Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 13 januari 2020
Door: Remko Colly

Kosten koper financieren 2020: welke opties heeft u?

De tijd dat u alle kosten en uitgaven die met uw koopwoning te maken hadden kon financieren via uw hypotheek is voorbij. Sinds 2018 mag u voor maximaal 100% een hypotheek afsluiten. Consumenten moeten zich sindsdien wenden tot andere financieringsmogelijkheden voor de aankoop- en financieringskosten van hun huis (de zogenaamde kosten koper). We zien dat veel mensen daardoor een consumptief krediet afsluiten. Een prima alternatief, zoals we hieronder laten zien.

Consumptief krediet als oplossing

Een persoonlijke lening, de meest afgesloten leenvorm van consumptief krediet, afsluiten voor de financiering van uw kosten koper is een goede oplossing: u betaalt een vaste lage rente gedurende de hele looptijd die ook vaststaat. Uw maandbedragen zijn hiermee ook gelijk; dat geeft overzicht en duidelijkheid op financieel gebied. De kosten koper kunnen best oplopen daarom is een financieringsmogelijkheid zoals een lening een mooie optie: u kunt de kosten koper direct zelf betalen en u betaalt de lening in maandelijkse termijnen af.

Ook de verbouwing financieren?

Heeft u verbouwplannen voor uw nieuwe woning? Omdat de hypotheek steeds meer een financiering is voor de aankoop van de woning alléén kunt u ook voor verbouwingskosten van de woning een lening afsluiten. Als u leent voor een nieuwe keuken of badkamer of een dakkapel of aanbouw (u ‘verbetert’ hiermee de woning) dan zijn de rentekosten van deze lening fiscaal aftrekbaar. Dus dankzij een lening profiteert u van belastingvoordeel.

Offerte aanvragen

U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen voor de financiering van uw kosten koper, de verbouwing of een ander leendoel. U ontvangt een voorstel waarin overzichtelijk alle bedragen, rentes en looptijden op een rijtje staan.

 

Remko Colly

Partner en Directeur

Auteur: Remko Colly

Remko is onze deskundige duizendpoot en creatieve motivator. Remko wil al onze klanten snel en foutloos helpen.

Specialisatie binnen De Nederlandse Kredietmaatschappij – Acceptatie van de aanvragen, Marketing
en financiële zaken

‘Mijn visie is dat veel klanten zelf kunnen bepalen welke lening het beste bij hun situatie past. Daar ben ik met De Nederlandse Kredietmaatschappij, als eerste in Nederland, gestart met het werken op basis van Execution Only. Door de website en het aanvraagproces dusdanig goed in te richten, kunnen we u ook via Execution Only leningen aanbieden tegen de laagst mogelijke rente.’

Vrijblijvend offerte aanvragen