Let op! Geld lenen kost geld
Plastische chirurgie financieren

Plastische chirurgie financieren

Cosmetische ingreep in één keer financieren vanaf 6,7%

Een plastische ingreep kan de kwaliteit van uw leven flink verhogen, maar kost ook veel geld. Soms duizenden euro’s, die vaak niet vergoed worden door uw verzekeraar. Als u het niet in één keer kunt betalen, is een lening een goede optie. Want lenen is bijna altijd goedkoper dan gespreid betalen. Met een Persoonlijke Lening weet u precies waar u aan toe bent. Zo begint u zorgeloos aan uw ingreep.

Financiering van plastische chirurgie

Zorgeloos geld lenen voor plastische chirurgie, dat kan bij ons. Wij bieden verantwoorde leningen bij gerenommeerde banken, met de laagste rentes van Nederland. Dankzij de samenwerking met gespecialiseerde banken, kunt u bij ons voordeliger geld lenen dan bij de reguliere banken. Bovendien werken wij 100% online. Een aanvraag doen is dus heel simpel: vraag vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u binnen 24 uur een aanbod op maat.

Waarom lenen in plaats van gespreid betalen?

U kunt een cosmetische ingreep zoals een borstvergroting in termijnen of in één keer betalen. Gespreid betalen lijkt aantrekkelijk, maar vaak moet u een hoge rente betalen. Soms zelfs de wettelijk maximale rente van 14%. Zonde, want dat is helemaal niet nodig. Dankzij de lage rente vanaf 6,7% en gunstige voorwaarden is een Persoonlijke Lening voor zo’n ingreep vaak stukken goedkoper.

Persoonlijke Lening

De meeste klanten die geld lenen voor een plastische ingreep, kiezen voor een Persoonlijke Lening. Met zo’n lening leent u precies het bedrag dat u nodig heeft. De rente staat vast en u bepaalt vooraf wanneer u de lening af heeft gelost. Een ingreep via plastische chirurgie is al spannend genoeg; met een Persoonlijke Lening financiert u hem verantwoord en veilig. Bij een Persoonlijke Lening zijn het leenbedrag, de looptijd en de rente van tevoren vastgesteld. Daarom zijn er geen nare verrassingen achteraf. Deze leenvorm geeft u de veiligheid en zekerheid om zo verantwoord mogelijk geld te lenen.

 • Vaste lage rente vanaf 6,7% - Laagste van Nederland!
 • Vast bedrag lenen vanaf 5.000
 • Vaste looptijd
 • Vaste maandtermijnen
 • Altijd boetevrij extra aflossen
 • Veilig, verantwoord en voordelig online afsluiten

Waarom bij ons lenen?

 • Laagste vaste rente vanaf 3,9%
 • U ontvangt een realistisch aanbod van 5 banken
 • Vergelijk rente, voorwaarden en datum uitbetaling in één overzicht
 • Snel, foutloos en voordelig
 • Tussentijds extra aflossen mag altijd en is boetevrij

5 Tips voor geld lenen plastische chirurgie

 1. Bedenk goed waarom u de ingreep wilt laten uitvoeren. Een cosmetische ingreep kan uw uiterlijk verfraaien, maar u blijft nog steeds dezelfde persoon. Verwacht dus geen wonderen voor uw relatie, carrière of geluk. 

 2. Check de website van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie of uw behandelaar is geregistreerd als plastisch chirurg. Let op: plastisch chirurg is een beschermd beroep dat een gespecialiseerde opleiding vereist. Een cosmetisch/ esthetisch chirurg is een onbeschermde titel. Iedere basisarts die handelingen uitvoert om het uiterlijk te verbeteren mag zich zo noemen.
  Informeer dan ook goed of de chirurg een specialisme heeft in uw type ingreep en hoe vaak hij/zij deze behandeling jaarlijks uitvoert.

 3. Een goede behandeling begint bij een uitgebreide intake en na de ingreep heeft u recht op nazorg. Laat u inlichten over zaken als opname, nazorg en de apparatuur waarmee wordt gewerkt.
  Pas op met aanbiedingen, stunts of met een goedkoper aanbod in het buitenland. Vaak gaan deze ten koste van de kwaliteit. Zo wordt goedkoop toch nog duurkoop; zonde als het om uw uiterlijk en welzijn gaat!

 4. Een privékliniek hoort het keurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland te dragen. Daarmee voldoen privéklinieken aan dezelfde eisen als reguliere ziekenhuizen. Er zijn ook klinieken die zijn aangesloten bij ziekenhuizen.

 5. Volg uw gevoel: bereid u goed voor en laat u uitgebreid voorlichten door de kliniek/ behandelaar. Stel een lijstje met vragen op, laat u niet opjagen en accepteer geen ontwijkende antwoorden. Heeft u geen goed gevoel bij de intake? Neem dan een second opinion of ga naar een ander.

Voordelen plastische chirurgie financieren

aflossen

Boetevrij aflossen

U kunt altijd boetevrij aflossen

auto

Eenmalig vast bedrag lenen

Ideaal voor een grote aankoop.

aflossen

Lage rente

Voordelig online geld lenen

maandtermijn

Geen bijkomende kosten

Geen taxatie-, notaris-, afsluit- en advieskosten. 

auto

Specifiek doel

Geld lenen met een specifiek doel.

snel

Snel uitbetaald

Binnen 2 werkdagen toegang tot uw lening. 

rente

Snelle service

Binnen 24 uur antwoord.

extra-over

Online afsluiten

Op een moment dat u goed uitkomt, zonder afsluit- of provisiekosten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen een paar uur het aanbod van 5 banken in 1 overzicht.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen