Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen voor een bruiloft

Geld lenen voor een bruiloft

Genoeg geld voor uw bruiloft en een lage rente vanaf 6,7%

Bij ons kunt u eenvoudig geld lenen voor uw trouwdag. Gewoon online, op een moment dat u goed uitkomt. Tegen een lage rente en natuurlijk op een verantwoorde manier. U kiest het leenbedrag en de looptijd die bij u passen en wij regelen de rest. Zodat u zorgeloos kunt genieten van de mooiste dag van uw leven.

Geld lenen voor een bruiloft

Een bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Daar wil niemand op hoeven besparen. Ondanks dat u zelf bepaalt hoeveel u uitgeeft aan uw trouwfeest, lopen de kosten snel op. Met een lening heeft u genoeg geld achter de hand en kunt u onvoorziene kosten opvangen. Wij helpen u graag. Met een verantwoorde lening bij een gerenommeerde bank. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur ons aanbod.

Uw trouwerij betalen met een Persoonlijke Lening

Met een Persoonlijke Lening leent u precies het bedrag dat u nodig heeft voor uw bruiloft. Deze leenvorm biedt veel zekerheid en u weet altijd waar u aan toe bent. Want met een Persoonlijke Lening:

 • Profiteert u van een vaste lage rente. Momenteel staat de rente zelfs historisch laag – al vanaf 6,5%.
 • Weet u vooraf exact wanneer u de lening heeft afgelost. U kunt dus al uitkijken naar de datum waarop u samen van een schuldenvrij leven geniet. 
 • Leent u eenmalig een afgesproken bedrag voor uw trouwerij dat u maandelijks aflost met een vast bedrag aan aflossing en rente. Zo daalt uw schuld elke maand weer een stukje. 

Waarom bij ons lenen?

 • Laagste vaste rente vanaf 6,5%.  
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in 1 overzicht. 
 • Met 1 aanvraag een compleet en realistisch aanbod van 5 banken, waar u ook echt voor in aanmerking komt.  
 • Snel, foutloos en voordelig. 
 • Altijd boetevrij tussentijds extra aflossen. Hoe eerder u samen schuldenvrij bent, hoe mooier. 
 • Niet tevreden, geld terug!

Bent u benieuwd hoeveel u kunt lenen voor uw bruiloft? U kunt ook uw rente berekenen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Tips voor geld lenen voor uw bruiloft

Gemiddeld kost een bruiloft 15.000 euro. De trouwlocatie / feestlocatie, trouwkleding, uitnodigingen en bedankjes achteraf en dan natuurlijk de dag zelf (trouwambtenaar, diner en een geweldig bruiloftsfeest met alle gasten). En wat te denken van de huwelijksreis naar een fantastische bestemming? De kosten kunnen dus aardig oplopen, zelfs als u met ‘envelopjes’ werkt. We geven u daarom graag een aantal tips om op verantwoorde manier geld te lenen voor de mooiste dag van uw leven. 

 1. Kies de juiste looptijd voor uw lening. Geeft u de voorkeur aan vrij lage maandlasten voor de afbetaling? Dan kiest u voor een lange looptijd. Kunt u echter wat hogere maandlasten dragen, dan is een korte looptijd de beste optie. Houd er rekening mee dat u met een langere looptijd ook langer rente betaalt – aan het einde van de rit bent u daardoor vaak alsnog duurder uit. Vergelijk uw gewenste lening dus altijd goed op looptijd. 
  Wij raden aan om – mits u de lasten kunt dragen – altijd voor een korte looptijd te kiezen met wat hogere maandlasten. Zeker bij een tweede huwelijk of bruiloft op latere leeftijd. 
 2. Wat zijn de voorwaarden van de Persoonlijke Lening? Mag u tussentijds extra aflossen? Iedereen heeft weleens een financiële meevaller, waarmee u extra kunt inlossen. Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij mag u altijd extra boetevrij aflossen, maar dat is niet bij elke kredietverstrekker het geval. 
 3. Een overlijdensrisicoverzekering of niet? Het klinkt wat cru om bij een bruiloft na te moeten denken over het overlijden van uw geliefde. Maar juist bij zo’n serieuze verbintenis als een huwelijk doet u daar goed aan. Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) betekent dat bij het overlijden van een/beide partner(s) de rest van het leenbedrag wordt kwijtgescholden. Dit kan  deels of als geheel, afhankelijk van de afspraken in het contract. De nabestaanden hebben al genoeg verdriet van het overlijden, daar hoeft geen onbetaalde lening bij.
  Goed om te weten: een ORV zit bij sommige lening standaard inbegrepen en u betaalt daar iets meer rente over. Is de ORV niet inbegrepen, dan kunt u deze apart afsluiten voor een paar euro op maandbasis. Vaak is deze laatste optie zelfs goedkoper. 
 4. Hoe stabieler uw financiële situatie, hoe beter (bijvoorbeeld met twee vaste banen). Niemand wil immers al in de startperiode van een huwelijk de stress ervaren van gemiste afbetalingen. Willen twee ZZP’ers ringen uitwisselen? Wellicht is even wachten en doorsparen een goed idee. ZZP’ers betalen namelijk doorgaans ook een hogere rente dan trouwlustigen met een vaste baan. 
 5. De liefde is het mooiste wat er is. Op nummer twee staat een goed betalingsplan om de lening voor uw droombruiloft af te betalen ;-) Wees realistisch over de vraag of u de afbetalingen zonder problemen kunt voldoen en maak een duidelijk betalingsplan. Kunt u de lening terugbetalen en is er ook nog voldoende inkomen om onverwachte tegenvallers op te vangen? Dan is dat een financieel gezonde start voor een lang en gelukkig huwelijk. 

Wij wensen u alvast een fantastische bruiloft toe en veel geluk samen!

snel

Binnen 24 uur antwoord

Per e-mail en in Mijn DNKM ontvangt u een overzicht met uw mogelijkheden.

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

consument

Verantwoorde lening

Leningen speciaal voor particulieren.

variabele-rente

Binnen enkele dagen uitgekeerd

2 werkdagen na het tekenen van het contract staat het bedrag op uw rekening.

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen