Let op! Geld lenen kost geld

Stacaravan Financiering

Wij krijgen steeds meer aanvragen voor de financiering van een stacaravan. Heeft u ook de wens om eigenaar te worden van uw eigen stacaravan, zomerhuis, of chalet in het bos, de duinen of op de hei? U kunt dit realiseren met een lening die speciaal is ontwikkeld voor hoge leenbedragen: ons combinatie krediet. Dit maakt het lenen van een bedrag tot wel €150.000,= mogelijk. 

Geld lenen voor een stacaravan

Bereken hoeveel u kunt lenen zodat u binnenkort kunt genieten van uw eigen stacaravan. U betaalt bij ons geen advies- en afsluitkosten en dankzij onze digitale werkwijze verloopt het aanvraagproces discreet en vertrouwelijk. U kunt het combinatie krediet online aanvragen en u ontvangt vervolgens een aanbod van onze vier partnerbanken in één overzicht met alle gegevens op een rijtje. U kiest vervolgens voor het beste aanbod.

Tweede hypotheek of consumptief krediet?

De stacaravan financieren met een hypotheek is een optie. Heeft u op uw eigen huis een overwaarde? Of moet u een tweede hypotheek afsluiten? De bank kan u adviseren wat de mogelijkheden zijn. Een tweede hypotheek afsluiten is lastiger dan een eerste. Als de bank al besluit een tweede hypotheek te verstrekken zal dat voor maximaal 75% van het benodigde bedrag zijn. Deze terughoudendheid van de bank komt door aangescherpte regelgeving rondom hypotheekverstrekking. De resterende 25% voor uw vakantiehuisje of stacaravan moet u op een andere manier financieren. Dat kan met een lening of met een deel eigen geld.

Als u kiest voor een lening bent u in de meeste gevallen minder duur uit dan met een hypotheek. Een hypotheek afsluiten betekent extra kosten voor makelaar/taxateur en notaris en u moet advies- en afsluitkosten betalen. Bij een lening heeft u deze kosten niet. Verder is een groot verschil tussen een hypotheek en een lening de duur van de looptijd. Een hypotheek heeft meestal een looptijd van 30 jaar of langer. De looptijd van een lening is een stuk korter dus u betaalt over een kortere periode rente en aflossing. De meest ideale situatie is dat de looptijd van de lening overeen komt met de economische levensduur van de stacaravan. U voorkomt hiermee dat u nog rente en aflossing betaalt terwijl de caravan is afgeschreven.

Combinatie krediet

Een combinatie krediet is een gecombineerde lening die bestaat uit twee persoonlijke leningen. Dankzij deze spreiding van de leningen kunt u het hoge bedrag tot wel 150.000 euro lenen. De leningen worden elk bij een bank ondergebracht. U bepaalt zelf welk bedrag u bij welke bank leent. Dankzij deze spreiding is het risico voor de bank klein en profiteert u van een lage rente en gunstige (acceptatie)voorwaarden.

Persoonlijke lening

Heeft u geen hoog leenbedrag nodig dan kunt u kiezen voor één persoonlijke lening. Deze leenvorm biedt net als een combinatie krediet zekerheid; de rente, looptijd en maandlasten staan vast. U mag boetevrij tussentijds extra aflossen op zowel de persoonlijke lening als het combinatie krediet.

Offerte aanvragen

Met behulp van onze leenwijzer kunt u zelf berekenen hoeveel u kunt lenen. Vraag daarna een offerte voor een lening aan op basis van uw gegevens en u ontvangt een persoonlijk voorstel. U maakt zelf de keuze welk gedeelte van het leenbedrag u bij welke bank onderbrengt. Wij zorgen ervoor dat de bank het bedrag aan u uitbetaalt. Heeft u al een lening afgesloten voor de stacaravan maar wilt u overstappen en gebruik maken van onze lage rente? U kunt eenvoudig en kosteloos uw lening oversluiten.

rente

Lage rente vaste looptijd

Optimale zekerheid met een vaste rente vanaf 6,7% en vaste looptijd.

aflossen

Boetevrij aflossen

U kunt altijd boetevrij aflossen

rekenmachine

Betere voorwaarden

Geld besparen door een lening met betere voorwaarden.

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

aflossen

Lage premie

Eén van de laagste premies van Nederland. 

bespaar

Geen afsluit- en advieskosten

Voordelig online geld lenen zonder advies. 

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen