Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen voor een pilotenopleiding

indicator
Geld lenen voor een pilotenopleiding

Een carrière als piloot, de hele wereld over met een goedbetaalde baan! Daar hangt wel een aardig prijskaartje aan vast: Een 5-jarige privé-opleiding tot piloot. Niet iedereen kan dat zomaar betalen. Tegenwoordig zijn er alleen geen banken meer die u een specifieke pilotenlening aanbieden maar bent u afhankelijk van of familie die u geld leent of u kunt geld lenen via een kredietverstrekker. De mogelijkheden voor verantwoord lenen voor de pilotenopleiding hebben wij op een rij gezet.

Heeft u al een pilotenlening lopen? Bijvoorbeeld via ABN AMRO, de bank die tot 2016 kredieten voor de pilotenopleiding aanbood? Dan betaalt u waarschijnlijk veel te veel rente. Op het moment van afsluiten lagen de rentepercentages namelijk nog een stuk hoger dan nu (anno 2021, is lenen al mogelijk vanaf 6,7%) Het zou zomaar kunnen dat u een lening met een rentepercentage van meer dan 4,9% heeft afgesloten, waardoor u onnodig duizenden euro’s extra betaalt.

In Nederland is het inmiddels niet meer mogelijk om een speciale lening voor de pilotenopleiding af te sluiten. Maar u kunt wel een bestaande pilotenlening voortaan goedkoper aflossen door over te sluiten naar een persoonlijke lening. De voorwaarden zijn eenvoudig: zodra u een vaste aanstelling als piloot heeft, kunt u via ons uw dure lening oversluiten naar een veel voordeligere lening. Waar bij een nog lopende pilotenlening slechts 5% extra boetevrij mag worden afgelost, staat er bij De Nederlandse Kredietmaatschappij geen limiet op.

Het salaris als piloot kan snel stijgen, zo kunt u steeds sneller extra aflossen. Een startende verkeersvlieger verdient minimaal 27.000 euro op jaarbasis en dit loopt snel op 70.000 euro, een ton of méér. Hoe eerder u schuldenvrij uw mooie beroep kunt uitoefenen, des te beter! Heeft u nog geen lening om uw opleiding tot piloot te financiëren dan ontdekt u hieronder hoe u een verantwoorde lening afsluit. 

Lenen voor een pilotenopleiding

De kosten van de opleiding voor piloten liggen tussen de 65.000 euro en 175.000 euro. De meeste mensen kiezen voor een persoonlijke lening als zij geld willen lenen voor hun pilotenopleiding. Een persoonlijke lening kenmerkt zich door een vaste looptijd en een vaste lage rente.

U kunt een bedrag lenen tussen de 5.000 euro tot 150.000 euro wat normaal gesproken voldoende moet zijn om de studie te kunnen betalen. Het beste is om de looptijd van de lening af te stemmen op de studieduur of de studieduur plus uw eerste salarisjaren. Met deze lening, zeker via een kredietverstrekker, bent u in ieder geval verzekerd van een voordelige rente die lager ligt dan bij grootbanken (zoals de ABN Amro) De lagere rente betekent uiteraard dat u in totaal minder kwijt bent voor dezelfde lening.

Veelgestelde vragen

Bekijk meer veelgestelde vragen

Waarom bij ons lenen?
Geen onrealistische verwachtingen

Andere aanbieders en vergelijkers tonen iedereen de laagste rente. Wij sturen direct uw persoonlijke mogelijkheden.

Vrijblijvende en kosteloze offerte

Wij rekenen geen advies- of afsluitkosten. Een offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Compleet aanbod in 1 overzicht

Maar 1 keer uw gegevens invullen en van wel 5 verschillende banken in 1 overzicht het beste aanbod ontvangen.

Niet tevreden, geld terug!

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij streven naar een klanttevredenheidspercentage van 100% en maken dit waar! Daarom kunnen wij onze klanten deze extra zekerheid bieden: De klanttevredenheidsgarantie!

Wat vinden anderen?

Peter

Persoonlijke aandacht

"Prima persoonlijke aandacht. De dames van DNKM denken goed met je mee. Ze houden risico's in de gaten en komen met alternatieven als bv de door jou gekozen bank 'moeilijk' doet. Ik ben zeer tevreden met DNKM!"

Geplaatst op: 05-06-2024

Bekijk meer beoordelingen

Meer over geld lenen

Geld lenen

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken hoeveel u maximaal verantwoord kunt lenen.

Lening aanvragen

Bij ons kunt u voordelig en verantwoord online geld lenen u in vier simpele stappen.

Lening oversluiten

Uw bestaande dure lening oversluiten tegen betere voorwaarden en een lagere rente.

Persoonlijke Lening

Geld lenen tegen een vaste lage rente, met een vaste looptijd en boetevrij extra aflossen.

Auto financieren

Geld lenen voor een nieuwe auto op een verantwoorde manier.

Doorlopend Krediet

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Rente vergelijken

Vergelijk de rente van onze partnerbanken met die van andere banken.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen