Let op! Geld lenen kost geld

Een kredietcheck, ook wel credit check, wordt uitgevoerd om de kredietwaardigheid van een bedrijf te onderzoeken. Een credit check geeft duidelijk inzicht in de financiële situatie en de bedrijfsinformatie van een organisatie en is van toepassing op zakelijke gebruikers. Over het algemeen geldt: hoe lager het risico voor een kredietverstrekker, des te meer kan een onderneming lenen en tegen een zo laag mogelijke rente.

De meeste bedrijven die credit checks uitvoeren, schakelen hierbij een gespecialiseerde externe partij in. Wij sluiten zelf geen leningen af voor ondernemers die op zoek zijn naar een lening voor zakelijk doeleinden en voeren daarom ook zelf geen kredietcheck uit. Wij werken hiervoor dan ook samen met een andere partij.

Wilt u als ondernemer een lening afsluiten voor privé doeleinden?

Dat is bij ons wel mogelijk met een gewoon consumptief krediet waarvoor geen credit check uitgevoerd hoeft te worden.

Bij deze leningen voor consumenten doen we zelf een kredietcheck. We beoordelen de kredietwaardigheid aan de hand van de creditscore voor de maximale leencapaciteit, op basis van onder andere uw inkomen (ook al komt het inkomen uit een onderneming) uw persoonlijke situatie en het kredietverleden. 

Gerelateerde informatie:

Geld lenen als ondernemer voor zakelijke doeleinden

Geld lenen als ondernemer voor privé doeleinden

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen