Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen bij DEFAM

100% dochter van ABN AMRO met tot 3% lagere rente

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 439 beoordelingen

Geld lenen bij DEFAM betekent een verantwoorde lening tegen een lage rente. Bij een onderdeel van ABN AMRO. Terwijl ABN AMRO een breed scala aan financiële producten biedt, is DEFAM dé specialist voor particuliere leningen. Leningen die ervoor zorgen dat u extra financiële ruimte heeft tegen een nette lage rente.

Over DEFAM

In Nederland is DEFAM één van de grootste kredietverstrekkers voor particulieren. DEFAM is 100% dochter van ABN AMRO. Als specialist in verantwoord lenen, helpt DEFAM u om op een veilige manier geld te lenen. DEFAM voldoet aan alle financiële wet- en regelgeving en hanteert strenge acceptatiecriteria, om overcreditering te voorkomen.

DEFAM en De Nederlandse Kredietmaatschappij

Een DEFAM lening aanvragen kan alleen via professionele partners. Betrouwbare partners die DEFAM’s visie op verantwoord geld lenen delen. De Nederlandse Kredietmaatschappij is DEFAM Premium partner, een exclusieve erkenning voor de meest betrouwbare en kwalitatieve partners. Dankzij het premium partnership werken we nog efficiënter samen en kunnen we u een extra lage rente bieden.

abn-amro

Onderdeel ABN AMRO

100% dochter van ABN AMRO.

defam

Exclusief partnership

Efficiënte werkzijze dankzij exclusief DEFAM Premium partnership.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

consument

Specialist consumptief krediet

Gespecialiseerd in het uitlenen van geld aan particulieren. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Soorten leningen van DEFAM

DEFAM is specialist in particuliere leningen. Denk aan een lening voor een auto of verbouwing van uw huis. Samen met haar partners helpt DEFAM u om uw dromen te realiseren. Op een verantwoorde manier. Bij ons kunt u terecht voor de volgende DEFAM leningen:

  • Persoonlijke Lening
  • Doorlopend Krediet

Huiseigenaren lenen bij DEFAM tegen een extra lage rente.

DEFAM Premium

DEFAM Premium is een waardevolle erkenning voor de meest betrouwbare en kwalitatieve partners van de kredietverstrekker. Door enkele partners extra te belonen gaat de samenwerking nog een stapje verder. Dit resulteert in een nog efficiëntere samenwerking wat volledig ten goede komt aan de klant. Want dankzij de focus op efficiency bieden wij u via DEFAM een nog lagere rente.

5 sterren beoordeling voor DEFAM van Moneyview

Onze partnerbank – DEFAM – is dit jaar door Moneyview beoordeeld met 5 sterren, de hoogste waardering voor financiële producten voor consumenten. DEFAM ontving haar 5 sterren voor de categorie prijs.

DEFAM ontving haar 5 sterren voor de Persoonlijke Lening. DEFAM kreeg 5 sterren in de categorie prijs, voor de laagste rente bij persoonlijke leningen met looptijd 60 maanden. Moneyview vergeleek gedurende 2,5 jaar de rentestanden bij 36 persoonlijke leningen van 5.000 euro, 10.000 euro, 15.000 euro, 25.000 euro en 50.000 euro. Allemaal met een looptijd van 60 maanden. De persoonlijke lening van DEFAM bevond zich gedurende de gehele meetperiode in de top 5 van laagste gemiddelde rente.

Lees hier meer over de beoordeling.

Leendoelen

Leendoelen

keuken keuken

Geld lenen om uw keuken te verbouwen, opknappen of vernieuwen. Dat kan bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Gewoon online, bij gespecialiseerde banken en tegen een lage rente.

Lening voor een keuken
woninginrichting woninginrichting

Voordelig geld lenen voor de inrichting van uw woning. Dat kan bij ons. Gewoon online, zonder tijdrovende afspraken. Tegen een lage rente en bij gerenommeerde banken.

Lening voor een woninginrichting
verbouwing verbouwing

Zijn uw verbouwkosten minder dan 75.000 euro, dan is een Persoonlijke Lening goedkoper dan een hypotheek. Naast de lagere kosten is de lening ook fiscaal aftrekbaar, boetevrij extra af te lossen en flexibeler dan een gemiddelde duurzaamheidslening.

Lening voor een verbouwingAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen