Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen bij DEFAM

100% dochter van ABN AMRO met tot 3% lagere rente

Wij zijn beoordeeld met een

 • 9.5
Bekijk alle 408 beoordelingen

Geld lenen bij DEFAM betekent een verantwoorde lening tegen een lage rente. Bij een onderdeel van ABN AMRO. Terwijl ABN AMRO een breed scala aan financiële producten biedt, is DEFAM dé specialist voor particuliere leningen. Leningen die ervoor zorgen dat u kunt leven zoals u wilt.

abn-amro

Onderdeel ABN AMRO

100% dochter van ABN AMRO.

defam

Exclusief partnership

Efficiënte werkzijze dankzij exclusief DEFAM Premium partnership.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

consument

Specialist consumptief krediet

Gespecialiseerd in het uitlenen van geld aan particulieren. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Over DEFAM

In Nederland is DEFAM één van de grootste kredietverstrekkers voor particulieren. DEFAM is onderdeel van ALFAM Consumer Credit en 100% dochter van ABN AMRO. Als specialist in verantwoord lenen, helpt DEFAM u om te leven zoals u wilt. Op een verantwoorde manier. DEFAM voldoet aan alle financiële wet- en regelgeving en hanteert strenge acceptatiecriteria om overcreditering te voorkomen.

DEFAM en De Nederlandse Kredietmaatschappij

Een DEFAM lening aanvragen kan alleen via professionele partners. Betrouwbare partners die DEFAM’s visie op verantwoord lenen delen. Wij zijn DEFAM Premium partner. Een exclusieve erkenning voor de meest betrouwbare en kwalitatieve partners. Dankzij het premium partnership werken we nog efficiënter samen en kunnen we u een extra lage rente bieden.

Soorten leningen van DEFAM

DEFAM is specialist in particuliere leningen. Denk aan een lening voor een auto of verbouwing van uw huis. Samen met haar partners helpt DEFAM u om uw dromen te realiseren. Op een verantwoorde manier. Bij ons kunt u terecht voor de volgende DEFAM leningen:

 • Persoonlijke Lening
 • Doorlopend Krediet

Huiseigenaren lenen bij DEFAM tegen een extra lage rente.

DEFAM Premium

DEFAM Premium is een waardevolle erkenning voor de meest betrouwbare en kwalitatieve partners van de kredietverstrekker. Door enkele partners extra te belonen gaat de samenwerking nog een stapje verder. Dit resulteert in een nog efficiëntere samenwerking wat volledig ten goede komt aan de klant. Want dankzij de focus op efficiency bieden wij u via DEFAM een nog lagere rente.

5 sterren beoordeling voor DEFAM van Moneyview

Onze partnerbank – DEFAM – is dit jaar door Moneyview beoordeeld met 5 sterren, de hoogste waardering voor financiële producten voor consumenten. DEFAM ontving haar 5 sterren voor de categorie prijs.

DEFAM ontving haar 5 sterren voor de Persoonlijke Lening. DEFAM kreeg 5 sterren in de categorie prijs, voor de laagste rente bij persoonlijke leningen met looptijd 60 maanden. Moneyview vergeleek gedurende 2,5 jaar de rentestanden bij 36 persoonlijke leningen van 5.000 euro, 10.000 euro, 15.000 euro, 25.000 euro en 50.000 euro. Allemaal met een looptijd van 60 maanden. De persoonlijke lening van DEFAM bevond zich gedurende de gehele meetperiode in de top 5 van laagste gemiddelde rente.

Lees hier meer over de beoordeling.

Leendoelen

Leendoelen

vakantie vakantie

Eindelijk die droomreis maken. Of gewoon toe aan een welverdiende vakantie? Als u zelf niet voldoende financiële middelen heeft, is geld lenen een goede optie. Wij helpen u graag.

Lening voor een vakantie
recreatiewoning recreatiewoning

Met een combinatie krediet kunt u tot maximaal 150.000 euro lenen voor uw recreatiewoning/belegging (in het buitenland). In tegenstelling tot een hypotheek kunt u met een combinatie krediet wel tot 100% financieren.

Lening voor een recreatiewoning
meubels meubels

Als uw meubels toe zijn aan vervanging, is geld lenen voor een nieuwe inboedel een goede optie. Bij ons sluit u online een lening af, tegen een lage rente en bij een gerenommeerde bank.

Lening voor meubels



Alle leendoelen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen

Super snelle service!

 • 10.0

Snelle communicatie, erg vriendelijke mensen ik kan iedereen aanbevelen bij de nederlandse krediet maatschappij .nl een lening aan te vragen.

Door: heer Brooijmans

Snel en klantvriendelijk

 • 10.0

De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft mij zeer kundig en snel geholpen met de lening. Het gehele proces duurde circa twee weken. Het contact verliep ook zeer snel en plezierig.

Door: Anoniem

ik ben zeer tevreden over de geleverde service

 • 10.0

Ik ben uiterst vriendelijk en super snel geholpen. Ben later nog eens teruggebelt met de vraag of alles naar tevredenheid is verlopen. De gehele behandeling verliep via internet en telefoon super snel dus.

Door: onbekend

super snel en voordelig !!!!!

 • 10.0

Het is super snel geregeld allemaal !! Binnen 3 dagen na aanvraag stond het geld al op mijn rekening

Door: PRISCILLA

helemaal goed

 • 8.0

Goede begeleiding.

Door: mevrouw Kooijman

Prima

 • 10.0

Omdat ik overdag werk is de kredietaanvraag volledig per mail afgehandeld. Het mailkontakt was prima, duidelijk. Ook de snelheid was uitstekend.

Door: Roel

Helder, makkelijk en zeer klantvriendelijk geholpen!

 • 10.0

Bij de Nederlandse Kredietmaatschappij wordt je uitstekend geholpen. Geen geneuzel, gewoon snel een offerte op maat. Als je er niet tevreden mee bent dan maken ze gewoon een nieuw aanbod voor je. Ook na het afsluiten helpen ze je gewoon alsof de klant kon

Door: Familie B. uit Hulst

mensen van de kredietmaatschappij waren zeer goed

 • 10.0

mensen van de kredietmaatschappij deden hun uiterste best ,maar de banken waren wel echte mierenneukers. wij moesten aan tonen dat we huur betaalden bankafschriften konden niet ver genoeg terug,ik woon al vanaf 1990 op hetzelfde adres maar omdat ik van m

Door: vale

Snel, duidelijk en een goede service.

 • 10.0

Mijn dochter ligt in een echtscheiding en heeft geld nodig om haar ex te kunnen betalen i.v.m. de verrekening van hun bezit. Zelf is het voor haar als zelfstandige moeilijk om een lening af te sluiten. Ik heb dit voor haar gedaan. Binnen 1 week alles gere

Door: Joke Floor

Hulpvaardig en snel

 • 10.0

Hebben een supersnelle overzichtelijke service die duidelijk is.

Door: Koster

Goed pakket, ik ben blij dat ik voor een bekend verantwoorde bank heb gekozen

 • 10.0

Kan ik aanraden, afhandeling is uitstekend.

Door: Anoniem

Efficient en doelmatig

 • 7.5

No nonsens medewerkers, begrepen gelijk wat er werd bedoeld.mailcontacten liepen goed. Wat een paar jaar geleden niet lukte omdat ik te oud zou zijn en mijn partner bij een bedrijf werkt wat toen niet meetelde en nu zelfs een constructie om de lening op zijn naam te zetten.Wij waren blij verrast.

Door: Berrens

VLOT EN VRIENDELIJKE SERVICE.IK VIND

 • 7.5

IK VIND DAT IK NETJES EN BEKWAAM BEN GEHOLPEN. VR. GR. HANK BIJLAARD.

Door: heer Bijlaard

na enig oponthoud prima geholpen

 • 7.5

Ik was niet bekend met deze maatschappij, en vond het daarom best spannend om met ze in zee te gaan; het telefoongesprek dat ik had was echter erg prettig en persoonlijk, en nam mijn twijfels weg.Helaas verliep het proces wat langzamer omdat mijn contactpersoon op vakantie bleek te zijn terwijl ik zat te wachten op uitsluitsel, maar zijn collega's hebben dat na een telefoontje van mij prima opgepakt en de zaak snel in orde weten te maken.Zonder het vertrouwen van de bemiddelaars en hun volharding om mij te helpen, had ik deze lening niet kunnen afsluiten (dit had niet te maken met mijn kredietwaardigheid, maar met een ongebruikelijke situatie die aan de bank moest worden uitgelegd); ik ben daarom erg blij met hun hulp, en met het resultaat!Kortom, zeer betrouwbaar en behulpzaam, en verantwoord lenen met meer vrijheid dan de reguliere banken mij konden bieden.

Door: B.S.

supersnel en supervriendelijk

 • 10.0

Heel blij en fijn contact gehad met shirley veenhof

Door: mevrouw Van Herwaarden

vriendelijk en snelle service

 • 10.0

Zeer professioneel, goede en snelle service en vriendelijk personeel.Echt een aanbeveling.

Door: marcel

Snelle adequate en klantgerichte afhandeling

 • 10.0

Een bedrijf met betrokken werknemers die begeleiden bij de financiering van A tot Z. Komen afspraken na. Kortom een prima ervaring

Door: heer Schut

Geld nodig, kost geld!

 • 10.0

We hadden het moeilijk, als je geld moet lenen is je leven niet altijd even makkelijk.Als je dan kan lenen en we worden goed geholpen, dan ben je blij dat je weer even adem krijgt.Het winnen van een loterij is natuurlijk het mooiste, maar die kans is veel kleiner dan dat de Nederlandse Kredietmaatschappij je kan helpen.

Door: heer Van den Bogaert

Een prettig kontakt en adequate behandeling van mijn wensen.

 • 10.0

Op het moment dat ik kenbaar maakte de mogelijkheid voor een goedkopere lening te onderzoeken, ben ik benaderd door De Nederlandse Kredietmaatschappij. De telefonische kontakten waren zeer informatief. Waarna ik een tweetal voorstellen kreeg, hieruit heb ik er eentje gekozen. De Nederlandse Kredietmaatschappij maakt zich er niet even vanaf, de afhandeling was zeer correct en zonder onnodige poespas. Over het geheel ben ik tot nu toe zeer tevreden.

Door: heer Broersma

onduidelijk

 • 7.5

Ik ben heel snel en duidelijk geholpen door michel. Ik heb aangegeven wat ik wil met execution only. Toen hoorde ik even niets, en toen een bericht dat t geld uitgeboekt was.. En nu?? oude PL hiermee afgelost. Ik heb nu niets meer vernomen

Door: mevrouw De Heijde

Halmar heeft mijn verwachtingen overtroffen.

 • 10.0

Halmar heeft het onmogelijke, mogelijk gemaakt. Ik kan niet direct mn droomhuis kopen, maar er is nu wel realistisch en haalbaar doel.

Door: mevrouw Esseboom

Klantvriendelijk en snelle service

 • 10.0

Wij wilden heel graag onze kredieten onder 1 krediet onderbrengen om de maandlasten te drukken. Het ging om nogal een hoog bedrag en eigenlijk met schaamte hebben wij een offerte aangevraagd. Zonder al te veel contact hebben zij dit voor ons snel en discreet opgelost. Mijn dank!!Zeer vriendelijke en kundige mensen. Ze doen echt waar ze voor staan.

Door: Anoniem

Prima service

 • 10.0

van a-z een prima service en duidelijke hulp bij vragen.

Door: Menno

Razend snel, vriendelijk en servicegericht

 • 10.0

Razend snel, vriendelijk en servicegericht

Door: heer Broekhoven

Transparant, en altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden

 • 10.0

Aanrader, ze weten waar ze het over hebben, vriendelijk en niet opdringerig !

Door: heer Gans

Krediet tegen zeer concurrerende rentetarieven via de Nederlandse Kredietmaatschappij

 • 10.0

De Nederlandse Kredietmaatschappij bemiddelt bij het zoeken naar doorlopend krediet en persoonlijke leningen. De beste aanbieder van krediet is DEFAM, een ABN-AMRO dochter die tegen een zeer aantrekkelijke rente krediet verleent. Ook voor gepensioneerden zijn er goede mogelijkheden om krediet te krijgen. Kortom, ben je op zoek naar een krediet tegen een gunstig rentepercentage, neem dan contact op met de Nederlandse Kredietmaatschappij. Afhandeling geschiedt binnen 1 week.

Door: Ruud

Uitstekend behandeld en goed voorstel gekregen.

 • 10.0

en als je nog vragen hebt wordt je prima geholpen.Helemaal top.

Door: heer Streuper

perfect

 • 10.0

Ben super goed geholpen. Netjes te woord gestaan. Afspraken komen ze na. Contracten zijn binnen no time rond gemaakt. Ben gewoon super tevreden

Door: mevrouw Herman

Kanjers

 • 10.0

echt gewoon goed duidelijk en snel geholpen.

Door: heer De Bruin

Ben zeer te vrede

 • 10.0

Heb in het verleden,zaken met deze instelling gedaan.2 weken geleden had ik deze instelling weer nodig, in 2 tellen was mijn wens afgewikkeld,ben erg tevreden

Door: Hr Lieveld Carl

Snel en klantvriendelijk geholpen, zeer tevreden

 • 10.0

Dit is inmiddels de tweede maal dat we keurig en snel geholpen zijn.Wij zouden geen andere manier willen. Ga zo door.

Door: heer Van Loon

Goede communicatie, samenwerking en meedenken

 • 7.5

Ik ben zeer tevreden over de wijze van dienstverlening, de snelheid en kwaliteit en het inlevingsvermogen naar de klant toe.Het pro actief handelen va de adviseur heb ik ook als zeer prettig ervaren.

Door: mevrouw Bos

goede en snelle voorlichting en nette behandeling

 • 7.5

Goed tot zeer goed

Door: heer Op den Buijsch

Prima maatschappij

 • 7.5

Goede informatievoorziening en follow up

Door: mevrouw Van Veelen

Ik ben zeer goed behandeld

 • 10.0

Ik zou het vrienden en familie om toch bij jullie aan te kloppen voor de goede service.

Door: mevrouw Pahladsingh

Vertrouwende en positieve gesprekken gehad .

 • 10.0

Door dat mijn belangen op een eerlijke manier zijn beoordeelt en zijn afgewogen heeft dat toch op ons een positieve beoordeling gehad .

Door: HG Jansen

Prima en betrouwbare service!

 • 10.0

De Nederlandse Kredietmaatschappij komt beloftes na en is open en eerlijk over haar dienstverlening. Het personeel is vriendelijk, geduldig en beschikt over de vereiste/verwachte kennis van zaken. Zeker de aanbeveling waard!

Door: Peter

Professionele dienstverlening

 • 7.5

Duidelijke voorwaarden met een persoonlijke benadering.Duidelijke feed-back tijdens het gehele proces.

Door: Ray Doeve

Goede service en to the point.

 • 10.0

Na de aanvraag werd ik direct gebeld om een en ander te bevestigen en afspraken te maken. Vervolgens kreeg ik zoals afgesproken per e-mail een voorstel en na akkoord kreeg ik de contractstukken. Binnen enkele dagen had ik de beschikking over het geld en kon ik dus mijn aankoop door laten gaan.

Door: Dave uit Berkel

goede service

 • 10.0

ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer goed geholpen ben,snelle service wel uiteraard de juiste en benodigde documenten toesturen,dit kon per mail dus was snel geregeld,kortom top.

Door: heer Lauwen

Snel een lening geregeld maar verbazend het eerdere contract gaat in de prullebak

 • 7.5

Ik ben blij dat er uiteindelijk een lening tot stand is gekomen maar ik ben ontevreden dat de eerste opgemaakte offerte niet is gevolgd. De aanvankelijk beloofde rente blijkt een stuk hoger evenals de maandtermijnen.Omdat we niet langer konden wachten met de lening zijn we uiteindelijk toch maar akkoord gegaan. Volgens mij is een eerder opgestelde offerte een maand geldig.Mogelijk kan hierop alsnog worden gereageerd!

Door: heer Westerborg

Snel een lening geregeld

 • 10.0

Zeer correct te woord gestaan en op een vlotte manier geregeld dat we een lening op maat hebben gekregen. Waarvoor onze dank.

Door: heer Westerborg

Een Voorbeeld

 • 10.0

Zoals DNKM mij geholpen heeft, zowel telefonisch als per mail, vind ik geweldig: Zakelijk, servicegericht en klantvriendelijk. Ook DNKM site is qua informatieverstrekking uitstekend: Volledig, duidelijk en in helder Nederlands. Een voorbeeld voor vele bedrijven.

Door: heer Birfelder

Snelle, duidelijke en niet ingewikkelde bemiddeling.

 • 10.0

Het was snel duidelijk wat nodig was om onze lening over te zetten. Onderweg zijn we vriendelijk en helder op de hoogte gehouden via telefoon en mail. Keurige en correcte behandeling en afhandeling, echt niets te klagen.

Door: heer Abma

laagdrempelig doch deskundig en zeer vlot geholpen

 • 10.0

laagdrempelig doch deskundig en zeer vlot geholpen

Door: mevrouw De Wilde

Klantvriendelijk en snel

 • 7.5

Al 2 x een goede ervaring, men is zeer klantvriendelijk , snel en duidelijk

Door: mevr. D. Brockhoff

Betrouwbare partner

 • 10.0

Eerlijk, snel en betrouwbaar.

Door: Jansen

prima geholpen

 • 10.0

Snel en goed advies ontvangen, het geheel was zeer snel geregeld.

Door: heer Dekkers

Snel en betrouwbaar

 • 10.0

Via internet bij de kredietmaatschappij terecht gekomen.Na wat mails en telefonisch contact was de krediet aanvraag in een paar dagen geregeld.Snel en betrouwbaar. Ik heb de benodigde bescheiden persoonlijk afgegeven in Mijdrecht en kunnen zien dat de Kredietmaatschappij vanuit een modern kantoorgebouw werkt.

Door: Rik den Ouden

Prima service en super snel

 • 10.0

voldoende informatie en efficient + rente voordeel en veel beter dan andere banken. Het is aan te raden.

Door: heer Ait Chitt

Super geregeld, afspraken nagekomen.

 • 10.0

Contact uitstekend, goed geïnformeerd en super snel geregeld.TOP !!

Door: heer Van Leeuwen

Super Service

 • 10.0

Gedegen/proffesionele/snelle service en afhandeling van mijn krediet aanvraag! ook het persoonlijk contact ( Halmar) was zeer prettig!

Door: heer Van der Vliet

Snel, correct, vriendelijk en betrouwbaar

 • 10.0

Inmiddels voor de tweede keer zaken gedaan met De Nederlandse Kredietmaatschappij. Allemaal prima afgehandeld door mevr. Karen Keur. De snelheid en correctheid waarmee op vragen wordt gereageerd is gewoon geweldig, daar kunnen veel bedrijven iets van leren. Verder is men vriendelijk en wordt er ook nog eens meegedacht. Complimenten!

Door: Ralf

Prima afgehandeld

 • 7.5

Alle afhandeling is prima verlopen.

Door: heer Fauser

Duidelijke uitleg, reeel aanbod

 • 10.0

Offertes waren helder. Weliswaar dezelfde als bij een andere aanbieder maar de service gaf de doorslag.

Door: Wendy

Meedenkend en snel

 • 10.0

Zeer vriendelijke en meedenkende medewerkers heb ik bij u ervaren. Snelle afhandeling en makkelijk direct contact te leggen.

Door: mevrouw Kamberovic

vriendelijk, snel en ter zake kundig!

 • 10.0

Goed advies gehad, snelle afhandeling, kortom een prima en betrouwbaar bedrijf.

Door: Guus Brinkhus

Snel,goed,vakkundig,vriendelijk

 • 10.0

Bij het aanvragen van een lening ben ik vakkundig, vriendelijk en goed geholpen. Wat bij mijn eigen bank niet kon, kon bij de Nederlandse kredietmaatschappij wel. Afwerking was zeer snel

Door: heer Broers

Superservice

 • 10.0

Ik ben uitermate tevreden met de service van de Ned. Kredietmaatschappij. Alles was supersnel geregeld en er werd echt meegedacht met mij als klant. Super!

Door: Dhr J

Plezierig en professioneel en betrouwbaar.....

 • 10.0

Van een dure lening overstapt naar een goedkopere op een vlotte duidelijke wijze. Men had heel gauw door wat ik precies wilde en speelde daar prima op in, met het gevolg dat mijn maandlasten nu beduidend lager zijn geworden.Aanrader!

Door: Maarten Loois

Goede en snelle hulp

 • 7.5

Aanrader, kijkt verder dan hun neus lang is en geeft een goede service. Was binnen een paar dagen geregeld.

Door: Ronald

Duidelijk, snel, vriendelijk en correct

 • 10.0

Ben zeer tevreden, duidelijke informatie op de site. Snelle terug koppeling. Altijd Vriendelijke medewerkers aan de lijn. En hoeft nooit te wachten, aan de Telefoon. Reageren ook zeer snel op mails. En met vragen kan ne altijd bij ze terecht. Dik tevreden.

Door: Mike

Super

 • 10.0

Alles werd snel en correct afgehandeld . Na de benodigde papieren op gestuurd te hebben was het na goedkeuring van de bank binnen vijf dagen geregeld .Super service .

Door: heer Cloots

Snel en eerlijk

 • 10.0

Top Waar andere ons niet konden helpen konden hun dat wel.

Door: Ron

goede en prettige service

 • 10.0

De Nederlandse krediet maatschappij is een bedrijf met een klantvriendelijke uitstraling en vakkundig personeel

Door: Eva

Doorlopend Krediet

 • 10.0

Super en bekwaan geholpen.Eerlijk en snel.Nemen de tijd om naar je te luisteren. Ook in het verleden goed geholpen aan een lening.Kort samen gevat een dikke 10!!!!!

Door: heer Van der Meulen

De Nederlandse Kredietmaatschappij

 • 10.0

Heel erg tevreden. Er wordt meegedacht, vriendelijke mensen die je goed helpen. Heel geduldig en niets wordt opgedrongen.

Door: Marianne

Klantvriendelijk

 • 10.0

WAT een snelle en vriendelijke behandeling. Echt aan te bevelen.

Door: heer Waldram

prima

 • 10.0

We zijn prima, accuraat en vriendelijk geholpen om alles snel rond te krijgen. Een goede samenwerking ervaren.

Door: heer Elzinga

Goede servise

 • 10.0

Zeer goed contact en geduldige en friendelijke service

Door: heer Grootveld

uitstekend

 • 10.0

Ben zeer tevreden met de professionele en snelle behandeling.DANK JULLIE

Door: heer Manukjan

Wij hebben u samen werking als zeer goed en correct ervaren

 • 10.0

Wij hebben na onze krediet aanvraag een duidelijk en verantwoord krediet aanbod gekregen , er zaten geen kleine lettertjes bij het was goed en duidelijk .

Door: heer Borkent

Snel en helder verhaal

 • 7.5

Snelle reactie tijden. Helder verhaal en worden niet ongeduldig als je nog enkele aanpassingen of vragen hebt

Door: GJ Helsdingen

Goed en snel geregeld en goede communicatie

 • 10.0

Zie bovenstaande reactie

Door: Tevreden klant

supersnelle en goede service

 • 10.0

Heel prettig en snel geinformeerd door medewerkers; ook buiten kantoortijden per email en telefonisch

Door: mevrouw Boon

Snelle service!!

 • 7.5

Zeer goede ervaringen met de NKM.Snelle service en reactie op mail binnen 1 dag.Ook financiering bovenverwachting snel rond.Dank!!

Door: Groningen

Perfect geholpen en zeer snel uitbetaald!

 • 10.0

Zeker een aanrader wanneer je erover denkt te gaan lenen!

Door: heer Graad

prima organisatie

 • 7.5

Prima organisatie, goed geholpen en geld binnen dag op mijn rekening

Door: mevrouw Vinkesteijn

Zeer tevreden over de service

 • 10.0

Ik ben heel goed en snel geholpen door de Nederlandse Kredietmaatschappij. Alles was helder en waren bereid om alle vragen te beantwoorden.

Door: Zuhair

Snel geregeld

 • 10.0

Binnen 1 week was alles keurig geregeld en konden we over het geld beschikken

Door: Kitty Leuverink

Uitstekende service!

 • 10.0

Medewerkers zijn erg vriendelijk, hulpvaardig en pro-actief. Vooral alles digitaal maakte het een stuk sneller. Wij zijn erg tevreden klanten!!

Door: heer Olij

heel goed

 • 10.0

snelle en goede afwikkeling

Door: heer en mevrouw Van der Worp

uitstekende service en vlotte afhandeling

 • 10.0

Duidelijke offerte. Snel. Goede uitleg en vlotte afwikkeling. Vele malen eenvoudiger afsluiten van een krediet dan bij een willekeurige bank.

Door: heer Hagman

Prima

 • 10.0

Goede en snelle afhandeling. Ook de bereikbaarheid van de tussenpersoon na kantooruren prima.

Door: heer Mos

Tja eerlijk is eerlijk alles was tot in detail verzorgd

 • 10.0

Ik was aan het kijken hoe ik een bestaand krediet voordeliger kon maken en ben enorm geholpen door het meedenken van de Nederlandse Kredietmaatschappij en daarna ook door het handelen van hen. echt top!

Door: Heer hullegie

Superservice

 • 10.0

Ik wou enkel op mijn eigen naam een doorlopend krediet afsluiten. Ik heb verschillende kredietmaatschappijen aangeschreven en enkel DNK kon mij verder helpen. Als expat kwamen er nog extra problemen bij die zij evenwel snel opgelost kregen. Uiteindelijk heb ik mijn krediet gekregen, zelfs bij een bank die mij eerder via een andere kredietmaatschappij had afgewezen, en dat tegen heel scherpe voorwaarden. Top dus!

Door: heer Expat

Aanvraag doorlopen kredit

 • 10.0

Uitstekend geregelt

Door: Yuri

Prima service

 • 10.0

Goed geholpen en zeer snelle afhandeling.

Door: heer Boger

Heel goed geholpen en aardige mensen die altijd voor je klaarstaan.

 • 10.0

Vast contact persoon die je met al je vragen helpt en goed advies geeft.Veel geduld en erg aardig en snelle service.

Door: mevrouw Thille

Fijne ervaring

 • 10.0

Voor de 2e keer gebruikt van DNKM, fijn contact, duidelijk ,alle oplossingen worden bekeken met uiteindelijk een lening die aansluit bij je persoonlijke situatie. Bedankt !

Door: anoniem

Super

 • 10.0

De medewerkers hebben zich echt ingezet voor mij om alles naar mijn wensen te regelen super een dikke pluim

Door: heer en mevrouw Van Daele

actief meedenken leidt tot succes

 • 10.0

er werd actief meegedacht om te komen tot een oplossing, zodat de kredietaanvragen tot een succes werden

Door: heer Kaldenbach

Uitstekende persoonlijke zorg, met oog voor ieders belang

 • 10.0

NKM heeft zijn uiterste best gedaan om een goede kredietregeling tot stand te brengen. Hierbij hebben ze continu transparant gecommuniceerd en de leningverstrekkers meegenomen in het lange termijn-perspectief. Persoonlijke aandacht en persoonlijke oplossingen.

Door: Een zeer tevreden en geholpen klant

krediet op maat

 • 7.5

snelle behandeling, duidelijkheid is goed en vriendelijk geholpen.ben tevreden met de volledige afhandeling.

Door: heer De Zwart

Gewoon goed geregeld!!!

 • 10.0

Het was snel en goed geregeld! vriendelijk mensen.

Door: heer Nunes Fernandes

top bedrijf

 • 10.0

Heeft prima service geleverd in voor mij complexe vraag. Snelle antwoorden op vragen en medenkend en oplossinggericht handelen.Helemaal top!

Door: Rob

Snel, duidelijk en zonder poespas

 • 7.5

Eenvoudige en snelle afhandeling van de aanvraag

Door: Joop

Geweldig

 • 10.0

Prima snel en vriendelijk geholpen

Door: Andrea Burgman

Gewoon perfect!

 • 10.0

Zeer snel en goed geregeld. Welke medewerker je ook sprak, allemaal waren ze zeer vriendelijk en behulpzaam, met kennis van zaken.Absolute aanrader!

Door: Dennis en Nadine

Zeer goed geholpen zowel per mail als per telefoon

 • 10.0

Allemaal keurig geregeld, netjes geholpen via telefoon .Echt een aanrader , betaalbare lening en snelle afwikkeling.Verder ook via telefoon snel bereikbaar

Door: heer Spithorst

Correct en snel

 • 7.5

Snel en correct afgehandel.Bij bv vragen snel antwoord

Door: mevrouw Wolswijk

Fijne en vlotte behandeling.

 • 7.5

Medewerkers waren duidelijk en alles is zonder problemen afgehandeld. Zeer tevreden.

Door: anoniem

Netjes behandeld alleen uitbetalen duurde 9 dagen.

 • 5.0

Netjes behandeld alleen uitbetalen duurde 9 dagen. Vrijdag heb ik de aanvraag in de namiddag gedaan en 12 dagen later heb ik het aangevraagde bedrag op mijn rekening gestort gekregen. Enkele malen telefonisch contact gehad en ben steeds zeer vriendelijk geholpen.

Door: Bart

Tevreden klant

 • 10.0

Snelle en vriendelijke afhandeling van kredietaanvraag. Goede bereikbaarheid.

Door: heer W.

Correct geregeld en snel

 • 10.0

De Nederland Kredietmaatschappij is een zeer correcte en goed meedenkend bedrijf. Ze hielpen ons met een op maat gemaakte advies. Ze gaven ook meer dan 1 alternatief zodat er keuzen konden worden gemaken. Het contact was zakelijk en zeer correct maar ook zeer vriendelijk en behulpzaam. De afhandeling van het krediet is goed gebeurt en ook goed begeleid. Er zijn zelfs verbeteringen aangedragen die door ons binnenkort zullen worden nageleefd en weer aan de Nederlandse Kredietmaatschappij zullen worden uitgegeven. Zij helpen os hier ook weer bij. Daarom een dikke Duim.

Door: Dhr. Pascal Zorenc,

Perfect

 • 10.0

Perfect en snel

Door: heer Simon

Goed advies

 • 10.0

Deskundig geholpen door Karen

Door: Eugenie

Uitstekende service

 • 10.0

Deskundig geholpen door Karen. De afhandeling verliep snel en onze bestaande lening was met 2 dagen geregeld. Het contact met Karen heb ik als zeer prettig ervaren.

Door: Eugenie

geweldig geholpen

 • 10.0

super, super en super

Door: Gerda Heens

goed bereikbaar

 • 10.0

klantvriendelijk, meedenkend en alles snel geregeld.

Door: bastiaan

Goed en snel

 • 7.5

Goede en snelle actie, korte lijnen en duidelijke communicatie

Door: Anoniem

Goede afhandeling, mag soms wel wat vriendelijker

 • 7.5

Goede en zakelijke afhandeling. Mag soms wel wat vriendelijker.

Door: heer Van Vliet

nog net geen 5 sterren

 • 7.5

vriendelijke en snelle reacties van DNKM, alleen de 2 daagse geldafhandeling bleef - volgens mij niet onlogisch - wel enigszins in de mist hangen ( maar komt wel voor in de advertentie(s).

Door: Klant MJvNoort

Prima service.

 • 10.0

Snel en goed geholpen. Vriendelijke mensen.

Door: Naamloos

Het best bewaarde geheim van de dienstverlening op de leenmarkt.

 • 10.0

Zeer adequaat geholpen. Nooit in de wacht gezet of doorverbonden, Altijd dezelfde mensen aan de lijn die het hele dossier kenden en zeer snel en vriendelijk de lening hebben afgehandeld. Als bijzonder prettig ervaren. Boven verwachting, een echte aanrader !!!

Door: heer van Elden

afhandeling

 • 10.0

aanvraag snel en accuraat afgehandeld

Door: henk

uitstekend geholpen

 • 7.5

Snel en prima geholpen

Door: heer Meijering

Heel goed

 • 10.0

U was klaar voor alee vragen ik ben heel tevreden dank u

Door: heer Karadavut

Goed en duidelijk

 • 7.5

Goed en duidelijke communicatie.Medewerkers zijn beleefd en behulpzaam.

Door: Anoniem

Goed!

 • 7.5

Prima service, creatief en flexibel. Vrienden delijk en snelle acties.

Door: heer Van Loon

Prima service

 • 7.5

Vriendelijk te woord gestaan, netjes en snel alles geregeld.

Door: mevrouw B.

Goede service en snelle afhandeling

 • 10.0

Ik heb het contact als heel prettig ervaren en een hele goede service mogen ervaren bij de afhandeling van mijn aanvraag voor een lening. We wilden deze lening voor de aankoop van een andere boot. Ik zit dit te typen op de nieuwe boot. Wij zijn heel tevereden

Door: heer Kramer

Gewoon goede service

 • 10.0

Ze geven een goede service en heldere informatie. En alles wordt snel en soepel geregeld.

Door: Henk Walraven

Mensen van NKM zijn klantvriendelijk en betrokken

 • 10.0

Mijn ervaring met de NKM was bijzonder goed, diverse mensen van het bedrijf telefonisch gesproken en allemaal even vriendelijk en betrokken.Het resultaat was ook zo als ik bedoelde.

Door: tonl51

Perfect

 • 10.0

Snel en betrouwbaar

Door: Adem Keskin

Prima service en prima geregeld

 • 10.0

Goede en professionele hulp en zeer snel geregeld.

Door: Anoniem

Snelle serice

 • 10.0

Alles correct en vlot afgehandeld.

Door: mevrouw Stanneveld

De Nederlandse Kredietmaatschappij

 • 7.5

goeie en snelle service

Door: mevrouw Meester

Prima

 • 10.0

Heel goed geholpen, goede service, erg vriendelijk, reageren op iederemail of telefoontje heel snel.Alles was in een zeer korte tijd duidelijk.

Door: MisterAantjes Peter

Professioneel, vriendelijk en klantgerichte service!!!!

 • 10.0

Ik ben goed geholpen door vriendelijke medewerkers. Zeer professioneel en klantgerichte service. Ik raad ze zeker aan!!!

Door: mevrouw Lew Jen Tai

Top!

 • 10.0

Zeer goede service. Vriendelijke medewerkers. Duidelijke en zeer snelle afhandeling. Kunnen vele banken nog wat van leren. Indien nodig weten we waar we een lening afsluiten, zeer goede en eerlijke voorwaarden. Top!

Door: mevrouw Stassen

Snelle afhandeling

 • 10.0

Wij zijn erg snel geholpen, zelfs in het weekend

Door: Peter

Fantastische medewerkers die er voor jou zijn!

 • 10.0

Mooie lage rente, snelle en directe service en medewerkers die een extra stapje voor je willen zetten!

Door: heer Gérardeaux

Goede dienstverlening

 • 10.0

Open eerlijk contact, vriendelijk en meedenkend in het zoeken naar de beste keuze

Door: heer Baaren

Uitstekende service

 • 10.0

Snel, duidelijk en efficiënt geholpen door ervaren klantvriendelijke medewerkers. Binnen een mum van tijd was alles geregeld. We kunnen het iedereen aanraden.

Door: Zeer tevreden klanten

Behulpzaam

 • 10.0

Was zeer onder de indruk van hoe ze ons hebben geholpen. Snel accuraat eerlijk en behulpzaam. Duidelijk antwoord op elke vraag gehad

Door: mevrouw Markvoort

Goed en snel geregeld ?

 • 10.0

Perfect geregeld en snel alles duidelijk ???

Door: Michiel Petersen

Goed advies en zeer snel !

 • 10.0

Zeer snel. Alles was binnen 2 werkdagen geregeld.

Door: JMAM Richter-Wierts

Goed en professioneel personeel, zeer vriendelijk TOP

 • 10.0

Van alle aanbieders veruit de beste.

Door: willem jongens

Vriendelijke service en komen hun afspraken na

 • 10.0

Ik ben zeer tevreden hoe ze alles voor ons hebben uitgezocht en over de aanbieding waar ze mee kwamen.

Door: mevrouw De Man

goed relatieonderhoud

 • 10.0

Super snelle afwikkeling van de aanvraag.

Door: heer Gores

Super!

 • 10.0

Snel en zonder problemen, echt super!

Door: mevrouw Schultz

zeer goede empathie van het personeel

 • 10.0

had mijn probleem uitgelegd aan de medewerker en deze heeft mij zeer snel en adequaad geholpen

Door: heer Riemeijer

Bijzonder

 • 10.0

Het contact is constant zakelijk, correct en opvallend klantvriendelijk verlopen!

Door: Hedwig

Alles snel en duidelijk afgehandeld

 • 10.0

Goede service en vriendelijk personeel.en razend snel worden je vragen beantwoord.

Door: Anoniem

Top!

 • 10.0

Zeer snelle service en alles volgens afspraak

Door: M.Scholing

zeer goede empathie van het personeel

 • 10.0

had mijn probleem uitgelegd aan de medewerker en deze heeft mij zeer snel en adequaad geholpen

Door: heer Riemeijer

prima snelle service

 • 10.0

Correcte, snelle en geduldige manier van omgaan met klanten.

Door: heer Visser

Goed.

 • 7.5

Goed,netjes en snel geholpen.

Door: Anomiem

Geweldig

 • 10.0

Ik beveel dit bedrijf aan voor iedereen die het nodig heeft, ze hebben een snelle service. Klasse

Door: heer en mevrouw Smulder

snel en accuraat.

 • 7.5

Zeer vriendelijke en laagdrempelig. Snel en duidelijk geregeld.

Door: Henk

goed en snel geholpen

 • 7.5

goed en snel geholpen

Door: rody1234

Snelle afhandeling

 • 10.0

Na goed vergelijken zijn we bij jullie uitgekomen.

Door: Mark

Goed geholpen en vlot gehandeld..... snel geregeld

 • 10.0

Vlotte en eerlijke medewerkers, willen je graag verder helpen. Goed product gekozen met goede tarieven.

Door: Marcel

Goed geïnformeerd!

 • 10.0

Erg vriendelijke medewerkers, staan je goed te woord, helpen je graag. En alles is snel geregeld.

Door: mevrouw Arends

Alles top

 • 10.0

Goede behandeling en zeer snelle uitbetaling

Door: jan paulussen

Snel

 • 10.0

Snel, accuraat, voert uit wat gevraagd wordt, vriendelijk. Kortom Top.

Door: B van de Merwe

Heel goede service!!!

 • 10.0

Heel goede service!!! De leningen zijn voordeliger ten opzichte van andere intermediairs, alles liep soepel en snel. Karen, bedankt voor je inzet en je hulp!!

Door: een klant

Vlotte en directe aanpak

 • 10.0

Vlotte en directe aanpak. Vriendelijk en efficiënt.

Door: Jong

Zeer klantgericht en erg vriendelijk

 • 10.0

Vriendelijk, proffesioneel en beloftes over de afwikkeling nagekomen. Ik ben zeer tevreden over alles van begin tot einde. Juiste informatie en goede uitleg en de snelheid van afwikkeling.zeer

Door: mevrouw Van Denderen

Vlotte en directe aanpak

 • 10.0

Vlotte en directe aanpak. Vriendelijk en efficiënt.

Door: Jong

Shirley is werkelijk geweldig

 • 10.0

Wat een bijzonder attente dame, die Shirley. Denkt mee, komt met nieuwe en goede voorstellen die daadwerkelijk relevant voor mij zijn. Zit bijzonder goed op de bal, mag soms iets minder, want ik werd bijna dagelijks gebeld. Maar het was geen opdringerige manier van doen. Ik ben enorm fan!

Door: Shanti

Super snel

 • 10.0

Super snel, ontzettend vriendelijk te woord gestaan en alles binnen een week afgehandeld

Door: mevrouw Bus

Zeer klantgericht en erg vriendelijk

 • 10.0

Vriendelijk, proffesioneel en beloftes over de afwikkeling nagekomen. Ik ben zeer tevreden over alles van begin tot einde. Juiste informatie en goede uitleg en de snelheid van afwikkeling.zeer

Door: mevrouw Van Denderen

Goed behandeld zeer snelle afwerking

 • 10.0

Goed behandeld zeer snelle afwerking

Door: heer Bos

Ik heb het hele proces als heel prettig ?

 • 10.0

Ik heb het hele proces als heel prettig ervaren. Duidelijke info en snelle actie. De zaken werden vlot en accuraat geregeld.

Door: heer Van Scherrenburg

Goed geholpen!!

 • 10.0

Een medewerker van de Nederlandse Kredietmaatschappij belde me op met de mededeling dat ik een lager rente percentage kon krijgen voor mijn huidige lening. Ik ben hier vervolgens op ingegaan en alles is vervolgens naar wens uitgevoerd. Ik heb dan ook niks te klagen over de werkzaamheden van de Nederlandse Kredietmaatschappij.

Door: Dominic van den Ende

Goede informatie

 • 10.0

Goede informatie

Door: Gerard Groenen

binnen 3 dagen alles geregeld en ?

 • 10.0

binnen 3 dagen alles geregeld en ontvangen!!

Door: mevrouw Dekkers

De Nederlandse Krediet Maatschappij vindt een oplossing!

 • 10.0

De Nederlandse Krediet Maatschappij bekijkt objectief wat de beste mogelijkheden zijn voor een persoonlijke lening. Na anderhalve week zijn drie doorlopende kredieten die al jaren als een blok aan mijn been zaten omgezet naar een persoonlijk lening met een fors lagere rente! Bedankt team!

Door: Michel

snelle reactie via de mail.

 • 10.0

snelle reactie via de mail. goed afgehandeld

Door: Wilma Flokstra

Zeer goeie ervaring.Informatief,snel en ?

 • 10.0

Zeer goeie ervaring.Informatief,snel en netjes afgehandeld.Vriendelijke medewerkers.Super.

Door: heer Kwakkelaar

Perfecte service en snelheid.

 • 10.0

Perfecte service en snelheid.

Door: heer Van Bladeren

Zeer goed,snel en vriendelijk geholpen .

 • 10.0

Zeer goed,snel en vriendelijk geholpen .

Door: mevrouw

echt slecht

 • 0.0

echt slecht. Ik zal dit bedrijf nooit aanraden. Zij zijn fraudeurs

Door: mads

Snelle en duidelijke afhandeling van de ?

 • 7.5

Snelle en duidelijke afhandeling van de krediet aanvraag.

Door: heer Klippel

Geweldige Service

 • 10.0

De lening is vrijwel zeker toegekend. Top service.

Door: dhr. Pieters

Vriendelijk en goed geholpen.

 • 10.0

Vriendelijk en goed geholpen.

Door: heer Klein

Super goed geregeld.

 • 10.0

Super goed geregeld.

Door: mevrouw Boxum

Goede service.

 • 10.0

Goede service.

Door: Xander van Perge

Het was een prima samenwerking

 • 7.5

Het was een prima samenwerking! Duidelijk verhaal, korte lijnen en de mensen die ik aan de lijn heb gehad waren vriendelijk en wisten meteen de situatie! Complimenten voor het hele team! Mvg

Door: Dhr

Goede service.

 • 10.0

Goede service.

Door: Xander van Perge
Datum: 14-12-2017

Snelle en adequate afhandeling

 • 10.0

Je weet meteen waar je aan toe bent. Professionele en snelle afhandeling.

Door: Fam. De rit
Datum: 06-11-2017

Goede en snelle service

 • 10.0

Goede en snelle service

Door: Sylvia
Datum: 14-01-2018

Fijn dat alles via de e-mail geregeld ?

 • 10.0

Fijn dat alles via de e-mail geregeld kon worden. En dit in zeer korte tijd. Ook alle documenten konden digitaal worden aangeleverd. Er werd telkens binnen een uur gereageerd op berichten van mijn kant. Ik heb zelf een hekel aan verkooptypes of opdringerige verzekeringsmannetjes aan de telefoon of over de vloer. Bij dit bedrijf geen opdringerigheid. Ik werd keurig van informatie voorzien en kreeg de keuze uit producten waar ik om had gevraagd.

Door: Annemieke
Datum: 24-01-2018

Snelle service

 • 7.5

Snelle service

Door: paul kappelhof
Datum: 07-02-2018

had gevraag voor een lenen kreeg hem?

 • 2.5

had gevraag voor een lenen kreeg hem niet ondanks dat ik het betalen kan

Door: pas
Datum: 21-04-2018

Logisch redenerende medewerker (man)?

 • 7.5

Logisch redenerende medewerker (man) die meedacht om een reden van afwijzing door de bank te ontkrachten. Anders dan bij Freo, waar men niet in staat is om na te denken over wat de beoordelaar concludeert.

Door: Marc
Datum: 16-05-2018

snelle afwikkeling

 • 7.5

snelle afwikkeling, komen afspraken na.

Door: heer Vermulst
Datum: 14-05-2018

Zeer vriendelijke en goede uitleg?

 • 7.5

Zeer vriendelijke en goede uitleg gehad. Stukken aangeleverd en binnen een dag na de aangeleverde stukken stond het bedrag erop. Ben zeer tevreden. Duurt het leveren van de stukken wat langer is dit ook geen probleem.

Door: heer en mevrouw Dugas
Datum: 09-05-2018

Hele duidelijke informatie

 • 10.0

Hele duidelijke informatie. Je wordt heel vriendelijk te woord gestaan, en ze doen hun uiterste best om het goed uit te zoeken voor je.

Door: Ron Pape
Datum: 24-04-2018

Snel en duidelijk aanvragen +?

 • 7.5

Snel en duidelijk aanvragen + afwikkeling

Door: heer Van der Kaaij
Datum: 05-04-2018

Goed en snel geregeld

 • 10.0

Goed en snel geregeld. Heel attent en meedenkend personeel. Nogmaals dank

Door: Mike
Datum: 04-06-2018

Duidelijke communicatie

 • 10.0

Duidelijke communicatie Snelle en korekte afhandeling

Door: Harriet Hendrikse
Datum: 11-07-2018

Goede en fijne deskundigheid mbt?

 • 10.0

Goede en fijne deskundigheid mbt meedenken. Aanrader!

Door: mevrouw Rossum
Datum: 17-07-2018

Duidelijke info

 • 10.0

Duidelijke info, snel en zonder rompslomp. top!

Door: Marc van der Horst
Datum: 08-10-2018

Zeker aan te raden als je zelf al redelijke verstand hebt van kredieten

 • 10.0

Top ervaring gehad met de Nederlandse kredietmaatschappij, op basis van execution only. Alles Snel geregeld en netjes afgehandeld. Bij vragen of onduidelijkheden werd gelijk contact opgenomen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag. Al met al top service!

Door: Proper
Datum: 13-10-2018

vlotte afwikkeling en goed meegedacht

 • 10.0

vlotte afwikkeling en goed meegedacht

Door: anoniem
Datum: 25-10-2018

Fijn

 • 10.0

Fijn, snel en duidelijk geholpen.

Door: J.W.H. Bongers
Datum: 29-10-2018

Goede service

 • 7.5

Goede service, wordt snel gehandeld op mail en telefoongesprekken

Door: PAA Bogaert
Datum: 23-10-2018

Prima bemiddelaar

 • 10.0

Snel, deskundig en vriendelijk geholpen. Aanrader!

Door: heer van Wijk
Datum: 29-08-2018

Goede en fijne deskundigheid mbt?

 • 10.0

Goede en fijne deskundigheid mbt meedenken. Aanrader!

Door: mevrouw Rossum
Datum: 17-07-2018

Duidelijke communicatie

 • 10.0

Duidelijke communicatie Snelle en korekte afhandeling

Door: Harriet Hendrikse
Datum: 11-07-2018

Ik ben goed en snel geholpen

 • 10.0

Ik ben goed en snel geholpen

Door: heer Atceken
Datum: 27-11-2018

Top geregeld

 • 10.0

Top geregeld! Snel geregeld!

Door: dave caelen
Datum: 27-11-2018

Heel goed geholpen.

 • 7.5

Heel goed geholpen.

Door: MSP Vrijsen
Datum: 01-12-2018

Snelle en correcte afhandeling!

 • 10.0

Snelle en correcte afhandeling!

Door: Ellen van gils
Datum: 09-12-2018

Vrijdag krediet aangevraagd en?

 • 10.0

Vrijdag krediet aangevraagd en maandagochtend goedgekeurd ! Deskundig geholpen door rosita en michel ! Zeer zeker een aanrader !

Door: Corné Coolen
Datum: 10-12-2018

Duidelijke procedure

 • 10.0

Duidelijke procedure, snelle afwikkeling zo hoort het!

Door: Robert Voskamp
Datum: 18-12-2018

De aanvraag werd snel afgehandeld.

 • 7.5

De aanvraag werd snel afgehandeld.

Door: F Sonmezdag
Datum: 17-12-2018

Prima

 • 7.5

Prima alles snel geregeld!

Door: Fos
Datum: 03-01-2019

Supersnel in afhandeling

 • 10.0

Supersnel in afhandeling. Ze komen echt na wat op de website staat vermeld.

Door: A Schouten
Datum: 14-01-2019

goed

 • 7.5

goed verlopen

Door: A.noniem
Datum: 16-01-2019

Het gaat ontzettend snel en een fijn?

 • 10.0

Het gaat ontzettend snel en een fijn persoonlijk contact. Zelfs de rente ging omlaag en we werden gebeld door de NCM zelf .zonder dat we wat wisten. Top!! Als je alles op orde hebt en de juiste papieren aan levert zul je nooit een probleem ondervinden

Door: Paula Voets
Datum: 19-01-2019

Top service !

 • 10.0

Super snelle en professionele werkwijze . Binnen 3 dagen was alles geregeld en rond . Vriendelijke personen aan de telefoon gesproken en goede uitleg gekregen .

Door: Angelique Hagen
Datum: 20-01-2019

Denken met je mee

 • 10.0

Denken met je mee, gewoon goed

Door: Dhr Bakker
Datum: 29-01-2019

goede service

 • 7.5

goede service

Door: AJM van Groenestijn
Datum: 30-01-2019

Erg vlot en vriendelijk geholpen een?

 • 10.0

Erg vlot en vriendelijk geholpen een hele grote duim?

Door: Harry Jonk
Datum: 02-02-2019

Goed geholpen bij vragen

 • 7.5

Goed geholpen bij vragen

Door: Johannes Sestig
Datum: 06-02-2019

Heel netjes en snel geholpen.ik ben?

 • 10.0

Heel netjes en snel geholpen.ik ben heel tevreden met onze afhandeling.em kon snel mijn wensen uit laten komen.

Door: jacoba butzelaar
Datum: 10-02-2019

Zeer snelle correcte afhandeling.

 • 10.0

Zeer snelle correcte afhandeling.

Door: MJM van Dam
Datum: 11-02-2019

Snel en goed geholpen

 • 10.0

Snel en goed geholpen. Fijne en snelle communicatie.

Door: T.M
Datum: 12-02-2019

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling, uitstekende service!

Door: Rose.M
Datum: 13-02-2019

Word gied geholpen,weten waar ze het?

 • 10.0

Word gied geholpen,weten waar ze het over hebben.

Door: heer Van der Meer
Datum: 12-02-2019

Goed geholpen!

 • 10.0

Goed geholpen, Snelle reacties en prettige communicatie. Medewerkers denken mee en houden de vinger (op een prettige manier) aan de pols.

Door: Rutger
Datum: 15-02-2019

Snel,niet opdringerig

 • 10.0

Snel,niet opdringerig, geen overbodig contact.

Door: KLANT
Datum: 17-02-2019

goed

 • 10.0

goed service.please keep it up.Thanks for the service.

Door: A Prabakar
Datum: 16-02-2019

Eerlijk en de beste deal

 • 10.0

Ze hebben ons op een enorm eerlijke en verantwoordelijke manier behandeld. Waar wo bij andere kredietmaatschappijen geweigerd werden omdat mijn partner een italiaanse ID had of meet geld/rente werd gevraagd dan gebruikelijk, hebben zij ons een goed advies gegeven en een goed deal. Nu kunnen we trouwen in Italie!

Door: klant
Datum: 17-02-2019

Ik ben snel en duidelijk geholpen.

 • 10.0

Ik ben snel en duidelijk geholpen.

Door: Bos
Datum: 19-02-2019

snel geholpen erg prettig

 • 10.0

snel geholpen erg prettig

Door: Thirs
Datum: 20-02-2019

Persoonlijk contact op beslissende?

 • 10.0

Persoonlijk contact op beslissende momenten. Ik ben zeer tevreden.

Door: J.W. korporaal
Datum: 03-03-2019

Heel snelle afhandeling

 • 0.0

Heel snelle afhandeling Goede bereikbaarheid

Door: Cicely Nitsche
Datum: 05-03-2019

Prima en snel geregeld.

 • 10.0

Prima en snel geregeld.

Door: de Jong
Datum: 06-03-2019

Goed advies en snelle afhandeling

 • 10.0

Goede informatie en snelle afhandeling. Zijn erg tevreden. Raad het iedereen aan.

Door: Janneke
Datum: 06-03-2019

Nette service

 • 10.0

Nette service, vriendelijk te woord gestaan

Door: R.R de Brabander
Datum: 10-03-2019

Werd uitstekend telefonisch bijgestaan.

 • 10.0

Werd uitstekend telefonisch bijgestaan.

Door: Remon rolloos
Datum: 18-03-2019

Goede service

 • 7.5

Vriendelijk te woord gestaan. Snelle afhandeling en alles was duidelijk.

Door: de Ruijter
Datum: 19-03-2019

Netjes geholpen

 • 10.0

Netjes geholpen

Door: A.M. B
Datum: 23-03-2019

Prima service

 • 7.5

Prima service

Door: Michel Kordowiner
Datum: 24-03-2019

Prima

 • 7.5

Helder, geen haken en ogen..

Door: J Van Rooijen
Datum: 25-03-2019

Onwijz goed en efficiënt bedrijf goed?

 • 10.0

Onwijz goed en efficiënt bedrijf goed opgeleid en deskundige werknemer ze luisteren echt en zoeken naar de juiste oplossing. Zeer klant vriendelijk. Ben erg tevreden.

Door: MA Omidwar
Datum: 28-03-2019

Snel en duidelijke hulp

 • 10.0

Snel en duidelijke hulp

Door: J L Arkema
Datum: 01-04-2019

Heel snel geregeld een prima bedrijf?

 • 10.0

Heel snel geregeld een prima bedrijf beter kun je niet krijgen.

Door: Diongue
Datum: 02-04-2019

Snel en vriendelijk

 • 10.0

Snel en vriendelijk

Door: Pascale
Datum: 06-04-2019

Vriendelijk personeel en ze helpen je?

 • 10.0

Vriendelijk personeel en ze helpen je heel erg goed, zetten alles snel in werking prima geregeld.

Door: D Smulders
Datum: 07-04-2019

Super goede service

 • 10.0

Super medewerkers stuk voor stuk! Alles snel en netjes geregeld!! Helemaal top!!

Door: N&R
Datum: 10-04-2019

Fijn en snel geholpen.

 • 10.0

Fijn en snel geholpen.

Door: Klant
Datum: 15-04-2019

Supersnel

 • 10.0

Supersnel ! Super eenvoudig !

Door: M Groenhof
Datum: 16-04-2019

In mijn meening is dit de best bank?

 • 10.0

In mijn meening is dit de best bank omdat ze gaan goed met klanten om en klantvriendelijk en ook en je wordt snel geholpen plus laten ze je alle mogelijkheden weten dik tevreden!!

Door: D.V. Buntin
Datum: 17-04-2019

Prima hulp gehad

 • 7.5

Prima hulp gehad! Nogmaals hartelijk dank voor de goede service.

Door: C.A.G. Kwarten
Datum: 21-04-2019

Ben zeer tevreden de Nederlandse?

 • 10.0

Ben zeer tevreden de Nederlandse kredietmaatschappij. Alles in korte tijd geregeld alles werd duidelijk uitgelegd. Geen addertje onder het gras.

Door: A Leen
Datum: 25-04-2019

Top geholpen.

 • 10.0

Vanaf het eerste contact zeer prettig en vriendelijk geholpen,alles duidelijk uitgelegd en zeer snel met het uitbetalen

Door: Vincent Sloos
Datum: 12-05-2019

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling, deskundig advies, vriendelijk, behulpzaam en met meest lage rente ik ben zeer tevreden.

Door: heer Badraqeh
Datum: 14-05-2019

Het is allemaal prima verlopen

 • 10.0

Het is allemaal prima verlopen

Door: Claudia
Datum: 13-05-2019

Ik ben echt geweldig geholpen

 • 10.0

Ik ben echt geweldig geholpen. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Door: Jaap
Datum: 15-05-2019

Supersnelle service met de minste rente?

 • 10.0

Supersnelle service met de minste rente van allemaal.

Door: Choco
Datum: 20-05-2019

Goede en snelle service

 • 10.0

Goede en snelle service. Binnen aantal werkdagen zaken geregeld. Alles via internet wat voor ons ideaal was.

Door: K.Beishuizen
Datum: 26-05-2019

Alles is heel snel verlopen

 • 10.0

Alles is heel snel verlopen, de dingen die niet goed waren kwam door ons zelf. Binnen een paar uur wisten we dat het goed zat, zelfs op zaterdag.

Door: Fred van Haasteren
Datum: 26-05-2019

Snel en duidelijk

 • 10.0

Snel en duidelijk

Door: Ron
Datum: 28-05-2019

Duidelijk,snel en correcte afhandeling

 • 10.0

Duidelijk,snel en correcte afhandeling

Door: mevrouw Paula vabn der Laak
Datum: 02-06-2019

Prettige ervaring

 • 10.0

Prettige ervaring, deskundig personeel. Doet echt moeite voor je. Tevens goede en snelle afhandeling.

Door: Hoogeveen
Datum: 04-06-2019

Wij zijn fijn geholpen

 • 10.0

Wij zijn fijn geholpen en alles was snel geregeld. Wanneer ik vragen had werden ze direct geantwoord. Aanpassingen waren ook mogelijk

Door: G Verbeek
Datum: 10-06-2019

Groot leenbedrag voor een auto gezocht... en gevonden!

 • 10.0

Ik zocht naar een lening om een auto te kopen. Via google uitgekomen bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Eén van de laagste rentes, boetevrij aflossen, snel en vriendelijk contact, waren de redenen die mij deed besluiten om verder te gaan. Dan het online afsluiten was helemaal een fluitje van een cent. Via een mooie routening kon je precies zien wat je nog aan documenten moest aanleveren. Via mail werd je op de hoogte gehouden hoe het proces verliep. Ik was verbaasd dat het zo makkelijk en snel binnen 3 werkdagen geregeld kon zijn. Zo snel namelijk stond mijn bedrag al op mijn rekening! En mocht ik nu boetevrij willen aflossen, is er een hele handige app waarbij je dat zo kunt regelen.

Door: Serge
Datum: 15-06-2019

Super goede en snelle service

 • 10.0

Super goede en snelle service! Dit is hoe klantvriendelijkheid hoort te zijn . Meerdere malen al contact met ons opgenomen of alles naar wens was en nog steeds is ...

Door: Angelique Hagen
Datum: 24-06-2019

Snelle en goede dienstverlening!

 • 7.5

Snelle en goede dienstverlening!

Door: Anoniem
Datum: 14-07-2019

Zeer te vreden

 • 10.0

Zeer te vreden

Door: J. van de Beek
Datum: 20-07-2019

Lening op maat

 • 10.0

Uitstekend geholpen met een ongebruikelijke lening. DNKM heeft mijn specifieke situatie good in kaart gebracht, en heeft vervolgens met goed overleg een passende oplossing gevonden in een korte tijd.

Door: Areis2019
Datum: 22-07-2019

Snel en behulpzaam

 • 10.0

Het afsluiten van de lening ging zeer snel en als je belde zijn ze zeer behulpzaam en vriendelijk. Super

Door: GAM Hekkenberg
Datum: 22-07-2019

Hele goede service

 • 10.0

Hele goede service, betrouwbaar duidelijk verhaal en een snelle afwikkeling! Top!

Door: Monique Van Noort
Datum: 23-07-2019

prima snelle afhandeling

 • 10.0

prima snelle afhandeling

Door: JYM van der Kelen
Datum: 29-07-2019

Prima geholpen en snel gerealiseerd

 • 10.0

Prima geholpen en snel gerealiseerd

Door: L.J. Nijsse
Datum: 31-07-2019

Super vriendelijk en heel duidelijk!

 • 10.0

Super vriendelijk en heel duidelijk!

Door: W Spaan
Datum: 04-08-2019

We hadden echt een financieel?

 • 10.0

We hadden echt een financieel probleempje met de enorme inzet en meedenken van het personeel was de lening in een middag geregeld

Door: Ron
Datum: 03-08-2019

Klasse! Helder en duidelijk.

 • 10.0

In 1 woord, prima!! Allemaal erg duidelijk en helder over de te nemen stappen, benodigde documenten en voortgang. Erg te spreken over de gang van zaken en vooral de snelheid. Klasse!

Door: Danny
Datum: 06-08-2019

vriendelijk, betrouwbaar enz

 • 10.0

vriendelijk ,betrouwbaar, duidelijk, snel, zeker aan te raden echt top dat zo snel geregeld kan zijn !

Door: Gerrit
Datum: 08-08-2019

Goede service en goede hulp.

 • 10.0

Goede service en goede hulp.

Door: H H Borger
Datum: 11-08-2019

Gewoon goed en snel

 • 7.5

Aanvraag snel en goed behandeld

Door: Klant
Datum: 12-08-2019

Super service en flexibiliteit!

 • 10.0

Zeer tevreden met reactiesnelheid, mogelijkheden en digitale aanpak! Top geregeld!

Door: Snel geholpen
Datum: 13-08-2019

Deskundig & professioneel!

 • 10.0

Deskundig en snel geïnformeerd. Prompte antwoorden en uitleg. Begeleiding gedurende looptijd lening.

Door: Freek Verzijl
Datum: 14-08-2019

Snel en duidelijk

 • 10.0

Snel en duidelijk

Door: FT
Datum: 19-08-2019

Top, snel en betrouwbaar

 • 10.0

Top! goeie mensen. snel en betrouwbaar. snel geholpen. zeker aan te raden.

Door: H Sabouri
Datum: 18-08-2019

Vriendelijk personeel en er wordt snel?

 • 7.5

Vriendelijk personeel en er wordt snel gehandeld.

Door: J V
Datum: 19-08-2019

Vriendelijke mensen en de financiering?

 • 10.0

Vriendelijke mensen en de financiering was heel snel geregeld en afgehandeld.

Door: Klant a.c dictus
Datum: 20-08-2019

Snelle service, duidelijke uitleg, lening binnen 5 dagen geregeld!

 • 10.0

Duidelijk, snel, geen kleine lettertjes, digitaal uploaden, prima service. Enig puntje: via mobiel niet mogelijk om rekening afschrift als pdf te uploaden. Althans niet via mijn Iphone. Dus als foto?s geüpload, wat ook prima ging.

Door: A. Prins
Datum: 20-08-2019

Heel vriendelijk en snel geholpen door?

 • 10.0

Heel vriendelijk en snel geholpen door alle medewerkers.

Door: Arzu
Datum: 21-08-2019

Alles zeer snel geregeld vanaf eerste?

 • 10.0

Alles zeer snel geregeld vanaf eerste aanvraag tot uitbetaling.

Door: M.
Datum: 22-08-2019

Geluisterd

 • 7.5

Goed geholpen, wordt niet gelijkt afgescheept. Ze nemen de tijd voor.. als ergens twijfels waren nemen zij persoonlijk contact met je op.

Door: M.L Rubio
Datum: 29-08-2019

Snel

 • 10.0

Snel en goed3 service

Door: pascalle
Datum: 29-08-2019

Zeer snel een terugkoppeling

 • 10.0

Zeer snel een terugkoppeling. Aanleveren van documenten simpel en makkelijk.

Door: anoniem
Datum: 02-09-2019

Zeer goed geholpen

 • 10.0

Zeer goed geholpen, doen wat er van ze gevraagd word en denken met je mee

Door: R.C.G. Pappot
Datum: 03-09-2019

Snel

 • 10.0

Snel, vriendelijk, behulpzaam en kundig

Door: Jac
Datum: 04-09-2019

Gewoon top

 • 10.0

Gewoon top, snel geregeld en vriendelijk geholpen.

Door: P Huisman
Datum: 10-09-2019

Snelle service en correcte bejegening

 • 10.0

Op een prettige wijze werd er schriftelijk en mondeling gecommuniceerd en in een vlot tempo afgewikkeld!

Door: Liever geen naam
Datum: 09-09-2019

Snel heeeel snel

 • 10.0

Snel heeeel snel, en duidelijk zeer efficient

Door: marga
Datum: 15-09-2019

Goed

 • 10.0

Goeie service snelle afhandeling en een goede begeleiding

Door: E Brouwer
Datum: 16-09-2019

Snel en vriendelijk afgehandeld

 • 7.5

Snel en vriendelijk afgehandeld. Zeer tevreden

Door: Kitty lorie
Datum: 17-09-2019

Vond het goed hoe ze met de gegevens om?

 • 7.5

Vond het goed hoe ze met de gegevens om gingen en dat je het maar niet zo ging en zeer vriendelijk ter woord gestaan

Door: Mies Strijker
Datum: 21-09-2019

Snelle en goede service

 • 7.5

Snelle en goede service, ook nadat de lening is afgesloten.

Door: G Verbeek
Datum: 22-09-2019

Alles was snel geregeld

 • 7.5

Alles was snel geregeld

Door: M Broenland
Datum: 23-09-2019

De benodigde documenten zouden sneller?

 • 5.0

De benodigde documenten zouden sneller gevraagd kunnen worden...voor de rest prima service...

Door: TS
Datum: 25-09-2019

goed

 • 7.5

goed, maar soms niet duidelijk

Door: heer Janssen
Datum: 27-09-2019

Hele goede service en was snel geregeld?

 • 10.0

Hele goede service en was snel geregeld Vriendelijke mensen

Door: Rensen
Datum: 28-09-2019

Snelle en uiterst professionele hulp en?

 • 10.0

Snelle en uiterst professionele hulp en duidelijke communicatie

Door: H.J.E.
Datum: 01-10-2019

Snel en goed geholpen

 • 10.0

Snel en goed geholpen

Door: M Bos
Datum: 08-10-2019

Snelle afhandeling door zeer?

 • 7.5

Snelle afhandeling door zeer vriendelijke medewerkers. TOP

Door: heer Jansen
Datum: 14-10-2019

Goed en snel kwa informatie en?

 • 10.0

Goed en snel kwa informatie en afhandeling

Door: jan bakket
Datum: 14-10-2019

Prettig in contact

 • 10.0

Prettig in contact Goede proces controle Houdt de klant van elke stap op de hoogte. Heldere communicatie Geen verrassingen Snelle reactie tijd

Door: Esther
Datum: 16-10-2019

Meer dan tevreden

 • 10.0

Meer dan tevreden, vriendelijk,snel en efficiënt.

Door: J.A.M van Beurden
Datum: 16-10-2019

Snelle bediening

 • 10.0

Snelle bediening

Door: A van der Leeuw
Datum: 20-10-2019

prima service en afhandeling

 • 7.5

prima service en afhandeling

Door: tc boy
Datum: 21-10-2019

Snelle service

 • 10.0

Snelle service, goede communicatie.

Door: I van Reenen
Datum: 21-10-2019

Prima snelle service

 • 10.0

Prima snelle service

Door: Anne
Datum: 21-10-2019

Deze dienstverlening werkt zoals men?

 • 7.5

Deze dienstverlening werkt zoals men zou verwachten. Juiste papieren indienen en het is voor elkaar. Hoop nog lange tijd met hen samen te werken.

Door: Louis Snoek
Datum: 23-10-2019

Prima geregeld

 • 7.5

Prima geregeld

Door: Andromeda
Datum: 23-10-2019

Alles professioneel en snel behandeld

 • 10.0

Alles professioneel en snel behandeld

Door: R Prodi
Datum: 24-10-2019

Prima

 • 7.5

Prima, geen druk gezet om een krediet te nemen.

Door: E Algra
Datum: 03-11-2019

Lening tegen lage rente

 • 10.0

Onze bestaande leningen zijn overgesloten tegen een lagere rente en we hebben extra lening kunnen afsluiten voor het bedrag en tegen de rente die wij wilden. De bestaande leningen waren snel afgelost en het geld stond supersnel op onze rekening.

Door: Lianda Lips
Datum: 29-10-2019

Een top team dat je help

 • 10.0

Een top team dat je help

Door: Klant
Datum: 26-10-2019

Proffesioneel en snelle afhandeling

 • 10.0

Proffesioneel en snelle afhandeling. Top!

Door: Reineke Megens-Thissen
Datum: 26-10-2019

echt super snel en deskundig geholpen.

 • 10.0

echt super snel en deskundig geholpen.

Door: mevr. olga surovtseva
Datum: 06-11-2019

Zeer goed

 • 10.0

Zeer goed, deskundig en snel. Communicatie en voortgang is uitmuntend.

Door: Dennie
Datum: 05-11-2019

duidelijk en snel geregeld

 • 10.0

duidelijk en snel geregeld

Door: cv
Datum: 12-11-2019

Super goed gehandeld en voelt erg?

 • 10.0

Super goed gehandeld en voelt erg betrouwbaar.

Door: D Van Beek
Datum: 16-11-2019

alles keurig snel en duidelijk?

 • 10.0

alles keurig snel en duidelijk afgehandeld.

Door: M Piroglu
Datum: 19-11-2019

Zeer snelle afhandeling en bij vragen? ook

 • 10.0

Zeer snelle afhandeling en bij vragen direct antwoord binnen een paar dagen lening geregeld.

Door: H.S Mulder
Datum: 20-11-2019

Vriendelijk, deskundig en snel

 • 10.0

De communicatie verliep soepel, de medewerkers waren zeer vriendelijk, deskundig en snel. Het is de eerste keer dat ik een lening aanga en zou de NKM zeker aanraden.

Door: E.B.
Datum: 24-11-2019

Prima

 • 10.0

Prima, goed en snel geholpen

Door: C Schermer
Datum: 26-11-2019

Alles is snel afgehandeld

 • 10.0

Alles is snel afgehandeld , waarvoor onze complimenten.

Door: Sieb Kindermans
Datum: 27-11-2019

Zeer snelle respons en ook direct?

 • 10.0

Zeer snelle respons en ook direct antwoord op je vragen.

Door: Martin
Datum: 03-12-2019

Goede service

 • 10.0

Snel, duidelijk, klantvriendelijk en behulpzaam. Erg tevreden!

Door: Naomi
Datum: 04-12-2019

Perfect Service!

 • 10.0

Perfect, supersnel binnen 24 uur alle documenten geleverd binnen dezelfde dag een aanbod gekregen en binnen letterlijk 72 uur kreeg ik het uitgekeerd! super vriendelijk en denken mee naar het beste optie!

Door: klant
Datum: 03-12-2019

Simpel en eenvoudig om af te sluiten

 • 10.0

Simpel en eenvoudig om af te sluiten. Regels zijn duidelijk.

Door: Peter H
Datum: 11-12-2019

een lening aangevraagd via de?Nederlandsekredietmaatschappij

 • 10.0

een lening aangevraagd via de nederlandse kredietmaatschappij Super snel dat alles geregeld was. Dit is echt een aanrader en ook door de telefoon super netjes en mee denkend.

Door: Peter Van Bruchem
Datum: 11-12-2019

Geld lenen is niet leuk, maar met DNKM ...

 • 10.0

Het is nooit leuk om geld te moeten lenen. Soms kom je er niet onderuit. Dan is DNKM een welkome hulp bij het krijgen van die lening. Snel gebeld om wensen door te spreken, vriendelijk en geduldig geholpen. Opgeleverde documenten worden door DNKM grondig en kritisch bekeken, maar met de juiste uitleg wordt er verder niet onnodig moeilijk gedaan. En toen kreeg ik de volgende dag een mail dat de leverende bank de lening had goedgekeurd. Het geld stond een paar uur later op mijn rekening. De DNKM is een verademing vergeleken met bijvoorbeeld Freo. Bedankt voor de goed service!

Door: Peter
Datum: 23-12-2019

Prima en keurige afhandeling

 • 10.0

Prima en keurige afhandeling

Door: RHWM Kneepkens
Datum: 23-12-2019

Overzichtelijk, snel, behulpzaam, aanrader.

 • 10.0

Snelle reaktie, geduldige mensen, behulpzaam, zodra alles rond is heb je de volgende werkdag het geld op je bankrekening zonder poespas. Ze maken gebruik van een overzichtelijke website waarin je makkelijk alle nodige documenten kan uploaden in een duidelijk overzicht. Een aanrader voor iedereen. Enige wat mij opviel was de levensverzekering die verplicht is !

Door: Marco Petersen
Datum: 24-12-2019

Makkelijk en snel geregeld

 • 10.0

Makkelijk en snel geregeld. Uitstekende service.

Door: I Schipper
Datum: 30-12-2019

Super snel en goed georganiseerd.

 • 10.0

Super snel en goed georganiseerd.

Door: LWD Bijloo
Datum: 06-01-2020

Snel

 • 10.0

Snel! Makkelijk alles via DNKM.

Door: H Kaya
Datum: 12-01-2020

Makkelijk

 • 10.0

Makkelijk, snel en persoonlijk contact. Meer is niet nodig

Door: GWJ Tonk
Datum: 19-01-2020

Really prompt and helpful

 • 10.0

Really prompt and helpful

Door: R Kanodia
Datum: 22-01-2020

prima advies

 • 10.0

goede service,goed geholpen geld is snel overgemaakt,er wordt meegedacht wat het beste voor je is.

Door: E.J. Ter Heurne
Datum: 29-01-2020

Uitstekende Service

 • 10.0

Uitstekende Service, altijd vriendelijk en zeer snel

Door: paysafe klant
Datum: 29-01-2020

Prima service en juiste snelheid

 • 10.0

Prima service en juiste snelheid

Door: Ashwin Mohan
Datum: 03-02-2020

Alles ging heel vlot en duidelijk

 • 10.0

Alles ging heel vlot en duidelijk. Bij vragen ook weer snel antwoord. En alles op een vriendelijke manier.

Door: Marlies
Datum: 05-02-2020

Hart voor de klanten

 • 10.0

Na vele gezeur toch wel een alternarief gevonden.

Door: Prince
Datum: 05-02-2020

Prima hulp en meedenken

 • 10.0

Prima hulp en meedenken

Door: MA
Datum: 07-02-2020

Erg goed geholpen

 • 10.0

Erg goed geholpen

Door: Ben
Datum: 06-02-2020

Hele goede service en begeleiding.

 • 10.0

Hele goede service en begeleiding. Alles duidelijk tot in de afronding toe.

Door: I.P. Baas
Datum: 08-02-2020

Snel en professioneel

 • 10.0

Snel en professioneel, totaal niet opdringerig.

Door: A Chouadah
Datum: 10-02-2020

Aanrader!!!

 • 10.0

De Nederlandse Kredietmaatschappij raden wij een ieder aan. Top bedrijf! Klantvriendelijk, Meedenkend, Servicegericht, Snelle service/afhankelijk, Professionele personeel.

Door: Zeer tevreden klanten
Datum: 12-02-2020

Prima service!

 • 10.0

Snel, duidelijk en professioneel

Door: Anoniem
Datum: 16-02-2020

fantastische service op maat!!

 • 10.0

fantastische service op maat!!

Door: Klant
Datum: 18-02-2020

Ik kan niet anders zeggen dat het prima?

 • 10.0

Ik kan niet anders zeggen dat het prima is gelopen, zowel telefonisch als de afhandeling.

Door: H Trip
Datum: 23-02-2020

Gewoon goed en onjectief

 • 10.0

Gewoon goed en onjectief

Door: J.A.A.M. Meijers
Datum: 26-02-2020

Super goed advies en erg vriendelijk?

 • 10.0

Super goede service en erg vriendelijk personeel. Snelle afhandeling en uitbetaling . Top

Door: J Scherpenzeel
Datum: 26-02-2020

Heel vriendelijk en met een?

 • 10.0

Heel vriendelijk en met een persoonlijke aandacht !

Door: Wim
Datum: 02-03-2020

Service uitstekend

 • 10.0

Service uitstekend, snelle reactie telefonisch goed te bereiken

Door: W Braam
Datum: 05-03-2020

Ik moet zeggen dat jullie mij heel snel?

 • 10.0

Ik moet zeggen dat jullie mij heel snel weer geholpen hadden en dat jullie goed uitkijken dat iemand niet de veel rente betaald. Ik ben erg blij jullie als kredietgever gegozen de hebben. maak jullie verder zo.

Door: christoph
Datum: 10-03-2020

Snel en vriendelijk

 • 10.0

Snelle service en reactie, vriendelijk contact. Duidelijke uitleg en heben veel kennis.

Door: Sabrina
Datum: 16-03-2020

Goede service met een grote deskundigheid

 • 10.0

Goede service. Er wordt goed aangegeven wat er nodig is. De status van de aanvraag is erg duidelijk. Het goede voorwerk en screening draagt daarbij ook bij aan een snelle afhandeling bij de bank. Keurige service met deskundige medewerkers.

Door: Mary van veen - sharoyan
Datum: 18-03-2020

Snel en denkt mee i.v.m

 • 10.0

Snel en denkt mee i.v.m. meerdere dure leningen samen te voegen voor een goedkope lening.

Door: GJ Venema
Datum: 31-03-2020

Super snel

 • 10.0

Super snel en website voor aanleveren documenten werkt erg fijn. Leuk team!

Door: J de Rek
Datum: 01-04-2020

uitstekend en snel afgehandeld

 • 10.0

uitstekend en snel afgehandeld,en niet te vergeten prima onderhoud met personeel ondanks de corona crisis.

Door: W.H.J Peeters
Datum: 06-04-2020

super snelle afhandeling

 • 10.0

super snelle afhandeling en erg klantvriendelijk en houden je goed op de hoogte van de voortgang. binnen 4 dagen had ik het geld op mijn rekening, super blij mee.

Door: m iboudi
Datum: 12-04-2020

Zeer professioneel

 • 10.0

Zeer professioneel, snel en klantvriendelijk. Uitstekende dienstverlener die echt meedenkt.

Door: Linda
Datum: 14-04-2020

Gemakkelijk overzichtelijk en goede afhandeling

 • 7.5

Gemakkelijke manier van offerte aanvraag. Via e mail en webomgeving duidelijke en gebruiksvriendelijke manier wordt de stand van zaken weergegeven. Na goedkeuring snelle manier van afwikkelen

Door: André
Datum: 14-04-2020

Zeer tevreden

 • 10.0

Zeer tevreden duidelijke informatie en goede service zeker aan te raden.

Door: Grootte
Datum: 15-04-2020

Super!

 • 10.0

Dit fantastische team heeft ons super geholpen. Bent u ook op zoek naar iemand die u kan helpen met oversluiten naar een voordeliger financiering , of bent u op zoek naar een financiering twijfel dan niet en neem contact met de nederlandsche krediet maatschappij op! 100% dat u zo enthousiast wordt. Alles super was snel geregeld!

Door: P T
Datum: 20-04-2020

Binnen een week was alles geregeld

 • 7.5

Binnen een week was alles geregeld. Vriendelijk en netjes. Thumbs up

Door: S Dietrich
Datum: 21-04-2020

We kregen het binnen 2 dagen voor?

 • 10.0

We kregen het binnen 2 dagen voor elkaar. Super snelle en duidelijke service . Ik raad geen andere aan!

Door: SB
Datum: 28-04-2020

Zeer goed geholpen..

 • 10.0

Zeer goed geholpen... persoonlijke aanpak ipv zakelijk... goed op de hoogte gehouden van verloop aanvraag ... in 1 woord klasse... medewerker Halmar is een toppertje!

Door: Rob
Datum: 29-04-2020

Goed advies !

 • 10.0

Goed advies !

Door: KD Dorosz
Datum: 06-05-2020

Snelle en goede service

 • 10.0

Snelle en goede service

Door: JH Kiekens
Datum: 09-05-2020

Uitstekende sevice

 • 10.0

Uitstekende sevice

Door: W ten Napel
Datum: 23-05-2020

Wordt uitstekend geholpen

 • 10.0

Wordt uitstekend geholpen

Door: R Van Der Poel
Datum: 01-06-2020

Handelen snel en communiceren duidelijk?

 • 10.0

Handelen snel en communiceren duidelijk en tijdig.

Door: CDJ
Datum: 12-06-2020

Goed en snel afgehandeld

 • 10.0

Goed en snel afgehandeld

Door: J Hoekman
Datum: 16-06-2020

profesioneel en snel geholpen TOP

 • 10.0

profesioneel en snel geholpen TOP

Door: AJP Risseeuw
Datum: 24-06-2020

Duidelijk en snel geholpen

 • 10.0

Duidelijk en snel geholpen, het is een echte aanrader!

Door: JHW Ruijs
Datum: 28-06-2020

Goed en snel geholpen

 • 10.0

Goed en snel geholpen, oversluiten van lening is soepel verlopen. Na 3 dagen was het rond en is alles uitbetaald.

Door: Roy
Datum: 30-06-2020

Goede service

 • 10.0

Goede service, duidelijke uitleg en klantvriendelijk.

Door: Clare
Datum: 05-07-2020

Uitstekende dienstverlening

 • 10.0

Na een jaar word ik door hun benaderd om tegen een beter tarief over te sluiten. Dat is pas dienstverlening.

Door: RenE
Datum: 04-07-2020

Super geregeld.

 • 10.0

Super geregeld.

Door: meneer Richard Spronk
Datum: 07-07-2020

Als je het nodig hebt, dan raad ik DNKM aan

 • 10.0

Heel goed overzicht en duidelijk met de mogelijkheden. Zeer vriendelijk. Ik kan DNKM aan iedereen aanraden.

Door: Sander V
Datum: 11-07-2020

review

 • 10.0

vakkundig en goed geregeld alles.

Door: E.H Groot
Datum: 14-07-2020

Echt top geregeld ,alles duidelijk?

 • 10.0

Echt top geregeld ,alles duidelijk online en snel,zeker aan te bevelen

Door: Jan
Datum: 20-07-2020

Snel

 • 10.0

Snel! Dankjewel

Door: Y Duman
Datum: 20-07-2020

Zoals altijd ben ik goed geholpen

 • 10.0

Zoals altijd ben ik goed geholpen. Ik heb al eens gebruik gemaakt van jullie diensten wat mij heel goed was bevallen, en nu weer. Ik kwam met een vraag, en een week later is het geld gestort. Deze mensen weten tenminste waar ze mee bezig zijn. In het verleden ben ik geholpen door Halmar, en nu door Halmar en Michel. Toppers!

Door: D.S.
Datum: 10-08-2020

Heb baat bij en vertrouwen dat de?

 • 10.0

Heb baat bij en vertrouwen dat de nederlandse kredietmaatschappij mij goed geholpen hebben aan informatietegeven waar nodig is en daar heb je weinig van waar het gebeurt en hier word niet in woorden gepraat die mij te hoog in niveau liggen gewoon duidelijkheid en met vragen krijg je de juiste antwoord

Door: Renske Clement
Datum: 17-08-2020

Ik werd goed geholpen bij de aanvraag?

 • 10.0

Ik werd goed geholpen bij de aanvraag voor een persoonlijke lening, er werd met mij mee gedacht wat ik erg fijn vond.

Door: Anneke de Groot
Datum: 18-08-2020

Ik was opzoek naar een lening voor de?

 • 10.0

Ik was opzoek naar een lening voor de restschuld van de woning die we hebben verkocht. Wij zijn zeer te spreken over de communicatie en service van de Nederlandse Kredietmaatschappij. Korte lijnen en behulpzame medewerkers die duidelijk zijn met wat voor informatie ze nodig hebben om de lening tot stand te brengen.

Door: DP Hartog
Datum: 18-08-2020

Prima!

 • 10.0

Snel, duidelijk en vriendelijk! ??

Door: Anto
Datum: 19-08-2020

Uitstekend!

 • 10.0

Snelle service en goed geholpen.

Door: Monique Voorn
Datum: 26-08-2020

zeer tevreden over prettige?

 • 10.0

zeer tevreden over prettige communicatie, snelle reactie en uitbetaling

Door: R F L Lagerweij
Datum: 29-08-2020

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling, klantgerichte service ???????

Door: Richard
Datum: 31-08-2020

Top!

 • 10.0

Eerlijk bedrijf met mensen die met je meedenken

Door: Yvonne
Datum: 01-09-2020

Goed geregeld

 • 10.0

Snel, duidelijk en transparant

Door: Eveline
Datum: 01-09-2020

Heel snel en direct geregeld

 • 10.0

Heel snel en direct geregeld. Maar dit geldt mogelijk wel als er sprake is van ruime ervaring. Die heb ik opgedaan door gedurende een groot aantal jaren (meer dan 25) te werken via tussenpersonen via wie de gesprekken, adviezen op maat en verzoeken per betreffend document gingen. Maar als die ervaring aanwezig is werkt dit super en met scherpe voorstellen.

Door: G.A. van der Bij
Datum: 06-09-2020

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling

Door: klant
Datum: 12-09-2020

Super netjes en vlot behandeld fijne?

 • 10.0

Super netjes en vlot behandeld fijne medewerkers snel te bereiken

Door: Laura
Datum: 15-09-2020

Snel

 • 10.0

Snel, overzichtelijk, handig

Door: Dennis De Wolf
Datum: 22-09-2020

snel geregeld

 • 10.0

snel geregeld

Door: RL
Datum: 14-10-2020

Snelle afhandeling

 • 10.0

Snelle afhandeling, wat ik erg belangrijk vind en alles was heel duidelijk geen vraagtekens achteraf

Door: M.JARDELQ
Datum: 14-10-2020

Nette

 • 10.0

Nette, snelle en correcte afhandeling.

Door: A.M.G. Hendriks
Datum: 24-10-2020

Goede service en advies.

 • 10.0

Goede service en advies.

Door: R.J. Jansen
Datum: 04-11-2020

Super vriendelijk makkelijk en snel

 • 10.0

Super vriendelijk makkelijk en snel. Top service

Door: Khan
Datum: 08-11-2020

Uitermate snelle reactie

 • 10.0

Uitermate snelle reactie, duidelijke communicatie, top! aanrader!

Door: Ed
Datum: 23-11-2020