Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen als ondernemer, voor privé doeleinden

Een verantwoorde lening vanaf 8,5%

Ook als ondernemer kunt u geld lenen. Bij ons kunt u terecht als u wilt lenen voor privédoeleinden. Wij bieden verantwoorde consumptieve leningen tegen een lage rente. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek binnen 24 uur of u in aanmerking komt voor een lening.

Geld lenen als ondernemer, voor privé doeleinden

Tot maximaal € 75.000 en vanaf 8,5%

Krediet voor de zelfstandig ondernemer, de ZZP 'er, eigenaar van een Eenmanszaak, VOF, Maatschap of BV.

  • Het bestedingsdoel van het krediet is puur en alleen consumptief, de gelden zullen niet gebruikt gaan worden voor de eigen onderneming.
  • U bent ten minste 3 volledige boekjaren zelfstandig.
  • U kunt de definitieve jaarrekening 2021, 2022 en (concept) 2023 van uw onderneming overleggen (de jaarrekening bestaat uit een Balans, Winst – en Verliesrekening en een toelichting).
  • U kunt een uittreksel van de inschrijving van uw onderneming bij de Kamer van Koophandel overleggen.
  • Uw onderneming beschikt over een positief eigen vermogen.
  • U beschikt over een correct betalingsverleden (geen negatieve BKR registratie).

Geld lenen als ervaren ondernemer

Als u langer dan 3 jaar onderneemt binnen hetzelfde bedrijf, komt u mogelijk in aanmerking voor een lening. Op basis van de jaarrekeningen van de afgelopen 3 boekjaren, bepaalt de bank of en hoeveel u kunt lenen. Daarnaast is het belangrijk dat u kunt aantonen dat u leent voor privédoeleinden en een huurwoning of eigen woning heeft.

Voor zelfstandig ondernemers met een bedrijf jonger dan 3 jaar is het niet mogelijk om een lening af te sluiten. Bij het uitlenen van geld houdt de bank rekening met risico’s. Eén van deze risico’s is het betalingsrisico. Dit is het risico dat u de lening niet meer kunt betalen. Voor startende ondernemers is dit risico lastig in te schatten en vaak te hoog.

Een lening aanvragen

Aanvragen is heel eenvoudig en kan gewoon online, op een moment dat het u goed uitkomt. Bij ons kunt u terecht voor een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Kies de lening die bij u past, doe een aanvraag en wij sturen u doorgaans dezelfde dag het aanbod van onze partnerbanken . Natuurlijk helemaal vrijblijvend. Ga naar werkwijze voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen