Let op! Geld lenen kost geld

Waarom zijn wij goedkoper dan banken?

Veelgestelde vragen over werkwijze van de nederlandse kredietmaatschappij

Wij zijn goedkoper dan banken omdat wij volledig digitaal werken, dus zonder tussenkomst van adviseurs. Daarom is het mogelijk om snel, foutloos en tegen lage kosten leningen te vergelijken, aan te vragen, af te sluiten en (versneld boetevrij) weer af te lossen. Een efficiënte en kostenbesparende werkwijze en dat merkt u direct in uw portemonnee. U kunt bij ons geld lenen tegen de laagste rente van Nederland, vanaf 6,7%.

Wij zijn maximaal gespecialiseerd in consumptieve kredieten. Dus geen hypotheken en geen betaal-, spaar- of ingewikkelde beleggingsproducten, maar gewoon een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Onze specialisten werken alleen met consumptieve kredieten en niet in andere financiële producten. Dat drukt de kosten. Wij werken online, snel en foutloos, zonder een netwerk van bankkantoren met gespecialiseerde kredietverstrekkers die ook alleen maar consumptieve kredieten verstrekken.

Geen dure adviseurs, geen adviesgesprekken en zelf bepalen welke lening het beste past bij uw situatie. Deze 'execution only' werkwijze betekent dat we geen advieskosten maken voor adviseurs en doordat u zelf online meewerkt liggen de (proces)kosten lager dan bij de banken.

Gerelateerde informatie:

Geld lenen bij een bank of online kredietverstrekker?

Execution only: wat is het verschil?

DEFAM lening aanvragen

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen