Let op! Geld lenen kost geld

Garagebox financieren

indicator
Garagebox financieren

Garage financiering

Een parkeerplaats voor de deur is ideaal maar helaas niet altijd mogelijk. Als u in een stad woont heeft u vaak een (dure) parkeervergunning nodig. Het laten bouwen of kopen van een garage om uw auto te kunnen parkeren is dan een mooi alternatief. U bent verzekerd van een parkeerplaats voor uw auto of motor en hij staat overdekt en veilig. Bij ons sluit u online en verantwoord een Persoonlijke Lening af tegen een lage rente om uw garagebox te financieren. In sommige gevallen is de rente van de lening fiscaal aftrekbaar.

Persoonlijke Lening voor uw garagebox

Wilt u de huidige gunstige rente vastzetten (al vanaf 6,6%, historisch laag!) en exact weten op welke datum de lening is afgelost? Een Persoonlijke Lening biedt deze zekerheid. U leent eenmalig het bedrag om de garage te kunnen financieren.

Bij een Persoonlijke Lening worden het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Er zijn geen vervelende verrassingen achteraf, u weet dus precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

 • Vaste lage rente vanaf 6,6% - Laagste van Nederland!
 • Vast bedrag lenen vanaf € 5.000,-
 • Vaste looptijd met vaste maandtermijnen
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Offerte lening garage

Wilt weten hoeveel u kunt lenen voor uw garagebox? U berekent het eenvoudig in onze rekentool. U kunt ook direct en vrijblijvend een offerteaanvraag indienen. Wij werken samen met 5 partnerbanken; u ontvangt een volledig en realistisch aanbod met voordelige rentetarieven en gunstige voorwaarden. Voor dit aanbod komt u op basis van uw gegevens ook echt in aanmerking. Een lening regelt u bij ons eenvoudig online, zonder advies- en afsluitkosten.

Waarom bij ons lenen?

 • Met 1 aanvraag een compleet en realistisch aanbod van 5 banken
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht 
 • 100% online, geen dure adviseurs nodig en daarom goedkoper dan de grote banken  
 • Snel, foutloos en voordelig
 • Niet tevreden, geld terug!

Garage fiscaal aftrekbaar?

De rente van de lening is fiscaal aftrekbaar als de garage aan uw woning vastzit of op de grond rondom uw woning is geplaatst. Een garage valt onder verbetering van de eigen woning en komt in aanmerking voor deze belastingvoordeelregel omdat het de waarde van uw huis verhoogt.

Let op: als de garagebox een paar straten verderop ligt krijgt u géén fiscaal voordeel.

Tips voor het financieren van een garagebox

 1. Wat kost een garagebox (laten) bouwen?
  De kosten liggen tussen de 10.000 en 19.000 euro, afhankelijk van uw wensen. Van de garage kaal van binnen laten opleveren tot een aflevering inclusief stucwerk, CV en een mooi puntdakje, er is veel mogelijk. Vraag dus meerdere offertes op.

  Wilt u een garagebox kopen, bijvoorbeeld van maximaal 50m2 in Utrecht, dan moet u rekening houden met bedragen vanaf ongeveer 20.000 euro (bron: Funda). 

 2. Zorg voor extra opbergruimte.
  Komt er een hoog plafond in de garage? Dan kunt u er een vliering in laten bouwen voor extra opbergruimte. Maar ook zonder een hoog plafond kan er veel opbergplek worden gewonnen: houten latten net onder het plafond voor ski’s of tuingereedschap. Of speciale haken voor de fietsen aan de achterwand. Of een garagebrede werkbank met veel lades en muurkastjes. De zijmuren houdt u zoveel mogelijk vrij zodat u makkelijk in en uit de auto kunt stappen. 

 3. Stem de looptijd van de lening af op de gebruikstijd van de garagebox.
  Een financiering zoals een Persoonlijke Lening is een financiële verplichting voor langere tijd. Hoe langer de lening loopt (bijvoorbeeld 10 jaar) hoe lager de maandlasten. Maar uiteindelijk bent u duurder uit dan bij een kortere looptijd (1 – 5 jaar) met wat hogere maandlasten. U betaalt tenslotte langer rente.

  Houd bij het bepalen van de looptijd bovendien rekening met de gebruiksduur van de garage. Wilt u de woning bijvoorbeeld binnen 2 jaar weer verkopen? Dan is het zonde om nog steeds afbetalingen te moeten doen voor een garage die allang niet meer door u wordt gebruikt. Bent u van plan om oud te worden in uw huis met garage? Dan is een langere looptijd natuurlijk prima. 

Wij wensen u alvast veel plezier en woongenot met uw mooie nieuwe garagebox! 

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen