Let op! Geld lenen kost geld

Freo lening afgewezen

U vraagt een Freo lening aan, moet allerlei gegevens aanleveren en na een week wachten wordt uw aanvraag alsnog afgewezen. Heel vervelend. Het goede nieuws is dat u waarschijnlijk wel terecht kunt bij DNKM. 

Freo lening afgewezen

Wij leveren zoveel mogelijk maatwerk, binnen de ons gestelde wettelijke voorwaarden. We kijken naar aspecten als een vast / bestendig inkomen, betalingsverleden, toekomstperspectief en risicospreiding via combinatiekrediet. Iedere klant, iedere situatie en elk bestedingsdoel is tenslotte anders. Zwart/wit bestaat voor ons niet. Wel het professioneel vergelijken bij minimaal 5 verschillende banken hoe we het beleid zo goed mogelijk kunnen toepassen in ieders belang. Bij ons geen scripts en werkstudenten in wisseldiensten, maar ervaren, professionele kredietbemiddelaars die hun vak verstaan! 
Volgens onze klanten maken wij echt het verschil. In kennis, vakmanschap en vriendelijkheid.

Freo Persoonlijke Lening afgewezen

In de basis is iedere Persoonlijke Lening hetzelfde. Maar de voorwaarden en behandeling kunnen wel degelijk verschillen. Het is natuurlijk wel zo prettig als u vriendelijk wordt bejegend, kunt rekenen op meedenken met uw persoonlijke situatie en direct weet waar u aan toe bent. Zoals bij DNKM.

Freo Doorlopend krediet afgewezen

Ook voor Doorlopende Kredieten geldt dat deze in de basis hetzelfde zijn bij elke kredietverstrekker. Maar ook hier geldt dat we bij DNKM graag service bieden, foutloos werken en duidelijkheid bieden. 
Bij elke aanvraag maken wij een overzicht van voorstellen van minimaal 5 banken waar u ook echt voor in aanmerking komt. Ook handig voor wie met enige snelheid geld nodig heeft: bij elke bank noemen we het aantal dagen waarbinnen u over het geld kunt beschikken.

Freo lening verhogen

Wilt u uw Freo lening verhogen maar krijgt u bij Freo geen akkoord? U kunt als alternatief uw lening oversluiten naar DNKM en vervolgens bij ons alsnog een aanvraag doen om uw lening te verhogen.

Freo autolening

Freo kent geen specifieke autoleningen. Is uw leningaanvraag bij Freo afgewezen? Vraag dan bij ons een Persoonlijke Lening aan die u kunt gebruiken voor de aanschaf van de auto. Een Persoonlijke Lening is en blijft een verstandige manier om een auto te financieren.

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen