Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Geld lenen bij DEFAM

100% dochter van ABN AMRO met tot 3% lagere rente

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 425 beoordelingen

Geld lenen bij DEFAM betekent een verantwoorde lening tegen een lage rente. Bij een onderdeel van ABN AMRO. Terwijl ABN AMRO een breed scala aan financiële producten biedt, is DEFAM dé specialist voor particuliere leningen. Leningen die ervoor zorgen dat u extra financiële ruimte heeft tegen een nette lage rente.

Over DEFAM

In Nederland is DEFAM één van de grootste kredietverstrekkers voor particulieren. DEFAM is 100% dochter van ABN AMRO. Als specialist in verantwoord lenen, helpt DEFAM u om op een veilige manier geld te lenen. DEFAM voldoet aan alle financiële wet- en regelgeving en hanteert strenge acceptatiecriteria, om overcreditering te voorkomen.

DEFAM en De Nederlandse Kredietmaatschappij

Een DEFAM lening aanvragen kan alleen via professionele partners. Betrouwbare partners die DEFAM’s visie op verantwoord geld lenen delen. De Nederlandse Kredietmaatschappij is DEFAM Premium partner, een exclusieve erkenning voor de meest betrouwbare en kwalitatieve partners. Dankzij het premium partnership werken we nog efficiënter samen en kunnen we u een extra lage rente bieden.

abn-amro

Onderdeel ABN AMRO

100% dochter van ABN AMRO.

defam

Exclusief partnership

Efficiënte werkzijze dankzij exclusief DEFAM Premium partnership.

loop

Toetsing BKR

Uw kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR.

verantwoord

Verantwoorde acceptatiecriteria

Verantwoord geld lenen met uw belang voor ogen. 

consument

Specialist consumptief krediet

Gespecialiseerd in het uitlenen van geld aan particulieren. 

bespaar

Online geld lenen

Online geld lenen op een moment dat u goed uitkomt. 

gespecialiseerde krediet banken

Gespecialiseerde banken

Verantwoord geld lenen bij een gerenommeerde bank

Soorten leningen van DEFAM

DEFAM is specialist in particuliere leningen. Denk aan een lening voor een auto of verbouwing van uw huis. Samen met haar partners helpt DEFAM u om uw dromen te realiseren. Op een verantwoorde manier. Bij ons kunt u terecht voor de volgende DEFAM leningen:

  • Persoonlijke Lening
  • Doorlopend Krediet

Huiseigenaren lenen bij DEFAM tegen een extra lage rente.

DEFAM Premium

DEFAM Premium is een waardevolle erkenning voor de meest betrouwbare en kwalitatieve partners van de kredietverstrekker. Door enkele partners extra te belonen gaat de samenwerking nog een stapje verder. Dit resulteert in een nog efficiëntere samenwerking wat volledig ten goede komt aan de klant. Want dankzij de focus op efficiency bieden wij u via DEFAM een nog lagere rente.

5 sterren beoordeling voor DEFAM van Moneyview

Onze partnerbank – DEFAM – is dit jaar door Moneyview beoordeeld met 5 sterren, de hoogste waardering voor financiële producten voor consumenten. DEFAM ontving haar 5 sterren voor de categorie prijs.

DEFAM ontving haar 5 sterren voor de Persoonlijke Lening. DEFAM kreeg 5 sterren in de categorie prijs, voor de laagste rente bij persoonlijke leningen met looptijd 60 maanden. Moneyview vergeleek gedurende 2,5 jaar de rentestanden bij 36 persoonlijke leningen van 5.000 euro, 10.000 euro, 15.000 euro, 25.000 euro en 50.000 euro. Allemaal met een looptijd van 60 maanden. De persoonlijke lening van DEFAM bevond zich gedurende de gehele meetperiode in de top 5 van laagste gemiddelde rente.

Lees hier meer over de beoordeling.

Leendoelen

Leendoelen

Boot Boot

Varen met uw eigen boot, jacht of zeilschip ligt binnen handbereik als u een lening afsluit. Of u wilt een sloep aanschaffen om hem te gaan verhuren. Het is een grote aankoop maar een lening maakt de financiering van uw vaartuig mogelijk.

Lening voor een boot
recreatiewoning recreatiewoning

Met een combinatie krediet kunt u tot maximaal 150.000 euro lenen voor uw recreatiewoning/belegging (in het buitenland). In tegenstelling tot een hypotheek kunt u met een combinatie krediet wel tot 100% financieren.

Lening voor een recreatiewoning
lening oversluiten lening oversluiten

Het oversluiten van een lopende lening betekent een lagere rente en lagere maandlasten en/of een kortere looptijd van de lening; bij een nieuwe lening horen nieuwe voorwaarden die vaak beter en gunstiger zijn dan de oude.

Lening(en) oversluitenAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Vrijblijvend offerte aanvragen