Let op! Geld lenen kost geld

Borstvergroting financieren

Plastische chirurgie kost veel geld. Als u een borstvergroting wilt, of een andere cosmetische ingreep zoals een buikwandcorrectie of een facelift, gaat u eerst op zoek naar een goede plastisch chirurg. Als u een indicatie heeft van de kosten voor de ingreep komt stap twee: hoe ga ik het betalen?

Kosten borstvergroting voor eigen rekening

Een borstvergroting kan qua kosten best oplopen en in de meeste gevallen vergoedt de zorgverzekering niets van deze ingreep als het niet-medisch noodzakelijk is. De kosten van de operatie zijn voor eigen rekening. Als u de rekening niet direct kunt betalen is een lening afsluiten een goed alternatief voor dit leendoel.

Geld lenen voor uw borstvergroting

Verantwoord geld lenen voor een borstvergroting, dat kan bij ons. Wij bieden leningen met de laagste rentes en beste voorwaarden van Nederland. Dankzij de samenwerking met onze partnerbanken, kunt u bij ons voordeliger geld lenen dan bij de grootbanken. Wij hanteren daarnaast een 100% online werkwijze. Een aanvraag doen is dus heel simpel: vraag vrijblijvend een offerte aan en wij sturen u binnen 24 uur een aanbod op maat.

Zekerheid met een Persoonlijke lening

U sluit een persoonlijke lening af voor het bedrag dat u moet betalen aan de plastisch chirurg. U kunt op deze manier de rekening direct betalen. U leent het bedrag tegen een vaste rente en met een vaste looptijd. U weet vooraf precies wat uw maandelijkse lasten zullen zijn tot u de lening heeft afbetaald.

U kunt zelf bepalen welk termijnbedrag u wilt betalen. Hoe langer de looptijd van de lening is hoe lager de maandlasten. Het totaalbedrag wat u dan aan rente betaalt ligt wel hoger. 

Borstvergroting gespreid betalen

Een borstvergroting is één van de cosmetische ingrepen die vaak in termijnen wordt betaald. Een borstvergroting kost gemiddeld zo’n € 3.500,-. Stel, u betaalt dit bedrag in termijnen af tegen een rente van 14%. De totale kosten voor de ingreep zijn dan € 3.990,-. Kiest u daarentegen voor een Persoonlijke Lening, dan betaalt u circa 8,9 % rente en zijn de totale kosten € 3.811,-. In termijnen betalen is in dit geval ruim € 170,- duurder dan een lening. Vergelijk daarom altijd verschillende financieringsmogelijkheden en kies de  beste optie.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen