Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Nationale-Nederlanden Bank

Altijd extra geld achter de hand en een lage rente

Wij zijn beoordeeld met een

 • 9.5
Bekijk alle 331 beoordelingen

Nationale-Nederlanden helpt haar 15 miljoen klanten naar een gezonde financiële toekomst. Mede met verantwoorde leningen tegen een lage rente. Wij zijn partner van Nationale-Nederlanden Bank. Vraag via ons vrijblijvend een lening aan en ontvang binnen 24 uur een aanbod op maat.

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

nationale-nederlanden

Onderdeel van NN

Onderdeel van Nationale-Nederlanden.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden kent iedereen. Maar dat de verzekeraar als bank ook leningen verstrekt, is minder bekend. De bank ontstond in 2013 uit een fusie van Nationale-Nederlanden en WestlandUtrecht Bank en is inmiddels één van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. Met een breed aanbod aan financiële diensten, waaronder verantwoorde leenproducten met een lage rente.

Nationale-Nederlanden Bank en De Nederlandse Kredietmaatschappij

Nationale-Nederlanden Bank werkt voor het uitlenen van geld samen met partners. Professionele partijen die zij selecteren op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn zo’n partner. Via ons kunt u eenvoudig online een lening bij Nationale-Nederlanden Bank aanvragen. We werken allebei volledig digitaal. Daardoor werken we efficiënt samen en bieden we een lage rente. Bij ons betaalt u geen afsluit- en advieskosten.

Soorten leningen van Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden Bank biedt een breed scala aan financiële producten op het gebied van sparen, beleggen en lenen. Samen met haar partners helpt de bank particulieren naar een gezonde financiële toekomst. Bij ons kunt u terecht voor de volgende lening bij Nationale-Nederlanden Bank:

 • Doorlopend Krediet

Via ons kunt u ook online een Persoonlijke Lening aanvragen. Hiervoor werken we samen met Nationale Nederlanden, InterBank, Qander, BNP Paribas, DEFAM en Lender & Spender.

Leendoelen

Leendoelen

renovatie renovatie

Een renovatie van uw woning kan ervoor zorgen dat uw huis verandert in uw droomhuis! Voor het financieren van zo'n renovatie denken de meeste mensen al gauw aan het afsluiten of het verhogen van een hypotheek. Maar u kunt ook denken aan een lening.

Lening voor een renovatie
lening oversluiten lening oversluiten

Het oversluiten van een lopende lening betekent een lagere rente en lagere maandlasten en/of een kortere looptijd van de lening; bij een nieuwe lening horen nieuwe voorwaarden die vaak beter en gunstiger zijn dan de oude.

Lening(en) oversluiten
verhuizing verhuizing

Met extra geld achter de hand, kunt u zorgeloos verhuizen. Want een verhuizing brengt veel kosten met zich mee. Een nieuwe inboedel, keuken en de verhuizing zelf.

Lening voor een verhuizingAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen

perfect

 • 10.0

Goede bemiddeling en snel resultaat.

Door: MWHM

prima service, en overall erg tevreden

 • 7.5

Onlangs heb ik een lening afgesloten en ben hier enorm mee geholpen. Ik ben stap voor stap prima en op vriendelijke wijze hierin begeleid. Prima service, je kunt altijd je vragen kwijt .

Door: heer Vermeule

Duidelijk! Geen Poespas!

 • 10.0

Vriendelijke, duidelijke gesprekspartner.Snel in de afhandeling.

Door: heer Timmer

Prima service

 • 10.0

Alles wordt snel, soepel en makkelijk geregeld. Ook kun je altijd terecht voor informatie of vragen.

Door: Erik Veldhoen

Hulpvaardig, klantgericht en meedenkend

 • 10.0

Hulpvaardig, klantgericht en meedenkend

Door: M. de Wit

Een aanrader

 • 10.0

Ik zou zeker contact opnemen met de NKM. Ze doen hun uiterste best, zijn vriendelijk en wat het belangrijkste is; ze komen hun afspraken na. Of het nou met goed of slecht bericht is, ze geven je eerlijk en oprecht antwoord en stellen je gerust. Dat vindt ik het toppunt van klantvriendelijkheid!

Door: mevrouw Harmsen

goede service

 • 10.0

goede service duidelijk en heldere terug koppeling per telefoon of per mailben snel en goed geholpen.

Door: heer Van Naamen

Klantgericht, betrouwbaar en vooral snel!

 • 10.0

Ik heb de NL Kredietmaatschappij ervaren als een zeer klantgerichte en vooral betrouwbare organisatie. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de totstandkoming van de lening ben ik netjes geholpen en vooral serieus genomen. Uiteraard kan ik dit zeggen omdat ik ook andere offertes vooraf had opgevraagd en dat contact was van een heel ander niveau dan hier bij de NL Kredietmaatschappij. Het zit em vaak in de kleine dingens: goede informatie en offerte conform mijn wensen aangeboden (denkt met je mee), begrip, mensgericht, een antwoordenveloppe bij de overeenkomst meesturen en arceren wat ingevuld moest worden, en vooral ten alle tijde bereikbaar hetzij per mail of telefoon. Ik ben blij dat ik jullie maatschappij heb gekozen als tussenpersoon. Kortom: ga zo door, ik zou jullie van harte aanbevelen bij anderen!

Door: mevrouw Nasrullah

Uitstekende dienstverlening

 • 7.5

Jullie zijn de afspraken nagekomen, dit maak je niet vaak meer mij. Ook prettig dat jullie met mij meegedacht hebben en alles snel afgehandeld hebben.

Door: heer Koning

Snel en accuraat behandeld en zeer naar tevredenheid

 • 10.0

Een compliment is op zijn plaats mbt de behandeling en afwikkeling van onze aanvraag.Snel en accuraat behandeld en zeer naar tevredenheid.

Door: Hans

Snelle service

 • 10.0

Alert en passend voorstel, daarbij een zeer snelle dienstverlening.

Door: anoniem

Goede en snelle service

 • 7.5

Ik ben erg snel en prettig geholpen

Door: Ilse

snel en duidelijk geregeld

 • 10.0

onlangs mijn lening laten oversluiten.Denk dat het ook iets voor jou is.Lage rente en goede voorwaarden.

Door: heer Bos

De beste service en vriendelijkheid.

 • 10.0

Ik heb leningen overgesloten waarvan een van de HDV.Bank.Door de uitstekende inzet van de NKM,voornamelijk Halmar maar ook Karinis deze oversluiting uitstekend verlopen.Deze mensen maken hun beloftes waar,wat niet altijd elders gebeurd.Inzet,vriendelijkheid,afspraken,allemaal super.Ik kan mensen alleen maar aanraden om met deze mensen contact op te nemen als men wil lenen of oversluiten.Deze mensen doen alles om voor jou de beste deal te sluiten.Halmar en Karin,Super en bedankt.

Door: E/C/P

Goede service

 • 7.5

Snel en correct afgehandeld naar volle tevredenheid.

Door: Ton Bukkems

Nette duidelijke site en goede uitleg van de medewerkers

 • 10.0

Beste Nederlandse Kredietmaatschappij,bedankt voor de korte en fijne samenwerking, je hebt ons goed geïnformeerd en geholpen, de lening welke wij zelf niet wisten te krijgen, was via jullie zo geregeld. de terugkoppeling vanuit jullie was ook fijn.Dus dank voor de bemiddeling.met vriendelijke groet,Linda & Baba Futa

Door: mevrouw Futa

Prima

 • 10.0

Persoonlijke super service top

Door: mevrouw Van der Zijden

Vlotte service, correcte afwikkeling.

 • 10.0

Ik had, omdat ik even snel geld nodig had, zomaar gegoogeld. En kwam zo op de Nederlandse Kredietmaatschappij uit. Ik heb er geen spijt van. Zoals aangegeven in de titel. Vlotte service en correcte afwikkeling.

Door: heer Gijsel

zeer doortastend

 • 10.0

kijken goed naar de mogelijkhedenzijn klantvriendelijkwerken snelook voor mensen met een uitkering

Door: Dirk Knip

De NL Kredietmaatschappij is ten allen tijden bereid om je vragen inhoudelijk te beantwoorden.

 • 7.5

Tevreden van de geboden snelle dienstverlening.

Door: heer Atici

Uitmuntende service!

 • 10.0

Alle contacten, zowel via mail als per telefoon, verliepen professioneel en zeer snel. De hele afhandeling heeft heel weinig tijd in beslag genomen. Ik ZAL de Nederlandse Kredietmaatschappij aanbevelen aan iedereen!

Door: heer Boschma

erg goede service

 • 10.0

Hulpvaardig en duidelijk

Door: Meneer C.C.J. Verlaan

Helaas geen verstand van boekhouden/beoordelen V&W/Balans

 • 0.0

In eerste instantie een positieve indruk. Maar DNK blijkt niet in staat te zijn om een eenvoudige balans / Verlies en Winstrekening te kunnen beoordelen. In mijn geval had men simpel 50K over het hoofd gezien. Dat werd afgedaan met simpel: Als u daar documentatie van heeft kunnen we het beoordelen. Ahum. Volgens uw berekening is de balans niet in evenwicht.Ahum. Die documentatie was al meerdere keren opgestuurd.Ahum. Als u een accountantsverklaring vereist, vraag daar dan om. Ahum. Als u een negatieve opbrengst berekent van -50K, terwijl de belastingdienst en accountant +250K aanslaan? Misschien moeten uw medewerkers een basiscursus financien volgen?

Door: Arian Stijf

DNK is top

 • 10.0

Deze mensen zijn heel kundig en snel ter zake.telefonisch of per email maakt niet zei zijn altijd vriendelijk en verkopen een goed product, ook zonder te vragen melden zei zich wanneer het goedkoper kan en dat is toch wel heel netjes en binnen 2 weken geregeld.Ook voor een extra vraagje draaien zei de handen niet voor om.Geweldig bedrijf

Door: ton reed

Uitstekend (en dit beoordeel ik eigenlijk nooit)

 • 10.0

zeer snelle en adequate afwikkeling van de aanvraagVriendelijke en deskundige personen aan de telefoon: dit geldt zowel voor diegene die de telefoon opneemt bij het algemene nummer als voor de personen die de aanvraag afwikkelden

Door: heer Aust

Klantvriendelijk.

 • 10.0

Zeer klantvriendelijk. Zeer tevreden over de service. Top.

Door: heer Ozdemir

De Nederlandse Kredietmaatschappij staat voor "Prima service"

 • 10.0

In één woord prima! tijdens de gehele aanvraag werd ik duidelijk en snel op de hoogte gehouden van de status van mijn aanvraag. Eventuele vragen mijnerzijds werden direct beantwoord of men belde binnen zeer korte tijd terug met antwoord op mij vragen. Prima organisatie!

Door: heer Bianchi

geweldig! (in 1 woord)

 • 10.0

ik ben vanaf het eerste moment keurig geholpen, er heeft zich in het hele traject van mijn kredietaanvraag niet 1 onvolkomenheid voorgedaan. sjappoo!!!

Door: mevrouw Nouws

Betrouwbaar, eerlijk, klantvriendelijk en menselijk!

 • 10.0

Als ik een cijfer moet geven is het zeker een 9.

Door: Ramon

oversluiting

 • 10.0

goede service en prettig geregeld.

Door: heer RS

snel, efficient en heel klantvriendelijk

 • 10.0

het regelen van dit krediet ging echt heel snel, efficiënt, zonder al te veel administratieve rompslomp en vooral heel klantvriendelijk.

Door: mevrouw Kamp

Betrouwbaar lenen

 • 10.0

Betrouwbaar, goed geinformeerd en snel schakelen.

Door: heer Groenen

Snel, persoonlijk en betrouwbaar

 • 10.0

de snelheid en het persoonlijke contact waren verademend. Geen nummer doorgeven maar je naam. Geen telefonische helpdesk met keuzemenu maar direct een medewerker.Snel en goed geholpen. Binnen 48 uur was alles geregeld

Door: Anoniem

Perefecte begeleiding

 • 10.0

Super voor diegene die al weten wat ze willen. De begeleiding was goed en snel, alles was binnen enkele dagen geregeld, zonder dat er druk op zat. Aanrader!

Door: heer Groot

Accuraat en uitstekende service

 • 10.0

De lening is snel en goed afgehandeld door DNKM. Uitstekende service,Enige tegenvaller was dat we op een wat hoger rentepercentage uitkwamen dan in eerste instantie geoffreerd, Dit kwam van de kredietverstrekker af en DNKM zal in de toekomst ons weer van dienst zijn om toch tegen het iets lagere rentepercentage te kunnen lenen. Alle complimenten voor de fijne samenwerking,

Door: Angele Scheefers

helped me to establish very good terms credit

 • 10.0

Outstanding work throughout the whole process

Door: mevrouw Bojar

Uitstekend en snel

 • 10.0

Binnen 2 dagen afgehandeld en geld ontvangen. Prima service.

Door: Luke

Behulpzaam

 • 10.0

Van begin af aan meegedacht om de lening voor elkaar te krijgen.

Door: heer en mevrouw Van Meijeren

Supersnel afgehandeld

 • 10.0

Duidelijke contracten en supersnel geregeld

Door: Geachte R.Onkenhout

perfect service....

 • 10.0

perfect service, snelle afhandeling en een persoonlijk contact. Echt goed!

Door: heer Terlien

Goede service

 • 10.0

Goede service, snelle afhandeling.

Door: Kirsten van Bakel

Vriendelijk, duidelijk en snel

 • 7.5

Goede advies, duidelijk en vriendelijk geholpen.

Door: heer mujdat

eerlijkheid wordt beloond duidelijk en snel

 • 7.5

Je moet alles aanleveren kost wat tijd maar als alles duidelijk is gaat het snel Mooie rente en geen extra kosten ,ik ben zzp er en kreeg toch een lening

Door: heer Van Ginneken

snel behandeld en netjes behandeld.

 • 10.0

Zeker aan te bevelen naar anderen toe

Door: heer De Weerd

Correct afgehandeld

 • 5.0

Hoewel het door mijn leeftijd niet mogelijk bleek om het verlangde krediet te verstrekken, heeft men toch een oplossing gevonden voor een lager bedrag. Een en ander werd correct afgehandeld.

Door: Dick

Prima service

 • 10.0

Goede behandeling duidelijkheid over alles snelle sevice

Door: mevrouw Kleinendorst

Duidelijke en snelle afhandeling

 • 10.0

Duidelijke en snelle afhandeling en goede inzet en meedenkende medewerkers.

Door: Marc Aarts

Goede snelle service.

 • 10.0

Een goede en duidelijke service.Snelle reacties en goede uitleg over gang van zake,Denken met je mee en zorgen dat je te vreden bent.

Door: Christopher Janzen

Supersnelle afhandeling

 • 7.5

Binnen 1 week is de financiële aanvraag afgehandeld. Superservice! Bedankt.

Door: mevrouw Somuncu

snelle afhandeling

 • 7.5

vanaf het eerste contact liep alles vlot en soepel.

Door: heer Jesmiatka

Goede communicatie, goede afhandeling

 • 7.5

Ik ben altijd zeer vriendelijk geholpen en mijn vragen zijn op tijd behandeld. Ik wis waar ik aan toe was.

Door: mevrouw Ozyucel

Bedankt!

 • 7.5

Vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd. Ondanks de drukte, werd het binnen één week geregeld.

Door: Michelle

snel en goede afwerking

 • 10.0

Zie hierboven

Door: heer De Haas

vlotte verwerking

 • 10.0

Aaanvraag werd vlot verwerkt

Door: v Oudheusden

Prima, snelle dienstverlening zonder verassingen. Heldere communicatie.

 • 10.0

Doen gewoon wat je verwacht, en dat op tijd, in één keer goed en helder gecommuniceerd. Prima.

Door: Albert

Heel vakkundig !

 • 10.0

Mijn aanvraag. De acceptant van de Nederlandse Kredietmaatschappij nam de situatie met mij goed door en inventariseerde mijn wensen. Hierna werd mijn aanvraag goed beargumenteerd aan de verschillende partijen voorgelegd. Dit was bij mijn aanvraag zeker van belang. Dit heeft geresulteerd in een succesvolle afronding van mijn aanvraag.Bij u is de uitspraak klant centraal geen loze belofte, maar maakt u deze uitspraak meer dan waar. Dank voor het overtuigend overbrengen van deze casus. Juist deze inspanning nemen uw collegas niet, is mijn praktijkervaring. U bent een voorbeeld bent voor 99.9% van uw collegas.

Door: heer Willemsen

Juiste tijd door NKM gebeld en geinformeerd.

 • 7.5

Dankzij een telefoontje van Karen Keur, begin april,Kregen wij de mededeling dat onze dk bij mijn 60e verjaardag fors zou oplopen met aflossing (verdubbeling) en geen opname mogelijkheid meer.Was het raadzaam om deze om te zetten naar een andere optie.Zeer dankbaar voor dit bericht en inzet van Karen Keur, tevens ook de afhandeling en voorlichting van haar zijn wij zeer te spreken.Als ik client vriendelijkheid en afhandeling een cijfer moest geven een dikke 9+. NKM en Karen en meerdere collega,s dank en top.

Door: heer De Wit

Op en Top

 • 10.0

Toppers. Snelle response. Alles snel geregeld! Waren alle bedrijven maar zo adequaat.

Door: Hans Bobeldijk

Prima service

 • 7.5

2 leningen afgesloten via NKM. Snelle en transparante communicatie. Zelf wel enige verstand hebben van financiën. Prima samenwerking.

Door: Anton Schmidt

Snel en duidelijk.

 • 10.0

Lening binnen week geregeld.

Door: heer Sira

Soepel verlopen

 • 10.0

Was snel geregeld en is soepel verlopen

Door: Braam

Super snel geholpen.

 • 10.0

Super snel geholpen. Bedankt.

Door: heer Uka

Zeer behulpzaam, snel en to the point.

 • 10.0

Zeer behulpzaam, snel en to the point.Alles geregeld binnen een paar dagen en dat enkel via mail contact.Top.

Door: heer De Ronde

Vakwerk

 • 10.0

Snel als het moet maar toen ik even een rust moment wilde ivm andere zaken was dat ook geen probleem.Goed werk.

Door: Visser

Snel en discreet

 • 7.5

Komen direct met de juiste vragen en helpen goed en snel.

Door: Jacques Peeters

Prima goede service

 • 10.0

Snelle en duidelijke communicatie, en snel geregeld binnen 4 dgn!alles verloopt via email, en bij problemen word het nog snel even via de post verzonden.

Door: heer Hielkema

Helemaal Top !

 • 10.0

Mijn lening over gesloten voor een lagere rente, super snel geregeld in een paar dagen.Erg vriendelijke behulpzame mensen met veel kennis van zaken, en vooral goede uitleg en geduld!Hier blijf ik zeker klant.

Door: sabina

Goed geholpen

 • 7.5

De communicatie was vriendelijk, keurig en snel.

Door: Heer Bijleveld

Nederlandse krediet maatschappij

 • 10.0

Lening afgesloten van 50,000 euro dit ging heel snel en werd heel goed geholpen door het personeel een word super

Door: heer Van den Berg

Snel en doeltreffend.

 • 10.0

Razendsnel antwoord en leveren precies wat je vraagt.

Door: Anoniem

prima service

 • 10.0

zeer duidelijke communicatie en vakkundig personeel

Door: heer Evers

Super service van de nederlandse kredietbank

 • 10.0

Ze verlenen een super service en houden het meest gunstige voor jou in de gaten.

Door: mevrouw Gulikers

Prima

 • 7.5

Goede voorlichting, snelle behandeling vragen. Snelle afhandeling.

Door: Leo Vromen

Geweldige service!!

 • 10.0

We zijn goed geholpen bij het oversluiten van onze leningen zonder extra kosten.

Door: heer Wetzels

geweldig

 • 10.0

ik heb een hele goede ervaring het was zo geregeld. Communicatie was goed

Door: heer Kremer

Snel digitaal geregeld

 • 7.5

Aanvraag gebeurt digitaal en je wordt alleen gebeld bij voortgang of aanpassing. Direct en snel geregeld, duidelijk en een prima service. Goed klantcontact.

Door: Willem

Vriendelijke service met goed resultaat

 • 10.0

Wij hebben onze oude leningen samengevoegd waar door wij nu minder gedoe hebben en minder kosten, plus nog ruimte voor een lening. Fijn en vooral door de vriendelijke service van de medewerkers met name Shirley!

Door: mevrouw K. Te L.

heel goed

 • 10.0

ik/wij zijn heel tevreden en voor iedereen aan de bevelen, altijd vriendelijk en nog belankrijker altijd goede contakt met voldoenden informationen. Wij waren altijd en snel ophoogde van de zaken. met vriendelijken groeten thomas en nikolett

Door: heer Muller

Super service en snelheid

 • 10.0

Het was een verademing om eindelijk eens met een bedrijf te hebben samengewerkt die werkelijk aan de klant denkt! Ik kan iedereen De Nederlandse Kredietmaatschappij aanbevelen.

Door: Kasper

Alles prima geregeld

 • 10.0

Prima service alles snel geregeld . Zeer aan te raden.

Door: heer Keizer

Goede

 • 7.5

Goede snelle service

Door: Arnold

prima

 • 10.0

goed, geen enkele klacht

Door: heer Lamper

Pure service

 • 10.0

Het was een blijk van service !

Door: heer Raven

snelheid en service

 • 10.0

vlotte en prima service. alles was binnen een paar dagen geregeld.

Door: tevreden klant in Utrecht

Snel en accuraat zonder verrassingen

 • 10.0

Snel afgehandeld binnen een week. Duidelijk over hoe en wat je aan moet leveren. Zelfs voor zelfstandig ondernemer.

Door: Moolenaar

Goede ervaring. Snelle behandeling van aanvraag.

 • 7.5

Super bedrijf. Aanvraag snel behandeld.

Door: Anoniem

Alles snel en duidelijk afgehandeld

 • 10.0

Goede service en vriendelijk personeel.en razend snel worden je vragen beantwoord.

Door: Anoniem

Top,

 • 7.5

Top, lekker vlot en duidelijk

Door: Hammer

Zeer tevreden .

 • 10.0

Snelle communicatie en vriendelijk

Door: Mevrouw van Lottum

Goede

 • 7.5

Goede snelle service

Door: Arnold

Betrouwbare informatie en snelle axtie en ractie.

 • 10.0

Snel, werken volgen afspraak en service gericht.

Door: dhr mjwp van hal

Snel en duidelijk

 • 10.0

Er wordt duidelijk gegeven van wat de kosten zijn en er wordt niets aangesmeerd of onder druk gezet om snel te beslissen

Door: Ronny

Betrouwbaar

 • 10.0

Makkelijk. Snel. Vriendelijk. Eerlijk en uitstekkend klantenservice

Door: mevrouw Owusu

Snel geregeld, duidelijke communicatie

 • 10.0

Duidelijk en snel geregeld, juiste documentatie aanleveren en binnen een dag bericht.

Door: TR

Snel en goed

 • 10.0

Kort maar krachtig: keurig en snel afgehandeld. Duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers.

Door: Mien Dobbelsteen

snel en accuraat

 • 10.0

Onze adviseur vroeg een krediet aan bij de Nederlandse Kredietmaatschappij en een half uur later werd alles in orde gemaakt met persoonlijk contact of alles naar wens is en of er nog vragen zijn e.d. Hele prettige manier van samenwerken.

Door: mevrouw Buis

uitstekende service

 • 10.0

uitstekende service en een vlotte afhandeling, volledig volgens de offertes.

Door: heer Lohr

Uitstekend geholpen

 • 10.0

Uitstekend (digitaal) geholpen; duidelijk, snelle respons, niets op aan te merken.

Door: EMJ Schilders

Snel geregeld

 • 10.0

Mijn aanvraag van een lening werd snel beantwoord en afgehandeld.

Door: heer Steensma

Correct

 • 7.5

Snelle, duidelijke en correcte afhandeling.

Door: heer Brouwer

Snelle klantvriendelijk service!

 • 10.0

Snelle klantvriendelijk service!

Door: heer Claase

Duidelijk

 • 10.0

Duidelijk, heldere communicatie per mail en telefoon.

Door: W.den Hartog

Goed bedrijf met snelle en goede contact met de klant

 • 10.0

Super service welke ook nog eens snel gaat. Ze zijn super behulpzaam en houden je goed op de hoogte van de status van de aanvraag. Ik kan hierdoor alleen maar positief over de Nederlandse Kredietmaatschappij.

Door: Thomas Nelissen

Snel en discreet vriendelijke mensen en ?

 • 7.5

Snel en discreet vriendelijke mensen en goeie uitleg

Door: heer Hartman

aanvraag persoonlijke lening

 • 10.0

snel, pro-actief en correct contact. Reëel en duidelijk over wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn.

Door: heer Pluk

Betrouwbaar

 • 10.0

Mensen doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Door: L.M.H Schaeffer

Snel geregeld

 • 10.0

Mijn aanvraag van een lening werd snel beantwoord en afgehandeld.

Door: heer Steensma

Zorgvuldig en snel

 • 10.0

Zeer tevreden over bereikbaarheid, inzet en snelheid van handelen.

Door: Janneke

Snelle en correcte service

 • 10.0

Snelle en correcte service, telefonische contacten prettig, beleefde en to-the-point en duidelijke communicatie.

Door: Martin

Uitstekende service gericht heid

 • 10.0

De mensen die je spreekt hebben interesse en leggen alles duidelijk uit. Houden goed klant contact en handelen snel. Alles snel en goed verlopen.

Door: heer Geene

Vriendelijk duidelijk en zeer betrokken.

 • 7.5

Vriendelijk duidelijk en zeer betrokken.

Door: Anoniem

Snel en prima geholpen

 • 10.0

Snel en prima geholpen

Door: heer Vosman

Top geregeld allemaal

 • 10.0

Alles online kunnen indienen, snel en makkelijk, goede begeleiding met vriendelijke medewerkers, k ben echt heel blij !!

Door: Sandra Kaandorp

Goed en klantvriendelijk geholpen

 • 10.0

Goed en klantvriendelijk geholpen

Door: heer Nijsink

Goede en nette service!

 • 10.0

Zeer snelle afhandeling van de aanvraag. Duidelijke antwoorden op een aantal aanvullende vragen gehad.

Door: heer Wennemers

Prima service

 • 10.0

Prima service, prima prijs en zeer goede afhandeling!

Door: mevrouw Verduijn

Snel en goed

 • 10.0

Snel, duidelijk en transparant

Door: heer Erdtsieck

Maken waar wat ze beloven

 • 10.0

Maken waar wat ze beloven, in deze branche best bijzonder !

Door: mevrouw Kwinten

Korte doorlooptijd lening was binnen ?

 • 10.0

Korte doorlooptijd lening was binnen een week geregeld. Zijn duidelijk in hun communicatie. Je weeet precies wat de status van je aanvraag en wat er van jouw verleachy wordt

Door: heer Brekelmans

Goed geholpen met het oversluiten van ?

 • 7.5

Goed geholpen met het oversluiten van onze lening

Door: Anouschka

Snelle en adequate afhandeling

 • 10.0

Je weet meteen waar je aan toe bent. Professionele en snelle afhandeling.

Door: Fam. De rit

Het was een prima samenwerking

 • 7.5

Het was een prima samenwerking! Duidelijk verhaal, korte lijnen en de mensen die ik aan de lijn heb gehad waren vriendelijk en wisten meteen de situatie! Complimenten voor het hele team! Mvg

Door: Dhr
Datum: 31-12-2017

Correct

 • 7.5

Correct, vlot en voordeligste rente.

Door: Robert
Datum: 24-12-2017

Ik ben snel en goed geholpen

 • 10.0

Ik ben snel en goed geholpen - geen eindeloos heen en weer gemail over papieren die ontbraken. Via de digitale hulp was alles heel duidelijk en makkelijk. Ook op een vraag die ik nog had kreeg ik snel en duidelijk antwoord.

Door: mevrouw Wierda
Datum: 21-12-2017

Prettig te woord gestaan en alles zeer ?

 • 7.5

Prettig te woord gestaan en alles zeer snel geregeld

Door: Vincent Sloos
Datum: 17-12-2017

Super goed geregeld

 • 10.0

Alles is super goed geregeld! Kwalitatief, op tijd heel professioneel! Doing the extra mile!!! Snel! En precies op tijd! We zijn zeer tevreden! Nogmaals bedankt Shirley en Halmar voor alle moeite!

Door: mevrouw Y
Datum: 19-11-2017

het was snel geregeld en werd met mij ?

 • 10.0

het was snel geregeld en werd met mij mee gedacht.

Door: mevrouw Doppert
Datum: 09-11-2017

Snelle hulp bij oversluiten.Aanrader ?

 • 10.0

Snelle hulp bij oversluiten.Aanrader voor iedereen!

Door: mevrouw Hendriks
Datum: 08-11-2017

Snel

 • 10.0

Snel, helder en transparant

Door: ELLPJ Lahaije
Datum: 21-01-2018

5 sterren

 • 10.0

5 sterren. Goede en verantwoord advies en voorstel

Door: heer De Haan
Datum: 22-01-2018

Zeer tevreden

 • 10.0

Snelle reactie, vriendelijke medewerkers, accuraat en snel geld geregeld. Een aanrader.

Door: Marjan
Datum: 06-02-2018

Snelle en goede service.

 • 10.0

Snelle en goede service.

Door: Boy
Datum: 13-02-2018

Super snelle service erg transparant?

 • 10.0

Super snelle service erg transparant duidelijk overzichtelijk zeer vriendelijke mensen erg tevreden

Door: mevrouw Jonker
Datum: 03-03-2018

Snel en goed geregeld

 • 10.0

Snel en goed geregeld. Duidelijke voorwaarden en persoonlijke hulp.

Door: joost
Datum: 03-05-2018

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling, duidelijke informatie

Door: mevrouw van Beek
Datum: 25-06-2018

Snel

 • 7.5

Snel, duidelijk

Door: heer Kamphorst
Datum: 07-07-2018

Goede communicatie en afhandeling.

 • 10.0

Goede communicatie en afhandeling.

Door: Dhr.Zuiddam
Datum: 18-07-2018

In één woord GEWELDIG

 • 10.0

In één woord GEWELDIG, wat een professionals!

Door: heer VMC
Datum: 14-10-2018

Goede service

 • 7.5

Goede service, wordt snel gehandeld op mail en telefoongesprekken

Door: PAA Bogaert
Datum: 23-10-2018

Prima service en alles snel en goed?

 • 10.0

Prima service en alles snel en goed geregeld.

Door: Lee
Datum: 28-10-2018

snel geregeld en snelle service

 • 10.0

snel geregeld en snelle service

Door: Gestel
Datum: 05-11-2018

Super goede service

 • 10.0

Ik ben snel, deskundig en zeer vriendelijk geholpen.

Door: MJPA Verbiest
Datum: 05-11-2018

Goed.

 • 7.5

Goed. Enige onduidelijkheid over aan te leveren stukken, na persoonlijk telefonisch contact prima opgelost.

Door: Arjan Hofsteenge
Datum: 26-08-2018

Hele goeie servers heel goed geholpen?

 • 10.0

Hele goeie servers heel goed geholpen en een mooie rente . Maar je hoef zelf niks te doen ze regelen alles voor je.en dat was heel prettig voor al met me werk ik heb het zo druk .dan nemen hun alles van je af perfect gewoon.

Door: Jerrol
Datum: 07-11-2018

Prima en snel bemiddeld om mijn dure?

 • 10.0

Prima en snel bemiddeld om mijn dure lening over te zetten naar een goedkopere. Was binnen 2 werkdagen geregeld.

Door: Klant
Datum: 07-11-2018

Allemaal heel snel en goed geregeld.

 • 10.0

Allemaal heel snel en goed geregeld.

Door: J. Havelaar
Datum: 10-11-2018

Medewerkers hebben veel parate kennis?

 • 10.0

Medewerkers hebben veel parate kennis van de sector (financieringsmaatschappijen) en kunnen je dus direct een beeld geven van de mogelijkheden. Daarnaast een duidelijke omschrijving van de benodigde zaken zodat er weinig vertraging zit in de afhandeling van de aanvraag. Hierdoor kon de gevraagde lening binnen enkele dagen worden uitbetaald.

Door: Theodoor Galle
Datum: 12-11-2018

prima service

 • 10.0

prima, snelle service

Door: hendrik58
Datum: 11-11-2018

Snelle, eerlijke, transparante dienstverlening

 • 10.0

Snel, open, transparent in dienstverlening. Erg tevreden!

Door: Mascha
Datum: 13-11-2018

Goed advies en snelle afhandeling!!

 • 10.0

Goed advies en snelle afhandeling!!

Door: Sharinda
Datum: 18-11-2018

Ik vind dat ze mij goed geholpen?

 • 7.5

Ik vind dat ze mij goed geholpen hebben . Goede service

Door: VAN RIJN, W
Datum: 19-11-2018

Prima offerte!

 • 5.0

Prima offerte! Alles digitaal aanleveren!! Na de offerte fase kan de bank zelf lastig zijn, maar dit is buiten DNKM om.

Door: klant
Datum: 20-11-2018

Prima en heldere service

 • 10.0

Prima en heldere service

Door: Fred
Datum: 24-11-2018

Ben echt super tevreden

 • 10.0

Ben echt super tevreden. Binnen 1 week alles geregeld. Geweldig!

Door: Anoniem
Datum: 30-11-2018

We zijn heel goed geholpen.

 • 10.0

We zijn heel goed geholpen. Erg vriendelijk

Door: Ws
Datum: 04-12-2018

Prima

 • 10.0

Prima, snel en deskundig geholpen. Geen loze beloften! Ondanks dat het hebben van eigen zaak het afsluiten van een lening ingewikkeld maakt toch binnen paar dagen geld op de rekening. Chapeau!

Door: RW van der Zon
Datum: 03-12-2018

De snelheid en de vriendelijke?

 • 10.0

De snelheid en de vriendelijke behandeling zijn ons WEER prima bevallen.

Door: Gerda Heens
Datum: 06-12-2018

Snel en goed geholpen

 • 7.5

Snel en goed geholpen

Door: HE
Datum: 09-12-2018

????????

 • 10.0

????????

Door: G Bagdadioglu
Datum: 16-12-2018

Een en al lof!!!!

 • 10.0

Een en al lof!!!!

Door: Zeer tevreden klanten
Datum: 25-12-2018

Duidelijk, vriendelijk en snel.

 • 10.0

Fijn, duidelijk en helder. Snel zaken doen met een glimlach

Door: Marjon van Woudenberg
Datum: 09-01-2019

Snel geregeld

 • 10.0

Snel geregeld. Snelle afhandeling alles binnen 3 dagen

Door: JC de Ridder
Datum: 12-01-2019

Zeer snel

 • 10.0

Zeer snel, hulpvaardig en de mogelijkheid op 1 naam de financiering te kunnen aanvragen ipv op ook partners naam. Die heeft hier niets mee van doen. Heel prettig

Door: Quintin
Datum: 16-01-2019

Persoonlijk maatwerk!

 • 10.0

Snel geregeld. Fijn met de mails, waarin de voortgang staat die wordt doorgelinkt naar de persoonlijke omgeving. Ook het telefoontje of alles duidelijk was, toont de betrokkenheid bij de aanvraag.

Door: Peter
Datum: 19-01-2019

Vlotte toenadering

 • 10.0

Vlotte toenadering, correcte en vriendelijke communicatie

Door: Wilma
Datum: 19-01-2019

Uitstekend hulp.

 • 10.0

Uitstekend hulp.

Door: H.S.
Datum: 28-01-2019

goede service

 • 10.0

Goede service!

Door: Liza
Datum: 30-01-2019

Meedenkend

 • 10.0

Korte lijnen, goede communicatie en vooral meedenkend...??..

Door: JJC Meerkerk
Datum: 06-02-2019

Service is heel goed.

 • 10.0

Service is heel goed.

Door: J de Jong
Datum: 09-02-2019

Uitstekende kredietmaatschappij

 • 10.0

Uitstekende kredietmaatschappij! Erg professioneel en uitstekende klantenservice, aardig,kundig en de medewerkers nemen de tijd voor je. Aanvraag gaat uiterst soepel en indien alles netjes geupload wordt van de documenten die van je gevraagd worden, gaat het snel! Ik heb mijn krediet binnen 3 dagen op mijn rekening staan vanaf de aanvraag. DNKM, bedankt!

Door: KW Lo
Datum: 11-02-2019

Prima maatschappij!

 • 10.0

Prima maatschappij!

Door: RK
Datum: 12-02-2019

Super goede service

 • 10.0

Ongelofelijk snelle, duidelijke en klantvriendelijke procedure. Online interface is super. Persoonlijke contacten zijn ook erg prettig geweest. Conclusie top onderneming!!!

Door: Anoniem
Datum: 13-02-2019

Snel en duidelijk

 • 10.0

Snel en duidelijk. Goed telefonisch bereikbaar.

Door: Linda
Datum: 16-02-2019

Super snel en vriendelijk!

 • 10.0

Super snel en vriendelijk!

Door: R.P. Mahabier
Datum: 17-02-2019

Veel te nieuwsgierig vragen dingen die?

 • 5.0

Veel te nieuwsgierig vragen dingen die eigenlijk niet mogen ( zover ik weet )

Door: RMMH Handels
Datum: 20-02-2019

Ik zou dit aan iedereen aanbevelen,het ?

 • 10.0

Ik zou dit aan iedereen aanbevelen,het ging zou snel allemaal.

Door: M.
Datum: 20-02-2019

Aanrader

 • 10.0

Korte lijnen, snelle reacties, meedenkende adviseurs. Tot zover zeer tevreden.

Door: Tjeerd
Datum: 02-03-2019

Super snel en enorm behulpzaam

 • 10.0

Super snel en enorm behulpzaam. Beantwoorden alle vragen snel en helder.

Door: N Ben Ali
Datum: 04-03-2019

Heldere informatie

 • 10.0

Goede en heldere informatie, en aardige mensen die netjes te woord staan bij vragen.

Door: Aniniem
Datum: 04-03-2019

Overzichtelijk en ruime keuzes

 • 10.0

Overzichtelijk en ruime keuzes

Door: W.E. Fioole
Datum: 16-03-2019

Alles is super snel geregeld

 • 10.0

Alles is super snel geregeld! Zeer vriendelijke medewerkers. Gewoon top service en zeker een aanrader!

Door: Mevr. Tava
Datum: 20-03-2019

Het is allemaal snel geregeld en na de?

 • 7.5

Het is allemaal snel geregeld en na de goed keuring stond het geld er binnen een dag op

Door: MR van der Gaag
Datum: 26-03-2019

Geduldige medewerkers die meedenken?

 • 10.0

Geduldige medewerkers die meedenken waar nodig. Bedankt voor uw tijd.

Door: M Snikkers
Datum: 25-03-2019

Uitstekende dienstverlening

 • 10.0

Ik spreek mijn grote waardering uit voor de uitermate snelle en professionele afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke keuze mogelijkheden, een zeer gebruikersvriendelijke site waar je je gegevens aan kunt leveren en de voortgang van de aanvraag kan volgen, alsmede de snelle besluitvorming en uitbetaling na acceptatie door de bank. Klasse!

Door: W Mertens
Datum: 07-04-2019

Snel en eenvoudig een antwoord op je?

 • 10.0

Snel en eenvoudig een antwoord op je vraag om een lening. Binnen een paar dagen staat het geld op je rekening.

Door: Jaap
Datum: 09-04-2019

Snelle duidelijke service grotendeels?

 • 10.0

Snelle duidelijke service grotendeels online dus snel.

Door: paul
Datum: 21-04-2019

Goede communicatie

 • 10.0

Goede communicatie, duidelijk, vriendelijk, behulpzaam.

Door: RCM Veenhof
Datum: 25-04-2019

Heel goede kredietmaatschappij

 • 10.0

Heel goede kredietmaatschappij. Het verzoek werd snel en kwalitatief verwerkt!

Door: S.V. Kalyhin
Datum: 28-04-2019

Gang van zaken ging best snel maar wel?

 • 7.5

Gang van zaken ging best snel maar wel correct! Daarnaast duidelijke tussentijdse stand van zaken tijdens de verwerking tot de finale afhandeling.

Door: R Ramlal
Datum: 29-04-2019

Alles perfect geregeld...zeer aardige?

 • 10.0

Alles perfect geregeld...zeer aardige mensen die je graag helpen

Door: Hans
Datum: 29-04-2019

Super snel geregeld

 • 10.0

Super snel geregeld

Door: Dhr.Zuiddam
Datum: 01-05-2019

Super snel, pro-actief en nog aardig ook

 • 10.0

Super snel, efficient, pro-actief en nog aardig ook. Ik al vaker op deze manier geleend maar dit was de absolute top

Door: wjf
Datum: 30-04-2019

goede uitleg gehad en zeer goed?

 • 10.0

goede uitleg gehad en zeer goed geholpen door de medewerker

Door: Huub Smits
Datum: 19-05-2019

Ik vind deze kredietmaatschappij?

 • 10.0

Ik vind deze kredietmaatschappij betrouwbaar. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Goede duidelijke communicatie . Mijn ervaring een eerlijk contact. Heb ook altijd de mogelijkheid om terug te koppelen of nieuwe situaties aan te passen. Er word duidelijk meegedacht om alle partijen tevreden te houden en de zaken goed te laten verlopen. Top.

Door: OCWM van den Heuvel
Datum: 21-05-2019

ongewoon heldere en voorspoedige afhandeling

 • 10.0

Helder proces, persoonlijke benadering, goede communicatie en zeer goed bereikbaar. Was mijn aanvraag heel goed bekeken dan zou kunnen zijn voorkomen dat ik na het uploaden van documenten alsnog aanvullende documenten moest gaan aanleveren m.a.g. dagen vertraging. Klein minpuntje wat opviel door een overigens ongewoon heldere en voorspoedige afhandeling.

Door: Klant
Datum: 26-05-2019

Aanrader

 • 10.0

Waar banken het laten afweten, heeft deze club het voor elkaar. Helder (geautomatiseerd) proces en ze denken mee als het anders moet.

Door: RenE
Datum: 28-05-2019

Snelle service zeer tevreden

 • 10.0

Snelle service zeer tevreden

Door: De Graaf
Datum: 02-06-2019

Prima service en snelle afhandeling.

 • 7.5

Prima service en snelle afhandeling.

Door: Tiese Dalen
Datum: 09-06-2019

Efficient, snel en beste mogelijkheid wat bij je past

 • 10.0

snel en duidelijk en goed contract voor mij

Door: klant
Datum: 11-06-2019

Fijne samenwerking

 • 10.0

Fijne samenwerking, vriendelijke medewerkers, zeer goede service

Door: JD
Datum: 17-06-2019

goede en snelle afwikkeling

 • 10.0

goede en snelle afwikkeling

Door: Frank
Datum: 19-06-2019

Goed en snel geholpen

 • 10.0

Goed en snel geholpen, ik ben zeer tevreden.

Door: Danny
Datum: 20-06-2019

Goed en snel geregeld

 • 7.5

Goed en snel geregeld, bedankt.

Door: Huge
Datum: 23-06-2019

Duidelijk

 • 10.0

Duidelijk, grondig en eerlijk.

Door: Jelle
Datum: 24-06-2019

Snelle reactie en snelle terugkoppeling

 • 10.0

Snelle reactie en snelle terugkoppeling

Door: Jevo
Datum: 27-06-2019

Prima service!

 • 10.0

Prima service!

Door: Anoniempje
Datum: 01-07-2019

Er zit een heel deskundig team klaar?

 • 10.0

Er zit een heel deskundig team klaar die mij goed voorziet van informatie en alles snel en vakkundig afhandeld! Tegen mijn verwachtingen in vind er jaarlijks contact plaats om te kijken of alles nog aansluit met de huidige zaken en of er mogelijk problemen zijn. Ik heb daarin wat zaken gedeeld en daar werd heel deskundig en vooral menselijk op ingehaakt. Al met al hele goede service die ik zelden meemaak!!

Door: Martijn Nederhof
Datum: 09-07-2019

Fijne medewerkers

 • 10.0

Fijne medewerkers! Ik ben goed geholpen, er wordt mee gedacht en snel gehandeld.

Door: B.R.
Datum: 08-07-2019

Uitstekend

 • 10.0

Goed en snel geregeld. Ze denken met je mee en als alles in orde is staat het geld snel op de rekening!

Door: SenJ
Datum: 17-07-2019

Goed en snel informatie gekregen via de?

 • 10.0

Goed en snel informatie gekregen via de mail en na mij keuze was het zo afgehandeld

Door: Chantal
Datum: 22-07-2019

Alles goed geregeld

 • 10.0

Alles goed geregeld

Door: mevrouw van Kampen
Datum: 22-07-2019

Uitstekende site

 • 10.0

Uitstekende site! Na de aanvraag stapsgewijs op weg geholpen met de aanvoer van documenten. Mailverkeer prettig.

Door: Renault
Datum: 25-07-2019

Alles goed alleen duurde het een week?

 • 7.5

Alles goed alleen duurde het een week voor het rond was

Door: Klant R V/D LINDE
Datum: 28-07-2019

Super klantvriendelijk

 • 10.0

Super klantvriendelijk en goed en snel geholpen.. Een pluim

Door: SIJ Stappers
Datum: 30-07-2019

Goede service

 • 10.0

Goede service

Door: MARIA M KOKJE
Datum: 03-08-2019

Snelle service en prettige communicatie

 • 10.0

Snelle service en prettige communicatie

Door: Hc
Datum: 03-08-2019

Snel en deskundig

 • 10.0

Snel, deskundig, super goed bereikbaar.

Door: CW
Datum: 03-08-2019

Super ervaring fijn contact geen?

 • 10.0

Super ervaring fijn contact geen moeilijk gedoe en erg snel een akkoord gekregen geld ook gelijk op de bank erg fijne ervaring

Door: ina
Datum: 11-08-2019

Uitstekend snel geholpen

 • 10.0

Uitstekend snel geholpen

Door: Evy
Datum: 12-08-2019

Prima dienst verlening

 • 7.5

Prima dienst verlening

Door: Samantha Snijder
Datum: 14-08-2019

Soepel verlopen prettige medewerkers

 • 10.0

Soepel verlopen prettige medewerkers

Door: Albert
Datum: 14-08-2019

Top afhandeling !

 • 10.0

Keurige, correcte, snelle en betrouwbare behandeling en afhandeling !

Door: Ben van Dop
Datum: 21-08-2019

Goed en duidelijk met een snelle?

 • 10.0

Goed en duidelijk met een snelle afhandeling

Door: J.H. Postema
Datum: 26-08-2019

Snelle service

 • 10.0

Snelle service

Door: De boer
Datum: 28-08-2019

Snel

 • 10.0

Snel, correct, vriendelijk en kundig

Door: Jac
Datum: 04-09-2019

Wat een service en geweldige mensen?

 • 10.0

Wat een service en geweldige mensen werken hier. Ik kan niets anders zeggen top service echt. Zo ontzettend tevreden. Snel geregeld, duidelijk, communicatie top.

Door: M Vermeulen
Datum: 03-09-2019

Lenen tegen een scherpe rente.

 • 10.0

Online lening aangevraagd, Al snel een goed voorstel ontvangen met een scherpe rente.

Door: Wim Meijer
Datum: 12-09-2019

Snel en goed geregeld.

 • 10.0

Snel en goed geregeld.

Door: heer Uwuratuw
Datum: 16-09-2019

Professioneel

 • 10.0

Professioneel. En inlevende medewerkers. Prima geholpen

Door: Henk
Datum: 18-09-2019

Zeer behulpzaam en duidelijk keurig?

 • 10.0

Zeer behulpzaam en duidelijk keurig vriendelijk geholpen

Door: C G Rijnink
Datum: 30-09-2019

Prima service.

 • 10.0

Prima, helder duidelijk en snel.

Door: De heer R. Koopman
Datum: 05-10-2019

Vlot en goed

 • 10.0

Snel in communicatie, helder in de afspraken. Goed afgehandeld.

Door: Rob Reijman
Datum: 09-10-2019

Goede service

 • 10.0

Alles was snel geregeld. Duidelijke uitleg.

Door: Victor
Datum: 13-10-2019

Aanbevolen!

 • 10.0

uitstekende service!

Door: Almelo
Datum: 14-10-2019

Transparant

 • 10.0

Transparant, meedenken, vriendelijk, snel!!

Door: klant
Datum: 19-10-2019

Duidelijk en eerlijk verhaal.

 • 10.0

Duidelijk en eerlijk verhaal. Perfecte behandeling en afhandeling

Door: Monique Van Noort
Datum: 30-10-2019

heel fijn en snel geholpen door Karen

 • 10.0

heel fijn en snel geholpen door Karen

Door: Klant
Datum: 28-10-2019

Uitstekend service

 • 10.0

Uitstekend service, reacties en hulp!

Door: O Capracia
Datum: 23-10-2019

Super goed geholpen

 • 10.0

Super goed geholpen. Ze denken met je mee en adviseren pro-actief!

Door: Danny
Datum: 05-11-2019

Zeer deskundige en vriendelijke mensen?

 • 10.0

Zeer deskundige en vriendelijke mensen die echt naar het beste op zoek gaan zonder teveel te moeten betalen. Alles wordt netjes en snel geregeld.

Door: Piet
Datum: 09-11-2019

Goede en eerlijke adviezen

 • 10.0

Goede en eerlijke adviezen. Servicegericht en betrouwbaar.

Door: NTMH
Datum: 11-11-2019

Top gedaan

 • 10.0

Top gedaan nogmaals bedankt

Door: MJ Smit
Datum: 11-11-2019

Snel en simpel alles geregeld in een?

 • 10.0

Snel en simpel alles geregeld in een week.alles duidelijk en goed uitgelegt door de mensen daar.

Door: Geachte J
Datum: 13-11-2019

Vriendelijk en correct geholpen

 • 10.0

Vriendelijk en correct geholpen

Door: Struik
Datum: 13-11-2019

Prima service

 • 10.0

Prima service. Snel afgehandeld

Door: Meneer Link
Datum: 20-11-2019

Super snel

 • 10.0

Super snel, vriendelijk, reageert heel snel op alle manieren om je te zeggen als er een stuk ontbreekt. Hun kregen voor elkaar wat ons niet lukte, een goedkopere kredietverstrekker zoeken die onze dure oude lening wou overnemen. Het bespaard ons ruim 4jaren minder aflossen voor maar ?40 meer per maand. Met een gerust hart op naar ons pensioen.

Door: Molenaar
Datum: 23-11-2019

Zeer correct en vlot geregeld

 • 10.0

Zeer correct en vlot geregeld. Prima online oplossing voor delen van alle informatie.

Door: John
Datum: 26-11-2019

Snel en duidelijk geregeld.

 • 10.0

Snel en duidelijk geregeld.

Door: WM Pieters
Datum: 27-11-2019

Goed geholpen

 • 10.0

Goed geholpen Duidelijk en netjes en zoals gezegd heel snel geregeld.

Door: Kasimi
Datum: 27-11-2019

Heel netjes en snel afgehandeld

 • 10.0

Heel netjes en snel afgehandeld

Door: PHL Slomp
Datum: 09-12-2019

Ja erg goed en blij mee

 • 10.0

Ja erg goed en blij mee

Door: eefje
Datum: 09-12-2019

Okat

 • 7.5

Heel goed gegaan. Dank je

Door: MSP Vrijsen
Datum: 17-12-2019

Zeer goed behanddeld

 • 10.0

Zeer goed behanddeld

Door: William Nijholt
Datum: 16-12-2019

Vriendelijk en snel geholpen :)

 • 10.0

Vriendelijk en snel geholpen :)

Door: Aleksandra Zurawska
Datum: 18-12-2019

Snel en netjes afgehandelt.

 • 10.0

Snel en netjes afgehandelt.

Door: K van Dijken
Datum: 23-12-2019

Super service

 • 10.0

Super service

Door: el
Datum: 23-12-2019

Topteam

 • 10.0

Top hoe jullie altijd alles zo snel en goed regelen!!

Door: J de vries
Datum: 23-12-2019

TOP service

 • 10.0

Prima service. Eenmaal aan het einde van de krediet verlening hebben ze ons geholpen met een vervolg. Hele fijne mensen die goed me je mee denken.

Door: Josee
Datum: 29-12-2019

Snelle actie

 • 10.0

Snelle actie

Door: Rolf
Datum: 08-01-2020

Top werk

 • 10.0

Top werk! Netjes, correct en snelle levering.

Door: Erika van de Kraats
Datum: 21-01-2020

Gaat heel mooi soepel allemaal?

 • 7.5

Gaat heel mooi soepel allemaal digitaal. Via een web-interface kun je de benodigde documenten uploaden naar de NK, en gevraagde documenten zijn duidelijk beschreven. Als er iets niet goed is gegaan krijg je er meteen een e-mail over met een duidelijke beschrijving wat er moet komen. Alleen de bijzondere documenten zijn op de web-interface niet duidelijk. Dus een "knop" voor het uploaden van "overige documenten" zou handig zijn als je de instructie krijgt een nog niet standaard doc te uploaden. Ook; bij het aanleveren van bankrekeningoverzicht blijkt dat je alleen het noodzakelijke begin en eindsaldo vermeld krijgt wanneer je van de 1e vd maand t/m de laatste dag v.d maand het overzicht opvraagt. Kies je alternatieve data dan komt er geen begin en eindsaldo. Althans niet bij de ING. Dus dat is misschien als aanwijzing op de web-interface van NK nog handig om te vermelden. Verder een uitstekende service.

Door: jorisVeelPrinter
Datum: 21-01-2020

Alles is super geregeld

 • 7.5

Alles is super geregeld

Door: Anno Friedrich
Datum: 02-02-2020

Ik ben zeer tevreden

 • 10.0

Ik ben zeer tevreden! De procedure loopt vlot en simpel, er wordt gedaan wat er beloofd wordt en de mensen die ik aan de telefoon heb gehad waren vriendelijk, to-the-point en deskundig. Hulde!

Door: Machiel de Vries
Datum: 05-02-2020

Super geholpen

 • 10.0

Goed geholpen, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Door: Frans
Datum: 09-02-2020

Snel

 • 10.0

Snel, goed en correct behandeld.

Door: Ron Kempe
Datum: 12-02-2020

Netjes geholpen toch zeer nuttig advies?

 • 10.0

Netjes geholpen toch zeer nuttig advies snel geregeld

Door: Wolswijk Fer
Datum: 11-02-2020

Alle medewerking en uitleg als het?

 • 10.0

Alle medewerking en uitleg als het nodig was. Vriendelijke mensen. Het is nogal gênant als je een lening moet afsluiten maar de medewerkers hebben me geen seconde ongemakkelijk laten voelen . Top!!

Door: WMC
Datum: 20-02-2020

Goede en snelle dienstverlening

 • 7.5

Het gaat snel en er wordt meegedacht, echter geven niet alle medewerkers dezelfde informatie. Dat maakt het soms lastig, wat er dan nog moet gebeuren. Verder altijd tevreden over hun manier van werken. Het is prettig en snelle reacties per mail en telefoon.

Door: Monique Hoogenboom
Datum: 19-02-2020

Telefonisch altijd goed en snel?

 • 10.0

Telefonisch altijd goed en snel geholpen. Medewerkers waren allemaal vriendelijk.

Door: A Surmelioglu
Datum: 22-02-2020

Zeer gemakkelijk indienen en alerte?

 • 10.0

Zeer gemakkelijk indienen en alerte reacties bij onvolkomenheden.

Door: K.H. Ottens
Datum: 25-02-2020

Professioneel en uitstekende en?

 • 10.0

Professioneel en uitstekende en duidelijke website.

Door: van de Scheur
Datum: 25-02-2020

Snel en prettig persoonlijk contact

 • 10.0

Snel, duidelijk en bereid om even te helpen. Deze mensen pakken ook gewoon even de telefoon om te melden dat de bank een dagje langer nodig heeft.

Door: Johan
Datum: 04-03-2020

Het verliep allemaal weer erg?

 • 10.0

Het verliep allemaal weer erg soepeltjes.

Door: Gerard
Datum: 04-03-2020

Duidelijke uitleg in wat NKM nodig?

 • 7.5

Duidelijke uitleg in wat NKM nodig heeft. Goed uploadprogramma voor de aanlevering van documenten. Nette en duidelijke communicatie hetzij per mail en telefonisch.

Door: ferrari01
Datum: 11-03-2020

Prima

 • 10.0

Prima werk geleverd

Door: Geen ID
Datum: 16-03-2020

Zeer goede service (snel en?

 • 10.0

Zeer goede service (snel en persoonlijk). Digitale omgeving is duidelijk en klantvriendelijk.

Door: Akash
Datum: 16-03-2020

Snel en duidelijk.

 • 10.0

Snel en duidelijk.

Door: RAJM Venes
Datum: 19-03-2020

Was super geregeld ze vroegen netjes om?

 • 10.0

Was super geregeld ze vroegen netjes om de stukken en alles na gekeken toen pas naar de bank gestuurd en accoord heel netjes dnkm Mvg mg kennedy

Door: MG Kennedy
Datum: 23-03-2020

Jammer te oud?

 • 2.5

Zo jammer dat er eerst positief wordt gereageerd op alles en dan als alles is ondertekend er toch nog apen van de zolder komen die er voor zorgen dat het feestje niet door gaat. Feitelijk zeggen ze gewoon, je bent te OUD!

Door: Bert Hendriks
Datum: 26-03-2020

Prima en snelle service

 • 7.5

Prima en snelle service, alleen, was wel heel wat documentatie nodig

Door: Niels
Datum: 25-03-2020

Snelheid

 • 7.5

Heel goed binnen 2 dgn geregeld

Door: S Ajodhia
Datum: 05-04-2020

Zeer snel en duidelijk communicatie?

 • 10.0

Zeer snel en duidelijk communicatie over voorwaarde en voortgang.

Door: S Ligthart
Datum: 05-04-2020

Snel en goed

 • 10.0

Zeer snelle reacties en regelen alles heel goed.

Door: Anoniem
Datum: 14-04-2020

Prima geregeld

 • 7.5

Prima geregeld, geen op/aanmerkingen.

Door: MLD Lie Ten
Datum: 19-04-2020

Snel geregeld

 • 10.0

Snel geregeld. Vriendelijk personeel.

Door: Luuk
Datum: 19-04-2020

Prima service

 • 10.0

Prima service. Duidelijke en heldere uitleg in Jip en Janneke taal. Stap voor stap word je duidelijk door de het hele proces begeleidt. Goede terugkoppeling zowel telefonisch als per mail. Eigenlijk helemaal geen wanklank.

Door: Paul Smits
Datum: 26-04-2020

.....

 • 7.5

Top goede en snelle servies

Door: Richard Vreman
Datum: 27-04-2020

Zeer correcte en snelle afwikkeling?

 • 10.0

Zeer correcte en snelle afwikkeling Alles digitaal In een woord geweldig Michel

Door: M. P. P. Van den Bogaard
Datum: 28-04-2020

Een aanrader voor iedereen!

 • 10.0

Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geinteresseerd. Zijn de woorden die passen bij dit team. De ontwikkelde website is helder, effectief en efficient. De status van de lening kan in een oog op slag gevolgd worden. Zij doen wat zij beloven. Onze complimenten! In het bijzonder dank aan Michel, Rosita en Halmar. Voor de volgende keer, wij weten jullie te vinden. Een aanrader voor iedereen!

Door: Monique en Han
Datum: 04-05-2020

Zeer aan te raden!

 • 10.0

Ik heb inmiddels al twee keer bemiddeling door de Nederlandse Krediemaatschappij gehad, en beide keren ben ik perfect geholpen. De service is snel, eerlijk en geen verrassingen. Indien nodig is persoonlijk contact via mail of telefoon zo gerealiseerd.

Door: Dutchbird
Datum: 05-05-2020

Top!

 • 10.0

Hele goede ervaring mee, ze doen alle moeite om het gewenste krediet te verkrijgen, bij mij ging dat in 2 stappen en door de corona crisis kostte dit wat meer moeite met de bank maar met de inspanningen van de medewerkers was dit toch gelukt. Ze denken heel goed mee, houden je heel goed op de hoogte van de gang van zaken en weten de juiste wegen te bewandelen. Eenmaal akkoord heb je het geld heel snel op je rekening.

Door: Kitty
Datum: 11-05-2020

Aanvraag ging eenvoudig

 • 10.0

Aanvraag ging eenvoudig, wel veel gegevens moeten aanleveren, dus dat is iets meer dan een klik

Door: Verstraaten
Datum: 19-05-2020

Snelle afhandeling

 • 7.5

Snelle afhandeling, top!

Door: m. van der burg
Datum: 25-05-2020

Tevreden.

 • 10.0

Zeer tevreden alles via de pc kunnen invoeren en versturen was zeer makkelijk en duidelijk. Was iets niet duidelijk kreeg je snel een reactie..

Door: A Leen
Datum: 30-05-2020

Heel goede service en begeleiding.

 • 10.0

Heel goede service en begeleiding.

Door: Dennis De Wolf
Datum: 13-06-2020

excellent support

 • 10.0

Excellent service and steps are very easy and clear. Many thanks for the great support

Door: S Djordjevic
Datum: 14-06-2020

Makkelijk eenvoudig goede uitleg?

 • 10.0

Makkelijk eenvoudig goede uitleg wat je lening precies gaat kosten, en wat je maandlasten zijn. Goede hulp

Door: xxxxx
Datum: 14-06-2020

Zeer goed en leuk geholpen.goed advies

 • 10.0

Zeer goed en leuk geholpen.goed advies. En alles snel en goed geregeld. Top

Door: P Visser
Datum: 15-06-2020

een snelle en nette afhandeling

 • 7.5

een snelle en nette afhandeling

Door: J ten Wolde
Datum: 18-06-2020

Snel

 • 10.0

Snel, correct en vriendelijke service.

Door: F.A. Duinkerken
Datum: 02-07-2020

Aanrader!

 • 10.0

Super tevreden. Van te voren duidelijk aangeven wat je kunt verwachten. Stap voor stap uitleg over voortgang. Ook als een aanbieder vooralsnog een ander rente tarief wilt invoeren, gaan ze in onderhandeling. Kortom alles wat in jou voordeel is, doen ze hun best voor. Aanrader!

Door: Ayse
Datum: 07-07-2020

Goede service

 • 10.0

Goede service, snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers die weten wat ze doen

Door: JD
Datum: 15-07-2020

Goed en snel

 • 10.0

Goede, duidelijke informatieafhandeling. Snel afgehandeld.

Door: Michel Bosman
Datum: 18-07-2020

Lening

 • 7.5

Het verliep allemaal heel voorspoedig

Door: L.G.J.WIGGER
Datum: 20-07-2020

Eigenlijk zoals het hoort

 • 10.0

Eigenlijk zoals het hoort, snelle reactie, duidelijk en snelle betaling.

Door: Mike Petra en Marinellys Petra-Olaverria
Datum: 23-07-2020

zeer zeker aan te bevelen

 • 10.0

vriendelijke mensen behulpzaam snelle afhandeling

Door: Dierx
Datum: 22-07-2020

Super service en vlot afgehandeld

 • 10.0

Super service en vlot afgehandeld

Door: erik
Datum: 01-08-2020

Zeer adequaat en vriendelijk geholpen.

 • 10.0

Zeer adequaat en vriendelijk geholpen. Erg tevreden! Aanrader!

Door: Rob
Datum: 03-08-2020

Snelle en persoonlijke hulp.

 • 10.0

Snelle en persoonlijke hulp.

Door: Dominique W
Datum: 10-08-2020

Boven verwachting en snel geholpen

 • 10.0

Super mee gedacht, super duidelijk,en snel. Elders eerst inleveren dan offerte. En hier meteen offerte, dan goedkeuring en dan nog documenten aanleveren maar in 1woord fantastisch ten opzichte van veel conccurenten

Door: Anymous
Datum: 14-08-2020

100% tevreden

 • 10.0

Persoonlijke benadering. Professioneel. Snel.

Door: anoniem
Datum: 19-08-2020

Goede service

 • 10.0

Goede service

Door: U Buurmeijer
Datum: 22-08-2020

Super klantenservice en geweldige?

 • 10.0

Super klantenservice en geweldige support

Door: N Pelle
Datum: 23-08-2020

Al meerdere keren mee gewerkt

 • 10.0

Al meerdere keren mee gewerkt, hele fijne mensen en gaat allemaal erg snel.

Door: Arzu
Datum: 22-08-2020

Nauwkeurig

 • 7.5

Nauwkeurig, soms een beetje omslachtig maar eerlijk open en transparant.

Door: nick
Datum: 31-08-2020

Top service

 • 10.0

Snelle, attente en adequate afhandeling van de aanvraag en wijzigingen daarop, heldere communicatie en goed proces.

Door: Nico
Datum: 07-09-2020

Uitstekend!!!

 • 10.0

Uitstekend!!!

Door: Z Kesko
Datum: 07-09-2020

Aanvraag

 • 7.5

Aanvraag, voorfase en afwikkeling vlot en adequaat geregeld. DNKM en aanrader

Door: Tariq
Datum: 08-09-2020

Goed geholpen

 • 7.5

Goed geholpen, clean . Duidelijk in wat nodig was. Als laatste in mijn geval nog even telefonisch contact. Goede uitleg en opgelost.

Door: J.A Verburg
Datum: 13-09-2020

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij?

 • 10.0

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij uitstekend zijn geholpen, met name aan Karen Keur. Het geduld en de vriendelijkheid, grote klasse.

Door: A.Demoed
Datum: 13-09-2020

Zeer tevreden

 • 10.0

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de lening. Als er nog vragen waren, werd er telefonisch contact gezocht voor extra uitleg. Dit vond ik zeer prettig en werkt m.i. effectiever. Er werd wel veel info gevraagd, nog meer dan voor het afsluiten van een hypotheek. Binnen vijf dagen was de betaling geregeld.

Door: A.M. Berends
Datum: 15-09-2020

Snel geholpen

 • 10.0

Snel geholpen. Vriendelijk personeel, denken met je mee. Houden veel contact met je tijdens de aanvraag. Zeer prettig. Binnen 5 dagen was de aanvraag rond en uitbetaald.

Door: A. Trompet
Datum: 07-10-2020

Top krediet advies en snelle service.

 • 10.0

De medewerkers van DNK zijn heek vriendelijk en reageren uiterst snel op vragen. Het is een fijne ervaren, zonder druk en zeker een aanrader.

Door: Annelies
Datum: 19-10-2020

Aanrader

 • 10.0

Goede communicatie, duidelijk, vriendelijk behulpzaam. Beter dan menig andere krediet bedrijven. Snel geregeld. Snel alles ontvangen

Door: A. E. K
Datum: 28-10-2020

Goede realistische begeleiding bij de?

 • 10.0

Goede realistische begeleiding bij de aanvraag van een persoonlijke lening.,

Door: Ceriel van Halle
Datum: 03-11-2020

Super team snel en zeer behulpzaam

 • 10.0

Super team snel en zeer behulpzaam Thanks Gr Toine en Nancy

Door: Nancy Bouwmeester
Datum: 11-11-2020

Snel schakelen

 • 10.0

Snel schakelen.

Door: G.A. van der Bij
Datum: 17-11-2020

Snelle service

 • 10.0

Snel geholpen en alles digitaal kunnen afhandelen.

Door: R de Jong
Datum: 21-11-2020

Ben zeer te spreken over de manier?waarop het krediet aan ons verstrekt werdt

 • 10.0

Ben zeer te spreken over de manier waarop het krediet aan ons verstrekt werd accuraat en op elke vraag kregen wij een prima antwoord snel en vakkundig M v g B en J

Door: Juliette
Datum: 26-11-2020

Goed geholpen alles loop naar wens.

 • 7.5

Goed geholpen alles loop naar wens.

Door: Ron Rademakers
Datum: 25-11-2020

Ontzettend goed geholpen en zeer?

 • 10.0

Ontzettend goed geholpen en zeer klantvriendelijk!!

Door: J de vries
Datum: 28-11-2020