Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen voor vakantie

Geld lenen voor vakantie

Zorgeloos op reis met een lening vanaf 6,7%

Eindelijk die droomreis maken. Of gewoon toe aan een welverdiende vakantie? Als u zelf niet voldoende financiële middelen heeft, is geld lenen voor een vakantie dan kunt u een persoonlijke lening bij ons afsluiten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een passende offerte.

Geld lenen voor de vakantie

Geld lenen voor uw vakantie of wereldreis, dat kan bij ons. Uitrusten en op avontuur! Of het nu gaat om een cruise, reizen door Azië of Zuid-Amerika, de zeven zeeën overzeilen of een fiets sabbatical. U leent bij ons gewoon online, zonder duur advies en met de laagst mogelijke rente van Nederland. We werken samen met gerenommeerde banken die gespecialiseerd zijn in leningen. Zo kunt u goedkoper geld lenen en houdt u geld over voor op vakantie.

Vakantiekrediet

Heeft u plannen voor een langere reis, maar weet u nog niet precies hoe alles gaat verlopen? Dan is een Flex en Zeker lening wellicht een mooie optie voor u. Deze verantwoorde opvolger van het doorlopend krediet biedt zowel flexibiliteit als zekerheid. De eerste 2 jaar kunt u flexibel bedragen opnemen en terugstorten, daarna wordt het openstaande bedrag omgezet naar een persoonlijke lening. Met een vaste rente en looptijd betaalt u de lening dan af.

  • heeft geen vaste deadline waarop u de lening moet aflossen;
  • heeft een maximaal opnamebedrag, maar u bepaalt zelf hoeveel geld u precies opneemt;
  • biedt de mogelijkheid om afgeloste bedragen opnieuw op te nemen.

Vakantielening

Een persoonlijke lening is ideaal voor een vakantie waarvan u al goed weet wat hij gaat kosten. U ontvangt in een keer een vast bedrag en start daarna direct met maandelijks aflossen. De maximale looptijd van een persoonlijke lening voor vakantie is 10 jaar.Is er financiële ruimte om tussentijds extra bedragen terug te betalen? Ook bij een persoonlijke lening mag u onbeperkt en boetevrij extra aflossen. Zo bent u nog sneller van uw lening af.

Weet u nog niet welke lening het best bij u past? Gebruik onze online leenwijzer en ontdek het direct.

Tips voor geld lenen voor vakantie

1.    Houd in het leenbedrag rekening met extra uitgaven. Niet elke vakantie kost evenveel. Ook is het bij een lange reis lastig in te schatten of er extra kosten zullen zijn. Bijvoorbeeld nieuwe (sport)uitrusting onderweg of onverwachte extra uitgaven in verre landen. U kunt bij het afsluiten van uw lening alvast een bedrag incalculeren voor ‘extra’s’.

2.    Neem de kosten van een reisverzekering mee in het leenbedrag.
Zeker bij een langere reis is een doorlopende reisverzekering aan te raden. Diefstal/verlies van spullen, ziekte of een ongeval, we kunnen er allemaal mee te maken krijgen en zo bent u verzekerd van financiële hulp.

3.    Neem de kosten van een annuleringsverzekering mee in het leenbedrag.
Moet u door omstandigheden uw vakantie/ reis opgeven of inkorten? Het zou zonde zijn als u een lening voor vakantie moet afbetalen, terwijl u niet (of veel korter) op reis bent geweest. Een annuleringsverzekering helpt u om uw lening af te betalen, als de reis onverhoopt toch niet door kan gaan. U krijgt (een deel van) de betaalde reissom terug en kunt u de lening aflossen. Check altijd de voorwaarden van de annuleringsverzekering.

variabele-rente

Lage variabele rente vanaf 7,9%

Lage rente die tussentijds kan stijgen of dalen. 

extra-over

Altijd extra geld achter de hand

Voor optimale financiële vrijheid. 

variabele-rente

Binnen enkele dagen uitgekeerd

2 werkdagen na het tekenen van het contract staat het bedrag op uw rekening.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen