Let op! Geld lenen kost geld
Huis en hypotheek

Huis en hypotheek

Alles over voordelig geld lenen voor uw huis en hypotheek

Geld lenen voor een verbouwing, woning restschuld of om uw hypotheek af te lossen. Dat kan eenvoudig bij ons. Op een verantwoorde manier en gewoon online. Op een moment dat u uitkomt. Ontdek de mogelijkheden en lees hier alles over lenen voor uw huis en hypotheek.

Geld lenen voor uw huis

Het begint bij het kiezen van een geschikte lening. Welke lening het best bij u past, is afhankelijk van uw wensen. Leent u met een specifiek doel, dan is een Persoonlijke Lening een goede optie. Dankzij de vaste rente en looptijd weet altijd waar u aan toe bent. Weet u nog niet precies hoeveel geld u nodig heeft? Denk dan aan een Doorlopend Krediet. Een restschuld aflossen kan met beide leningen.

Voordelig lenen als huiseigenaar

Als u een eigen koophuis heeft, leent u vaak tegen een extra lage rente. Uw eigen huis geeft de bank namelijk meer zekerheid. Daarom bieden ze u een extra voordelig rentetarief. Bovendien kunt u ook langer en meer geld lenen als huiseigenaar. En zijn er voor huiseigenaren met een tijdelijk arbeidscontract meer leenmogelijkheden. Volop extra voordeel dus.

Geld lenen voor uw hypotheek

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar u kunt een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet ook gebruiken om uw hypotheek gedeeltelijk af te lossen. Dankzij een aflossing op uw hypotheek komt u vaak in een lagere risicoklasse. Hierdoor betaalt u minder rente over de totale hypotheek. Zo kunt u veel geld besparen.

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

huis

Geld lenen voor verbouwing

Online lening afsluiten om uw verbouwing te financieren. 

huis

Hypotheek aflossen

Uw hypotheek aflossen met een voordelige lening. 

boetevrij-aflossen

Restschuld financieren

Voordelig uw restschuld aflossen.

extra-over

Online afsluiten

Op een moment dat u goed uitkomt, zonder afsluit- of provisiekosten.

Lening of hypotheek

Waar men vroeger vaak koos voor een extra of verhoogde hypotheek, kiezen mensen tegenwoordig steeds vaker voor een lening voor hun huis. Bijvoorbeeld om een verbouwing of restschuld te financieren. Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

Voordelen lening

Wilt u een lening voor uw huis voor minder dan € 25.000 en een looptijd korter dan 10 jaar? Kies dan voor een lening.

Goedkoper
De rente van een lening is vaak iets hoger dan van een hypotheek. Maar, de totaalprijs lager. Want voor een lening betaalt u geen advies-, afsluit-, notaris- en taxatiekosten. Bovendien kunt u meestal boetevrij extra aflossen.

Kortere looptijd
In tegenstelling tot de lange, vaste looptijd van een hypotheek, bepaalt u bij een lening zelf wat de looptijd is.

Sneller
Een hypotheek afsluiten duurt minimaal 4 tot 6 weken. Met een lening heeft u vaak binnen één week toegang tot uw geld.

Eenvoudig oversluiten
Een lening kunt u vaak eenvoudig oversluiten om te profiteren van een beter aanbod bij een andere bank. Als u een hypotheek oversluit, betaalt u vaak een boete en opnieuw kosten voor advies, de notaris en taxatie.

Voordelen hypotheek

Wilt u meer dan € 50.000 lenen en een looptijd langer dan 10 jaar? Dan is een extra hypotheek waarschijnlijk een goede optie.

Goedkoper
De rente van een hypotheek is doorgaans lager dan die van een lening.

Leendoelen

Leendoelen

bruiloft bruiloft

Een bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Daar wil niemand op besparen. Ondanks dat u zelf bepaalt hoeveel u uitgeeft aan uw trouwfeest, lopen de kosten snel op. Met een lening heeft u altijd genoeg geld achter de hand en kunt u onvoorziene kosten opvangen.

Lening voor een bruiloft

auto auto

Een auto is een belangrijk onderdeel van het leven en soms zelfs essentieel om geld te kunnen verdienen. Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij begrijpen we dat en bieden we u tools en informatie aan om de goedkoopste autolening af te sluiten.

Lening voor een auto
schuld aflossing schuld aflossing

Geld lenen met schulden is misschien lastig, maar niet onmogelijk. Soms is een lening juist een slimme zet. Bijvoorbeeld als u uw lopende lening kunt oversluiten tegen een lagere rente of wanneer u meerdere leningen oversluit in één overzichtelijke lening.

Lening voor schulden aflossenAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen