Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 18 maart 2015

Het Nieuwe DEFAM, een half jaar later

In september 2014 lanceerde onze partnerbank DEFAM 'Het Nieuwe DEFAM' en het premium partnerschap. Geweldig nieuws voor ons, maar ook voor onze klanten. Wij zijn nu premium partner en onze klanten kunnen goedkoper geld lenen. Inmiddels zijn we een half jaar verder en krijgen we al veel positieve reacties. Tijd voor een tussentijdse balans.

Het Nieuwe DEFAM

Het Nieuwe DEFAM is een antwoord op de veranderende samenleving. Nu mensen steeds vaker op een tijdelijk contract werken, ontstaat de vraag naar passende leningen. Geld lenen met een tijdelijk contract was altijd erg lastig. Daar wilde DEFAM iets aan doen. Dankzij de nieuwe dienstverlening wordt een groter deel van uw inkomen meegenomen bij een tijdelijk of uitzendcontract Fase B. Heeft u al een koopwoning, bent u ouder dan 30 en heeft u een tijdelijk contract? Dan telt gewoon uw volledige inkomen mee.

Positieve klantervaringen

En, het slaat aan! Waar ik vroeger klanten met een tijdelijk contract weinig kon bieden, kan ik ze met Het Nieuwe DEFAM toch een mooi aanbod doen. Zo hielpen we al tientallen consumenten aan een verantwoorde DEFAM lening. Met blijde reacties als gevolg. De bank hanteert nog steeds strikte leenvoorwaarden. Waar wij volledig achterstaan. Voorwaarden die heel reëel zijn, maar wel passen in de huidige tijd.

DEFAM premium

De veranderingen gingen nog een stap verder. Aan de voorkant een toegankelijker aanbod en aan de achterkant een nóg efficiëntere werkwijze. De bank selecteerde enkele premium partners om de samenwerking te optimaliseren. Wij zijn één van deze partners. Ook hier merken we nu al verschil. Het is zo fijn dat we onze klanten nog sneller kunnen helpen én met een extra voordelig aanbod. Want dankzij de nieuwe, slimme werkwijze bespaart DEFAM kosten. Deze kostenbesparing resulteert in een lagere rente voor u als consument. Geweldig toch?

De toekomst van geld lenen

Positieve reacties betekenen niet dat we nu rustig achterover leunen en weer jaren vooruit kunnen. Wij en DEFAM blijven onze dienstverlening optimaliseren en aanpassen op de veranderende vraag uit de markt. Er is zoveel gaande op de arbeids- en huizenmarkt. Dat vereist een nieuwe aanpak en slimme, eigentijdse leenoplossingen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe, innovatieve producten en ben dan ook benieuwd wat de toekomst voor ons in petto heeft. Ik heb er zin in!

Vrijblijvend offerte aanvragen