Let op! Geld lenen kost geld

Welk rentepercentage betaal ik bij een lening?

Veelgestelde vragen over lenen en rente

De rentepercentages van leningen verschillen per situatie. Zo is het rentepercentage afhankelijk van het type lening, een vaste of variabele rente, de hoogte en de duur van de lening. Het rentepercentage van een Doorlopend Krediet is doorgaans lager dan bij een Persoonlijke Lening en een kleine lening heeft vaak een hoger rentepercentage dan een grote lening. Het rentepercentage van een kleine lening is hoger omdat de vaste kosten bij een kleine lening relatief hoog zijn in verhouding tot een grote lening. Kiest u voor een lening met een vast rentepercentage, dan beïnvloedt dat ook de hoogte van het rentepercentage. Daarnaast is uw persoonlijke situatie van invloed op het rentepercentage van een lening, waarbij onder andere wordt gekeken naar het inkomen, woon- en gezinssituatie.

Momenteel is het minimale rentepercentage voor een lening bij De Nederlandse Kredietmaatschappij 4,7%. Bekijk het overzicht van de rentetarieven voor een overzicht van de actuele rentepercentages van de leningen van De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Bent u op zoek naar een geschikte lening, maar weet u nog niet precies welke lening het beste bij u past? Gebruik dan onze leenwijzer om een passende lening te vinden die afgesteld is op uw wensen.


U kunt ook direct het gewenste leenbedrag opgeven en geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lening:


Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen