Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Auto kopen op afbetaling

Een auto kopen met een lening vanaf 3,5% vaste rente

Een auto kopen op afbetaling gaat vaak gepaard met hoge rentes, tot een maximum van wel 14%. Een auto financieren middels de welbekende slogan ‘Koop nu, betaal later’, is daarmee een dure vorm van geld lenen. Met onze Persoonlijke Lening kunt u nú een auto kopen en deze maandelijks afbetalen tegen een vaste rente vanaf 3,5%.

Persoonlijke lening voor een auto

Er is een goedkoper alternatief dan standaard koop op afbetaling. Wanneer u kiest voor een persoonlijke lening, heeft u het voordeel van een lage rente en de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen zodat u de lening eerder heeft afbetaald.

De levensduur van een auto is gemiddeld zo’n 5 tot 6 jaar. Het is daarom verstandig om een lening af te sluiten met eenzelfde looptijd als de verwachte levensduur van 5 tot 6 jaar. Uw lening is dan ingelost, op hetzelfde moment als uw auto (economisch) afgeschreven is.

Bij een Persoonlijke Lening

  • Leent u eenmalig een vast bedrag voor de auto
  • Leent u het geld tegen een vooraf vastgestelde looptijd en betaalt u maandelijks een bedrag terug
  • Betaalt u een vaste rente vanaf 3,5% over het geleende geld, dit bedrag zit verwerkt in de maandtermijn
  • Kunt u altijd boetevrij extra aflossen zodat u de lening eerder heeft afbetaald

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wist u dat?


Ongeveer 30% van alle mensen die geld lenen, leent dit bedrag voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto of voor een grote reparatie aan hun auto.

Wilt u ook meer informatie over het financieren van een auto? Of vraag direct uw offerte aan.

JK_NKM_Portretten_10

Nieuwe auto op afbetaling

Wanneer u een nieuwe auto wilt aanschaffen, krijgt u met de vraag te maken: lenen of leasen? Wanneer u een geldbedrag leent om een auto te kopen, bent u direct eigenaar van de auto. Dat heeft als voordeel dat u zelf invloed heeft op de termijn. U kunt te allen tijde beslissen om de auto in te ruilen, te verkopen of te repareren.

Dit is belangrijk wanneer u overweegt om een huis te kopen. Wanneer u een persoonlijke lening heeft, kun u direct uw auto verkopen en uw lening schuld, boetevrij, inlossen. Er blijft geen maandelijkse verplichting meer over. Dat biedt u de mogelijkheid om toch uw droomhuis te kunnen kopen. Bij een leasecontract is dit een stuk complexer.

Tweedehands auto op afbetaling

Bent u op zoek naar een tweedehands auto? Ook dan is het verstandig om naar de mogelijkheden van een persoonlijke lening te kijken.

U kunt vanuit uw luie stoel, op een zelf uitgekozen moment, uitzoeken wat u kunt lenen en wat dat gaat kosten. U gaat dan goed voorbereid op pad bij het uitzoeken van uw nieuwe tweedehands auto. U hoeft niet midden in de showroom van de autodealer uw financieringsmogelijkheden te bespreken, maar u heeft dit allang geregeld. Veilig en anoniem, vanuit uw eigen huis. Zodat u goed beslagen ten ijs komt, u weet wat uw budget is en u zich kan concentreren op de juiste keuze en onderhandeling.

Via De Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u via onze bereken-tool online uw maximale leenbedrag uitrekenen. Het enige waar u in de showroom dan nog over na hoeft te denken is welke extra opties u in uw auto wenst.

Is de auto van uw keuze uiteindelijk goedkoper dan het bedrag wat u geleend heeft? Dan kunt u het resterende bedrag direct boetevrij aflossen en verlaagt u direct uw maandlasten en de totale kosten van uw lening.

0% rente bij autodealers afgeschaft

Sinds 2016 is het niet meer mogelijk om een autolening tegen 0% rente af te sluiten. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft hierop aangedrongen, omdat het renteaanbod van 0%, waar auto-importeurs mee adverteerden, de misplaatste illusie wekte dat je als klant gebruik kon maken van een mogelijkheid tot uitgestelde betaling, zonder extra maandelijkse aflossingen.

Op afbetaling kopen zonder BKR registratie

Het is wettelijk gezien niet mogelijk om op afbetaling te kopen, zonder BKR registratie. Alle leningen en kredieten worden bij het BKR getoetst. Dit is niet per se slecht voor u. Uit de toetsing kan ook blijken dat u een trouwe en goede betaler bent. Is dit het geval, dan krijgt u juist een positieve BKR registratie, wat helpt bij het verkrijgen van een lening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een paar uur het overzicht van 5 banken in 1 overzicht.

Onze voordeligste banken

Bekijk de rentetarieven van onze partnerbanken in vergelijking met rentetarieven van de traditionele grootbanken.

Vrijblijvend offerte aanvragen