Let op! Geld lenen kost geld
Gewoon online, zonder advies

Gewoon online, zonder advies

Goedkoop online geld lenen vanaf 6,5%

Via De Nederlandse Kredietmaatschappij sluit u eenvoudig een lening af. Online geld lenen biedt veel voordelen. Het proces van aanvraag tot uitbetaling van de lening is korter dan via een bank. De gemiddelde doorlooptijd van aanvraag naar uitbetaling is 3 tot 4 werkdagen, van getekend retour tot uitbetaling 2 werkdagen. Bijkomend voordeel: de rente via een gespecialiseerd online kredietverstrekker is lager dan de rentetarieven bij een bank omdat de digitale manier van werken een besparing op personeels – en kantoorkosten oplevert. Wij berekenen geen afsluit- of advieskosten aan onze klanten.

Online geld lenen zonder advies

Wij werken op basis van ‘execution only’: wij bemiddelen zonder advies. U heeft voldoende financiële kennis om zelf online een lening af te sluiten op het moment wanneer het u uitkomt, zonder tussenkomst van een adviseur. U vraagt de lening aan, wij regelen daarna de volledige afhandeling.

Samenwerking met gespecialiseerde banken

Wij werken samen met professionele en betrouwbare banken. Deze banken zijn specialisten als het gaat om het verstrekken van particuliere leningen (consumptief krediet). Nationale-Nederlanden Bank, InterBank, Qander en DEFAM zijn onze partnerbanken. Zij bieden voordelige rentetarieven voor uw doorlopend krediet of persoonlijke lening.

Online lening aanvragen

Online een lening aanvragen is eenvoudig bij ons. U gaat naar het offerteformulier en vult de gevraagde gegevens in:

  • de hoogte van het leenbedrag
  • de leenvorm
  • het leendoel
  • uw geboortedatum
  • uw woonsituatie
  • soort dienstverband

Daarna worden uw persoonlijke gegevens gevraagd en vervolgens kunt u vrijblijvend het ingevulde aanvraagformulier versturen.

Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u een email waarin wij om aanvullende en vertrouwelijke informatie vragen. Als wij alle gegevens van u retour ontvangen sturen wij uw complete aanvraag door naar onze partnerbanken. Binnen een paar uur ontvangt u daarna van ons een aanbod van de verschillende banken overzichtelijk op een rijtje. Op deze manier kunt u de aanbiedingen vergelijken op basis van rente en voorwaarden. 

Online lening afsluiten

U kunt uw lening online afsluiten nadat u voor de beste aanbieding heeft gekozen. U geeft ons definitief de opdracht om de lening in orde te maken. Wij sturen u het contract direct per mail. Print het contract, onderteken het en verstuur het samen met de benodigde stukken per mail retour. Het leenbedrag  van uw persoonlijke lening of doorlopend krediet wordt vervolgens binnen twee werkdagen aan u uitbetaald. Snel, voordelig en discreet!

Lening(en) samenvoegen en/of oversluiten

Via De Nederlandse Kredietmaatschappij is het ook mogelijk om uw leningen online samen te voegen en over te sluiten.

Wis lening

Wis lening
U kunt {{(currentLoan.totalprice - newLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.totalprice - otherLoan.totalprice) | currency}} besparen

U kunt {{(currentLoan.period - otherLoan.period)}} maanden minder lang aflossen

Het lijkt erop dat we u geen voordeligere lening kunnen aanbieden

down

Bekijk onderstaande vergelijking met het voordeligste alternatief van één van onze partners

  Uw huidige lening Ons aanbod Ons aanbod
Leenbedrag {{currentLoan.stillToPay | currency}} {{newLoan.stillToPay | currency}} {{otherLoan.stillToPay | currency}}
Maandlast {{currentLoan.monthlyCosts | currency}} {{newLoan.monthlyCosts | currency}} {{otherLoan.monthlyCosts | currency}}
Looptijd {{currentLoan.period}} maanden {{newLoan.period}} maanden {{otherLoan.period}} maanden
Rentepercentage {{currentLoan.showRente}} {{newLoan.interest}} {{otherLoan.interest}}
Totaal te betalen {{currentLoan.totalprice | currency}} {{newLoan.totalprice | currency}} {{otherLoan.totalprice | currency}}
    Vrijblijvend offerte aanvragen Vrijblijvend offerte aanvragen

Hoeveel u kunt lenen voor een auto of voor een ander leendoel is afhankelijk van meerdere factoren.

Leendoelen

Leendoelen

renovatie renovatie

Een renovatie van uw woning kan ervoor zorgen dat uw huis verandert in uw droomhuis! Voor het financieren van zo'n renovatie denken de meeste mensen al gauw aan het afsluiten of het verhogen van een hypotheek. Maar u kunt ook denken aan een lening.

Lening voor een renovatie
lening oversluiten lening oversluiten

Het oversluiten van een lopende lening betekent een lagere rente en lagere maandlasten en/of een kortere looptijd van de lening; bij een nieuwe lening horen nieuwe voorwaarden die vaak beter en gunstiger zijn dan de oude.

Lening(en) oversluiten
Boot Boot

Varen met uw eigen boot, jacht of zeilschip ligt binnen handbereik als u een lening afsluit. Of u wilt een sloep aanschaffen om hem te gaan verhuren. Het is een grote aankoop maar een lening maakt de financiering van uw vaartuig mogelijk.

Lening voor een bootAlle leendoelen

Actuele rentetarieven

Laden

Vertrouwd door velen

9,5

Trustpilot

Vrijblijvend offerte aanvragen