Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen bij Qander

Geld lenen bij Qander

Vooral ideaal om uw (oude) dure lening over te sluiten

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 369 beoordelingen

Een lening bij Qander betekent verantwoord geld lenen tegen een lage rente. Bij een bank die zorgvuldig te werk gaat. Lenen bij Qander kan alleen via partners zoals De Nederlandse Kredietmaatschappij. U vraagt vrijblijvend een lening aan en wij regelen de rest.

Over Qander

Qander staat voor verstandig en veilig geld lenen. Belangrijk, want een lening is vaak een financiële verplichting voor meerdere jaren. Qander communiceert in heldere taal, zodat u goed geïnformeerd kunt besluiten over uw lening.

Qander en De Nederlandse Kredietmaatschappij

Wij zijn trots op ons partnerschap met Qander. De bank selecteert namelijk alleen de meest kwalitatieve en betrouwbare partijen voor een samenwerking. Dankzij onze gespecialiseerde samenwerking en online werkwijze besparen wij en Qander veel kosten. Hierdoor kunt u goedkoper geld lenen. Een verantwoorde lening tegen een lage rente. Want geld lenen kost al genoeg.

Qander Consumer Finance

Qander is onderdeel van Qander Consumer Finance, een Nederlandse kredietverstrekker. Via verschillende merken biedt Qander Consumer Finance een breed scala aan financiële producten voor consumenten.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

qander consumer finance

Onderdeel Qander Consumer Finance

Onderdeel van de Nederlandse kredietverstrekker Qander Consumer Finance. 

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

aflossen

Dure lening oversluiten

Profiteer van een lagere rente. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Leendoelen

Leendoelen

restschuld restschuld

De restschuld kunt u meefinancieren met uw nieuwe hypotheek of via een consumptief krediet. De looptijd van een hypotheek is langer dan die van een lening: u betaalt het bedrag aan restschuld via een hypotheek langer af dan via het lenen van geld.

Lening voor restschuld
verbouwing verbouwing

Zijn uw verbouwkosten minder dan 75.000 euro, dan is een Persoonlijke Lening goedkoper dan een hypotheek. Naast de lagere kosten is de lening ook fiscaal aftrekbaar, boetevrij extra af te lossen en flexibeler dan een gemiddelde duurzaamheidslening.

Lening voor een verbouwing

Boot Boot

Varen met uw eigen boot, jacht of zeilschip ligt binnen handbereik als u een lening afsluit. Of u wilt een sloep aanschaffen om hem te gaan verhuren. Het is een grote aankoop maar een lening maakt de financiering van uw vaartuig mogelijk.

Lening voor een bootAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen