Let op! Geld lenen kost geld

Online uw Warmtepomp financieren

Is uw Warmtepomp onderdeel van een grote verbouwing? Bekijk dan ook onze verbouwlening.

Besparen op uw energiekosten met een Warmtepomp

"Een warmtepomp is een goed alternatief voor de alom bekende CV-ketel. Het kan namelijk wel 50 tot 90% gasbesparing opleveren."

Wat doet een warmtepomp?

Een warmtepomp zorgt, net als een CV-ketel, voor het verwarmen van je huis. Een warmtepomp is een goed alternatief voor de alom bekende CV-ketel. Het kan namelijk wel 50 tot 90% gasbesparing opleveren.

Er zijn diverse soorten warmtepompen. Hybride pompen en zelfstandige pompen halen warmte uit de buitenlucht, via een ventilator. Bodemwarmtepompen halen met lange buizen warmte uit de bodem pompen.

De warmtepomp zorgt er vervolgens voor dat de gewonnen warmte aan de woning kan worden afgegeven.

De installatie van een warmtepomp is erg kostbaar. Om deze flinke investering te kunnen financieren, kunt u een lening afsluiten via De Nederlandse Kredietmaatschappij.

Goede isolatie

Goede isolatie is noodzakelijk voor het in gebruik nemen van een warmtepomp. Als uw huis niet goed geïsoleerd is, duurt het lang voordat de warmtepomp het huis op temperatuur krijgt. Het rendement van de warmtepomp vermindert dan sterk.

Heeft u nog geen goed geïsoleerde woning? Of wilt u uw energielabel verhogen? Bekijk dan de mogelijkheden om het isoleren te financieren middels een lening. Uiteraard kunt u deze investering ook combineren met de aanschaf van een warmtepomp, zodat u één overzichtelijke lening heeft.

Investering in een warmtepomp met fiscale voordelen

Doordat uw gasverbruik sterk daalt, zullen uw energiekosten dalen. Dit betekent dat u dus maandelijks geld over op uw energierekening.

Wanneer u een persoonlijke lening afsluit met als doel uw woning te verbeteren middels een warmtepomp, kunt u profiteren van fiscaal voordeel. De rentekosten van uw lening zijn dan aftrekbaar. Dit betekent dat uw netto kosten lager zullen uitvallen.

Vraag uw offerte aan

Benieuwd naar wat u kunt lenen? U kunt het in een handomdraai berekenen via onze online bereken-tool.

Ook het aanvragen van de lening, kunt u direct online regelen. Op het offerteformulier vult u de benodigde gegevens in, met betrekking tot de lening en uw persoonlijke gegevens. Vervolgens kunt u, geheel vrijblijvend, het aanvraagformulier insturen.

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen