Let op! Geld lenen kost geld
Geld lenen bij DEFAM

Geld lenen bij DEFAM

Wij zijn beoordeeld met een

  • 9.5
Bekijk alle 506 beoordelingen

Geld lenen bij DEFAM betekent verantwoord lenen tegen een lage rente. DEFAM is onderdeel van ALFAM, een 100% dochter van ABN AMRO, en verstrekt al sinds 1981 verstrekt leningen en kredieten aan consumenten. Onze partner is dé specialist in verantwoord lenen.

Welke DEFAM lening past bij u?

DEFAM is specialist in particuliere leningen. Samen met haar partners helpt DEFAM u om uw dromen te realiseren. Voor ieder doel wordt een passende lening geboden. Om het overzichtelijk te houden kunt u bij ons uit een van de onderstaande 3 DEFAM leningen kiezen:

DEFAM Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening van DEFAM is ideaal voor een eenmalige uitgave zoals een nieuwe auto of een camper. U leent in één keer het hele bedrag en betaalt iedere maand een vast bedrag. De looptijd en rente zijn afgesproken en staan vast. Bedragen die zijn afgelosten kunnen niet meer worden opgemomen. Het is ook niet mogelijk om tussentijds het leenbedrag te verhogen. U zult dan een nieuwe DEFAM lening moeten afsluiten.

Meer over de persoonlijke lening

DEFAM Flexibele lening

De flexibele lening is vergelijkbaar met het doorlopend krediet. Het is ideaal als u nog niet weet hoeveel u precies nodig heeft maar wel geld beschikbaar wilt hebben tot een verantwoord kredietlimiet. Als u geld opneemt betaalt u hierover rente. Het rentepercentage is flexibel wat inhoudt dat DEFAM het percentage tussentijds kan verhogen of verlagen. Het terugbetalen van het opgenomen krediet kan dus goedkoper of duurder uitpakken. Het nadeel is dat u van tevoren niet weet wat de DEFAM Flexibele lening u gaat kosten. Wat is het voordeel van de flexibele lening, ook wel doorlopend krediet? U kunt onbeperkt geld opnemen binnen het kredietlimiet. U betaalt alleen rente en aflossing als u geld opneemt en afgeloste bedragen mag u opnieuw opnemen.

Meer over het doorlopend krediet

DEFAM WoonLening

De DEFAM WoonLening is bedoeld voor huiseigenaren en heeft de kenmerken van een persoonlijke lening. De langere looptijd van de WoonLening sluit echter beter aan bij het financieren van een verbouwing. Een bijkomend voordeel is dat de rente van een persoonlijke lening die bedoeld is voor het verbeteren of verduurzamen van de koopwoning fiscaal aftrekbaar is.

Meer over de persoonlijke lening voor huiseigenaren

Waarom kiest u voor een DEFAM lening?

De leningen DEFAM behoren al vele jaren tot de voordeligste in de markt. Het betekent dat u over het algemeen een lager percentage betaalt voor een lening of krediet in vergelijking met andere kredietverstrekkers. De lagere rente zorgt er voor dat u dus minder geld kwijt bent voor dezelfde lening. Daarnaast staat DEFAM al 30 jaar bekend als de specialist in verantwoord geld lenen. U krijgt de DEFAM lening die het beste bij uw situatie past.

Over DEFAM

In Nederland is DEFAM één van de grootste kredietverstrekkers voor particulieren. DEFAM is 100% dochter van ABN AMRO. Als specialist in verantwoord lenen, helpt DEFAM u om op een veilige manier geld te lenen. DEFAM voldoet aan alle financiële wet- en regelgeving en hanteert strenge acceptatiecriteria, om overcreditering te voorkomen.

DEFAM en De Nederlandse Kredietmaatschappij

Een DEFAM lening aanvragen kan alleen via professionele partners. Betrouwbare partners die DEFAM’s visie op verantwoord geld lenen delen. De Nederlandse Kredietmaatschappij is DEFAM Premium partner, een exclusieve erkenning voor de meest betrouwbare en kwalitatieve partners. Dankzij het premium partnership werken we nog efficiënter samen en kunnen we u een extra lage rente bieden.

DEFAM Premium

DEFAM Premium is een waardevolle erkenning voor de meest betrouwbare en kwalitatieve partners van de kredietverstrekker. Door enkele partners extra te belonen gaat de samenwerking nog een stapje verder. Dit resulteert in een nog efficiëntere samenwerking wat volledig ten goede komt aan de klant. Want dankzij de focus op efficiency bieden wij u via DEFAM een nog lagere rente.

5 sterren beoordeling voor DEFAM van Moneyview

DEFAM is door Moneyview beoordeeld met 5 sterren, de hoogste waardering voor financiële producten voor consumenten. DEFAM kreeg 5 sterren in de categorie prijs, voor de laagste rente bij persoonlijke leningen met looptijd 60 maanden. Moneyview vergeleek gedurende 2,5 jaar de rentestanden bij 36 persoonlijke leningen van 5.000 euro, 10.000 euro, 15.000 euro, 25.000 euro en 50.000 euro. Allemaal met een looptijd van 60 maanden. De persoonlijke lening van DEFAM bevond zich gedurende de gehele meetperiode in de top 5 van laagste gemiddelde rente.

Lees hier meer over de DEFAM beoordeling.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen