Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen bij Nationale-Nederlanden Bank

Geld lenen bij Nationale-Nederlanden Bank

Altijd extra geld achter de hand en een lage rente

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 477 beoordelingen

Nationale-Nederlanden helpt haar 6 miljoen klanten naar een gezonde financiële toekomst. Ook met verantwoorde leningen tegen een lage rente. Wij zijn partner van Nationale-Nederlanden Bank. Vraag via ons vrijblijvend een lening aan en ontvang binnen 24 uur een aanbod op maat.

Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden kent iedereen, vooral als verzekeraar. Maar dat de financiële dienstverlener ook leningen verstrekt, is minder bekend. De Nationale-Nederlanden Bank ontstond in 2013 uit een fusie van Nationale-Nederlanden en WestlandUtrecht Bank en is inmiddels één van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Met een breed aanbod aan financiële diensten, waaronder verantwoorde leningen met een lage rente.

Nationale-Nederlanden Bank en De Nederlandse Kredietmaatschappij

Nationale-Nederlanden Bank werkt voor het uitlenen van geld samen met een aantal partners. Professionele partijen die zij selecteren op kwaliteit en betrouwbaarheid. De Nederlandse Kredietmaatschappij is zo’n partner. Via ons kunt u eenvoudig online een lening bij Nationale-Nederlanden Bank aanvragen. We werken allebei volledig digitaal. Daardoor kunnen we efficiënt samenwerken en een lage rente bieden. Bij ons betaalt u geen afsluit- en advieskosten

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

nationale-nederlanden

Onderdeel van NN

Onderdeel van Nationale-Nederlanden.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Soorten leningen van Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden Bank biedt een breed scala aan financiële producten op het gebied van sparen, beleggen en lenen. Samen met haar partners helpt de bank particulieren naar een gezonde financiële toekomst. Bij ons kunt u terecht voor de volgende lening bij Nationale-Nederlanden Bank:

  • Doorlopend Krediet

Via ons kunt u ook online een Persoonlijke Lening aanvragen. Hiervoor werken we samen met Nationale Nederlanden, InterBank, Qander, BNP Paribas, DEFAM en Lender & Spender.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen