Let op! Geld lenen kost geld

Professionele kredietmaatschappijen

Professionele kredietmaatschappijen

Momenteel zijn er in Nederland een aantal professionele kredietmaatschappijen actief die uitsluitend krediet aan particulieren aanbieden middels tussenkomst van een tussenpersoon. De grootste maatschappijen zijn op dit moment de DEFAM, Qander, BNP Paribas, GreenLoans, Lloyds Bank en Lender & Spender. In het verleden waren er meer aanbieders in dit deel van de markt actief, denk hierbij aan Arenda, Avero, Levob, DSB en HDV. Om in aanmerking te komen voor een krediet bij een van de professionele kredietmaatschappijen kunt u zich wenden tot een professioneel kredietbemiddelaar.

In Nederland bestaan veel professionele kredietbemiddelaars, echter is de een wat groter dan de ander en onderscheiden zij zich in hun dienstverlening, de meeste professionele kredietbemiddelaars bemiddelen op basis van advies in consumptief krediet en een kleiner aantal biedt consumptief krediet aan zonder advies dit noemen wij execution only. 

Sluit u uw lening af via een tussenpersoon dan heeft u vaak de mogelijkheid om u te laten bijstaan door een adviseur. Voor deze dienst betaalt u de tussenpersoon advieskosten. 

De Nederlandse Kredietmaatschappij bemiddelt uitstuitend in consumptief krediet op execution only basis daarom komen er ook geen extra afsluitkosten of advieskosten bij.

 

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen