. Is de aanvraag goedgekeurd en ondertekend dan ontvangt u binnen 1 werkdag het geld op uw rekening. Vanzelfsprekend krijgt u 14 dagen bedenktijd op uw leningaanvraag.

Wilt u uw koophuis verduurzamen, met bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? Als huiseigenaar sluit u een Lloyds Bank lening af voor woningverbetering, met fiscaal voordeel. De rente van deze persoonlijke lening is 100% aftrekbaar van uw inkomstenbelasting.

Bijkomend voordeel is dat u als huiseigenaar voordelig geld kunt lenen. Dat komt omdat een eigen huis een stabiele factor is voor de bank. Daardoor loopt de bank minder risico en profiteert u van een zo laag mogelijk rentetarief.  
Verantwoord lenen voor de verduurzaming van uw koopwoning, met dubbel voordeel dus!

Over Lloyds Bank

Lloyds Bank is sinds 1966 als kleine bank actief in Nederland met bankproducten en andere diensten voor bedrijven en consumenten. In 1999 toonde Lloyds Bank haar vernieuwende karakter door als eerste bank online hypotheken aan te bieden. Lloyds Bank is onderdeel van Lloyds Banking Group.

De voordelen van een kleine eigenzinnige bak
Ruim 150.000 Nederlanders hebben bij Lloyds Bank een financieel product, zoals een hypotheek, spaarrekening of persoonlijke lening. Lloyds Bank biedt als kleine bank alleen online persoonlijke leningen aan en daardoor profiteert u van een scherpe rente

als onderdeel van een grote Britse bank
Lloyds Banking Group is actief in 6 landen. In moederland Groot-Brittannië heeft de stabiele bank sinds haar oprichting in 1765 ruim 26 miljoen klanten aan zich weten te binden. Eén op de drie Britten bankiert er en dat maakt Lloyds Banking Group de grootste consumentenbank in Groot-Brittannië.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen