Let op! Geld lenen kost geld
Verbouwingskrediet

Verbouwingskrediet

Voordelig uw verbouwing financieren, vanaf 3,4%

Eenmalig geld lenen om uw verbouwing te financieren tegen een extra lage rente en vaste looptijd én u de rente kunt aftrekken van de belasting. Dat is het Verbouwingskrediet. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. En het bedrag wordt in één keer uitbetaald. Zo kunt u direct de verbouwing van uw woning betalen.

Is een Verbouwingskrediet geschikt voor u?

Een Verbouwingslening is geschikt voor mensen die:

  • Huiseigenaar zijn;
  • Tussen de 21 en 68 jaar zijn;
  • Geld willen lenen voor een verbouwing

Wat zijn de kosten van een Verbouwingskrediet?

Omdat u geen notaris-, taxatie-, afsluit- en advieskosten betaalt, zijn de totale kosten voor een Verbouwingskrediet lager dan die van een tweede hypotheek. Bovendien is de rente fiscaal aftrekbaar. Hoeveel rente u betaalt voor het Verbouwingskrediet is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Om een idee te krijgen van de rente gaat 'rentetarieven persoonlijke lening'

Wat is de looptijd van een Verbouwingskrediet?

De verbouwingslening heeft een vaste looptijd. Dit betekent dat u vooraf, samen met de bank, bepaalt binnen hoeveel maanden u de lening aflost. De looptijd varieert van 6 tot maximaal 180 maanden. Het is een extra reden om te kiezen voor een verbouwingslening in plaats van het aanpassen van de hypotheek. U betaalt bij het aanpassen van de hypotheek gedurende de rest van de periode voor de verbouwing terwijl u met een lening in een veel kortere periode afbetaald heeft.

Heeft u gedurende de looptijd een financiële meevaller en wilt u uw lening sneller aflossen? Dat kan altijd en is vaak kosteloos.

Hoe vraag ik een Verbouwingskrediet aan?

Een verbouwingslening lijkt op een persoonlijke lening. Het biedt dezelfde zekerheid, maar dan speciaal voor mensen die geld nodig hebben voor een verbouwing.

berekent hoeveel u kunt lenen zodat u weet wat u maximaal kunt aanvragen voor een verwbouing. Vervolgens geeft u bij het aanvragen van de lening aan dat het leendoel het verbouwen, en meestal het verbeteren, van de koopwoning is. U kiest de verbouwingslening die het beste bij u aansluit.

Nadat de lening is afgesloten en akkoord gegeven krijgt u binnen 2 werkdagen het leenbedrag op uw rekening zodat u de verbouwing kunt financieren. De lening betaalt u voor een vaste looptijd tegen een vaste rente terug. Zo werkt het verbouwingskrediet.

Relevante informatie:

Is de rente van een verbouwingskrediet aftrekbaar?

Tips om te besparen op uw verbouwing

Huis verbouwen of verhuizen?

Leendoelen

Leendoelen

keuken keuken

Geld lenen om uw keuken te verbouwen, opknappen of vernieuwen. Dat kan bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Gewoon online, bij gespecialiseerde banken en tegen een lage rente.

Lening voor een keuken
isolering isolering

Uw woningisolatie financieren met een lening is vaak goedkoper dan via een hypotheek. De totale kosten zijn lager en u heeft sneller toegang tot uw geld.

Lening voor woningisolatie
Uitbouw Uitbouw

Geld lenen om een uitbouw te creëren en zo extra vierkante meters aan uw huis toe te voegen. Dat kan bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Gewoon online, bij gespecialiseerde banken en tegen een lage rente.

Lening voor een uitbouwAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen