Let op! Geld lenen kost geld

Lening voor dakkapel

Een verantwoorde en voordelige financiering vanaf 7%

indicator
Lening voor dakkapel
Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 7% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 7%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

Wilt u uw zolder uitbreiden met een dakkapel? U financiert het plaatsen of vervangen van een dakkapel eenvoudig online met een lening. De rente van uw lening is fiscaal aftrekbaar (onder bepaalde voorwaarden). Onze leningen bieden de laagste rentes van Nederland, gunstige voorwaarden en u hoeft geen afsluit- en advieskosten te betalen.

Online geld lenen voor een dakkapel

Een dakkapel verhoogt uw woongenot en vermeerdert de waarde van uw woning. De kosten voor een dakkapel laten plaatsen liggen gemiddeld rond de 4800 tot 7700 euro, afhankelijk van het materiaal en de afmetingen.

Vroeger was het mogelijk om dit te financieren vanuit de hypotheek, nu kan dit alleen nog bij overwaarde. U moet hiervoor echter een taxatie laten uitvoeren en dan zijn er nog de kosten voor een adviesgesprek en de notaris. Bovendien betaalt u uiteindelijk meer dan bij een lening omdat financieren via de hypotheek meegaat in de lange looptijd.

Een Persoonlijke Lening is daarom een goed alternatief. Een Persoonlijke Lening heeft een veel kortere looptijd en baseert zich op uw inkomen, niet op de waarde van uw woning. U sluit hem gewoon online af en maakt daardoor geen kosten voor advies, taxatie en notaris. Huiseigenaren profiteren van een extra lage rente en vaak is de rente fiscaal aftrekbaar.

Persoonlijke Lening

De Persoonlijke Lening is het meest gekozen krediet voor het plaatsen of vervangen van een dakkapel. Deze leningvorm biedt dan ook veel zekerheid  én fiscale voordelen. Want met een Persoonlijke Lening:

 • leent u eenmalig een vast bedrag voor uw dakkapel dat u maandelijks aflost tegen een vaste lage rente
 • weet u vooraf dus precies wanneer u de lening heeft afgelost
 • profiteert u van renteaftrek als u een eigen koophuis heeft
 • leent u veilig, verantwoord en uw schuld daalt elke maand
 • mag u tussentijds altijd boetevrij extra aflossen. Zo kunt u nog sneller schuldenvrij van uw dakkapel genieten.

Waarom bij ons lenen?

 • Laagste vaste rente van Nederland, nu al vanaf 7% 
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht 
 • Met 1 aanvraag een compleet aanbod van 5 banken, waar u ook echt voor in aanmerking komt
 • 100% online en daarom goedkoper dan de grote banken 
 • Altijd boetevrij extra aflossen

Tips voor het plaatsen van een dakkapel

 1. Sommige dakkapellen zijn binnen 1 dag geplaatst, voor andere is wat meer tijd nodig. Dat hangt af van het type dakkapel, de bereikbaarheid van uw dak en het materiaal. Vraag daarom meerdere offertes aan, zodat u een goed overzicht krijgt van de opties en kosten voor het inmeten, plaatsen en de afwerking. 

 2. Prefab of traditionele dakkapel?
  Een prefab dakkapel is meestal binnen 1 dag geplaatst en de levertijd is kort omdat de onderdelen al van tevoren worden geproduceerd. Er is wel een kraan nodig, omdat prefab dakkapellen als geheel worden geleverd en geplaatst. Bij een traditionele dakkapel worden alle onderdelen ter plekke in elkaar gezet op uw dak. De levertijd is kort, maar het plaatsingsproces kan dagen tot enkele weken duren: van het maken van de uitsparing in uw dak tot de uiteindelijke afwerking met kozijnen, boeiboorden et cetera. 

 3. Is uw dakkapel geplaatst, dan is het verstandig om het resultaat nog eens te laten controleren door een onafhankelijke partij (bouwkundige keuring). Zo komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan en heeft u een document in handen voor eventuele latere juridische geschillen. 
Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen