Let op! Geld lenen kost geld

Huis kopen Turkije

Investeren in een huis in Turkije

Een betere investering dan een tweede huis in Turkije kunt u niet doen! Door de val van de Turkse Lira is deze munt met 20% in waarde gedaald. Dit betekent automatisch dat de huizenprijzen met de dag dalen in Turkije. 

Vakantiehuis in Turkije

Een vakantiehuis in Turkije willen kopen is één ding, maar hoe gaat u die woning financieren? Een tweede hypotheek is namelijk lastig te verkrijgen voor een vakantiehuis of een beleggingspand. Zeker wanneer het een huis in het buitenland betreft. Het is dus noodzakelijk dat u (een deel van) de woning financiert met eigen geld. 

Een consumptief krediet is een ideale oplossing om uw tweede huis in Turkije te financieren. De afhandeling van een aanvraag voor een consumptief krediet gaat veel sneller dan bij een hypotheek. Dit is prettig, omdat het in deze markt noodzakelijk kan zijn dat u snel kunt handelen. Voor een consumptief krediet maakt het geen verschil of het huis in Nederland of in het buitenland staat.

Daarnaast betaalt u geen afsluit- en advieskosten, noch heeft u te maken met taxatiekosten of kosten voor de notaris. 

Leenvormen

Welke leenvormen zijn er om uw tweede huis in Turkije te financieren?

U kunt bij De Nederlandse Kredietmaatschappij kiezen uit twee leenvormen voor de financiering van uw tweede woning. Te weten:

De rentetarieven van een lening zijn laag. U kunt al een lening afsluiten tegen een rente van 6,7%.

Het combinatiekrediet stelt u in de mogelijkheid om een extra hoog bedrag te lenen. In het geval van een combinatiekrediet verspreiden we uw lening over meerdere partnerbanken. Het risico wordt op deze manier gespreid en dit zorgt voor een scala aan mogelijkheden. Het is dan zelfs mogelijk om een bedrag tot €150.000 te lenen tegen een laag rentetarief.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend en online een offerte aan en uw ontvangt binnen een paar uur de offertes van onze partnerbanken.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen