Let op! Geld lenen kost geld
Auto kopen op afbetaling

Auto kopen op afbetaling

Een auto kopen met een lening vanaf 7% vaste rente

Een auto kopen op afbetaling gaat vaak gepaard met hoge rentes, tot een maximum van wel 10%. Wilt u uw auto financieren middels de bekende slogan ‘Koop nu, betaal later’? Dan kiest u voor een van de duurste vormen van geld lenen.

Wij bieden u een stuk voordeligere optie, tegen betere voorwaarden. Met een persoonlijke lening van De Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u nú een auto kopen en deze maandelijks afbetalen tegen een vaste lage rente vanaf 7%

Persoonlijke lening voor een auto

Een persoonlijke lening is een veel goedkoper alternatief dan de standaard ‘koop op afbetaling’. Als u kiest voor een persoonlijke lening, heeft u het voordeel van een vaste lage rente en een vaste looptijd. Zo leent u verantwoord en weet u zeker dat u de auto binnen een redelijke looptijd kunt afbetalen.

Bovendien is er de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen zodat u de lening eerder heeft afbetaald. Bijkomend voordeel: omdat u het leenbedrag direct op uw rekening ontvangt heeft u een veel betere onderhandelingspositie bij de autodealer.

De levensduur van een auto is gemiddeld 5 tot 6 jaar. Het is daarom verstandig om een lening af te sluiten met eenzelfde looptijd als de verwachte levensduur/ gebruiksduur. Uw lening is dan ingelost op hetzelfde moment als uw auto (economisch) afgeschreven is. Zo betaalt u niet nog aflossingen voor een auto die u allang niet meer gebruikt.

Voordelen van een persoonlijke lening voor een auto

  • U leent eenmalig een vast bedrag voor de auto
  • U leent het geld tegen een vooraf vastgestelde looptijd en betaalt  maandelijks een vast bedrag terug. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, geen onaangename verrassingen achteraf!
  • U betaalt een vaste rente vanaf 7% over het geleende geld; dit rentebedrag zit al verwerkt in de maandtermijn
  • U kunt altijd boetevrij extra aflossen zodat u de lening eerder heeft afbetaald
  • U kunt de looptijd van de lening afstemmen op de gebruiksduur van de auto

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wist u dat?


Ongeveer 30% van alle mensen die geld lenen, leent dit bedrag voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto of voor een grote reparatie aan hun auto.

Wilt u ook meer informatie over het financieren van een auto? Of vraag direct uw offerte aan.

JK_NKM_Portretten_10

Nieuwe auto kopen op afbetaling?

Wilt u een nieuwe auto aanschaffen? Dan krijgt u met de vraag te maken: lenen of leasen?

Als u met een persoonlijke lening een geldbedrag leent om een auto te kopen, bent u direct eigenaar van de auto; bij leasen is dit niet het geval.

Een ander voordeel is dat u zelf invloed heeft op de looptijd van de lening. U kunt als eigenaar te allen tijde beslissen om de auto in te ruilen, te verkopen of te repareren. Bovendien ligt de rente een stuk lager dan bij kopen op afbetaling. Ook leasen is duur en aan het einde van uw contract bent u alsnog geen eigenaar van de auto.

De keuze voor leasen of lenen is ook belangrijk wanneer u bijvoorbeeld een huis wilt kopen. Als u een lening heeft, kunt u direct uw auto verkopen en uw lening boetevrij inlossen. Er blijft geen maandelijkse financiële verplichting meer over en u heeft dus meer te besteden. Dat biedt u een extra optie om uw droomhuis te kunnen kopen. Bij een leasecontract is dit een stuk complexer. Zonder dat mensen het weten heeft een private-lease contract invloed op hoeveel u maximaal kunt lenen voor uw hypotheek. Dat komt omdat een private lease bij het BKR wordt geregistreerd.

Tweedehands auto kopen op afbetaling?

Bent u op zoek naar een tweedehands auto? Ook dan is het verstandig om naar lening te kijken.

U kunt bij ons gewoon online uitzoeken hoeveel u kunt lenen en wat de maandlasten worden. U gaat dan goed voorbereid op pad bij het uitzoeken van een tweedehands auto. Dan hoeft u niet midden in de showroom van de autodealer uw financieringsmogelijkheden te bespreken, want dit heeft u allang geregeld. Zo komt u goed beslagen ten ijs, weet u wat uw budget is en kunt u zich concentreren op de juiste keuze en onderhandeling.

Bereken makkelijk uw maximale leenbedrag

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u eenvoudig online berekenen hoeveel u maximaal verantwoord kunt lenen. Het enige waar u in de showroom dan nog over na hoeft te denken is welke extra opties of accessoires u in uw auto wenst.

Is de auto van uw keuze uiteindelijk goedkoper dan het bedrag dat u geleend heeft? Dan kunt u het resterende bedrag direct boetevrij aflossen en verlaagt u direct uw maandlasten en de totale kosten van uw lening.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een paar uur het overzicht van 5 banken in 1 overzicht.

Onze voordeligste banken

Bekijk de rentetarieven van onze partnerbanken in vergelijking met rentetarieven van de traditionele grootbanken.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen