Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Nationale-Nederlanden Bank

Altijd extra geld achter de hand en een lage rente

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 367 beoordelingen

Nationale-Nederlanden helpt haar 6 miljoen klanten naar een gezonde financiële toekomst. Ook met verantwoorde leningen tegen een lage rente. Wij zijn partner van Nationale-Nederlanden Bank. Vraag via ons vrijblijvend een lening aan en ontvang binnen 24 uur een aanbod op maat.

Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden kent iedereen, vooral als verzekeraar. Maar dat de financiële dienstverlener ook leningen verstrekt, is minder bekend. De Nationale-Nederlanden Bank ontstond in 2013 uit een fusie van Nationale-Nederlanden en WestlandUtrecht Bank en is inmiddels één van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Met een breed aanbod aan financiële diensten, waaronder verantwoorde leningen met een lage rente.

Nationale-Nederlanden Bank en De Nederlandse Kredietmaatschappij

Nationale-Nederlanden Bank werkt voor het uitlenen van geld samen met een aantal partners. Professionele partijen die zij selecteren op kwaliteit en betrouwbaarheid. De Nederlandse Kredietmaatschappij is zo’n partner. Via ons kunt u eenvoudig online een lening bij Nationale-Nederlanden Bank aanvragen. We werken allebei volledig digitaal. Daardoor kunnen we efficiënt samenwerken en een lage rente bieden. Bij ons betaalt u geen afsluit- en advieskosten

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

nationale-nederlanden

Onderdeel van NN

Onderdeel van Nationale-Nederlanden.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Soorten leningen van Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden Bank biedt een breed scala aan financiële producten op het gebied van sparen, beleggen en lenen. Samen met haar partners helpt de bank particulieren naar een gezonde financiële toekomst. Bij ons kunt u terecht voor de volgende lening bij Nationale-Nederlanden Bank:

  • Doorlopend Krediet

Via ons kunt u ook online een Persoonlijke Lening aanvragen. Hiervoor werken we samen met Nationale Nederlanden, InterBank, Qander, BNP Paribas, DEFAM en Lender & Spender.

Leendoelen

Leendoelen

auto auto

Een auto is een belangrijk onderdeel van het leven en soms zelfs essentieel om geld te kunnen verdienen. Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij begrijpen we dat en bieden we u tools en informatie aan om de goedkoopste autolening af te sluiten.

Lening voor een auto
verbouwing verbouwing

Zijn uw verbouwkosten minder dan 25.000 euro, dan is een Persoonlijke Lening goedkoper dan een hypotheek. Naast de lagere kosten is de lening ook fiscaal aftrekbaar, boetevrij extra af te lossen en flexibeler dan een gemiddelde duurzaamheidslening.

Lening voor een verbouwing
vakantie vakantie

Eindelijk die droomreis maken. Of gewoon toe aan een welverdiende vakantie? Als u zelf niet voldoende financiële middelen heeft, is geld lenen een goede optie. Wij helpen u graag.

Lening voor een vakantieAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen