Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Let op! Geld lenen kost geld

Datum: 23 juli 2014

Vakantie zonder geldzorgen

De vakantieperiode is aangebroken. Liggen bij u thuis de vliegtickets al klaar? Bent u druk bezig de caravan of tent voor te bereiden voor een kampeervakantie in het zonnige zuiden? Of wordt het dit jaar een vakantie in eigen land met uitstapjes naar onze eigen prachtige musea, dierentuinen en stranden? Ongeacht wat de plannen zijn: zorg dat u onbezorgd van uw zomer kunt genieten en zet vooraf uw geldzaken op een rijtje.

Voorkom vervelende verrassingen

Juist in de zomer wilt u zo weinig mogelijk aan uw hoofd hebben en optimaal kunnen genieten van uw vrijheid. Niets is dan vervelender dan moeten nadenken over geld. Zorg daarom dat u dat vooraf gedaan hebt. Zo voorkomt u vervelende verrassingen achteraf en weet u precies wat u kunt uitgeven.

Besparen door overzicht

Uw financieren op een rijtje: hoe pakt u dat nu goed aan? Zoek om te beginnen eens uit wat u de afgelopen jaren hebt besteed aan vakanties. Bekijk vervolgens welk bedrag u deze zomer tot uw beschikking hebt. Vergeet ook niet na te denken over eventuele grote uitgaven die na de vakantie gepland staan. Bepaal op basis hiervan uw vakantiebudget - voor de hele vakantie of, als u het helemaal precies wilt doen, per dag.

Extra financiële ruimte

Maar wat als de auto het begeeft tijdens de terugreis? Of je wordt bij terugkomst onaangenaam verrast door een kapotte wasmachine? Dan is extra financiële ruimte achter de hand een geruststelling. Een doorlopend krediet kan deze extra financiële ruimte bieden. Ideaal, omdat u met een dergelijk flexibele lening alleen betaalt wat u gebruikt - en de rente op een doorlopend krediet is lager dan op rood staan.

Huishoudboekje in de koffer

Het kost u even wat tijd, maar zal u veel frustraties achteraf besparen. Wilt u het helemaal goed doen? Houdt dan tijdens uw vakantie dagelijks uw uitgaven bij. Dit zal u helpen binnen uw vakantiebudget te blijven en u weet meteen of er nog geld is voor een extra ijsje voor de kinderen. Wat u ook gaat doen: geniet van uw zorgeloze zomer!

Vrijblijvend offerte aanvragen