Laden

Vertrouwd door velen

9,4

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Auto kopen op afbetaling

Een auto kopen met een lening vanaf 3,9% vaste rente

Een auto kopen op afbetaling gaat vaak gepaard met hoge rentes, tot een maximum van wel 14%. Een auto financieren middels de welbekende slogan ‘Koop nu, betaal later’, is daarmee een dure vorm van geld lenen. Met onze Persoonlijke Lening kunt u nú een auto kopen en deze maandelijks afbetalen tegen een vaste rente vanaf 3,9%.

Persoonlijke lening voor een auto

Er is een goedkoper alternatief dan standaard koop op afbetaling. Wanneer u kiest voor een persoonlijke lening, heeft u het voordeel van een lage rente en de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen zodat u de lening eerder heeft afbetaald.

De levensduur van een auto is gemiddeld zo’n 5 tot 6 jaar. Het is daarom verstandig om een lening af te sluiten met eenzelfde looptijd als de verwachte levensduur van 5 tot 6 jaar. Uw lening is dan ingelost, op hetzelfde moment als uw auto (economisch) afgeschreven is.

Bij een Persoonlijke Lening

 • Leent u eenmalig een vast bedrag voor de auto
 • Leent u het geld tegen een vooraf vastgestelde looptijd en betaalt u maandelijks een bedrag terug
 • Betaalt u een vaste rente vanaf 3,9% over het geleende geld, dit bedrag zit verwerkt in de maandtermijn
 • Kunt u altijd boetevrij extra aflossen zodat u de lening eerder heeft afbetaald

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wist u dat?


Ongeveer 30% van alle mensen die geld lenen, leent dit bedrag voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto of voor een grote reparatie aan hun auto.

Wilt u ook meer informatie over het financieren van een auto? Of vraag direct uw offerte aan.

Nieuwe auto op afbetaling

Wanneer u een nieuwe auto wilt aanschaffen, krijgt u met de vraag te maken: lenen of leasen? Wanneer u een geldbedrag leent om een auto te kopen, bent u direct eigenaar van de auto. Dat heeft als voordeel dat u zelf invloed heeft op de termijn. U kunt te allen tijde beslissen om de auto in te ruilen, te verkopen of te repareren.

Dit is belangrijk wanneer u overweegt om een huis te kopen. Wanneer u een persoonlijke lening heeft, kun u direct uw auto verkopen en uw lening schuld, boetevrij, inlossen. Er blijft geen maandelijkse verplichting meer over. Dat biedt u de mogelijkheid om toch uw droomhuis te kunnen kopen. Bij een leasecontract is dit een stuk complexer.

Tweedehands auto op afbetaling

Bent u op zoek naar een tweedehands auto? Ook dan is het verstandig om naar de mogelijkheden van een persoonlijke lening te kijken.

U kunt vanuit uw luie stoel, op een zelf uitgekozen moment, uitzoeken wat u kunt lenen en wat dat gaat kosten. U gaat dan goed voorbereid op pad bij het uitzoeken van uw nieuwe tweedehands auto. U hoeft niet midden in de showroom van de autodealer uw financieringsmogelijkheden te bespreken, maar u heeft dit allang geregeld. Veilig en anoniem, vanuit uw eigen huis. Zodat u goed beslagen ten ijs komt, u weet wat uw budget is en u zich kan concentreren op de juiste keuze en onderhandeling.

Via De Nederlandse Kredietmaatschappij kunt u via onze bereken-tool online uw maximale leenbedrag uitrekenen. Het enige waar u in de showroom dan nog over na hoeft te denken is welke extra opties u in uw auto wenst.

Is de auto van uw keuze uiteindelijk goedkoper dan het bedrag wat u geleend heeft? Dan kunt u het resterende bedrag direct boetevrij aflossen en verlaagt u direct uw maandlasten en de totale kosten van uw lening.

0% rente bij autodealers afgeschaft

Sinds 2016 is het niet meer mogelijk om een autolening tegen 0% rente af te sluiten. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft hierop aangedrongen, omdat het renteaanbod van 0%, waar auto-importeurs mee adverteerden, de misplaatste illusie wekte dat je als klant gebruik kon maken van een mogelijkheid tot uitgestelde betaling, zonder extra maandelijkse aflossingen.

Op afbetaling kopen zonder BKR registratie

Het is wettelijk gezien niet mogelijk om op afbetaling te kopen, zonder BKR registratie. Alle leningen en kredieten worden bij het BKR getoetst. Dit is niet per se slecht voor u. Uit de toetsing kan ook blijken dat u een trouwe en goede betaler bent. Is dit het geval, dan krijgt u juist een positieve BKR registratie, wat helpt bij het verkrijgen van een lening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een paar uur het overzicht van 5 banken in 1 overzicht.

Onze voordeligste banken

Bekijk de rentetarieven van onze partnerbanken in vergelijking met rentetarieven van de traditionele grootbanken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Duidelijke uitleg, snelle reactie

 • 10.0

Netjes te woord gestaan en goed contact via de mail. Alles is mij duidelijk uitgelegd.

Door: Esmeralda

supersnel en supervriendelijk

 • 10.0

Heel blij en fijn contact gehad met shirley veenhof

Door: mevrouw Van Herwaarden

Prima geregeld.

 • 10.0

Zeer duidelijk aangegeven aan wat aan stukken moest worden aangeleverd.Snel geregeld.Ben hier prima tevreden over.

Door: heer Van Buiten

zakelijk en correcte behandeling

 • 7.5

Goed , stipt en snel

Door: heer Nauta

vriendelijk en snelle service

 • 10.0

Zeer professioneel, goede en snelle service en vriendelijk personeel.Echt een aanbeveling.

Door: marcel

Klantgericht, betrouwbaar en vooral snel!

 • 10.0

Ik heb de NL Kredietmaatschappij ervaren als een zeer klantgerichte en vooral betrouwbare organisatie. Vanaf het eerste telefoontje tot aan de totstandkoming van de lening ben ik netjes geholpen en vooral serieus genomen. Uiteraard kan ik dit zeggen omdat ik ook andere offertes vooraf had opgevraagd en dat contact was van een heel ander niveau dan hier bij de NL Kredietmaatschappij. Het zit em vaak in de kleine dingens: goede informatie en offerte conform mijn wensen aangeboden (denkt met je mee), begrip, mensgericht, een antwoordenveloppe bij de overeenkomst meesturen en arceren wat ingevuld moest worden, en vooral ten alle tijde bereikbaar hetzij per mail of telefoon. Ik ben blij dat ik jullie maatschappij heb gekozen als tussenpersoon. Kortom: ga zo door, ik zou jullie van harte aanbevelen bij anderen!

Door: mevrouw Nasrullah

Snel en efficient

 • 10.0

Deze 2 woorden zijn mi voldoende

Door: heer Corver

Vlot geregeld.

 • 10.0

Nadat we de offerte en de gevraagde stukken hadden aangeleverd per email was het heel snel geregeld.

Door: Alex b.

Snelle adequate en klantgerichte afhandeling

 • 10.0

Een bedrijf met betrokken werknemers die begeleiden bij de financiering van A tot Z. Komen afspraken na. Kortom een prima ervaring

Door: heer Schut

snel en vakkundig geregeld

 • 10.0

Ben zeer tevreden over de wijze waarop mijn verzoek is behandeld,volledig en compleet.Ben niet iemand die van kredieten en leningen houd, maar soms zit t even tegen en heb je vakkundige hulp nodig.Mijn dank daarvoor.

Door: heer Smit

Geld nodig, kost geld!

 • 10.0

We hadden het moeilijk, als je geld moet lenen is je leven niet altijd even makkelijk.Als je dan kan lenen en we worden goed geholpen, dan ben je blij dat je weer even adem krijgt.Het winnen van een loterij is natuurlijk het mooiste, maar die kans is veel kleiner dan dat de Nederlandse Kredietmaatschappij je kan helpen.

Door: heer Van den Bogaert

zeer goed geholpen en zeer vlot

 • 10.0

Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling bij het afsluiten

Door: Piebe

Uitstekende dienstverlening

 • 7.5

Jullie zijn de afspraken nagekomen, dit maak je niet vaak meer mij. Ook prettig dat jullie met mij meegedacht hebben en alles snel afgehandeld hebben.

Door: heer Koning

Klantvriendelijk

 • 10.0

WAT een snelle en vriendelijke behandeling. Echt aan te bevelen.

Door: heer Waldram

snel, efficient en heel klantvriendelijk

 • 10.0

het regelen van dit krediet ging echt heel snel, efficiënt, zonder al te veel administratieve rompslomp en vooral heel klantvriendelijk.

Door: mevrouw Kamp

Zeer positief

 • 10.0

Deskundig en snel geholpen!

Door: mevrouw Wagemans

Prima

 • 10.0

Goede en snelle afhandeling. Ook de bereikbaarheid van de tussenpersoon na kantooruren prima.

Door: heer Mos

Zeer proffesioneel en snel geholpen

 • 10.0

Heel goed geholpen door stappenplan en zeer snel een bekwaam oplossing

Door: M Nav.

De vriendelijke en behulpzaamheid van de medewerkers

 • 7.5

Bij het aanvragen van een nieuw krediet, verhoging van de bestaande wat ik snel geregeld wilde helpen kreeg ik goede duidelijke hulp van de medewerkers. Kon alles via de mail en scan versturen. De bescheiden de er nog gemist werden belde ze over op en kon ik zodoende snel nasturen.Twee medewerkers de elkaar bijstonden door de verschillende werktijden hadden alles binnen een week voor ons geregeld.Wij zijn zeer content met deze manier van werken en de snelheid waarmee ze alles voor elkaar gekregen hebben.

Door: Olga Riemsdijk

Behulpzaam

 • 10.0

Van begin af aan meegedacht om de lening voor elkaar te krijgen.

Door: heer en mevrouw Van Meijeren

Gewoon perfect!

 • 10.0

Zeer snel en goed geregeld. Welke medewerker je ook sprak, allemaal waren ze zeer vriendelijk en behulpzaam, met kennis van zaken.Absolute aanrader!

Door: Dennis en Nadine

Prima product

 • 7.5

goede info bij vragen en goed produkt/prijs verhouding. Correct te woord gestaan bij telefonisch contact.

Door: Van der Schoor, D.

uitstekende communicatie , in het zoeken naar de juiste oplossing!

 • 10.0

uitstekende dienst verlening van deze maatschappij, korte lijnen , er wordt geluisterd wat ik als klant in mijn hoofd had en daarop geadviseerd, zelfs s'avonds en in het weekend.Ook nadat alles was afgehandeld kon ik nog bellen voor eventuele vragen.Alle stukken per mail afgehandeld eenvoudig en korte doorlooptijd van aanvraag tot uitbetaling.

Door: Dhr. J.C.J. Koopmeiners

Duidelijk en helder. Zeer tevreden.

 • 10.0

Zeer tevreden. Goede communicatie. Ervaren en vriendelijke medewerkers.Snelle reactie bij aanvraag.

Door: Noëlle

Snel en efficient

 • 10.0

Zeer vlotte afhandeling

Door: Fred

Uitstekende service

 • 10.0

Snelle afhandeling

Door: Vincent

Zeer goed geholpen zowel per mail als per telefoon

 • 10.0

Allemaal keurig geregeld, netjes geholpen via telefoon .Echt een aanrader , betaalbare lening en snelle afwikkeling.Verder ook via telefoon snel bereikbaar

Door: heer Spithorst

Zeer snelle en correcte afhandeling

 • 10.0

In een woord top!

Door: Bas

Supersnel afgehandeld

 • 10.0

Duidelijke contracten en supersnel geregeld

Door: Geachte R.Onkenhout

perfect service....

 • 10.0

perfect service, snelle afhandeling en een persoonlijk contact. Echt goed!

Door: heer Terlien

Klantvriendelijk

 • 10.0

Ben zeer goed geholpen en de medewerkers zijn zeer vriendelijk

Door: mevrouw Aarsel

De Nederlandse Kredietmaatschappij

 • 7.5

goeie en snelle service

Door: mevrouw Meester

super snelle en vriendelijke hulp en afhandeling

 • 10.0

zonder twijfel ver aan te bevelen om uw krediet via DNK af te sluiten.

Door: mevrouw Simons

snel afgehandeld

 • 7.5

persoonlijke lening snel afgehandeld alleen bij vraag naar legitimatie vermelden dat het een BSN nummer moet hebben.dus buitenlands paspoort is niet toereikend

Door: heer van den Berg

Goede

 • 7.5

Goede snelle service

Door: Arnold

Goed.

 • 7.5

Goed,netjes en snel geholpen.

Door: Anomiem

Verbazingwekkende snelheid

 • 10.0

Binnen een dag lag er een duidelijk aanbod wat ik accepteerde en twee dagen na het eerste contact stond het geld op mijn rekening, precies wat me was voorgerekend.

Door: heer Van Vessem

Zeer tevreden .

 • 10.0

Snelle communicatie en vriendelijk

Door: Mevrouw van Lottum

prima snelle service

 • 10.0

Correcte, snelle en geduldige manier van omgaan met klanten.

Door: heer Visser

prima

 • 10.0

goed, geen enkele klacht

Door: heer Lamper

Pure service

 • 10.0

Het was een blijk van service !

Door: heer Raven

snelheid en service

 • 10.0

vlotte en prima service. alles was binnen een paar dagen geregeld.

Door: tevreden klant in Utrecht

Snel en accuraat zonder verrassingen

 • 10.0

Snel afgehandeld binnen een week. Duidelijk over hoe en wat je aan moet leveren. Zelfs voor zelfstandig ondernemer.

Door: Moolenaar

goed relatieonderhoud

 • 10.0

Super snelle afwikkeling van de aanvraag.

Door: heer Gores

Top,

 • 7.5

Top, lekker vlot en duidelijk

Door: Hammer

Super!

 • 10.0

Snel en zonder problemen, echt super!

Door: mevrouw Schultz

zeer goede empathie van het personeel

 • 10.0

had mijn probleem uitgelegd aan de medewerker en deze heeft mij zeer snel en adequaad geholpen

Door: heer Riemeijer

Snelle klantvriendelijk service!

 • 10.0

Snelle klantvriendelijk service!

Door: heer Claase

Snel, efficiënt, en met zeer concurrerende rentetarieven

 • 10.0

De NKM handelde de aanvraag heel snel en efficiënt af. Ik hoefde slechts één keer de nodige documenten te mailen, en toen was het formele traject klaar. Door de vele relaties die NKM heeft, kreeg ik ook een bijzonder aantrekkelijk rente-aanbod voor mijn krediet, en twee dagen na acceptatie van de aanbieding, het geld op mijn rekening. Kortom: ik ben een bijzonder tevreden klant.

Door: Jan van den Hogen

Snelle en correcte service

 • 10.0

Snelle en correcte service, telefonische contacten prettig, beleefde en to-the-point en duidelijke communicatie.

Door: Martin

Correct geholpen

 • 10.0

Correct geholpen, snelle afwikkeling. 100% tevreden

Door: heer De Jong

Snelle hulp bij oversluiten.Aanrader ?

 • 10.0

Snelle hulp bij oversluiten.Aanrader voor iedereen!

Door: mevrouw Hendriks

het was snel geregeld en werd met mij ?

 • 10.0

het was snel geregeld en werd met mij mee gedacht.

Door: mevrouw Doppert

vlot en snel je lening

 • 10.0

vlot en snel je lening, top hoor!!

Door: heer Reus

Geweldige Service

 • 10.0

De lening is vrijwel zeker toegekend. Top service.

Door: dhr. Pieters

Super goed geregeld

 • 10.0

Alles is super goed geregeld! Kwalitatief, op tijd heel professioneel! Doing the extra mile!!! Snel! En precies op tijd! We zijn zeer tevreden! Nogmaals bedankt Shirley en Halmar voor alle moeite!

Door: mevrouw Y

Vriendelijk en goed geholpen.

 • 10.0

Vriendelijk en goed geholpen.

Door: heer Klein

erg snel en gemakkelijk

 • 10.0

erg snel en gemakkelijk

Door: De heer korosh hashemi

Goede service van a tot z

 • 10.0

Goede service van a tot z

Door: anoniem

Enorm snelle afwikkeling en respons

 • 10.0

Enorm snelle afwikkeling en respons. Goed advies voor ons persoonlijke wensen en ze kennen hun klanten. Fijn contact.

Door: Anoniem

Super goed geregeld.

 • 10.0

Super goed geregeld.

Door: mevrouw Boxum

ik ben duidelijk en vlot geholpen

 • 10.0

ik ben duidelijk en vlot geholpen. duidelijke overeenkomst vooraf ontvangen. telefonische bereikbaarheid goed. ook aangenaam contact.

Door: mevrouw Roep

Goede service.

 • 10.0

Goede service.

Door: Xander van Perge

Prettig te woord gestaan en alles zeer ?

 • 7.5

Prettig te woord gestaan en alles zeer snel geregeld

Door: Vincent Sloos

Goede service

 • 7.5

Goede service, wordt snel gehandeld op mail en telefoongesprekken

Door: PAA Bogaert
Datum: 23-10-2018

Fijn

 • 10.0

Fijn, snel en duidelijk geholpen.

Door: J.W.H. Bongers
Datum: 29-10-2018

Goede communicatie en afhandeling.

 • 10.0

Goede communicatie en afhandeling.

Door: Dhr.Zuiddam
Datum: 18-07-2018

Goede snelle en persoonlijke service?

 • 10.0

Goede snelle en persoonlijke service zoals altijd

Door: heer kop van heiningen
Datum: 18-12-2018

Ik zou dit bedrijf aan iedereen?

 • 10.0

Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Ze zijn competent. Te vertrouwen en heel keurig. En klant vriendelijk.

Door: Y Camejo Martinez
Datum: 23-12-2018

perfect bedrijf

 • 10.0

perfect Alles liep super snel.

Door: Alessandra
Datum: 24-12-2018

Super snel en enorm behulpzaam

 • 10.0

Super snel en enorm behulpzaam. Beantwoorden alle vragen snel en helder.

Door: N Ben Ali
Datum: 04-03-2019

Ben zeer tevreden de Nederlandse?

 • 10.0

Ben zeer tevreden de Nederlandse kredietmaatschappij. Alles in korte tijd geregeld alles werd duidelijk uitgelegd. Geen addertje onder het gras.

Door: A Leen
Datum: 25-04-2019

Goede en snelle service

 • 10.0

Goede en snelle service. Binnen aantal werkdagen zaken geregeld. Alles via internet wat voor ons ideaal was.

Door: K.Beishuizen
Datum: 26-05-2019

Aanrader

 • 10.0

Waar banken het laten afweten, heeft deze club het voor elkaar. Helder (geautomatiseerd) proces en ze denken mee als het anders moet.

Door: RenE
Datum: 28-05-2019

Duidelijk en snel

 • 7.5

Duidelijk en snel

Door: Ferry Calis
Datum: 06-07-2019

Snelle en correcte service

 • 10.0

Snelle en correcte service, ook goed geholpen bij telefonisch contact

Door: John
Datum: 08-07-2019

Alles goed geregeld

 • 10.0

Alles goed geregeld

Door: mevrouw van Kampen
Datum: 22-07-2019

Goede en snelle afhandeling ivm?oversluiten

 • 10.0

Goede en snelle afhandeling ivm oversluiten dure bankrekening. En nieuwe financiering. Bij vragen ook telefonisch vriendelijke behandeling! De reguliere banken kunnen hier een voorbeeld aan nemen!

Door: Rob van Emst
Datum: 28-07-2019

Wat een uitstekende service

 • 10.0

Wat een uitstekende service! Helaas kan ik geen score van 1000 geven.

Door: A Wardak
Datum: 04-08-2019

Gewoon goed en snel

 • 7.5

Aanvraag snel en goed behandeld

Door: Klant
Datum: 12-08-2019

Soepel verlopen prettige medewerkers

 • 10.0

Soepel verlopen prettige medewerkers

Door: Albert
Datum: 14-08-2019

Snel en vakkundig

 • 10.0

Snel en vakkundig, denken in mogelijkheden.

Door: klant
Datum: 28-08-2019

Duidelijke info en antwoorden

 • 7.5

Duidelijke info en antwoorden, snelle afhandeling.

Door: Lp
Datum: 02-09-2019

Goed en snel kwa informatie en?

 • 10.0

Goed en snel kwa informatie en afhandeling

Door: jan bakket
Datum: 14-10-2019