Let op! Geld lenen kost geld

€ 10.000,- lenen

indicator
€ 10.000,- lenen
Geheel kosteloos en vrijblijvend
Voor 18:00 aanvragen = vandaag het aanbod ontvangen
Profiteer nu: v.a. 6,6% vaste rente

Vraag kosteloos een offerte aan en profiteer nu van de rente vanaf 6,6%

Invullen van het aanvraagformulier duurt ongeveer 2 min.

Voordelig en verantwoord € 10.000,- lenen

€ 10.000,- lenen wilt u zo verantwoord mogelijk doen. Bij een Persoonlijke Lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Juist daarom zijn er geen verrassingen achteraf. Het geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

 • Vaste lage rente vanaf 7,8%
 • Verantwoord € 10.000,- lenen zonder advies
 • Vaste looptijd
 • Geen afsluit- en advieskosten
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

€ 10.000,- lenen

€ 10.000,- lenen, voor bijvoorbeeld een auto of een nieuwe keuken, op een moment dat u goed uitkomt. Zonder tijdrovende kantoorbezoeken en gewoon online. Dat kan bij ons. U leent dit bedrag al vanaf 7,8%. Bovendien betaalt u geen afsluit- en advieskosten. Zo kunt u eenvoudig, voordelig én verantwoord geld lenen.

Als u geld wilt lenen heeft u bij ons de keuze uit twee leenvormen: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Als een Persoonlijke Lening niet is wat u zoekt, is een Doorlopend Krediet het alternatief. Een Doorlopend Krediet wordt vaak als leenvorm gekozen als u extra geld achter de hand wilt hebben of u heeft voor kortere tijd geld nodig. Deze leenvorm is flexibeler omdat de rente niet vast staat en u afgeloste bedragen ook weer kan opnemen, tot de afgesproken kredietlimiet. Een combinatie van deze twee leenvormen is ook mogelijk, namelijk in de vorm van een Combinatie Krediet. Een deel van het leenbedrag ontvangt u in de vorm van een Persoonlijke Lening, het andere deel in de vorm van een Doorlopend Krediet.

Persoonlijke Lening

Kies een Persoonlijke Lening voor als u een specifiek leendoel heeft of zekerheid wilt. Een Persoonlijke Lening van € 10.000,- heeft een vaste rente vanaf 7,8% . De looptijd bepaalt u vooraf samen met de bank. Kiest u een looptijd van 60 maanden, dan betaalt u elke maand circa € 200,54 aan aflossing en rente. U lost de lening in 5 jaar af.

Wilt u andere bedragen lenen? Ook dat is geen probleem. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende bedragen:

2.500 euro lenen

15.000 euro lenen

25.000 euro lenen

50.000 euro lenen

70.000 euro lenen

100.000 euro lenen

Hoe werkt het?

Om het voor u overzichtelijk te maken hoe wij werken hebben wij de aanvraagprocedure voor een lening voor u op een rij gezet:

 1. Looptijd en maandtermijn bepalen

  U heeft er al voor gekozen om 10000 euro te lenen. Met een Persoonlijke Lening ontvangt u eenmalig € 10.000,- dat wordt uitgekeerd om uw gewenste aankoop te financieren. U lost deze lening in maandelijkse termijnen af gedurende de overeengekomen looptijd. De looptijd die u kiest kunt u het beste afstemmen op de economische levensduur van uw aankoop. Zo is het vaak niet verstandig om een looptijd van 10 jaar te kiezen voor de aanschaf van een tweedehands auto. De kans bestaat dan namelijk dat u de lening nog heeft terwijl uw auto alweer aan vervanging toe is. Houd daarnaast bij het kiezen van de looptijd rekening met de bijbehorende maandtermijn. Een langere looptijd zorgt namelijk voor een lagere maandtermijn en vice versa. Zo voorkomt u verrassingen vooraf, tijdens de looptijd of zelfs achteraf en weet u precies wanneer u weer schuldenvrij bent. 

 2. Vraag een offerte aan

  Nadat u uw keuzes heeft gemaakt, vult u ons online offerte aanvraagformulier in. Hiermee geeft u ons de opdracht om geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte aan te vragen bij onze banken. Wij vragen bij meerdere banken het aanbod op zodat u een compleet overzicht krijgt van al uw mogelijkheden.

 3. Vergelijk het aanbod in uw persoonlijke en veilige Mijn DNKM omgeving

  U ontvangt na een paar uur in één overzicht het aanbod van onze banken per e-mail en in uw persoonlijke Mijn DNKM omgeving. U kunt hier op uw gemak de rente, alle voorwaarden en doorlooptijden van de banken vergelijken. Vervolgens maakt u een keuze voor het aanbod dat het beste aansluit op uw wensen. 

 4. Benodigde documenten aanleveren

  Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een lening, levert u de benodigde stukken digitaal aanleveren in uw persoonlijke beveiligde Mijn DNKM omgeving. Hierin vindt u terug welke documenten u precies moet aanleveren en kunt u de voortgang van uw lening aanvraag volgen. Wij stellen het contract op voor de gekozen lening. Dit contract kunt u dan via e-mail en Mijn DNKM inzien en downloaden.

 5. Wij regelen de rest

  Nadat u het getekende contract en overige benodigde documenten digitaal bij ons heeft aangeleverd, zorgen wij ervoor dat de bank de lening binnen het aantal opgegeven werkdagen uitbetaalt.
Waarom bij ons lenen?
Geen onrealistische verwachtingen

Andere aanbieders en vergelijkers tonen iedereen de laagste rente. Wij sturen direct uw persoonlijke mogelijkheden.

Vrijblijvende en kosteloze offerte

Wij rekenen geen advies- of afsluitkosten. Een offerte is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Compleet aanbod in 1 overzicht

Maar 1 keer uw gegevens invullen en van wel 5 verschillende banken in 1 overzicht het beste aanbod ontvangen.

Niet tevreden, geld terug!

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij streven naar een klanttevredenheidspercentage van 100% en maken dit waar! Daarom kunnen wij onze klanten deze extra zekerheid bieden: De klanttevredenheidsgarantie!

Wat vinden anderen?

PGM

Een goede en snelle service

"Een goede en snelle service Vriendelijke en professionele medewerkers"

Geplaatst op: 26-06-2023

Bekijk meer beoordelingen

U kunt ook andere bedragen dan € 10.000,- bij ons lenen.

Het kan zijn dat u meer of minder wilt lenen dan € 10.000,-. Een hoger bedrag heeft mogelijk een lagere rente, daar zou u van kunnen profiteren. Let wanneer u meer wilt lenen wel op dat u aan de maandelijkse betalingsverplichting kunt blijven voldoen. Om verantwoord te lenen is het belangrijk dat u eerst berekent hoeveel u maximaal kunt lenen. Heeft u meer mogelijkheden? Kies dan een van de onderstaande bedragen waar u een lening voor wilt aanvragen:

€ 2.500 € 3.500 € 5.000 € 15.000 € 20.000 € 25.000 € 30.000 € 40.000 € 50.000 € 60.000 € 70.000 € 80.000 € 90.000 € 100.000 € 125.000 € 150.000

Meer over geld lenen

Geld lenen

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken hoeveel u maximaal verantwoord kunt lenen.

Lening aanvragen

Bij ons kunt u voordelig en verantwoord online geld lenen u in vier simpele stappen.

Lening oversluiten

Uw bestaande dure lening oversluiten tegen betere voorwaarden en een lagere rente.

Persoonlijke Lening

Geld lenen tegen een vaste lage rente, met een vaste looptijd en boetevrij extra aflossen.

Auto financieren

Geld lenen voor een nieuwe auto op een verantwoorde manier.

Doorlopend Krediet

Alles wat u moet weten om goed geïnformeerd online geld te lenen.

Rente vergelijken

Vergelijk de rente van onze partnerbanken met die van andere banken.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen