Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Garagebox financieren

Garagebox financiering

Een parkeerplaats voor de deur is ideaal maar helaas niet altijd mogelijk. Als u in een stad woont kan het zijn dat u een, vaak dure, parkeervergunning nodig heeft. Het laten bouwen of kopen van een garage om uw auto te kunnen parkeren is dan een mooi alternatief. U bent dan verzekerd van een parkeerplaats voor uw auto of motor en hij staat overdekt en veilig. Sluit bij ons een lening af, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, tegen een lage rente om de garagebox te financieren. In sommige gevallen is de rente van de lening fiscaal aftrekbaar.

Fiscaal aftrekbaar

De rente van de lening is fiscaal aftrekbaar als de garage aan uw woning vastzit of op de grond rondom uw woning is geplaatst. Een garage valt onder verbetering van de eigen woning en komt in aanmerking voor deze belastingvoordeelregel omdat het de waarde van het huis verhoogt. Als de garagebox een paar straten verderop ligt krijgt u geen fiscaal voordeel. De financiering van de garage regelt u via een consumptief krediet. De rente van een persoonlijke lening is fiscaal aftrekbaar; een doorlopend krediet biedt dit voordeel niet.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Wilt u de huidige gunstige rente vastzetten en weten op welke datum de lening is afgelost? Een persoonlijke lening biedt deze zekerheid. U leent eenmalig het bedrag om de garage te kunnen financieren. Wilt u naast de financiering van de garage extra financiële ruimte? Dat biedt een doorlopend krediet. U bepaalt welk bedrag u opneemt en op welk moment.

Offerte lening garage

U kunt gebruik maken van onze leenwijzer om te zien welke leenvorm het beste bij u past. Ook kunt u online vrijblijvend een offerteaanvraag indienen. Op basis van die gegevens ontvangt u van ons een voorstel. Wij bieden u voordelige rentetarieven met gunstige voorwaarden. Een lening regelt u eenvoudig online, zonder advies- en afsluitkosten.

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen