Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen bij Qander

Vooral ideaal om uw (oude) dure lening over te sluiten

Een lening bij Qander betekent verantwoord geld lenen tegen een lage rente. Bij een bank die zorgvuldig te werk gaat. En altijd uw belang voor ogen heeft. Lenen bij Qander kan alleen via partners zoals wij. U vraagt vrijblijvend een lening aan en wij regelen de rest.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

qander consumer finance

Onderdeel Qander Consumer Finance

Onderdeel van de Nederlandse kredietverstrekker Qander Consumer Finance. 

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

aflossen

Dure lening oversluiten

Profiteer van een lagere rente. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Over Qander

Qander (voorheen Sygma Finance) staat voor verstandig, eerlijk en zorgvuldig geld lenen. Belangrijk, want een lening is vaak een financiële verplichting voor meerdere jaren. Dus is het verstandig om er goed over na te denken. Daarom communiceert Qander in heldere taal. Samen met haar partners. Want geld lenen bij Qander kan alleen via professionele en betrouwbare partners. Wij zijn zo’n partner.

Qander en De Nederlandse Kredietmaatschappij

Wij zijn trots partner van Qander te zijn. De bank selecteert namelijk alleen de meest kwalitatieve en betrouwbare partijen voor een samenwerking. Dankzij deze samenwerking en onze online werkwijze besparen wij en Qander veel kosten. Hierdoor kunt u goedkoper geld lenen. Een verantwoorde lening tegen een lage rente. Want geld lenen kost al genoeg.

Qander Consumer Finance

Qander is onderdeel van Qander Consumer Finance, een Nederlandse kredietverstrekker. Via verschillende merken biedt Qander Consumer Finance een breed scala aan financiële producten voor consumenten. Bij alle activiteiten denken ze vanuit de behoeften van de klant. Dit doet Qander Consumer Finance door via professionele partners, transparante financiële oplossingen te bieden aan particulieren.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen