Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen bij Nationale-Nederlanden

Geld lenen bij Nationale-Nederlanden

Verantwoord geld lenen met een lage rente

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 632 beoordelingen

Sinds 8 maart 2023 is het niet meer mogelijk om een nieuwe lening aan te vragen bij Nationale-Nederlanden. Voor klanten die al een lening hebben verandert er niets.

Wilt u een bestaande lening oversluiten naar een andere kredietverstrekker dan is dat mogelijk, maar zorg wel dat u voordeliger uit bent. Anders kunt u de lopende lening beter door laten lopen.

Nationale-Nederlanden verstrekt, als één van de grootste financiële dienstverleners in Nederland, tot voor kort ook verantwoorde leningen, met een mooie lage rente. Wilt u lenen bij een vertrouwde partij? Dan kunt u niet meer terecht bij Nationale-Nederlanden.

Waarom geld lenen bij Nationale Nederlanden?

Nationale Nederlanden biedt onder andere verantwoorde leningen aan met een van de laagste rentes van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt als financiële dienstverlener producten aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen, sparen, beleggen én lenen aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Nationale-Nederlanden bestaat al ruim 175 jaar. De bank is als onderdeel van NN Group een grote speler op de markt: actief in 11 landen en toonaangevend in een aantal Europese landen en Japan.

Voor het uitlenen van geld werkt Nationale-Nederlanden samen met een aantal partners; professionele partijen die zij selecteren op kwaliteit en betrouwbaarheid. De Nederlandse Kredietmaatschappij is zo’n partner. Via ons vraagt u eenvoudig online een lening bij Nationale-Nederlanden Bank aan. We werken allebei volledig digitaal; daardoor kunnen we efficiënt samenwerken en een mooie lage rente bieden. U betaalt geen afsluit- en advieskosten.

Persoonlijke lening Nationale-Nederlanden

Denkt u erover na om een lening af te sluiten, bijvoorbeeld voor een verbouwing of een nieuwe auto? Met een persoonlijke lening kiest u voor zekerheid en verantwoord lenen.

Bij Nationale-Nederlanden leent u tussen de 5000 en 75.000 euro. U kunt een persoonlijke lening afsluiten als u tussen de 25 en 66 jaar oud bent. Gebruikt u de persoonlijke lening voor de aankoop, verbouwing of verduurzaming/ verbetering van uw eigen woning? Bijvoorbeeld voor een warmtepomp, zonnepanelen of een nieuwe keuken, badkamer of dakkapel? Dan is de rente die uw betaalt fiscaal aftrekbaar in box 1. U bewaart als bewijs de facturen en dient deze in bij de Belastingdienst.

Een persoonlijke lening van Nationale-Nederlanden Bank biedt een mooie lage rente vanaf 6,5%.

Heeft u een keer een financiële meevaller? U mag op elk moment en boetevrij extra aflossingen doen. Zo lost u uw lening nog sneller af.

En heeft u andere, dure leningen lopen bij andere aanbieders? Deze kunt u kosteloos naar een lening van Nationale-Nederlanden laten oversluiten. Zo verlaagt u uw maandlasten en krijgt u meer financieel overzicht. Wij regelen het oversluiten voor en deze service kost u helemaal niets.

Ook is het mogelijk om een overlijdensrisicoverzekering bij uw persoonlijke lening af te sluiten. Mocht u onverhoopt komen te overlijden, dan blijven uw nabestaanden gevrijwaard van uw schulden.

Tip: meer over de kenmerken van een persoonlijke lening

 

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

nationale-nederlanden

Onderdeel van NN

Onderdeel van Nationale-Nederlanden.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen