Let op! Geld lenen kost geld

Goedkopere lening

Lenen met een goedkope rente, lagere maandlast en of kortere looptijd

Voordelig en verantwoord geld lenen doet u met een lening die bij u past. Maar gedurende de looptijd van uw lening kan er veel veranderen. In uw persoonlijk leven, maar ook bij uw kredietverstrekker. Mogelijk kunt u op dit moment lenen tegen een lagere rente. Of profiteren van een lening met betere voorwaarden. Dan is uw lening oversluiten een goed idee.

Lenen tegen lagere rente

De rente is de afgelopen tijd flink gedaald. Heeft u al langere tijd een lening? Dan kan het zijn dat u inmiddels kunt lenen tegen een lagere rente. Uw lening oversluiten kan u dan veel geld besparen en is heel eenvoudig. Een goedkopere lening regelt u gewoon online op een moment dat u goed uitkomt. Zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met geld besparen.

Geld besparen door te lenen tegen een lagere maandlast

Uw lening oversluiten kan u maandelijks veel geld besparen. Sluit u uw lening namelijk over naar een lening met een lagere rente? Dan ziet u dit direct terug in lagere maandlasten. Mogelijk passen lagere maandlasten beter bij uw huidige persoonlijke omstandigheden. Maar sowieso betaalt u toch liever niet onnodig teveel voor uw lening?  

Lening met betere voorwaarden

Uw persoonlijke situatie kan veranderen. Maar ook bij een kredietverstrekker kunnen veranderingen plaatsvinden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een Persoonlijke Lening die u boetevrij extra kunt aflossen. Of een hogere eindleeftijd voor uw lening, zodat u de looptijd van uw lening kunt verlengen. Uw lening oversluiten naar een lening met betere voorwaarden kan dan gunstig zijn.

Een goedkopere lening door:

aflossen

Vaste lage rente vanaf 6,5%

Bereken uw rente, maandtermijn en totaalprijs

variabele-rente

Lage variabele rente vanaf 8,6%

Lage rente die tussentijds kan stijgen of dalen. 

rekenmachine

Betere voorwaarden

Geld besparen door een lening met betere voorwaarden.

maandtermijn

Geen bijkomende kosten

Geen taxatie-, notaris-, afsluit- en advieskosten. 

aflossen

Dure lening oversluiten

Profiteer van een lagere rente. 

Bekijk onze rentetarieven voor uw goedkopere lening

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen